Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Luoteis-Uusimaa

luoteis-uusimaa lehtiTilaa Luoteis-uusimaa netistä

 • Luoteis-Uusimaa on Vihdissä ilmestyvä sanomalehti.
 • Paikallislehti on ilmestynyt jo vuodesta 1952 lähtien.
 • Sanomalehti ilmestyy tiistaina ja torstaina.
 • Lehti tarjoaa joka viikko ajankohtaiset paikallisuutiset, tietoa tapahtumista, tuoreet kuulumiset ja niiden taustat.
 • Luoteis-Uusimaa paikallislehteä julkaisee Karprint Oy, jonka toimitus sijaitsee Huhmarissa.
 • Laadukas uutislehti ilmestyy 104 kertaa vuodessa.
 • Vihtiläiset kutsuvat omaa paikallislehteä Lutariksi.
 • Paikallislehden pääkirjoitukset ovat Tampereen yo:n tutkimuksen mukaan luetuimpia maan 160 tilauspohjaisen paikallislehden joukossa.
 • Paikallissanomalehti on tilattavissa verkosta määräaikais- tai kestotilauksena suoraan kotiin toimitettuna.

 


Tilaa Luoteis-Uusimaa lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa luoteis-uusimaa lehti


Luoteis-Uusimaa lyhyesti

Luoteis-Uusimaa on Vihdissä Uudellamaalla ilmestyvä paikallissanomalehti, joka on ilmestynyt jo yli 65 vuotta. Kaksi kertaa viikossa (tiistaisin ja torstaisin)  ilmestyvä sanomalehti on Vihdin ainoa paikallislehti, joka tunnetaan perinteisesti uutistyöstään, keskustelua herättävistä jutuistaan ja omasta, selkeästä äänestään. Joka numero tarjoaa kiinnostavia ja ajankohtaisia paikallisuutisia, tietoa tapahtumista, tuoreet kuulumiset ja niiden taustat.


Luoteis-Uusimaa on nyt tilattavissa helposti ja edullisesti verkosta

Luoteis-Uusimaa lehti on tilattavissa palvelumme kautta nyt vuoden pituisena tilausjaksona määräaikais- tai kestotilauksena, joka sisältää yhteensä 104 numeroa. Määräaikaistilaus on vuoden mittainen tilausjakso, jonka jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, jossa lehtitilaus uusiutuu automaattisesti vuoden tilausjakson viimeisen numeron jälkeen kunnes tilaaja peruuttaa lehtitilauksen.


Luoteis-Uusimaa lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Laadukas uutislehti on nyt tilattavissa edullisesti netistä suoraan kotiin, lahjaksi tai työpaikalle toimitettuna ilman toimituskuluja. Katso paikallislehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja katso tarjous napista ja tee lehtitilaus edullisemmin netissä. Uusin lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden joko itselle tai lahjaksi ystävälle. Lehti on saatavilla myös irtonumerona, mutta palvelumme kautta vain nettitilauksena.


Miksi Luoteis-Uusimaa sanomalehti sitten kannattaa tilata netistä?

Verkossa voit tutustua lehteen kaikessa rauhassa ja päättää itse haluatko tilata lehden itselle, lahjaksi, työpaikalle, määräaikaisesti vai hieman edullisempana vaihtoehtona, eli jatkuvana kestotilauksena. Tilaamalla sanomalehden tarjoushintaan netistä, saat joka tiistai ja torstai tuoreen lehden kotiin kannettuna ilman toimituskuluja normaalin postin mukana. Lehtitilauksen voit tehdä helposti muutamassa minuutissa puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.


Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: naistenlehdet, miestenlehdet, nuortenlehdet.


Luoteis-Uusimaa on sisällöltään monipuolinen ja laadukas uutislehti

Luoteis-Uusimaa on tilaajapohjainen Vihdissä Uudellamaalla ilmestyvä paikallislehti, joka ilmestyy kaksi kertaa viikossa, tiistaina ja torstaina. Lisäksi lehti jaetaan Vihdin alueella jokaiseen talouteen kaksi kertaa kuukaudessa. Monipuolinen ja ajankohtainen uutispaketti on ilmestynyt jo vuodesta 1952 lähtien. Paikallislehti kuuluu Karprint Oy:n monipuoliseen lehtivalikoimaan, jonka toimitus sijaitsee Huhmarissa.

Luoteis-Uusimaa on Vihdin ainoa paikallislehti, johon kootaan kaksi kertaa viikossa tärkeimmät uutiset, tietoa tapahtumista, uusimmat kuulumiset ja keskustelua herättäviä kirjoituksia ja niiden taustat. Lisäksi lehden mielenkiintoisilla palstoilla käydään joka viikko vilkasta keskustelua Vihdin alueen asioista.

Luoteis-Uusimaa lehti on saanut todella paljon myönteistä palautetta laadukkaasta uutisoinnista ja kiinnostavista jutuistaan. Tampereen yo:n tekemän tutkimuksen mukaan Vihdin paikallislehden pääkirjoitukset on luetuimpia maan 160 tilauspohjaisen paikallislehden joukossa.

Luoteis-Uusimaa lehdellä on melko suuri tilaajapeitto ja sen lukuarvo on aivan omaa luokkaansa, sillä se on lehti, joka kiertää lukijalta toiselle ja sitä ei vilkaista vain nopeasti läpi, vaan siihen palataan usemman kerran ajan kanssa ja luetaan tarkasti kannesta kanteen. Vihtiläiset ovat antaneet omalle paikallislehdelle toiseksi kutsumanimeksi Lutari.


Luoteis-Uusimaa lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Karprint Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 1952
 • Numeroita vuodessa: 104
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Lukijoiden ikä: 25–65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Mari Ahola-Aalto

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Karprint Oy

Puhelin: 09-413 97 300

Osoite: Vanhan Turuntie 371

Postinumero: 03150

Paikkakunta: Huhmari


Kommentoi ja arvostele Luoteis-Uusimaa lehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Luoteis-Uusimaa lehden arvostelut

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo