Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

koti ja keittiö tarjous

Tilaa Koti ja Keittiö lehti

 • Koti ja keittiö on toiseksi suurin sisustuslehti Suomessa.
 • Aikakauslehti esittelee persoonallisimmat kodit ja tarjoilee loistavia sisustusideoita.
 • Sisustusvinkit auttavat kokonaisten sisustusratkaisujen tekemisessä kuin sisustustuotteiden ja huonekalujen valinnassa.
 • Julkaisu ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Fokus Media Finland Oy.
 • Tuhannet lukijat ovat löytäneet lehdestä upeita sisustusideoita oman kodin sisustukseen.
 • Se esittelee myös herkulliset ruokareseptit, suosituimmat sisustuskaupat sekä mielenkiintoisimmat matkakohteet.
 • Kestotilaajana olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa 35.000€ päävoiton tai 5000€ sisustusrahaa.

 


 Tilaa Koti ja Keittiö lehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

koti ja keittiö tarjous

-Tilaajana olet mukana 10 000€ arvonnassa-


Koti ja Keittiö lehden tiedot lyhyesti

Koti ja Keittiö on suomalainen hyväntuulinen sisustus- ja ruokalehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1996 lähtien. Sen aihealueisiin kuuluvat ruoanlaitto, viinit, matkailu, antiikki ja sisustaminen. Fokus Media Finland Oy:n kustantama julkaisu ilmestyy tänä päivänä 12 kertaa vuodessa. Joka numerossa esitellään lukijoille upeita persoonallisia koteja ympäri Suomea ja annetaan suomalaisille räätälöytyjä sisustusvinkkejä.


Koti ja Keittiö tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Aikakauslehti on ostettavissa irtonumerona useista lehtikaupoista ja lehtipisteistä kautta maan sekä tilattavissa kätevästi netistä kotiin kannettuna ilman toimituskuluja. Katso edullisin Koti ja Keittiö tarjous ja mahdolliset tilaajaedut / tilaajalahjat katso tarjous napista. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.


Hyödynnä Koti ja Keittiö tarjous ja saat tilaajalahjan kaupan päälle

Lehtitarjous voi sisältää jopa viisi upeaa tilaajalahjaa, joista saat valita yhden kaupan päälle. Tilaajalahja vaihtoehtoina voi olla esimerkiksi Nanson pouta-kassi (arvo 59,00€) tai 1 numero tilauksen jatkoksi (arvo 9,50€). Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta lahjatilauksessa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen tekijälle.


Miksi Koti ja Keittiö tarjous kannattaa hyödyntää?

Tilaamalla lehden netistä, saat lehtitilauksen huomattavasti irtonumerohintaan edullisemmin ja kaupan päälle vielä arvokkaan tilaajalahjan. Voit tehdä lehtitilauksen tarjoushintaan itselle tai lahjaksi. Lisäksi saat aina tuoreen lehden kotiin kannettuna ilmestymispäivänä postimaksutta ja kestotilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämässä kilpailussa, jossa voit voittaa 5000€ sisustusrahaa tai huikean 35.000€ pääpalkinnon!


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: matkailulehdet, leivontalehdet, perhelehdet.


Koti ja Keittiö on kodikas ja elämyksellinen kotimainen sisustuslehti

Haluaisitko saada aivan uusia ideoita sisustamiseen? Tai kurkistaa Suomalaisiin persoonallisiin koteihin ja poimia parhaat sisustusideat omaan kotiin? Vai etsitkö kotimaista sisustuslehteä lahjaksi ystävälle? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen myöntävästi, niin siinä tapauksessa suosittelemme lämpimästi tilaamaan Koti ja keittiö lehden!

Koti ja keittiö lehden suosiosta kertoo sen lukijamäärä, joka on reippaasti yli 170 000. Lehti tunnetaankin Suomen toiseksi suurimpana sisustuslehtenä. Se esittelee erilaisia Suomalaisia koteja, uusia sisustusideoita ja suosituimmat sisustuskaupat. Se on ylivoimaisesti paras julkaisu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kodin sisustamisesta, kauniista esineistä sekä herkullisesta ruoasta.

Koti ja Keittiö tarjoilee jokaisessa numerossa upeita koteja ja erilaisia sisustusratkaisuja. Erilaiset sisustustyylit, trendit ja kiinnostava arkkitehtuuri ovat suuri osa lehteä. Se tarjoaa myös loistavia vinkkejä ja ideoita vanhojen huonekalujen ja esineiden hyödyntämiseen sisustamisessa.

Koti ja Keittiö ei kuitenkaan ole pelkästään sisustuslehti, vaan siitä löydät myös muita mielenkiintoisia ja hyödyllisiä aiheita kotiin liittyen. Lehti opastaa muun muassa tarkasti asumiseen ja kotiin liittyvissä lakiasioissa. Lisäksi se tarjoaa tärkeää tietoa asunnon myymiseen, asunnon vuokraamiseen, remontointiin ja taloyhtiöön liittyen.

Koti ja Keittiö lehdestä löydät aina herkullisia ruokareseptejä ja viinivinkkejä. Lehden selkeillä ohjeilla ja resepteillä kokkaat herkullista ruokaa vaikka tärkeisiin juhliin. Eikä siinä vielä kaikki! Juhliinhan kuuluu paljon muutakin laittamista kuin ruoka, joten lehti tarjoaa runsaasti vinkkejä myös juhlien järjestämiseen, kattaukseen ja koristeluun.

Koti ja Keittiö lehden mukana pääset myös rentouttaville nojatuolimatkoille upeisiin matkakohteisiin! Matkaosiossa esitellään nimittäin suosituimmat matkakohteet. Se on siis sisällöltään todella suuri, monipuolinen ja ajankohtainen lukupaketti, joka tarjoaa sopivassa suhteessa rautaista asiaa ja ihania vinkkejä. Se on sisustuslehti, joka luetaan ajan kanssa kannesta kanteen, jonka jälkeen siihen palataan vielä useamman kerran uudestaan.


Koti ja Keittiö lehden tiedot tiivistettynä

 • Julkaisija: Fokus Media Finland Oy
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 194 000
 • Mieslukijoita: 20% – 38 800 kpl
 • Naislukijoita: 80% – 155 200 kpl
 • Lukuminuutit: 59 min
 • Lukijoiden ikä: 25 – 100 vuotta
 • Päätoimittaja: Anna-Liisa Hämäläinen

Hyödynnä Koti ja Keittiö tarjous ja tilaa upea sisustuslehti lahjaksi ystävälle

Tiesithän, että Koti ja Keittiö tarjouksen voi hyödyntää myös lahjatilauksissa? Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa kuin itselle tilaaminenkin ja saat sen samaan tarjoushintaan. Se on mainio lahja naiselle, koska joka numero sisältää runsaasti sisustusideoita, ruokareseptejä, upeiden matkakohteiden esittelyjä sekä tietystin suosituimmat sisustuskaupat.

Koti ja Keittiö on useimpien naisten suosikki aikakauslehti, sillä lähes jokainen nainen tykkää sisustaa omaa kotia ja testata erilaisia ruokareseptejä. Se sopii mainiosti äitienpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, joululahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle.

Koti ja Keittiö on todella suosittu lahjalehti, koska siitä riittää iloa pitkäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun hyödyntää parhaat lehtitarjoukset. Lehti tilataankin yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa pitkäksi aikaa lahjansaajalle.

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan, joka on mukava lisä lahjansaajalle. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista tilaaja saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi laukku, pyyhe tai kirja. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 20 euron – 60 euron välillä.

Muistathan, että lahjatilauksissa lehden tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen lahjaksi myöhemmin. Tilaajalahjat lähetetään noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta.

Katso ajankohtainen Koti ja Keittiö tarjous ja tilaa lehti edullisesti netistä itselle tai lahjaksi ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!


Miksi Koti ja Keittiö lehti kannattaa tilata?

 • Koti ja keittiö tarjous on nyt huippuedullinen ja saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle.
 • Koti ja Keittiö lehdestä saat upeita sisustusideoita omaan kotiin.
 • Saat kerran kuukaudessa ilmestyvän lehden kotiin kannettuna ilman erillisiä postikuluja.
 • Pääset kurkistamaan erilaisiin Suomalaisiin koteihin ja poimimaan parhaat sisustusideat omaan kotiisi.
 • Ruokaosio tarjoaa maukkaita ruokareseptejä niin juhlaan kuin arkeenkin.
 • Matkaosio tempaa sinut mukaville nojatuolimatkoille upeisiin matkakohteisiin.
 • Saat tärkeää tietoa asumiseen ja kotiin liittyvissä lakiasioissa.
 • Koti ja Keittiö tarjoaa mukavaa vaihtelua tavalliseen arkeen.

Miksi lehtitilaus kannattaa tehdä netissä?

 • Saat lehtitilauksen huomattavasti edullisemmin kuin ostamalla lehdet kaupasta irtonumeroina.
 • Kaikki lehden tilaajat saavat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle.
 • Saat rauhassa tutustua lehteen ja päättää tilaatko lehden vai et.
 • Voit itse päättää tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti.
 • Netistä voi tilata lehden edulliseen tarjoushintaan joko itselle tai lahjaksi ystävälle.
 • Helpoin ja varmasti nopein tapa tehdä lehtitilaus.
 • Saat mahdollisuuden itse vertailla eri sivustojen lehtitarjouksia lehteä tilatessa.
 • Voit maksaa lehtitilauksen heti verkkopankissa tai vaihtoehtoisesti tehdä lehtitilauksen laskulla.

Tilaajaedut

Kaikille Koti ja Keittiö lehden tilaajille on tarjolla nyt myös mahtavia tilaajaetuja, jotka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon lehteä tilatessa. Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin ennen lehden tilaamista.

Koti ja Keittiö lehden voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen maksamista. Lehti kannattaa kuitenkin aina tilata kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki tilaajaedut käyttöösi ja jos lehti järjestää esimerkiksi vuosiarvontoja, niin kestotilaajana olet mukana arvonnoissa automaattisesti. Lehtien kestotilaus on yleensä myös lopulta edullisempi vaihtoehto kuin vastaava määräaikainen lehtitilaus.

Jostain syystä lehden tilaajat pitävät kestotilausta yleensä huonompana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaistilausta, vaikka kestotilaus olisikin huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Kestotilaus ei kuitenkaan ole milläänlailla huonompi vaihtoehto, sillä nykyään esimerkiksi lehtitilauksen peruuttaminen on tehty niin yksinkertaiseksi ja helpoksi, että kuka vain osaa irtisanoa tilauksensa joko puhelimitse tai verkkopalvelussa.

Koti ja Keittiö lehden irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse ja kätevästi netissä. Jos tilaat lehden lahjaksi, niin silloin on järkevintä tilata lehti määräaikaisesti, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse itse irtisanoa lehtitilausta. Jos lehtitarjous on voimassa vain kestotilauksissa, niin voit tilata lehden normaalisti ja heti tilauksen jälkeen perua lehtitilauksen päättymään viimeiseen numeroon, silloin tilauksesi ei ole kestotilaus.


Koti ja Keittiö tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Lehtitarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä lehtitarjous voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa. Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää Koti ja Keittiö tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kovin kauaa!


Tilaajalahja

Koti ja Keittiö lehden tilaajat saavat nyt arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Koti ja Keittiö lehden tilaajalahjan arvo vaihtelee yleensä noin 20 euron – 60 euron välillä. Voimassa olevan tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.


