Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages


aku ankka tarjousAku Ankka tarjous

 • Aku Ankka on ylivoimaisesti Suomen rakastetuin sarjakuvalehti ja varmasti hauskin aikakauslehti.
 • Lehden suosion salaisuus on varmasti sen oivaltava kielenkäyttö, huikeat tarinat ja taidokas kuvitus.
 • Sarjakuvalehti on toiminut pitkän historiansa aikana myös eräänlaisena aapiskukkona suomalaislapsille.
 • Tilaajia hemmotellaan erilaisilla lahjoilla läpi vuoden: Luvassa on ankkamaisia julisteita, tarroja, teemanumeroita yms.
 • Tarjous sisältää lehden sekä lataamo -digipalvelun.
 • Digipalvelusta löydät kaikki suomessa julkaistut Aku Ankat, ekstrat, uusimmat taskukirjat sekä suuren taskari-arkiston.
 • Joka keskiviikko ilmestyvän lehden hauskat sarjakuvatarinat sopivat kaikille vauvasta vaariin.
 • Aku Ankka ilmestyy 52 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Sanoma Media Finland Oy.

 


Tilaa Aku Ankka nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

aku ankka tarjous


Aku Ankka vai Aku Ankka Juniori?

Aku Ankka on varmasti Suomen hauskin ja suosituin aikakauslehti, joka on opettanut koko historiansa aikana varmasti tuhansia lapsia lukemaan. Se tarjoaa joka keskiviikko ilmestyvässä sarjakuvalehdessä elämyksiä ja hauskoja sarjakuvatarinoita kaikenikäisille sarjakuvien ystäville. Noin 3-8-vuotiaille lapsille on olemassa nykyään myös Aku Ankka lehteä parempi vaihtoehto, joka on lukemaan ja laskemaan opettavainen Aku Ankka Juniori.


Aku Ankka tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Sarjakuvalehti on nyt tilattavissa sivustomme kautta aina yhtä edulliseen tutustumistarjoushintaan. Tekemällä lehtitilauksen palvelumme kautta, saat lehden huikeaan tarjoushintaan. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden itselle tai lahjaksi. Katso uusin Aku Ankka tarjous ja tilaukseen sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Sarjakuvalehti on saatavilla myös irtonumerona lehtipisteistä kautta maan.


Aku Ankka tarjous saattaa sisältää jopa viisi erilaista tilaajalahjaa

Lehtitarjous sisältää usein jopa viisi erilaista tilaajalahjaa, joista tilaaja saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä ilmaiseksi. Samat tilaajalahjat kuuluvat myös lahjatilaukseen, mutta lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina tilauksen maksajalle. Tilaajalahjat vaihtuvat noin kuukauden välein. Sarjakuvalehden tilaajalahjoina on nähty mm: Kuka kukin on -kirja, Aku Ankka lippis ja reppu. Tilaajalahjan arvo on yleisesti noin 20 – 50 euroa.


Miksi Aku Ankka tarjous kannattaa hyödyntää?

Tekemällä lehtitilauksen verkossa, saat sarjakuvalehden huomattavasti normaalihintaa edullisemmin ja saat lehden aina säännöllisesti kotiin kannettuna ilman postimaksua sekä tietystin valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle. Lisäksi saat tilauksen yhteydessä tunnuksen suosittuun digilehdet palveluun, joka on heti tilauksen tehtyäsi käytössäsi. Kestotilaajana olet mukana kustantajan vuosikilpailuissa, joissa voit voittaa jopa 35.000 euroa.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: lastenlehdet, perhelehdet, viihdelehdet.


Aku Ankka on epäilemättä suomen hauskin ja suosituin sarjakuvalehti

Tykkäätkö sinä tai joku perheenjäsenistäsi lukea sarjakuvia? Haluatko saada joka keskiviikko tuoreen sarjakuvalehden kotiin kannettuna? Vai etsitkö sopivaa sarjakuvalehteä lapselle, joka vasta opettelee lukemaan? Jos vastasit myönteisesti, niin siinä tapauksessa kannattaa tutustua Aku Ankka ja Aku Ankka Juniori lehtiin tarkemmin. Aku Ankka Juniori on 3-8-vuotiaille lapsille suunnattu laskemaan ja lukemaan opettavainen sarjakuvalehti.

