Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Nostalgia

nostalgiaTilaa Nostalgia lehti netistä

 • Nostalgia on kuukausittain ilmestyvä ruotsinkielinen aikakauslehti, joka vie lukijat nostalgiselle matkalle erilaisten ajoneuvojen maailmaan.
 • Se esittelee upeita vanhoja autoja, moottoripyöriä, puuveneitä, höyryjunia, sotalentokoneita yms.
 • Jokainen numero on suuri elämys jo pelkästään suurten ja tarkkojen kuvien ansiosta – siihen ei kyllästy milloinkaan!
 • Vanhojen vempaimien ohessa se kertoo menneistä trendeistä, ihmisistä, musiikkityyleistä, arkisista asioista sekä vinkkejä pienoismalleista kiinnostuneille.
 • Aikakauslehti on suunnattu kaikille, jotka haaveilevat menneistä ajoista.
 • Lehden toimitusaika on normaalia pidempi noin 4 – 6 viikkoa.

 

Tilaa Ruotsalainen vanhoihin vempaimiin erikoistunut lehti edullisesti netistä

nostalgia

Nostalgia on ruotsinkielinen vanhoihin vempaimiin ja arkisiin asioihin erikoistunut aikakauslehti, joka on ollut lehtimarkkinoilla jo vuodesta 1993 lähtien. Se esittelee jokaisessa numerossa entisajan kulkuneuvoja suurten kuvien kera. Lehti ei kirjoita ainoastaan vanhoista autoista, lentokoneista, junista, laivoista, moottoripyöristä, vaan myös entisten aikojen elämästä. Se on loistava lehtivalinta kaikille, jotka unelmoivat mielellään menneisyydestä.

Nostalgia on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä ympäri maan ja tilattavissa internetistä määräaikaistilauksena ilmaisella toimituksella. Katso edullisin Nostalgia tarjous ja tilaukseen sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden yhtä edullisesti myös lahjaksi ystävälle.

Nostalgia lehti on tilattavissa internetistä puolen vuoden (sis: 6 numeroa) ja vuoden (sis: 12 numeroa) mittaisilla tilausjaksoilla edullisena määräaikaistilauksena, jota ei tarvitse irtisanoa erikseen. Lehtitarjoukset päivitetään muutaman kuukauden välein, joten lehti voi olla tilattavissa toisinaan myös kestotilauksena. Huomaathan, että ulkomaisten lehtien toimitusaika on noin 4 – 6 viikkoa, eli huomattavasti kotimaisia aikakauslehtiä pidempi.

Miksi Nostalgia lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Nettitilaus on varmasti edullisin ja helpoin tapa hankkia lehti, sillä tilaamiseen kuluu aikaa vain minuutti ja tilaajalle toimitetaan kaikki numerot kotiin kannettuna ilmaisella toimituksella. Netissä lehtitilauksen voi tehdä vaivattomasti itselle tai lahjaksi. Toinen vaihtoehto on ostaa jokainen numero erikseen lehtipisteestä, mutta silloin lehdet tulevat pitemmän päälle huomattavasti kalliimmaksi.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: ruotsinkieliset lehdet, ulkomaiset lehdet.

Nostalgia on ruotsinkielinen vanhoista kulkuneuvoista kertova erikoislehti

Nostalgia on ruotsalainen vanhoista kulkuneuvoista ja elämäntavoista kirjoittava julkaisu, joka on perustettu vuonna 1993. Lehden 25-vuotisen historian aikana sen sivuilla on esitelty lukematon määrä vanhoja vempaimia, kuten puuveneitä, risteilijöitä, laivoja, junia, lentokoneita, moottoripyöriä ja kaikenlaisia muita kulkuneuvoja. Kulkuneuvojen lomassa on nähty myös henkilökuvia, katsauksia 60-luvun musiikkiin, pienoismalleja yms.

Nostalgian mukana lukijat pääsevät mukaan ajattomaan maailmaan lukemaan kattavia reportaaseja menneiltä ajoilta. Visuaalisesti virittäytyneille henkilöille julkaisu voi olla elämys jo pelkän upean kuvituksensa ansiosta. Pintaa syvemmälle porautuvat artikkelit menneistä trendeistä, vampaimista, ihmisistä, musiikista ja arkisista asioista ovat myös lähellä monien lukijoiden sydäntä. Se on oikea lehtivalinta kaikille, joiden mielestä kaikki oli ennen paremmin.

Nostalgian kotisivuilta löytyy valtava hakemisto erilaista materiaalia lehdessä julkaistuista artikkeleista. Lisäksi sivuilta löytyy kattava luettelo, johon on listattu kaikki museot Ruotsissa, sillä kaikille lukijoille ei välttämättä pelkät lehtikuvat riitä, vaan kulkuneuvot halutaan nähdä tulevaisuudessa myös livenä. Museoissa voit nähdä muun muassa useita lehdessäkin nähtyjä kulkuneuvoja, kuten autoja, moottoripyöriä, veneitä ja muita vanhoja vempaimia.

Nostalgia on lehti sinulle, joka elät nykypäivää, mutta huomaat usein haaveilevasi menneistä ajoista, jolloin kaikki asiat tuntui olevan paremmin. Monipuolinen ja menneisiin aikoihin keskittynyt julkaisu on rentouttavaa luettavaa. Vuoden tilausjakso on suosittu tilausmuoto, sillä 12 numerosta riittää luettavaa koko vuodeksi. Yhteen numeroon ehtii tutustua kaikessa rauhassa, sillä uusi numero kolahtaa potilaatikkoon jälleen kuukauden kuluttua.

Nostalgia lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Albinsson & Sjöberg
 • Aloitusvuosi: 1993
 • Kieli: Ruotsi
 • Maa: Ruotsi
 • Ilmestymistiheys: 12 numeroa / vuosi
 • Mieslukijoita: 81 %
 • Naislukijoita: 19 %
 • Lukijoiden ikä: 40 – 65+ vuotta
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 7.50 € / kpl
 • Päätoimittaja: Mikael Sandholm
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.8 (1 votes)