Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Knasen

knasenTilaa Knasen lehti netistä

 • Knasen on ruotsinkielinen sarjakuvalehti, joka joka perustuu amerikkalaisen Mort Walkerin luomaan Beetle Bailey- eli suomalaisittain Masi-sarjakuviin.
 • Sarjakuvalehden päähahmo on Knasen, joka on patalaiska sekä varmasti maailman paras välttelemään työntekoa.
 • Ruoan ystävä kersantti Schassen painostaa häntä kuitenkin niin paljon kuin säännöt sallivat, hän ei voi nimittäin sietää minkäänlaista toimettomuutta.
 • Miten tämä laiskamato sitten pärjää varuskunnassa? Se jää lukijoiden selvitettäväksi.
 • Bonuksena lukijat saavat useita liitteitä vuoden aikana, jossa on erilaisia suosittuja sarjoja.
 • Aikakauslehti ilmestyy 26 kertaa vuodessa.

 

 

Tilaa suosittu ruotsinkielinen sarjakuvalehti nyt 15% edullisemmin netistä

knasen

Knasen on ruotsalainen sarjakuvalehti, joka on ilmestynyt Ruotsissa vuodesta 1970 lähtien. Sarjakuvalehden sarjat sijoittuvat Träsklägretin armeijaleiriin. Lehden tärkeimpiä hahmoja ovat Knasen, joka on laiska ja melko kyvytön sotamies. Hänellä on uskomaton taito välttää työntekoa ja löytää tekosyitä välttääkseen armeijan määräyksiä. Tätä kersantti Schassen ei voi missään nimessä sietää, sillä hän vihaa kaikenlaista laiskottelua ja toimettomuutta.

Sarjakuvalehti ei ole irtonumeromyynnissä Suomessa, mutta lehti on tilattavissa tarjoushintaan Suomeen toimitettuna ilmaisella postituksella määräaikaistilauksena. Katso edullisin Knasen tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat katso tarjous napista. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa.

Knasen lehti on tilattavissa Suomeen puolen vuoden (sis. 13 numeroa) ja vuoden (sis. 26 numeroa) tilausjaksolla määräaikaistilauksena. Määräaikaistilaus tarkoittaa sitä, ettei lehtitilausta tarvitse peruuttaa erikseen, vaan lehtitilaus päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon. Lehtitarjoukset vaihtuvat melko usein, joten sarjakuvalehti voi olla toisinaan tilattavissa myös edullisena kestotilauksena itselle tai lahjaksi ystävälle.

Miksi Knasen lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tällä hetkellä lehti ei ole saatavilla Suomessa irtonumerona lehtipisteistä, mutta se on tilattavissa Suomeen vuoden ja puolen vuoden tilausjaksolla määräaikaisesti. Nettitilaus on kätevä tapa hankkia lehti kotiin kannettuna, sillä lehtitilauksessa kuluu aikaa vain muutama minuutti ja tilaaja saa kaikki numerot ilmaisella postituksella omaan postilaatikkoon kannettuna.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: ulkomaiset lehdet, ruotsinkieliset lehdet.

Knasen on ruotsinkielinen armeija elämään sijoittuva sarjakuvalehti

Knasen on ruotsalainen armeija elämään sijoittuva sarjakuvalehti, joka perustuu amerikkalaisen Mort Walkerin vuonna 1950 luomaan Beetle Bailey- eli suomalaisittain Masi-sarjakuviin. Ruotsissa lehden julkaiseminen aloitettiin vuonna 1970 ja sen julkaisijana toimi silloin Semic Press. Vuodesta 1996 lähtien lehteä on julkaissut Egmont Publishing AB. Lehti sisältää useita muitakin sarjoja, kuten Zits, Rödöga, Kaxen, B.C, Betty ja Hagbard.

Sarjakuvissa lukijat pääsevät seuraamaan Knasen elämää Yhdysvaltain armeijassa, joka on tunnetusti patalaiska sekä takuulla maailman paras välttelemään töitä. Laiskamadolla on rajaton mielikuvitus silloin, kun hän haluaa pinnata annetuista tehtävistä. Tarina sijoittuu Träsklägretin armeijaleiriin, jossa kersantti Schassen yleensä karjuu ja yrittää kouluttaa sarjakuvalehden päähahmo Knasenia, hän ei voi nimittäin sietää lainkaan laiskottelua.

Knasen hahmon jokainen uusi lukija tunnistaa hänen ”tavaramerkistään”, joka on se ettei hänen silmiä näy sarjassa, koska hänellä on tapana pitää aina lakkia silmillään. Sarjakuvissa on mukana monia muitakin hahmoja, joita ovat muun muassa neiti Fröjd, Kockis, Nollan ja paljon muita kasarmin jäseniä, jotka tulevat nopeasti lukijoille tutuiksi.

Alunperin Beetle Bailey sijoittuin amerikkalaiseen college-ympäristöön, joka ei ilmesesti ottanut tuulta alleen, sillä jo vuoden kuluttua Mort Walker keksi sijoittaa päähenkilön värväytymään armeijaan. Armeijapadorian uskotaan tehneen sarjakuvalehdestä mielenkiintoisen ja suositun julkaisun. Beetle Baileytä oli nimittäin julkaistu vuoteen 1968 mennessä 1800 sanomalehdessä yli 50 maassa ja se on vieläkin yksi maailman suosituimmista sarjakuvista.

Knasen sarjakuvalehden tiedot tiivistettynä:

 • Kustantaja: Egmont Publishing AB
 • Aloitusvuosi: 1950
 • Kieli: Ruotsi
 • Maa: Ruotsi
 • Ilmestymistiheys: 26 numeroa / vuosi
 • Mieslukijoita: 82 %
 • Naislukijoita: 18 %
 • Lukijoiden ikä: 15 – 65+ vuotta
 • Irtonumero: Ei irtonumeromyynnissä Suomessa
 • Päätoimittaja: Göran Semb
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)
Lehtitarjouksia.com
Logo