Aku Ankka on 52 kertaa vuodessa ilmestyvä Sanoma Media Finland Oy:n julkaisema sarjakuvalehti, joka kolahtaa tuhansien Suomalaisten postilaatikkoon joka keskiviikko. Se on ehdottomasti Suomen suosituin viikkolehti, sillä lehteä lukee viikottain 1.3 miljoonaa suomalaista. Sarjakuvat ja lehden seikkailut sopivat kaikenikäisille lukijoille.

Aku ankka tarjoaa jokaisessa numerossa vauhdikkaita sarjakuva seikkailuja, kielellistä iloittelua, liitteitä ja yllätyksiä. Sen hauskat sarjakuvatarinat ovat aina yhtä ajankohtaisia ja viihdyttäviä. Lehden seikkailuissa tapaat ainakin seuraavat monille ennestään tutut hahmot: Roope-setä, Tupu, Hupu, Lupu, Hannu Hanhi, Pelle Peloton, Iines, Kroisos Pennonen, Karhukopla, Mikki Hiiri, Minni, Pluto, Hessu Hopo ja Milla Magia.

Joka keskiviikko ilmestyvä Aku Ankka on ollut Suomalaisten kestosuosikki jo vuosia ja se on koko ilmestymisensä ajan ollut vahvasti mukana Suomalaisten arjessa. Se on lehti, jota luetaan kaikkialla, kuten aamupalapöydässä, automatkoilla, koulun tai raskaan työpäivän jälkeen, yhdessä perheen kanssa ja ennen nukkumaan menoa. Ankan suosio perustuu taidokkaaseen kuvitukseen, ratkiriemukkaisiin tarinoihin ja oivaltavaan kielenkäyttöön.

Sarjakuvalehden seikkailut sijoittuvat Ankkalinnaan, jossa sattuu ja tapahtuu aina kaikkea jännittävää. Tupu, Hupu ja Lupu keksivät kepposia Ankkalinnan asukkaille, Karhukopla suunnittelee, miten viedä Roope-sedän rahat, Mikki Hiiri yrittää ratkoa rikoksia ja Iines Ankka ei osaa päättää, haluaako Akun vai Hannu Hanhen.

Aku Ankan seikkailuissa useimmin toistuvia teemoja ovat Akun itse aiheuttama epäonni ja vastoinkäymiset niin työelämässä kuin seurustelusuhteessa. Akun taiturimaisia onnistumisia esimerkiksi puutarhurina seuraa yleensä suuri epäonnistuminen, joskus ahneuden tai suhteellisuudentajun katoamisen vuoksi. Aku kohtaakin epäonnistumisia lähes jokaisessa numerossa ja silloin hän menettää malttinsa koomisella tavalla.

Tilaa sarjakuvalehti tarjoushintaan netistä ja saat joka viikko uuden sarjakuvalehden postilaatikkoosi sekä lataamo digipalvelun käyttöoikeuden, josta saat lukea puhelimella, tabletilla tai tietokoneella kaikkia Suomessa julkaistuja Aku Ankkoja, mittavan määrän ekstroja, taskukirjat sekä paljon ennen julkaisemattomia harvinaisuuksia.


Aku Ankka tarjous tiivistettynä:

 • Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: Joulukuussa 1951
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 52 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: 610 000
 • Mieslukijoita: 58 %
 • Naislukijoita: 42 %
 • Lukuminuutit: 37 min
 • Lukijoiden ikä: 10 – 65+ vuotta
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 3,00 € / kpl
 • Päätoimittaja: Aki Hyyppä

Hyödynnä edullinen Aku Ankka tarjous ja tilaa lehti lahjaksi ystävälle

Tiesithän, että voit tilata lehden myös lahjaksi? Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa, kuin itselle tilaaminenkin. Lehti sopii lahjaksi erityisesti kaikille sarjakuvien suurkuluttajille. Se tilataan usein ystävänpäivälahjaksi, joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai isänpäivälahjaksi.

Aku Ankan sarjakuvia tykkää lukea kaikenikäiset ihmiset ja siksi se onkin loistava lahjaidea. Aku Ankka sopii lahjaksi esimerkiksi lapselle, joka on jo oppinut lukemaan. Kummilapselle sarjakuvalehti on myös suosittu lahja. Lapsille kaikki lukeminen on hyväksi ja Aku Ankan seikkailut ja sisältö sopii siihen tarkoitukseen hyvin.

Lahjatilaus kannattaa tehdä netissä, koska silloin saat itse varmistettua, että kaikki täyttämäsi tiedot ovat oikein ja saat valita mieluisimman pituisen lahjatilauksen sekä tilaajalahjan. Nettitilaus on usein myös kaikista vaihtoehdoista halvin vaihtoehto. Lahjatilauksen voi yleisesti tehdä niin kestotilauksena kuin määräaikaisestikin.

Kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen. Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan noin kuukauden kuluttua ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi.

Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 20 euroa – 50 euroa. Lunasta Aku Ankka tarjous nyt ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!


Miksi Aku Ankka kannattaa tilata?

 • Lehdestä riittää iloa koko perheelle, sillä Akun hauskoja seikkailuja tykkää lukea niin lapset kuin aikuisetkin.
 • Lehtitilauksen yhteydessä saat tunnukset lataamoon, josta pääset lukemaan kaikki Suomessa julkaistut Aku Ankat, taskukirjat, Extrat sekä paljon ennen julkaisemattomia harvinaisuuksia.
 • Akun tilaajia muistetaan lahjoilla läpi vuoden: luvassa on hienoja julisteita, tarroja, teemanumeroita ja paljon muuta.
 • Saat lehden kotiin kannettuna joka keskiviikko ilmaisella toimituksella.
 • Lehti on mainio lahjalehti kaikille lapsille, jotka opettelevat vasta lukemaan.

Miksi Aku Ankka kannattaa tilata netistä?

 • Aku Ankka tarjous on nyt todella edullinen, voit saada lehdet jopa puolet edullisemmin normaalihintaan verrattuna.
 • Nettitilaus on varmasti vaivattomin tapa tilata lehti kotiin, siihen menee aikaa vain muutama minuutti.
 • Netissä voit helposti tilata lehden joko itselle tai lahjaksi kaverille.
 • Voit rauhassa tutustua lehteen ennen tilauksen tekemistä ja valita halvimman lehtitarjouksen.
 • Saat itse valita, tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti.
 • Tilaajana saat joka keskiviikko lehden kotiin kannettuna ilman postikuluja.
 • Lehtitilaus on todella helppoa tehdä netissä.
 • Kestotilaajana olet mukana kustantajan järjestämissä vuosiarvonnoissa.
 • Saat valita arvokkaan tilaajalahjan ilmaiseksi kaupan päälle, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Aku Ankan tilaajaedut

Tilaajana voit saada mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon ennen lehden tilaamista. Osa tilaajaeduista on voimassa vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilausta suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin kaikessa rauhassa, jolloin saat hyödynnettyä varmasti parhaat tilaajaedut.

Lehtitilauksen tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista. Lehti kannattaa kuitenkin tilata edullisena kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki tilaajaedut käyttöösi ja jos lehti järjestää esimerkiksi kilpailuja tai vuosianvonnan, niin kestotilaajana olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Yleensä lehtien tilaajat pitävät kuitenkin lehtien kestotilauksia huononpana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka lehden kestotilaus olisikin huomattavasti edullisenpi vaihtoehto. Kestotilaukset eivät kuitenkaan ole mitenkään huonompia vaihtoehtoja, sillä silloin lehden tilaaja saa paljon enemmän vastinetta rahoille.

Nykyään myös lehtien peruuttaminen on niin helppoa ja vaivatonta, että kuka vain osaa irtisanoa lehtitilauksensa, koska lehtitilauksen voi perua kätevästi netissä tai puhelimitse.


Aku Ankka tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat todella usein ja välillä lehtitarjous voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa.

Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää Aku Ankka tarjous koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa.


Aku Ankan tilaajalahjat

Tilaajat saavat nyt arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 20 euron – 50 euron välillä.

Tämän hetken tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.


Aku Ankan kestotilaajana saat aina hieman enemmän

Kestotilaajalana osallistut automaattisesti suosittuun onnenarvontaan, jossa arvotaan huikeat 5000 euroa neljä kertaa vuodessa! Voittaja voit olla juuri sinä!

Kestotilaajana voi saada myös yllätysetuja ja ilmaisia tuotteita. Yllätyseduista ja ilmaisista tuotteista saat ilmoituksen sähköpostitse.

Kestotilaajille voidaan järjestää esimerkiksi lukijailtoja, leffailtoja, ostosetuja, yllätysetuja ja kulttuuritapahtumia. Yllätyseduista saat ilmoituksen sähköpostitse.


Aku Ankka tarjous sisältää lähes aina myös suositun Lataamon

Kaikki lehden tilaajat saavat kaupan päälle tunnukset suosittuun lataamoon, jossa on kaikki Suomessa julkaistut Aku Ankat, taskukirjat, suuri valikoima Extroja sekä ennen julkaisemattomia harvinaisuuksia.

Digitaalinen sarjakuvapalvelu kulkee kätevästi mukanasi kaikkialla.

Palvelua voit käyttää puhelimella, tabletilla tai tietokoneella missä ikinä liikutkin.


Aku Ankka Lataamo

Lataamo on kaikkien sarjakuvalehden fanien aarreaitta. Palvelusta löytyy yli 100 000 sivua sarjakuvaa eli koko Aku Ankan yli 60-vuotinen tarinatarjonta.

Jos lataamon sisältämiä sarjakuvia selaisi paperisina versioina, niin lattialle saisi kipata noin kuusi kottikärryllistä Aku Ankkoja. Se olisi melkoinen kasa lehtiä!

Lataamo on jaettu viiteen eri osioon, jotka ovat etusivu, piirtäjät, hahmot, teemat ja lehtiarkisto.

Selainversiossa osisosta toiseen siirrytään tavalliseen tapaan navigaation kautta, iPad-sovelluksessa taas sivusuuntaan pyyhkäisemällä tai vasemmasta yläreunasta löytyvän räpylävalikon kautta.

Toimitus nostaa hahmoja, piirtäjiä ja teemoja jokaisen osion paraatipaikalle sen mukaan, mikä on ajankohtaista ja kiinnostavaa.

Tarinasuositukset ovat myös toimituksen valitsemia. Osion sisältöä pääsee katsomaan sivua alaspäin vierittämällä ja sitähän sivustolla riittää!


Etusivu

Uusin lehti ilmestyy Lataamon lehtiarkistoon neljä viikkoa ilmestymisensä jälkeen.

Jatkot viikon akkarista – otsikon alle toimitus on lisännyt jo pari tarinatärppiä, jotka liittyvät uusimman lehden tarinoihin.

Sivun alareunasta löydät suosikkilistat, jotka muodostuvat kaikkien käyttäjien mieltymysten perusteella.

Sivustolla on mahdollista rakentaa myös oma suosikkilista, iPad-versiossa yläpalkissa olevan tikku-Aku-ikonin kautta ja selainversiossa oman käyttäjätunnuksen takaa löytyvän valikon kautta.


Piirtäjät

Jos haluat lukea kaikki tuhatkunta Aku Ankassa ilmestynyttä Vicarin sarjaa, niin täältä löydät ne siististi listattuina.

Vai haluatko tutustua hieman tuntemattomampiin piirtäjiin?

Millaista on esimerkiksi Maria José Sanchez Nuńezin kynänjälki? – hänhän on yksi Disney-sarjojen naispiirtäjistä.

Jokaisesta artistista voit katsoa myös lyhyen esittelyn.


Hahmot

Hahmoja selatessaan ei varmasti kukaan ylläty, että Aku Ankka lehden yleisin hahmo on kääkättäjä itse. Mutta keitä muita kymmenen hahmon listaan kuuluu? Käy katsomassa se hahmot-osiosta.

Hahmot osiosta pääset näkemään myös harvinaisemmat Ankkalinnan asukit ja vierailevat tähdet, hahmot, joita ei ole enää lehdessä nähty, asianmukaisin esittelyin varustettuina.


Teemat

Jos jokin tietty aihepiiri kiinnostaa muita enemmän, niin suosittelemme tutustumaan Aku Ankka Lataamon Teemat-osioon.

Teemat-osiossa voit perehtyä vaikka Ankkalinnan arkeen tai selata avaruusseikkailuja.

Teema-osio päivittyy sitä mukaan, kun toimitus täydentää tarinoiden metatietoja.

Toimituksen palautepostiin voit myös lähettää toiveitasi uusista teemoista.

Kaikkia toiveita ei kuitenkaan pystytä toteuttamaan heti, mutta hartaimmat toiveet pyritään lisäämään ennemmin tai myöhemmin.


Lehtiarkisto

Aku Ankan tarinoihin voi tutustua halutessaan myös ilmestymisvuosi kerrallaan.

Mitä Aku Ankassa tapahtui silloin, kun sinä synnyit?

Olivatko 1970-luvun Aku Ankat parempia kuin nyt?

Onko jokin jatkotarinan osa jäänyt lukematta ja haluaisit lukea sen nyt?

Kaiken tämän voit katsoa suositusta lehtiarkistosta! Osiossa pääset myös katsomaan Aku Ankka lehtien kansia ja selaamaan harvinaisia B-numeroita.


Eikä tässä vielä kaikki

Kannattaa muistaa myös nämä tärkeät seikat: Helppokäyttöisten osioiden ohella sarjisaarteiden etsimistä helpottaa kattava vapaa haku.

Missä sarjassa laulettiin ”Suo mulle hauta pohjassa meren..”? Ja mikäs se sarja olikaan, jossa oli suuri mutanttitomaatti?

Aku Ankka sarjakuvien lisäksi tarinatarjonta sisältää Aku Ankka Ekstra -lehtien sarjakuvat, jotka kiinnostavat varmasti hollantilaisen tyylin ystäviä.

Jokaiseen tarinaan on liitetty osoitekortti, josta voit helposti katsoa piirtäjän ja käsikirjoittajan lisäksi sivumäärän, hahmot ja lehti jossa tarina on julkaistu.

Muista, että ilman verkkoyhteyttäkin pääset lukemaan lehtiä, sillä tarinoista 20 voi ladata offline-tilassa.


Miten Aku Ankka tilataan?

Lehtitilaus tehdään kustantajan verkkosivuilla täyttämällä tilauslomake.

Hyödynnä ajankohtainen Aku Ankka tarjous klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” jolloin siirryt automaattisesti  lehden kustantajan sivulle, jossa on kaikki uusimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Kustantajan sivulla voit valita tilaajalahjan ja tehdä lehtitilauksen täyttämällä tilauslomakkeen.


Onko Aku Ankka tarjous voimassa lahjatilauksissa?

Aku Ankka tarjous on aina voimassa myös lahjatilauksissa.

Voit hyödyntää edullisen lehtitarjouksen tekemällä lehtitilauksen netissä itselle tai lahjaksi.

Valitse tilauslomakkeesta lehden lahjatilaus ja täytä lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Muista, että lahjatilauksissa tilaajalahja on tarkoitettu lehtitilauksen maksajalle, joten lahjatilauksissa tilaajalahjaa ei toimiteta lehden vastaanottajalle.


Miten tilaajalahja toimitetaan?

Tilaajalahja lähetetään lehtitilauksen maksajalle postitse.

Pienet tilaajalahjat toimitetaan suoraan tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen ja suuremmat lähimpään postiin.


Voinko tilata Aku Ankan puhelimitse?

Valitettavasti lehtitarjouksia.com palvelusta ei voi tilata lehteä puhelimitse.

Aku Ankka tarjous on voimassa vain tilauksissa, jotka tehdään verkossa.


Tilasin Aku Ankan kestotilauksena. Loppuuko lehden ilmestyminen automaattisesti vai pitääkö tilaus irtisanoa erikseen?

Aku Ankan kestotilaus tulee aina peruuttaa / irtisanoa erikseen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle.


Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehtitilaus irtisanoa?

Määräaikaista lehtitilausta ei tarvitse peruuttaa erikseen.

Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehtitilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilausta.

Laskun maksamatta jättämisestä kertyy tilaajalle vain turhia lisäkuluja.


Miten Aku Ankan lehtitilaus perutaan?

Kirjaudu oma Sanoma asiakastukisivulle Sanoma-tili tunnuksillasi.

Palvelussa voit hallinnoida lehtitilauksiasi, tehdä osoitteenmuutoksen tai irtisanoa lehtitilauksen.


Sanoma Media Finland Oy yhteystiedot

Töölönlahdenkatu 2
PL 30
00089 SANOMA
Puh. 09 1221


Kirjoita arvostelu Aku Ankka lehdestä

 

Aku Ankka lehden arvostelut

 

3,0 rating
helmikuu 10, 2019

Aku on saanut uuden fanin! Muyttta valitettavasti tilauksemme katkaistiin, kun lasku (joka oli jäänyt huomaamatta sähköpostissa, koska oli joulunpyhät) maksettiin 10 päivää myöhässä. Kolmen viikon Akut jäi tulematta, eikä kuulemma mahdollisuutta saada jälkeenpäin. 6-vuotias oli pettynyt, kun ei saa välistä jääneitä 3 numeroa…, mutta tilausaika toki jatkettiin kolmenlla viikolla. Koimme tosi huonona palveluna tämän.

Henriika

Lehtitarjouksia.com

Hei Henriika! Harmi juttu. Toivottavasti kaikki sujuu paremmin jatkossa!

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Meidän perheessä aku ankan ilmestyminen on viikon kohokohta!

Kimmo

Lehtitarjouksia.com

Moikka Kimmo! Mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen Aku Ankka lehteen.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Suosikki

jarmo

Lehtitarjouksia.com

Kiitos palautteesta!

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Aku ankka on ilmestynyt meidän perheeseen jo 2 vuotta. Minulla ja puolisolla ikää liki 30 ja silti luemme edelleen aku ankkaa. 🙂

sdfsfgsar

Lehtitarjouksia.com

Moikka! Kiva kuulla, että lehti on edelleen mieleinen.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Aku Ankka on erinomainen joululahja

reija

Lehtitarjouksia.com

Moikka Reija! Aku Ankka on tosiaan ollut yksi suosituimmista lahjalehdistä.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Ihana lehti niin lapsena kuin aikuisenakin

irma

Lehtitarjouksia.com

Hei Irma! Kiva juttu, että olet tyytyväinen lehteen.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Mikin ja hessun salapoliisi jutut ovat parhaita 😀

markku

Lehtitarjouksia.com

Moi Markku! Kiitos palautteestasi.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Vanhat aku ankka sarjakuvat olivat enemmän minun mieleen. Nykyisiä tulee myös luettua mutta vanhat oli paljion perempia. T:remu

remu

Lehtitarjouksia.com

Hei Remu! Kiitos palautteestasi!

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Hauska sarjakuvalehti jota lukee koko perhe 🙂

rambo

Lehtitarjouksia.com

Hei Rambo! Mukava kuulla, että sarjakuvalehti on ollut koko perheen mieleen.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Aku Ankka on best! Aivan paras sarjakuvalehti!

Sari

Lehtitarjouksia.com

Moi Sari! Hyvä juttu, että olet tykännyt lehdestä.

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

10/10

make

Lehtitarjouksia.com

Kiitos palautteesta!

5,0 rating
joulukuu 23, 2018

Aku ankkaa voin lämpimästi suositella kaikille!

elias

Lehtitarjouksia.com

Moi Elias! Kiitos palautteestasi!

5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Aku ankan parissa poika oppi lukemaan todella aikaisin. 👍

Mari
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Aku ankka on hyvä syntymäpäivälahja kummipojalle😊

Pete55
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Aivan loistava!!

Suvi
4,0 rating
marraskuu 16, 2018

Tilasin pojalle joululahjaksi😊

Kata
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Aku ankka ja Roope-setä on parhaat aikakauslehdet

Heikki
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Aiva paras!

Timo77
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Aku ankka on paras lehti. Sitä lukee koko perhe😊

Heidi
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Hyvä joululahja idea aku ankan lehtitilaus

Taru
4,0 rating
marraskuu 16, 2018

Hyvä lehti

Jenni
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Paras sarjakuvalehti

Tatu
5,0 rating
lokakuu 22, 2018

Aku ankka on kyllä aina ollut meidän perheen pidetyin lehti. Roope-setä on ollut toinen suosikki sarjakuvalehti mutta sitä ei enää valitettavasti julkaista..

Annu
5,0 rating
lokakuu 15, 2018

Aku Ankka lehtiä olen kerännyt nyt noin 9 vuotta. Jokainen sarjakuvalehti menee lukemisen jälkeen hyvään talteen 😊

Pentti
5,0 rating
lokakuu 10, 2018

Tilasin Aku Ankan kans pojalleni, kun edellinen lehtitilaus päättyi. Aku Ankka on kyllä aivan mahtava. Minun poika ei ole ikinä ollut ahkera lukija, mutta Akkareita lukee lähes joka päivä!

Tiina
5,0 rating
lokakuu 9, 2018

Tilasin aku ankan pojalle. Ensimmäinen numero kolahti postilaatikkoon jo seuraavan viikon keskiviikkona. Poika luki heti lehden kannesta kanteen koulun jälkeen. Kiva nähdä että vielä nykyään lapset lukevat lehtiä eikä aina ole älypuhelin nenässä kiinni. 😊

Sini
5,0 rating
lokakuu 9, 2018

Yllätyin kuinka edullinen Aku Ankan tarjous olikaan. Aikaisemmin olen tilannut lehden lehtimyyjältä, mutta tämä oli paljon halvempi tilaustapa. Tilaajalahjaksi sain vielä ilmaiseksi Aku Ankka repun. Jatkossa teen tilauksen aina netissä..

Helena