Vuosikalenteri

Koti ja Keittiö lehden tilaajat saavat vuoden viimeisen numeron mukana kauniin vuosikalenterin ilmaiseksi.


Vuosiarvonnat – Voittaja voit olla juuri sinä!

Kaikki arvontahetkellä voimassa olevat Koti ja Keittiö lehden kestotilaukset ovat automaattisesti mukana vuosiarvonnoissa, joissa arvotaan 3 x 5000 euroa sekä kerran 35.000 euroa.

Juuri sinä voit olla se tilaaja, joka voittaa huikeat 35.000 euroa puhtaana käteen!


Digitaalinen versio veloituksetta

Lehden tilaajana voit lukea veloituksetta lehden digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella, missä ikinä liikutkin.


Tilaajana teet ostoksia edullisemmin

Tietoa yhteistyökumppaneiden tarjoamista eduista saat Koti ja Keittiön tilaajanumeroista sekä tilaajien sähköisestä etukirjeestä.


Tietoa vanhoista tavaroista

Jos haluat tietoa vanhoista tavaroista, lähetä kysymyksesi Koti ja Keittiö -lehdelle osoitteeseen vanhattavarat@aller.fi. Muista liittää kysymyksen yhteyteen asiakasnumerosi, jonka löydät esimerkiksi lehtesi osoitelipukkeesta. Kysymykset ja vastaukset saatetaaan julkaista myös lehdessä.


Kutsuja tapahtumiin

Koti ja Keittiö -lehden tilaajana voit saada kutsuja lehden järjestämiin tapahtumiin. Kutsun tapahtumaan saat joko sähköpostitse tai lehden tilaajanumeron mukana.


Miten Koti ja Keittiö lehti tilataan?

Koti ja Keittiö lehden lehtitilaukset tehdään suoraan kustantajan sivulta. Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt automaattisesti kustantajan verkkopalveluun, josta on esillä kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Kustantajan kotisivulla voit valita mieleisen lehtitarjouksen ja tilaajalahjan sekä täyttää tilauslomakkeen. Lehtitilauksen voi maksaa kaikilla yleisimmillä maksutavoilla. Tilausvahvistus lähetetään sähköpostitse, kun lehtitilaus on vastaanotettu.


Onko Koti ja keittiö tarjous voimassa lahjatilauksissa?

Kyllä on. Voit hyödyntää edullisen lehtitarjouksen, joko tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi. Lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä kuin itselle tilaaminenkin.

Valitse tilauslomakkeesta lahjatilaus ja täytä lehtitilauksen maksajan ja lehden vastaanottajan tiedot erikseen.

Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostitse, jossa on yhteenveto lehtitilauksestasi. Muista tarkistaa kaikki tilauksen tiedot aina huolellisesti.


Tilasin lehden kestotilauksena. Tuleeko lehtitilaus irtisanoa erikseen?

Lehtien kestotilaukset tulee irtisanoa aina erikseen. Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan kunnes olet irtisanonut lehtitilauksen, joko puhelimitse tai verkossa lehden kustantajalle.


Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Pitääkö lehtitilaus irtisanoa?

Määräaikaista tilausta ei tarvitse perua tai irtisanoa erikseen. Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.


Päättyykö lehtitilaus, jos jätän laskun maksamatta?

Laskun maksamatta jättäminen ei tarkoita sitä, että olisit irtisanonut lehtitilauksen.

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi.

Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, niin kustantaja lähettää uuden laskun, johon on lisätty huomautuskulut.


Miten saan irtisanottua lehtitilaukseni?

www.omaaller.fi  on asiakkaan palvelukeskus verkossa. Täällä voit hoitaa lehtitilauksiin liittyvät asiat helposti ja nopeasti, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Palvelussa voit esimerkiksi seurata voimassa olevia lehtitilauksia, tehdä osoitteenmuutoksen tai irtisanoa lehtitilauksen.


Fokus Media Finland Oy yhteystiedot

Osoite: Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus: 2618356-2

Avoinna: ma-pe klo 8.00-17.00

Puhelin: 020 7354 130

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi


Arvostele Koti ja Keittiö lehti

Koti ja Keittiö lehden arvostelut

3,0 rating
marraskuu 19, 2018

Ok. Ei mitään moittimista mutta ei kyllä mitään hehkutettavaakaan

Sari
2,0 rating
marraskuu 19, 2018

Ihan ok lehti

Saana
5,0 rating
marraskuu 19, 2018

Ei ole muuta kuin hyvää palautetta tästä lehdestä

Iina
5,0 rating
marraskuu 19, 2018

Aivan ykkös lehti tuo koti ja keittiö. Toivoo mumma hesasta

Mumma
4,0 rating
marraskuu 19, 2018

Koti ja keittiö ilmestyi koko lapsuuden kotiin joten pitihän se tilata 😊

Jenna
5,0 rating
marraskuu 17, 2018

Loisto lehti

Juu
4,0 rating
marraskuu 17, 2018

Hyvä

Jorma
5,0 rating
marraskuu 17, 2018

Jeba lehti

Junni
5,0 rating
marraskuu 17, 2018

Lehti on antanut runsaasti ideoita sisustamiseen

Jeni
5,0 rating
marraskuu 17, 2018

Loisto lehti. Vuosia ollut tilaajana

Katanen
4,0 rating
marraskuu 17, 2018

Ok

Raimo
5,0 rating
marraskuu 17, 2018

Ok

Lyyli
5,0 rating
marraskuu 17, 2018

Hyvä lehti

Jari k
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Koti ja keittiö on loistava lehti. Laitoin jälleen tilaukseen kun oli niin edullinen tarjous ja mukavat tilaajalahjat

ulla
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Tämä Koti ja Keittiö on paras lehti. Muita en viitsi lukeakaan

hannele
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Hyv lehti

Matrkku
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Koti ja Keittiö on paras lehti. Vielä muutama vuosi sitten luin äitin lehteä ja nyt olen omillani ja tilasin lehden itselle 🙂

Kata23
4,0 rating
marraskuu 16, 2018

Oikein mukava lehti!!!

tarja
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Tilasin ensimmäistä kertaa netistä kun oli niin halpa tarjous ja vielä tilaajalahja kaupan päälle. Ennen olen tilannut puhelinmyyjältä

Anneli67
5,0 rating
marraskuu 14, 2018

Täytyy sanoa että paras lehti mitä olen lukenut 🙂

Kata222
4,0 rating
marraskuu 14, 2018

Kiva lehti kaiken kaikkiaan. Tilasin samalla lehden äitille joululahjaksi

Katariina
2,0 rating
marraskuu 14, 2018

Ei ollut minun juttu. Ehkä olen liian nuori.. 🙁

Maisa
5,0 rating
lokakuu 10, 2018

Koti ja keittiö ja Glorian koti ovat minun suosikkejani, ehkä Koti ja keittiö vie näistä voiton. Molemmat sisältävät vinkkejä tavalliseen nuorehkoon kotiin. Itse koen Avotakka lehden hieman vieraana ja vanhemmalle väestölle sopivaksi. Koti ja Keittiö lehden sisustus- artikkelit ovat etenkin loistavia.

Irina
4,0 rating
lokakuu 10, 2018

Olen tykännyt kovasti Koti ja Keittiö lehdestä ja sisällöstä mutta en oikein ymmärrä miksi lähes kaikki asunto esittelyt kohdistuvat pääkaupunkiseudulle tai turkuun..

Marika
5,0 rating
lokakuu 10, 2018

Koti ja keittiö on kolahtanut meidän talouteen jo yli viisi vuotta! Välillä peruutan tilauksen, jotta saan hyödynnettyä edullisimmat lehtitarjoukset ja kivat tilaajalahjat. 😊

Helmi