Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Hyvä Terveys

hyva terveys tarjous

hyva terveys tarjous

Hyvä Terveys lehti

 • Hyvä Terveys on Suomen suurin ja suosituin terveyslehti.
 • Terveyslehden teemoja ovat: terveys, lääketiede, tunteet & psykogokia, ravitsemus, ruoka, liikunta, henkinen hyvinvointi, arjen hyvä olo sekä tasapainoiset ihmissuhteet.
 • Julkaisun taustalla on Suomalainen Lääkäriseura Duodecim.
 • Lehdestä  saat aina taatusti oikeaa ja tutkittua tietoa teveydestä.
 • Hyvä Terveys sisältää paljon koskettavia tarinoita, kuinka erilaisiin haasteisiin löytyy hyviä ja rakentavia ratkaisuja.
 • Hyödynnä Hyvä Terveys tarjous ja saat tärkeää tietoa hyvästä terveydestä sekä aivan uuttaa tietoa terveyteen liittyen.
 • Lehti ilmestyy 14 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Sanoma Media Finland Oy.

 


Tilaa Hyvä Terveys lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

hyvä terveys tarjous


Hyvä Terveys lehti lyhyesti

Hyvä Terveys on terveyttä käsittelevä aikakauslehti, joka tarjoaa jokaisessa numerossa loistavia vinkkejä ja neuvoja terveelliseen ravintoon, juuri sinulle sopivaan liikuntaan tai jopa kokonaisvaltaiseen elämäntaparemonttiin. Saat runsaasti hyötytietoa sairauksista, niiden ehkäisemisestä ja hoidosta. Terveyslehden apuna on Suomen parhaat asiantuntijat, jotka yhteisvoimin tarjoavat entistä enemmän oivalluksia, jotta sinä voisit paremmin.


Hyvä Terveys tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Hyvä Terveys on ostettavissa niin irtonumerona lehtipisteistä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan kuin tilattavissa suoraan internetistä tarjoushintaan kotiin tai työpaikalle toimitettuna ilman postikuluja. Katso edullisin Hyvä Terveys tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous  napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa aina myös lahjatilauksissa, joten voit tilata halutessasi lehden myös lahjaksi.


Hyvä Terveys lehden tarjous sisältää useamman tilaajalahjan

Hyvä Terveys lehden tarjous voi sisältää jopa viisi erilaista tilaajalahjaa, joista lehden tilaaja saa valita mieleisimmän ilmaiseksi kaupan päälle. Saat valita tilaajalahjan myös silloin, kun tilaat lehden lahjaksi, mutta tilaajalahja toimitetaan kuitenkin lehtitilauksen maksajalle. Lehden tilaajalahjoina on nähty mm: My Minerals -mineraalimeikkisetti, Bluebiit Blueactive3 -aktiivisuusranneke ja 1 numero ilmaiseksi tilauksen jatkoksi.


Miksi Hyvä Terveys lehti kannattaa tilata verkosta?

Voit saada lehtitilauksen nyt jopa yli 50% normaalihintaan halvemmalla, jolloin saat myös aina tuoreen numeron ilmestymispäivänä kotiin toimitettuna ilman postikuluja. Tarjous sisältää myös digilehdet palvelun, jossa saat lukea valitsemaasi toista Sanoman julkaisemaa lehteä ilmaiseksi verkossa. Kestotilaajat ovat myös mukana kustantajan arvonnoissa, joista voit voittaa jopa 35.000 euroa!


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: naistenlehdet, miestenlehdet, urheilulehdet.


Hyvä Terveys on varmasti Suomen suurin ja suosituin terveyslehti

Hyvä Terveys on Sanoma Media Finland Oy:n julkaisema 14 kertaa vuodessa ilmestyvä Suomen suurin ja suosituin terveyslehti, josta lukijat saavat aina luotettavaa ja oikeaa tietoa terveydestä, liikunnasta, ruoasta, hyvinvoinnista, arjen hyvästä olosta sekä tasapainoisista ihmissuhteista. Lehteä tehdään yhteistyössä Suomalaisen Lääkäriseura Duodecim:n kanssa, jotka yhteisvoimin tuottavat lehteen terveyteen liittyvää tuoretta sisältöä.

Hyvä Terveys tarjoilee lukijoille jokaisessa painetussa lehdessä uusinta tietoa eri sairauksista, niiden ehkäisemisestä ja hoitamisesta. Se on lehti, jonka sanaan voi aina luottaa, sillä sitä tehdään yhteistyössä Suomen ykkösasiantuntijoiden kanssa. Terveyslehti esittelee parhaat vinkit ja neuvot niin suureen elämäntaparemonttiin kuin terveelliseen ravintoon tai juuri sinulle sopivaan liikuntalajiin, jonka parissa viihdyt parhaiten.

Hyvä Terveys innostaa lukijoita tutustumaan terveelliseen ravintoon ja yleisestikin hyvinvointiin. Se on todella monipuolinen lukupaketti täynnä ohjeita ja hyviä vinkkejä terveellisempään elämään. Lehdestä löydät myös lukijoiden kiinnostavia terveystarinoita, jotka antavat runsaasti inspiraatiota kaikille lukijoille.


Hyvä Terveys lyhyesti:

 • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
 • Numeroita vuodessa: 14
 • Lukijamäärä: 386 000
 • Mieslukijoita: 22% – 84 920 kpl
 • Naislukijoita: 78% – 301 080 kpl
 • Lukuminuutit: 62 min
 • Lukijoiden ikä: 30 – 65 vuotta
 • Päätoimittaja: Päivi Virkkunen

Hyvä Terveys tarjous ja tilaajalahjat ovat voimassa myös lahjatilauksissa

Tiesitkö, että voit tilata Hyvä Terveys lehden myös lahjaksi? Hyvä Terveys lehti on todella suosittu ja haluttu lahjalehti. Lehteä tykkää lukea niin miehet kuin naisetkin.

Lehti tilataan usein syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, äitienpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, joululahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle.

Lehti on nykyään todella suosittu lahja, koska siitä riittää iloa pidemmäksi aikaa lahjansaajalle, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset. Lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla.

Lahjansaaja saa lehdestä todella paljon hyödyllistä tietoa terveydestä, liikunnasta, ruoasta, hyvinvoinnista, arjen hyvästä olosta ja tasapainoisista ihmissuhteista. Hyvä Terveys lehti sopii kaikille, jotka haluavat pitää huolta omasta ja läheistensä terveydestä.

Hyvän lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita mieluisimman lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi.

Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi aktiivisuusranneke tai pyyhe. Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 30 euroa – 60 euroa.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi.

Lunasta edullinen Hyvä Terveys tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi. Saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!


Miksi Hyvä Terveys lehti kannattaa tilata?

 • Hyvä Terveys lehdestä saat aina oikeaa tietoa sairauksista ja sairauksien hoidosta, sillä lehteä tehdään yhteistyössä Suomen ykkösasiantuntijoiden kanssa.
 • Lehti tukee ja antaa lisäpotkua terveystekoihin ja auttaa sinua pysymään hyvissä päätöksissäsi.
 • Hyvä Terveys lehti auttaa lukijoita voimaan hyvin kertomalla parhaat vinkit, liikuntaan, kauneuteen, virkistäytymiseen, ruokaan, vapaa-ajan pukeutumiseen ja paljon muuhun.
 • Lehden tilaajana saat lukea ilmaiseksi kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digipalvelusta, joita on yhteensä 15 kpl.
 • Uudistunut Hyvä Terveys lehti on myös visuaalinen elämys, jonka parissa viihdyt pitkään.

Miksi lehti kannattaa tilata netistä?

 • Tekemällä lehtitikausen netissä, saat lehden aina halvinpaan hintaan.
 • Voit tilata lehden tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.
 • Saat valita useista tilaajalahjoista mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi.
 • Tekemällä lehtitilauksen netissä, voit saada jopa 100 euron arvoisen tilaajalahjan kaupan päälle.
 • Helppo tilauslomake verkossa, jonka täyttämiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti.
 • Lehden kestotilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä vuosiarvonnoissa.
 • Saat itse päättää tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti.
 • Netissä saat kaikessa rauhassa tutustua lehtitarjoukseen, jolloin tiedät varmasti mitä tilaat.

Terveenpi vuosi 2018 – on pieniä terveystekoja – Kokeile muun muassa näitä!

