Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

unelmien talo ja kotiTilaa Unelmien Talo ja Koti lehti

 • Unelmien talo ja koti on Suomen iloisin sisustuslehti.
 • Lehdestä löydät parhaat ideat oman kodin sisustamiseen, vinkit pihan kauniiksi laittamiseen sekä herkullisten ruokien ja leivonnaisten valmistamiseen.
 • Unelmien talo ja koti lehti sisältää tee-itse-ohjeita, jotka ovat monen lukijan suosikkeja.
 • Lehden vinkeillä teet kodistasi viihtyisämmän helposti ja edullisesti.
 • Unelmien talo ja koti on idearikas, iloinen ja aktiivinen lehti, joka innostaa sisustamaan rohkeammin.
 • Lehti neuvoo sisustamaan kotia sesonkien mukaan ja kannustaa ja innostaa itse tekemiseen.
 • Katso lehtitarjoukset ja tilaa itselle tai lahjaksi.

 

 

Tilaa Unelmien Talo ja Koti lehti netistä ja säästä noin 30% lehtitilauksessa!

tilaa unelmien talo ja koti

Unelmien Talo ja Koti tarjous

Tilaa Unelmien Talo ja Koti lehti nyt itselle tai lahjaksi tutustumishintaan ja saat valita tilaajalahjan kaupan päälle ilmaiseksi. Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehden ilman postikuluja kotiin kannettuna ilmestymispäivänä. Unelmien Talo ja Koti lehtitarjous on voimassa vain muutaman viikon, joten katso edullinen lehtitarjous jo tänään ja tee lehtitilaus netin halvinpaan hintaan!

Tietoa Unelmien Talo ja Koti lehdestä

Haluaisitko sinä helposti toteutettavia, edullisia ja käytännöllisiä sisustusideoita omaan kotiisi? Unelmien talo ja koti on idearikas, lämminhenkinen ja ajankohtainen sisustuslehti, joka antaa vinkkejä kodin sisustamiseen, pihan kauniiksi laittamiseen ja antaa ohjeita herkullisten leivonnaisten ja ruokien valmistamiseen. Lehdestä löydät paljon vinkkejä, ideoita, ohjeita ja lehti kannustaa ja innostaa lukijoita itse tekemiseen. Lehden ohjeilla vaihdat sisustusta helposti ja edullisesti. Lehteä julkaiseen A-lehdet Oy.

Unelmien talo ja koti lehdestä löydät seuraavia aiheita kauniit kodit, olohuone, kauneimmat verhot, kirppari-ideat ja tuunaaminen sekä innostavat siivousuutuudet. Lehti sisältää myös tee-itse osion, joka on monen lukijan suosikki! Lehden jutuissa vieraillaan erilaisissa kodeissa ja vapaa-ajan asunnoissa ja esitellään erilaisia värikkäitä ja persoonallisia sisustusratkaisuja. Aina hyväntuulisen Unelmien Talo ja Koti lehden ohjeilla ja vinkeillä onnistut kotisi sisustamisessa varmasti ja onnistut luomaan entistä enemmän lämmintä tunnelmaa edullisesti ja pienellä vaivalla.

Kaikki lehden tilaajat saavat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle ja lehtitilaus sisältää myös suositun digilehden lukuoikeuden. Lehden tilaajat pääsevät myös mukaan arvontaan, jossa on 35 000€ päävoitto ja lisäksi joka kuukausi arvotaan 1000€ yhdelle tilaajalle. Lehtitilauksesta saat lisäksi k-plussaa.

Suosittelemme tutustumaan myös sisustuslehdet, antiikkilehdet ja käsityölehdet kategorioiden lehtitarjouksiin ja tilaajaetuihin. Uusimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat löydät etusivultamme.

Unelmien Talo & Koti lehden tiedot 2017

 • Julkaisija: A-lehdet Oy
 • Numeroita vuodessa: 12
 • Lukijamäärä: 195 000
 • Miehiä: 22%
 • Naisia: 78%
 • Lukuminuutit: 56 min
 • Lukijoiden ikä: 60 – 60 vuotta
 • Päätoimittaja: Elisa Helavuori

Tilaa Unelmien Talo ja Koti lehti lahjaksi

Unelmien talo ja koti on todella suosittu lahja kaikille, jotka viihtyvät kotona ja tykkäävät sisustaa sekä vaihtaa järjestystä usein. Lehden ohjeilla ja vinkeillä sisustat helposti ja edullisesti. Lehti on nykyään todella suosittu lahja, koska siitä riittää iloa pitkäksi aikaa lahjansaajalle, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset. Lehti tilataan usein esimerkiksi ystävänpäivälahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi, äitienpäivälahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle, joka tykkää sisustamisesta ja kodin laittamisesta.

Hyvän lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät yleensä myös vaihtuvia tilaajalahjoja. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä ilmaiseksi. Tilaajalahjan arvo voi olla jopa 80 euroa, mutta saat sen ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita, annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi. Tilaajalahjan voi saada myös hieman nopeammin, jos maksaa lehtitilauksen kortilla.

Miksi Unelmien Talo ja Koti lehti kannattaa tilata netistä?

 • Saat lehden nyt todella edullisesti ja kaupan päälle saat valita arvokkaan tilaajalahjan.
 • Lehdestä pääset näkemään erilaisia koteja ja saat saat upeita vinkkejä sisustukseen sekä saat mukavia tee-itse-ohjeita, joita on kiva kokeilla omaan kotiin.
 • Lehden tilaajana olet mukana huikean 35 000 euron päävoiton arvonnassa ja lisäksi joka kuukausi arvotaan 1000 euroa yhdelle lehden tilaajalle.
 • Lehtitilauksesta saat myös k-plussaa.
 • Lehden tilaajana saat myös digilehden lukuoikeuden.

Usein kysytyt kysymykset

Miten Unelmien Talo ja Koti lehden lehtitilaus tapahtuu?

Unelmien Talo ja Koti lehden lehtitilaus tehdään aina suoraan lehden kustantajan sivulta. Klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä” siirryt automaattisesti Unelmien Talo ja Koti lehden kustantajan sivulle, josta löytyy kyseinen lehtitarjous. Kustantajan sivulla voi olla myös useampia lehtitarjouksia, joista saat valita mieleisimmän. Huomaathan, että osa lehtitarjouksista on kestotilauksia ja toiset taas lyhyitä määräaikaisia tilauksia. Kun olet löytänyt mieleisen lehtitarjouksen, niin voit täyttää tilauslomakkeen ja maksaa lehtitilauksen kustantajan tarjoamilla maksutavoilla. Saat vielä tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilaus on vastaanotettu.

Voiko Unelmien Talo ja Koti lehden tilata lahjaksi?

Kyllä voi tilata lahjaksi. Unelmien Talo ja Koti lehden lehtitarjous on voimassa myös lehden lahjatilauksessa. Lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä kuin normaalikin lehtitilaus. Lahjatilauksessa tilauslomakkeesta tulee valita tilaustyypiksi lahjatilaus, jolloin saat täytettyä erikseen lehtitilauksen maksajan tiedot ja lehtitilauksen vastaanottajan tiedot. Lahjatilauksessa tulee muistaa, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lahjatilauksesi on vastaanotettu.

Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti vai pitääkö se irtisanoa erikseen?

Kestotilaukset pitää aina irtisanoa erikseen. Kestotilauksissa lehti ilmestyy tilaajalle niin kauan, kunnes lehtitilaus on irtisanottu lehden kustantajalle joko puhelimitse tai verkossa.

Milloin tilaajalahja toimitetaan?

Tilaajalahjan saat noin kuukauden kuluttua siitä, kun olet maksanut lehtitilauksen.

Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Tuleeko lehtitilaus irtisanoa?

Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.

Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehden tilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.

Miten lehtitilaus maksetaan?

Lehtitilauksen voi maksaa turvallisesti verkkopankkitunnuksilla tai maksukorteilla (credit / debit). Kustantajan sivulla on käytössä seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit. Lisäksi lehtitilauksen voi tehdä myös valitsemalla maksutavaksi laskun, joka toimitetaan tijaajalle sähköpostitse tai postissa.

Miten saan peruutettua lehtitilaukseni?

 • Lehtitilauksen peruutus onnistuu Unelmien Talo ja Koti lehden kustantajan verkkopalvelussa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalvelunumeroon.
 • Asiakaspalvelunumero (09) 759 6600
 • Verkkopalvelu www.a-lehdet.fi/asiakaspalvelu

 

A-lehdet Yhteystiedot

Puhelinnumero: 09-759 6600 (ma-pe klo 8.00 – 17.00)

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@a-lehdet.fi

Osoite: Risto Rytin tie 33, 00811 Helsinki

Unelmien Talo & Koti lehden ilmestymispäivät 2017

Lehden NroAineistoIlmestymispäiväTeema
11.1228.12Ihana värinumero. Tapetit, uudet sisustusvärit & tuunausideat. Makuuhuone. Inspiroivat talvikodit & tulisijat. Keittiön pienkoneet.
22.125.1Romanttinen pihatalo & 4 kaunista kotia. DIY-ideat ystävänpäivään. Keittiön tyylit. Vuodevaatteet & nojatuolit.
331.122.2Kohti kevättä! Kauniit kodit, olohuoneen tyylit, kauneimmat verhot. Kirppari-ideat, tuunaaminen & siivousuutuudet.
47.329.3Kevätmessut. Puutarhanumero. Kasvihuone & pihatalo. Kierrätyspihan ideat, ruukut, pihakoristeet. Pääsiäisen DIY-koristeet. Astiat & kattaus.
53.426.4Helpot, kauniit juhlaideat. Kevätkodit & romanttinen asuntovaunu. Parvekkeen DIY-ideat, ruokailuhuoneen tyylit & pihakalusteet.
62.524.5Suloiset kesämökit & Juhannus. Kesän hauskat / helpot DIY-ideat. Raparperiherkut. Kolme tyyliä mökille, lipastot, ulkotulisijat.
76.628.6Asuntomessunumero & iloisimmat ideat messuilta. 5 kaunista kotia, leikkimökin kesäelämää, lastenhuoneen tyylit, matot, ihanat marjareseptit.
84.726.7Romanttinen kotinumero & Ihastuttava pihatalo. Makuuhuoneen tyylit, DIY-pitsikoristeet, säilytyskalusteet, reseptit keittiöpuutarhaan.
98.830.8Habitare. Syksyn muhkea & värikäs sisustusnumero! Uudet tapetit, värit, maalit, lattiat, sisustuksen pientavarat. Viisi syyskotia, eteinen, ruokapöydät.
105.927.9Energinen syysnumero & inspiroivat syyskodit. Valaisimet, valosarjat, kolme tyyliä kylpyhuoneeseen, saunaan, sohvat.
113.1025.10Sisustusideat halloweeniin & pikkujouluaikaan. DIY-lahjavinkit. Astiat & kattaukset. Työ- ja askarteluhuoneet. Verhot. Makeimmat suklaaherkut.
127.1129.11Joulunumero. 5 ihanaa joulukotia. Herkulliset joululeivonnaiset. Halutuimmat sisustuslahjavinkit. Kauneimmat lakanat. Kolme tyyliä olohuoneeseen.
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)