Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Luoteis-Uusimaa

luoteis-uusimaa lehtiTilaa Luoteis-uusimaa netistä

 • Luoteis-Uusimaa on Vihdissä ilmestyvä sanomalehti.
 • Paikallislehti on ilmestynyt jo vuodesta 1952 lähtien.
 • Sanomalehti ilmestyy keskiviikkona ja perjantaina.
 • Lehti tarjoaa joka viikko ajankohtaiset paikallisuutiset, tietoa tapahtumista, tuoreet kuulumiset ja niiden taustat.
 • Luoteis-Uusimaa paikallislehteä julkaisee Karprint Oy, jonka toimitus sijaitsee Huhmarissa.
 • Laadukas uutislehti ilmestyy 104 kertaa vuodessa.
 • Vihtiläiset kutsuvat omaa paikallislehteä Lutariksi.
 • Paikallislehden pääkirjoitukset ovat Tampereen yo:n tutkimuksen mukaan luetuimpia maan 160 tilauspohjaisen paikallislehden joukossa.
 • Paikallissanomalehti on tilattavissa verkosta määräaikais- tai kestotilauksena suoraan kotiin toimitettuna.

 

Tilaa kotoinen paikallislehti määräaikais- tai kestotilauksena netistä

tilaa luoteis-uusimaa lehti

Luoteis-Uusimaa sanomalehti on nyt tilattavissa helposti ja edullisesti verkosta

Luoteis-Uusimaa on Vihdissä Uudellamaalla ilmestyvä paikallissanomalehti, joka on ilmestynyt jo yli 65 vuotta. Laadukas uutislehti on nyt tilattavissa edullisesti netistä suoraan kotiin, lahjaksi tai työpaikalle toimitettuna ilma toimituskuluja. Katso paikallislehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus edullisemmin netissä. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden joko itselle tai lahjaksi ystävälle.

Luoteis-Uusimaa lehti on tilattavissa palvelumme kautta nyt vuoden pituisena tilausjaksona määräaikais- tai kestotilauksena, joka sisältää yhteensä 104 numeroa. Määräaikaistilaus on vuoden mittainen tilausjakso, jonka jälkeen lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, jossa lehtitilaus uusiutuu automaattisesti vuoden tilausjakson viimeisen numeron jälkeen kunnes tilaaja peruuttaa lehtitilauksen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle.

Paikallislehti on tilattavissa lahjaksi kestotilauksena tai vaihtoehtoisesti määräaikaisesti. Lahjatilauksessa suositellaan kuitenkin aina valitsemaan määräaikainen tarjous, sillä silloin lehden vastaanottajan ei tarvitse perua tilausta erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti tilauskauden viimeiseen numeroon.

Miksi Luoteis-Uusimaa sanomalehti sitten kannattaa tilata netistä? Verkossa voit tutustua lehteen kaikessa rauhassa ja päättää itse haluatko tilata lehden itselle, lahjaksi, työpaikalle, määräaikaisesti vai hieman edullisempana vaihtoehtona, eli jatkuvana kestotilauksena. Tilaamalla sanomalehden tarjoushintaan netistä, saat joka keskiviikko ja perjantai tuoreen lehden kotiin kannettuna ilman toimituskuluja normaalin postin mukana.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: naistenlehdet, miestenlehdet, nuortenlehdet.

Luoteis-Uusimaa on sisällöltään monipuolinen ja laadukas uutislehti

Luoteis-Uusimaa on tilaajapohjainen Vihdissä Uudellamaalla ilmestyvä paikallislehti, joka ilmestyy kaksi kertaa viikossa, keskiviikkona ja perjantaina. Lisäksi lehti jaetaan Vihdin alueella jokaiseen talouteen kaksi kertaa kuukaudessa. Monipuolinen ja ajankohtainen uutispaketti on ilmestynyt jo vuodesta 1952 lähtien. Paikallislehti kuuluu Karprint Oy:n monipuoliseen lehtivalikoimaan, jonka toimitus sijaitsee Huhmarissa.

Luoteis-Uusimaa on Vihdin ainoa paikallislehti, johon kootaan kaksi kertaa viikossa tärkeimmät uutiset, tietoa tapahtumista, uusimmat kuulumiset ja keskustelua herättäviä kirjoituksia ja niiden taustat. Lisäksi lehden mielenkiintoisilla palstoilla käydään joka viikko vilkasta keskustelua Vihdin alueen asioista.

Luoteis-Uusimaa on saanut todella paljon myönteistä palautetta laadukkaasta uutisoinnista ja kiinnostavista jutuistaan. Tampereen yo:n tekemän tutkimuksen mukaan Vihdin paikallislehden pääkirjoitukset on luetuimpia maan 160 tilauspohjaisen paikallislehden joukossa.

Luoteis-Uusimaa lehdellä on melko suuri tilaajapeitto ja sen lukuarvo on aivan omaa luokkaansa, sillä se on lehti, joka kiertää lukijalta toiselle ja sitä ei vilkaista vain nopeasti läpi, vaan siihen palataan usemman kerran ajan kanssa ja luetaan tarkasti kannesta kanteen. Vihtiläiset ovat antaneet omalle paikallislehdelle toiseksi kutsumanimeksi Lutari.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Karprint Oy
 • Kieli: Suomi
 • Aloitusvuosi: 1952
 • Numeroita vuodessa: 104
 • Mieslukijoita: 50 %
 • Naislukijoita: 50 %
 • Lukijoiden ikä: 25–65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Mari Ahola-Aalto

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Karprint Oy

Puhelin: 09-413 97 300

Osoite: Vanhan Turuntie 371

Postinumero: 03150

Paikkakunta: Huhmari