Miltä tuntuisi mennä viikon ajan tuntia aikaisemmin nukkumaan? Jatkuva univaje piinaa elimistöä: se vaikuttaa vastustuskykyyn, suorituskykyyn, autonomiseen hermostoon, energia-aineenvaihduntaan sekä mielialaan. Kun pidät huolen, etttä nukut tarpeeksi et sairastu, lihoa tai masennu yhtä herkästi.

Holtiton napostelu vaihtuu helposti hallittuun nautiskeluun, kun kokkaat itse. Laihtuminen ei ole projekti. Se on vääjäämätön palkinto, joka seuraa, kun syö enemmän kasviksia, hedelmiä ja marjoja.

Kokeile vaihtaa ”mutta” sana ”ja” sanaan. Älä siis sano enää: ”Lähtisin kyllä lenkille mutta olen väsynyt”. Vaan sano: ”Lähtisin kyllä ja olen väsynyt”. Vaikkei väsymys ole kaikonnut, se ei estä sinua lähtemästä lenkille. Kumpi lause on sinulle hyödyllisempi.


Lukijoiden kommentit

 • ”Ostin lehden lomalukemiseksi ja kun oli aikaa, se tuli luettua kannesta kanteen. Paljon mielenkiintoisia artikkeleita ja juttuja, hienoja vinkkejä hengittelyyn, liikuntaan ja syömiseen.” Tuija
 • ”Hyvä lehti, tässä on paljon tärkeää asiaa ja en maksa turhasta!!” Kiitos. Saara
 • ”Kiitos todella hyvästä ja monipuolisesta lehdestänne. Ostan jokaisen numeron ja luen ja tutkin ne tarkkaan, selailen vanhojakin lehtiä usein, uutta ja ajankohtaista tietoa joka kerta. Monesti jutellaan ystävien kanssa lehden jutuista ja ohjeista ym.” Paula
 • ”Oli taas kiva saada Hyvä terveys kotiin. Oli paljon hyvää asiaa jälleen kerran, ei tarvi lukea ”juoruja”. Hyvää luettavaa kannesta kanteen. Hienoa!” Marjatta
 • ”Minulle on tullut vähän aikaa Hyvä Terveys lehti ja ensin tuntui, ettei synkkaa yhteen sen kanssa, mutta nyt se on aivan kuin avautunut uudestaan minulle. Kiitos hengitysjutusta ja leskeydestä, sillä niitä aikoja elän itsekin tällä hetkellä. Lehden kuvat ovat aina mukavan pirteitä. Kiitos,” Marita
 • ”Kiitos, kyllä alkoi uusi vuosi hyvin, kun oli juttu osteoporoosista, joka mullakin on ollut jo 5 vuotta. Myös silmäjuttu oli varmasti hyvä monelle lukijalle. Pidän tilauksen ehdottomasti voimassa ja minun lehti menee vielä siskollekin luettavaksi. Pitäkää tätä linjaa eteenkin päin, niin hyvä tulee koko vuodesta.” Marjatta
 • ”Kiitos kahvakuula-ohjeista, helppo oli aloittaa niiden avulla”  Kati
 • ”Taas kerran Hyvä Terveys oli rautaisen hyvä lehti” Kaija
 • ”Loma alkoi ja tilasin tänään Hyvä terveys -lehden sen kunniaksi. Se on oikeastaan ainut lehti, jonka luen kannesta kanteen en siis vaan selaa sitä.” Liisa

Tilaajaedut

Hyvä Terveys lehden tilaajana on mahdollisuus saada myös kaupan päälle mukavia tilaajatuja, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon ennen lehden tilaamista.

Osa tilaajaeduista on voimassa vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilausta suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin. Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista.

Lehti kannattaa kuitenkin lähes aina tilata edullisena kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki voimassa olevat tilaajaedut varmasti käyttöösi ja jos lehti järjestää kilpailuja, niin olet niissäkin automaattisesti mukana. Kestotilaus on yleensä myös edullisenpi vaihtoehto kuin vastaava määräaikainen lehtitilaus.

Jostain syystä lehden tilaajat pitävät kestotilausta yleensä automaattisesti huononpana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisenpi vaihtoehto.

Lehden kestotilaus ei kuitenkaan ole millään lailla huononpi vaihtoehto, sillä nykyään esimerkiksi lehtitilauksen peruuttaminen on tehty niin yksinkertaiseksi ja helpoksi, että kuka vain osaa irtisanoa lehtitilauksensa.

Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse ja kätevästi netissä. Jos tilaat lehden lahjaksi, niin silloin lehtitilaus kannattaa tehdä määräaikasena, jolloin lahjansaajan ei itse tarvitse peruuttaa lehtitilausta.


Tarjous

Hyvä Terveys lehden lehtitarjous vaihtuu lähes joka kuukausi ja välillä lehtitarjous tai tilaajalahja voi muuttua jopa kaksi kertaa kuukaudessa! Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää Hyvä Terveys tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa.


Tilaajalahja

Kaikki Hyvä Terveys lehden tilaajat saavat nyt upean tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 30 euron – 60 euron välillä. Tämän hetken tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä, ennen maksamista.


Digilehdet-palvelu ilmaiseksi

Hyvä Terveys lehden tilaajat saavat tunnukset suosittuun digipalveluun, jossa pääset lukemaan ilmaiseksi jopa 15 eri aikakauslehteä! Haluaisitko vilkaista esimerkiksi uutta ET-lehteä? tai kenties uutta Gloriaa? Glorian Koti? Me Naiset? Tilaa lehti nyt edullisesti ja surffaa lukemaan digilehtiä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.


Onnenarvonta

Hyvä Terveys lehden kestotilaajalana olet automaattisesti mukana onnenarvonnassa, jossa arvotaan huikeat 5000 euroa neljä kertaa vuodessa! Voittaja voit olla juuri sinä!


Ilmaisia tuotteita

Hyvä Terveys lehden kestotilaajana voi saada myös yllätysetuja ja ilmaisia tuotteita. Yllätyseduista ja ilmaisista tuotteista saat ilmoituksen sähköpostitse.


Yllätysetuja

Lehden kestotilaajille voidaan järjestää esimerkiksi lukijailtoja, leffailtoja, ostosetuja, yllätysetuja ja kulttuuritapahtumia. Yllätyseduista saat ilmoituksen sähköpostitse.


Hyvä Terveys lehti netissä

Hyvä Terveys lehti on myös verkossa! Hyvä Terveys lehden aiheisiin ja juttuihin voit tutustua nyt myös lehden suositussa nettiversiossa.

Suositusta nettiversiosta löydät saman tyyppisiä artikkeleita ja aiheita, joita on myös lehdessä. Nettiversiossa on kuitenkin vain vähän kaikista aiheista poimittuja juttuja, joten lehdestä löydät lopulta paljon enemmän ajankohtaista sisältöä kuin ilmaisesta nettiversiosta.

Nettiversio on kuitenkin hyvä siitä, että saat rauhassa tutustua lehteen ja katsoa minkälaisia juttuja lehdessä on. Jos pidät nettiversion aiheista ja artikkeleista, niin suosittelemme ehdottomasti tilaamaan Hyvä Terveys lehden.


Terveys

Syke mitä sattuu? Miten eroon korvien kutinasta? Levottomat jalat, miten rauhaa yöksi? Meneekö meiltä kaikilta muisti? Nettiversion terveys-osiosta löydät paljon kysymyksiä ja vastauksia terveyteen liittyen. Terveys-osion kysymyksiin vastaa sydänlääkärit, nuorisolääkärit ja gynekologit.


Blogit

Nettiversiossa on myös kolme blogia, joita voit käydä lukemassa ja kommentoimassa juttuja. Apple a Day on nuoren lääkärin blogi – treenaamisesta, hyvinvoinnista, arjesta ja juhlasta. Paljain jaloin Pariisissa blogia pitää kirjailija ja toimittaja Kira Poutanen – Kira kirjoittaa elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissaan Pariisissa. Raxun remppa blogia pitää elämäntaparemonttiin hurahtanut Raakel Lignell – Raakel kirjoittaa kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmasta ja kaikesta mitä uusi elämä on tuonut tullessaan.


Kauneus

Kenelle sopii kuoriva kasvovesi? Mistä tarpeeksi vahvat lääkkeet akneen? Miten eroon pigmenttiläiskistä? Nettiversion kauneus-osiosta löydät paljon kysymyksiä ja vastauksia kauneuteen liittyen. Kysymyksiin vastaa ihotautilääkäri.


Videot

Nettiversion video-osiosta löydät paljon mielenkiintoisia videoita. Kuten esimerkiksi videon, missä Minna Tervamäki näyttää kuinka vahvistat ja virkistät kehoa minuutissa tai katso miten Baba Lybeck treenaa keskivartaloa tasapainotyynyllä tai katso miten saat 5 vuotta pois kasvoilta meikin avulla. Tämän kaiken ja paljon muuta löydät suositusta nettiversiosta!


