Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tom ja Jerry

tom ja jerryTom ja Jerry sarjakuvalehti

 • Tom ja Jerry on ruotsinkielinen koko perheen yhteinen sarjakuvalehti.
 • Lehden tarinoissa seurataan kissan ja hiiren hulvattoman hauskoja seikkailuja, jotka naurattavat takuulla kaikenikäisiä.
 • Kissalla ja hiirellä on tapana kinastella jatkuvasti, vaikka he ovat lopulta parhaita kavereita ja tarinoilla on aina onnellinen loppu.
 • Sarjakuvien lisäksi jokaisessa numerossa on runsaasti askartelu- ja puuhatehtäviä sekä lukijakilpailu, jossa on hienot palkinnot.
 • Sarjakuvaklassikon hahmot ovat varmasti useille lukijoille tuttu monista animaatioelokuvista.
 • Sarjakuvalehti ilmestyy joka toinen kuukausi, eli yhteensä 6 kertaa vuodessa.
 • Ensimmäisen lehden toimitusaika on noin 4 – 6 viikkoa.

 

 

Tilaa hulvattoman hauska sarjakuvalehti nyt tarjoushintaan netistä

tom ja jerry

Tom ja Jerry on ruotsalainen kuudesti vuodessa ilmestyvä sarjakuvalehti, joka on ilmestynyt vuodesta 2000 lähtien. Lehti pitää sisällään paljon vauhdikkaita sarjakuvaseikkailuja, joiden päätähtinä ovat Tv:stä tutut hahmot kissa ja hiiri. Huumoripitoisten ja hervottoman hauskojen sarjakuvien lisäksi joka julkaisussa on myös paljon erilaisia puuhatehtäviä lapsille, kuten askartelu- ja väritystehtäviä sekä lukijakilpailu, jossa on upeat palkinnot.

Tom ja Jerryn ruotsinkielinen versio on saatavilla lehtipisteistä kautta maan hintaan 12,90 €/kpl ja tilattavissa tarjoushintaan verkosta Suomeen toimitettuna kätevänä määräaikaistilauksena. joka päättyy automaattisesti. Katso edullisin Tom ja Jerry tarjous ja tilaukseen sisältyvät tilaajalahja / tilaajaedut katso tarjous napista. Kaikki  lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden etuhintaan myös lahjaksi ystävälle.

Tom ja Jerry sarjakuvalehti on tilattavissa internetistä määräaikaisesti tilausjaksolla, joka sisältää 4 numeroa. Määräaikainen lehtitilaus on vaivattomin tapa tilata lehti itselle tai lahjaksi, sillä tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon. Lehtitarjoukset vaihtuvat melko usein, joten lehti voi olla välillä tilattavissa myös edullisena kestotilauksena, joka tulee irtisanoa aina erikseen ilmoittamalla asiasta hyvissä ajoin kustantajalle.

Miksi Tom ja Jerry sitten kannattaa tilata netistä? Nettitilaus on ylivoimaisesti helpoin, nopein ja halvin tapa hankkia lehti. Tilaaja saa aina tuoreen numeron kotiin kannettuna ilman postikuluja. Nettitilauksen voit tehdä silloin kuin se itsellesi parhaiten sopii, sillä tilauslomake on avoinna joka ikinen päivä kellon ympäri.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista osastoista: ruotsinkieliset lehdet, ulkomaiset lehdet.

Tom ja Jerry on varmasti Ruotsin vauhdikkain koko perheen sarjakuvalehti

Tom ja Jerry on ruotsinkielinen kuusi keraa vuodessa ilmestyvä koko perheelle suunnattu vauhdikas sarjakuvalehti, joka on ilmestynyt jo yli 18 vuotta. Kissa ja hiiri ovat monille tutut hahmot televisiossa näytetyistä animaatioelokuvista. Lehden hauskat sarjakuvat sopivat kaiken ikäisille lukijoille. Joka numero sisältää mukavia yllätyksiä perheen pienemmille, kuten askartelu- ja puuhatehtäviä sekä palkintoja sisältäviä lukijakilpailuja.

Sarjakuvalehden hulvattoman hauskoissa seikkailuissa Tom ja Jerry eivät milloinkaan väsy jatkuvaan takaa-ajoon ja kinasteluun, joka johdattaa heidät mitä huimimpiin paikkoihin temmeltämään. Kissan ja hiiren kinastelu ja loputtomat takaa-ajot saavat jokaisen lukijan nauramaan. Riitapukarit päätyvät aina mitä hassumpiin tilanteisiin temmeltämään ja toheloimaan. Tom-kissa on aina hieman alakynnessä, mutta ei milloinkaan anna periksi.

Jatkuvista takaa-ajoista ja tappelusta huolimatta Tom ja Jerry ovat parhaita kaveruksia ja jokaisella tarinalla on onnellinen loppu. Tämä parivaljakko saa takuulla niin lapset kuin aikuisetkin lukijansa nauramaan vedet silmissä! Sarjan nuoremmille lukijoille löytyy lehden sivuilta myös mukavia yllätyksiä ja tehtäviä, joiden parissa aika kuluu varmasti. Jokaisen numeron mukana on perheen pienimmälle kiva yllätyslahja ja askartelutehtäviä.

Toisinaan Tom ja Jerry sarjakuvalehti sisältää myös erilaisia kivoja kilpailuja, joissa on lehden teemaan sopivia palkintoja sekä suositut Kivat kamut -kirjepalsta ja Hupiklubi. Sarjakuvalehti sopii siis yhtä hyvin lapsille, aikuisille kuin vanhempienkin fanien ajanvietteeksi. Lehdestä on julkaisu myös suomenkielinen versio, joka oli useita vuosia Suomen lehtimarkkinoilla. Lehden kustantaja Otavamedia Oy kuitenkin lopetti lehden julkaisemisen vuonna 2016.

Tom ja Jerry tiivistettynä:

 • Kustantaja: Egmont Publishing AB
 • Aloitusvuosi: 2000
 • Kieli: Ruotsi
 • Maa: Ruotsi
 • Julkaisua / vuosi: 4 numeroa
 • Mieslukijoita: 64 %
 • Naislukijoita: 36 %
 • Lukijoiden ikä: 6 – 10 vuotta
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 12,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Jessica Kolterjahn
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)