Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Karkkilan Tienoo

karkkilan tienooKarkkilan Tienoo sanomalehti

 • Karkkilan Tienoo on Karkkilan ja Nummi-Pusulan paikallissanomalehti.
 • Sanomalehti ilmestyy tiistaisin ja torstaisin, eli kaksi kertaa viikossa.
 • Lehden ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1962.
 • Sanomalehden levikkialueella asuu noin 16 000 ihmistä ja siihen kuuluvat Nummi-Pusula ja Karkkila.
 • Karkkilan Tienoo on arvostettu sanomalehti, joka on myös palkittu useampaan otteeseen Suomen paikallislehtien laatukilpailuissa.
 • Karkkilan Tienoo on tilauspohjainen sanomalehti, joka on keskittynyt paikalliseen uutisvälitykseen.
 • Sanomalehden julkaisijana toimii Karprint Oy.

 

Tilaa Karkkilan Tienoo sanomalehti 45% edullisemmin netistä

tilaa karkkilan tienoo lehti

Nummi-Pusulan kunnan ja Karkkilan kaupungin yhteinen paikallissanomalehti on paikalliseen uutisvälitykseen keskittyvä laadukas kahdesti viikossa ilmestyvä uutispaketti, jonka voi tilata tänä päivänä monien muiden sanoma- ja aikakauslehtien tapaan helposti ja edullisesti netistä.

Katso sanomalehden uusimmat lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus netissä. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten paikallissanomalehden voi tilata itselle, lahjaksi tai vaikka suoraan työpaikalle toimitettuna.

Sanomalehti tilataan netistä määräaikais- tai kestotilauksena vuoden mittaisena tilausjaksona, joka sisältää 104 numeroa. Määräaikaistilaus on varmasti helpoin tapa tilata lehti, sillä määräaikaistilausta ei tarvitse perua erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy vuoden tilausjakson jälkeen automaattisesti. Vaihtoehtoisesti lehden voi tilata kestotilauksena, joka on jatkuva tilaustyyppi, jossa lehti tilataan myös vuoden tilausjaksolla joka uusiutuu automaattisesti, joten lehtitilaus tulee irtisanoa erikseen lehden kustantajalle puhelimitse tai netissä.

Miksi lehti sitten kannattaa tilata netistä? Saat rauhassa tutustua yli 200 lehden valikoimaan ja etsiä juuri sinulle sopivan julkaisun ilman että kukaan painostaa tilaamaan jonkun tietyn lehden, saat lehden melko varmasti halvinpaan hintaan tilaamalla lehden netistä, voit tilata lehden itselle, lahjaksi tai työpaikalle, voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti ja saat aina tuoreen lehden kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman postikuluja.

Karkkilan Tienoo on Karkkilan ja Nummi-Pusulan paikallissanomalehti

Karkkilan Tienoo on Uudellamaalla ilmestyvä sanomalehti, jonka levikkialue kattaa Karkkilan kaupungin ja Nummi-Pusulan kunnan. Sanomalehti on ilmestynyt jo vuodesta 1962 lähtien ja vuosien varrella se on palkittu useita kertoja Suomen paikallislehtien laatukilpailuissa. Tänä päivänä lehti ilmestyy tiistaisin ja torstaisin, eli kaksi kertaa viikossa.

Arvostettu ja monesti palkittu sanomalehti on Karprint Oy:n julkaisema lehti, jonka toimitus sijaitsee Karkkilassa. Karkkilan Tienoo on yksi vanhimmista kustannusyhtiön perustamista lehdistä. Karprintin paikallislehtiryhmän lehtiin kuuluvat lisäksi Kallio-lehti, Luoteis-Uusimaa, Lopen lehti, Munkin seutu ja Rööperin Lehti.

Karkkilan Tienoo on arvostettu ja kotoinen sanomalehti, joka on palvellut sen levikkialueen asukkaita jo yli 50 vuotta. Lehden levikkialueella asuu tänä päivänä hieman yli 15 000 ihmistä, joista Karkkilassa asuu noin 9000 ihmistä ja Nummi-Pusulassa noin 6200 ihmistä. Nummi ja Pusula yhdistettiin Nummi-Pusulan kunnaksi vuonna 1981.

Karkkilan Tienoo on laadukas ja perinteinen sanomalehti, jonka pääsisältöön kuuluvat Karkkilan ja Nummi-Pusulan ajankohtaiset uutiset. Lehti tunnetaan uutisvälitykseen keskittyneenä laadukkaana ja monipuolisena uutispakettina. Karkkilan Tienoo on tilauspohjainen sanomalehti, joten sen lukuarvo on todella korkea.

Oman asuinpaikan Sanomalehti, joka tulee tilata erikseen jokaiseen talouteen on huomattavasti arvostetumpi lehti kuin erilaiset ilmaislehdet. Karkkilan Tienoo on sanomalehti, jonka jokainen numero luetaan ajan kanssa tarkasti kannesta kanteen ja jonka sisältöön luotetaan.

Sanomalehden perustiedot

 • Kustantaja: Karprint Oy
 • Numeroita vuodessa: 104
 • Kieli: Suomi
 • Päätoimittaja: Mari Ahola-Aalto

 Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Karprint Oy

Puhelinnumero: 09 413 97 300

Osoite: Vanha Turuntie 317

Paikkakunta: Huhmari 03150

Y-tunnus: 0202999-0

Lehtitarjouksia.com
Logo