Liikunta

Liikunta-osiosta löydät mielenkiintoisia artikkeleita ja videoita kaikkeen liikuntaan liittyen. Liikunta-osiossa voit opetella esimerkiksi kahvakuulan perusliikkeet tai lukea mikä on paras laji luun lujittamiseen.


Laihdutus

Laihdutus-osiosta löydät mielenkiintoisia artikkeleita ja videoita laihduttamiseen liittyen. Laihdutus-osiossa esimerkiksi unitutkija näyttää minkälaisella päivärytmillä saat painon hallintaan tai lue millainen liikunta laihduttaa todella.


Ruoka

Saatko tarpeeksi rautaa? Katso ruoka-osiosta parhaat rautaiset ruoat. Ruoka-osiosta saat tärkeää ja mielenkiintoista tietoa eri ruoista. Katso esimerkiksi mistä ruoista saat parhaiten syöpäsuojaa tai miten kartat gluteenia tarkasti. Kysymyksiin vastaa lääkäri ja ravitsemusterapeutti.


Mieli

Voiko parisuhdetta parantaa yksin? Nukahtaminen ahdistaa, mutta miksi? Nettiversion mieli-osiossa psykologi vastaa mitä mielenkiintoisimpiin kysymyksiin. Lue miten oppia kesyttämään paniikkikohtaus tai miten torjut tressin siemenet päivittäin. Nämä ja paljon muuta suositussa mieli-osiossa.


Miten teen Hyvä Terveys lehden lehtitilauksen?

Voit tehdä Hyvä Terveys lehden lehtitilauksen suoraan kustantajan sivulta.

Klikkaa kohdasta ”Tilaa lehti tästä”, niin siirryt automaattisesti Hyvä Terveys lehden kustantajan sivulle, josta löytyy kyseinen lehtitarjous ja tilaajalahjat. Kustantajan sivulla voit valita tilaajalahjan ja täyttää tilauslomakkeen.

Saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voiko Hyvä Terveys lehden tilata lahjaksi?

Kyllä voi. Hyvä Terveys tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa. Lahjatilaukset tehdään samalla sivulla kuin normaalikin lehtitilaus.

Kustantajan sivulle pääset nopeiten klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä”. Kustantajan sivulla voit valita tilauslomakkeesta lahjatilauksen, jolloin saat täytettyä lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Muista, että tilaajalahja toimitetaan lahjatilauksissa aina lehtitilauksen maksajalle.


Voiko Hyvä Terveys lehden tilata puhelimitse?

Sivustomme kautta voit tilata Hyvä Terveys lehden vain netistä. Sivustomme lehtitarjoukset ovat voimassa ainoastaan nettitilauksissa.


Miten lehtitilaukset maksetaan?

Kustantajan sivulla on käytössä kaikki yleisimmät maksutavat, joilla voit maksaa lehtitilauksen verkossa. Vaihtoehtoisesti voit valita laskun, jonka voit maksaa joko yhdessä tai kahdessa erässä. Jos laskun valitsee kahdessa erässä, niin laskut toimitetaan tilaajalle postitse peräkkäisinä kuukausina.


Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti vai pitääkö se irtisanoa erikseen?

Kestotilaukset tulee irtisanoa aina erikseen. Kestotilauksissa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi lehden kustantajalle joko puhelimitse, sähköpostilla, verkkolomakkeella tai kirjeitse.


Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehtitilaus peruuttaa?

Määräaikaista lehtitilausta ei tarvitse perua erikseen, vaan lehtitilaus päättyy automaattisesti tilausjakson loputtua.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehden tilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.


Miten saan irtisanottua lehtitilaukseni?

Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu Sanoma Media Finlandin sivulla. Valitse oikeasta yläkulmasta ”Tilauksen irtisanominen”, pääset kirjautumaan sivulle syöttämällä asiakasnumerosi, tilaustunnukset sekä postinumerosi. Kaikki kirjautumiseen tarvittava sisältö löytyy lehden osoitekentästä tai laskustasi.


Sanoma Media Finland Oy yhteystiedot:

Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy

Y-tunnus: 1524361-1

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti