Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Uti vår hage

uti vår hageTilaa Uti vår hage netistä

 • Uti vår hage on ruotsinkielinen aikuisille suunnattu sarjakuvalehti.
 • Tarinoissa tapaat päähahmo Falón, hänen tyttöystävänsä Yvetten, Olaf-veljen, vanhoja tanttoja, juoppoja, poliitikkoja ja monia muita Mjölhagenin asukkaita.
 • Kerran kahdessa kuukaudessa ilmestyvässä lehdessä julkaistaan runsaasti muitakin sarjoja, kuten kuten Gaston, Lukas, Elvis, Axplock,  Lindström ja Tjalle Tvärvigg.
 • Sarjakuvalehden sarjat ovat täynnä huumoria ja saavat varmasti jokaisen lukijan nauramaan.
 • Sarjan päähahmo on itsekeskeinen ja yllättävän aktiivinen sekä kekseliäs ollakseen niinkin laiska persoona.
 • Hänen päivänsä täyttävät vaaralliset automatkat ja kahvilakäyntien lisäksi urheilu ja kaikenlaiset kulttuurielämykset.

 

Tilaa hauska aikuisille suunnattu sarjakuvalehti nyt 19% edullisemmin netistä

uti vår hage

Uti vår hage on ruotsalainen vuonna 2002 markkinoille ilmestynyt mustaa huumoria sisältävä sarjakuvalehti aikuisille, joka ilmestyy joka toinen kuukausi, eli yhteensä 6 kertaa vuodessa. Sarjasta julkaistiin oma lehti vasta vuonna 2002, vaikka sarjakuvia on julkaistu muun muassa 91:an-lehdessä jo 1983-luvulta lähtien. Sarjan luojan Krister Petersonin mukaan päähahmo Falón on saanut vaikutteita Einar Lindbergin Sympatiska Filip -hahmosta.

Uti vår hage sarjakuvalehti on saatavilla lehtipistestä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan ja tilattavissa tarjoushintaan verkosta kotiin kannettuna ilman postikuluja. Katso ajankohtainen Uti vår hage tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden samaan tarjoushintaan myös lahjaksi kaverille.

Uti vår hage on tilattavissa Suomeen toimitettuna vuoden mittaisella tilausjaksolla määräaikaisesti, joka sisältää 6 numeroa. Määräaikaisen lehtitilauksen ansiosta tilausta ei tarvitse peruuttaa erikseen, vaan lehtitilaus päättyy automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon. Määräaikaistilaus on vaivattomin tilausmuoto lahjatilauksessa.

Miksi Uti vår hage sarjakuvalehti sitten kannattaa tilata netistä? Nettitilaus on ehdottomasti edullisin ja vaivattomin tapa hankkia lehti itselle tai lahjaksi ystävälle. Tilaamisessa kuluu aikaa vain minuutti ja kaikki lehdet toimitetaan tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen ilmaisella toimituksella. Lehtitilauksen voi tehdä silloin kuin se itselle parhaiten sopii omalla tietokoneella, puhelimella, tabletilla tai kannettavalla aina yhtä edulliseen tarjoushintaan.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: ruotsinkieliset lehdet, ulkomaiset lehdet.

Uti vår hage on hauska mustaa huumoria sisältävä sarjakuvalehti aikuisille

Etsitkö sarjakuvalehteä, jota lukiessa saat nauraa vedet silmissä? Vai haluatko tilata sarjakuvalehden joka on täynnä mustaa huumoria? Etsitkö kentien huumorilla höystettyä sarjakuvaa lahjaksi kaverille? Jos vastasit myönteisesti, niin siinä tapauksessa voimme suositella sinulle ruotsalaista huumorilla höystettyä Uti vår hage sarjakuvalehteä!

Uti vår hage on Egmont Publishing AB:n kustantama kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä sarjakuvalehti, joka on mustan huumorinsa takia suunnattu aikuisille. Kokonaan ruotsinkielinen julkaisu sisältää myös monia muitakin lyhyitä sarjoja, kuten Gaston, Lukas, Elvis, Axplock, Lindström ja Tjalle Tvärvigg. Huumorilla höystetty hauska sarjakuvalehti on ollut irtonumeromyynnissä ja tilattavissa internetistä jo vuodesta 2002 lähtien.

Uti vår hage lehden hervottoman hauskat sarjat voivat olla ennestään tuttuja monille innokkaille sarjakuvien ystäville jo 1980-luvulta, sillä sarjaa on julkaistu ainakin monille tutussa 91:an-lehdessä vuonna 1983 sekä lyhyen aikaa Dagens Nyheterissä. Vasta vuonna 2002 julkaisu sai oman nimikkolehtensä. Sarja muistetaan usein sen tunnusmerkistä, eli mustasta huvittavasta huumorista, jonka takia lehti onkin aikuisille lukijoille suunnattu.

Uti vår hage lehden päähenkilö on Mjölhagenin pikkukaupungissa asuva 35-vuotias Faló, jota kaikki lukijat rakastavat. Hänellä on usein hieman liian hyvä käsitys itsestään ja osaamisestaan. Faló:n jokainen tunnistaa puukengistä ja punaisesta myssystä, joita hänellä on tapana käyttää. Faló ajaa vanhalla Volvo Amazonilla ja asuu omistamassaan omakotitalossa, jossa on suuri puutarha. Minkäänlaista tulonlähdettä hänellä ei kuitenkaan ole.

Uti vår hage päähenkilö Faló on suoraan sanottuna melkoinen laiskamato, joka saa aina kommelluksillaan kunnon sopan keitettyä. Sarjassa tavataan Falón lisäksi paljon muitakin kiinnostavia hahmoja, kuten Yvetten, joka on hänen tyttöystävä, hyväluonteisen Olaf-veljen, kaupungin poliitikkoja, vanhoja naisia, pikkukaupungin juoppoja sekä monia muita värikkäitä ja hauskoja hahmoja. Mjölhagenin kaupungin asukkaita kuvataan aina hauskalla tavalla.

Uti vår hage tiivistettynä:

 • Kustantaja: Egmont Publishing AB
 • Aloitusvuosi: 2002
 • Kieli: Ruotsi
 • Maa: Ruotsi
 • Ilmestymistiheys: 6 numeroa vuodessa
 • Mieslukijoita: 91 %
 • Naislukijoita: 9 %
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 9,00 € / kpl
 • Päätoimittaja: Björn Ihrstedt
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)