Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Apu Terveys

apu terveys tarjousTilaa Apu Terveys netistä

 • Apu Terveys tarjoaa asiantuntevaa tietoa sairauksista ja terveydestä.
 • Aikakauslehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja sitä kustantaa A-lehdet Oy.
 • Lehden lukijat saavat hyötytietoa itsehoidosta, painonhallinnasta, ruoasta, liikunnasta sekä ravitsemuksesta.
 • Terveyslehden tekijöinä ovat alan ammattilaiset ja asiantuntijoina Suomalaiset huippututkijat ja lääkärit.
 • Lehdestä löytyy ohjeita, vinkkejä sekä vertaistukea miehille ja naisille.
 • Julkaisu tarjoilee helposti ymmärrettävää terveystietoa kaikenikäisille lukijoille.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan.

 


Tilaa Apu Terveys nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa apu terveys lehti

-Tilaajana olet mukana 1000€ ja 30 000€ arvonnassa-


Apu Terveys lyhyesti

Apu Terveys on kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvä terveyslehti, jonka julkaisijana toimii A-lehdet Oy. Se tarjoaa luotettavaa ja asiallista tietoa terveydestä, sairauksien ennaltaehkäisystä, hoidosta ja hyvinvoinnista. Sen vakioaiheisiin kuuluvat sairaudet, terveys, painonhallinta, ennaltaehkäisy, liikunta, ruoka ja ravitsemus, joita tarkastellaan kattavasti ammattilaisten voimin useista eri näkökulmista.


Apu Terveys lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Apu Terveys on tilattavissa verkosta säännöllisesti kotiovelle kannettuna. Katso halvin Apu Terveys tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista ja tilaa lehti netistä ja saat valita tilaajalahjan kaupan päälle lehtitilauksen yhteydessä. Kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa. Aikakauslehti on saatavilla kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan lehtipisteistä ja lehtikaupoista.


Apu Terveys lehden tilaus sisältää lähes aina myös vaihtuvia tilaajalahjoja

Apu Terveys lehden tarjous sisältää yleensä useamman tilaajalahjan, joista lehden tilaaja saa valita yhden ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta se toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Tilaajalahjoina on nähty muun muassa 2 nroa tilauksen jatkoksi, laadukas verenpainemittari yms.


Miksi Apu Terveys kannattaa tilata verkosta?

Tilaamalla lehden netistä, voi saada lehtitilauksen jopa yli 50% halvemmalla normaalihintaan verrattuna. Lisäksi saat tilaajalahjan ja tilauksesi jatkuessa kerrytät myös K-plussa pisteistä tilauksestasi. Tilaajana saat aina tuoreen numeron kotiin kannettuna ilmestymispäivänä postikuluitta. Kestotilaajien kesken arvotaan joka kuukausi 1000 euroa ja kerran vuodessa pääpalkinto, joka on arvoltaan uskomattomat 30.000 euroa!


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: perhelehdet, naistenlehdet, miestenlehdet.


Apu Terveys lehti on terveyteen ja hyvinvointiin keskittynyt aikakauslehti

Suomalaisten kasvava kiinnostus omaan ja läheisten terveyteen ja hyvinvointiin heijastuu Apu Terveys -lehden menestykseen. Apu Terveys ilmestyi ensin vain kerran vuodessa Apu lehden mukana, mutta myöhemmin lehdestä päätettiin tehdä oma Apu Terveys lehti, joka ilmestyi vielä vuonna 2016  kuusi kertaa vuodessa. Suuren suosion ansiosta lehti ilmestyy vuonna 2017 jo 10 kertaa vuodessa!

Apu Terveys on suunnattu aikuisille miehille ja naisille. Lehti antaa luotettavaa, helposti ymmärrettävää ja asiantuntevaa tietoa terveydestä ja kertoo erilaisista sairauksista sekä niiden hoidosta. Lehden lukijat saavat paljon hyötytietoa itsehoidosta, painonhallinnasta, ruoasta, liikunnasta ja ravitsemuksesta. Hyvinvointia ja terveyttä käsitellään lehdessä monesta eri näkökulmasta. Lehden selviytymistarinat ovat mielenkiintoista luettavaa ja selviytymistarinat antavat tärkeää vertaistukea ja voimaa sairauksien selättämiseen.

Lehden teemoihin kuuluvat muun muassa terveyden ylläpito, liikunta, rentoutuminen, masennus, vatsavaivat, syöpä, vitamiinit, dietit, hartiat, kesäherkut, niskat, verenpaine, vatsan hyvinvointi, ennaltaehkäisy, aivojumppa, ravitsemus ja terveysuutiset. Lehdestä löydät myös mukavaa aivojumppaa kuten erilaisia tehtäviä ja ristikoita.

Lehden tekijöinä ovat alan ammattilaiset ja asiantuntijoina on Suomalaiset huippututkijat ja lääkärit, joten saat lehdestä aina oikeaa ja hyödyllistä tietoa terveydestä. Apu terveys lehdestä kannattaa poimia talteen ruokalista, joka on tehty keski-ikäisiä ajatellen. Aikuisella iällähän ei kannata harrastaa missään nimessä rajuja dieettejä, vaan painoa hallitaan lempein keinoin. Hyödynnä edullinen lehtitarjous ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!


Apu Terveys lehden tiedot:

 • Kustantaja: A-lehdet Oy
 • Aloitusvuosi: 2014
 • Kieli: Suomi
 • Numeroita vuodessa: 10
 • Lukijamäärä: 152 000
 • Naislukijoita: 68% – 103 360
 • Mieslukijoita: 32% – 48 640
 • Lukijoiden ikä: 25 – 65+ vuotta
 • Lukuminuutit: 65 min
 • Irtonumero: Lehtipiste 3.95 € / kpl
 • Päätoimittaja: Marja Aarnipuro

Hyödynnä edullinen Apu Terveys tarjous ja tilaa lehti lahjaksi ystävälle

Apu Terveys on aina ajankohtainen ja täynnä mielenkiintoista sisältöä. Apu Terveys on todella suosittu ja ennen kaikkea hyödyllinen aikakauslehti. Se tarjoaa lukijoille luotettavaa, helposti ymmärrettävää ja asiantuntevaa tietoa terveydestä ja kertoo erilaisista sairauksista sekä niiden hoidosta. Lehden lukijat saavat paljon hyötytietoa itsehoidosta, painonhallinnasta, ruoasta, liikunnasta ja ravitsemuksesta.

Tiesithän, että voit tilata Apu Terveys lehden myös lahjaksi? Suuren suosion saanut terveyslehti on myös todella suosittu lahjalehti ja se sopii niin miehille kuin naisillekkin. Apu Terveys on siis todella hyvä vaihtoehto, jos etsit lahjaa aikuiselle miehelle tai naiselle. Voit tilata lehden esimerkiksi äitienpäivälahjaksi, joululahjaksi, isänpäivälahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai muuten vain lahjaksi ystävälle, joka on kiinnostunut terveydestä.

Apu Terveys on mukava lahja, koska siitä riittää iloa pitkäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun hyödyntää parhaat lehtitarjoukset. Lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla. Erittäin hyvän lehtitarjouksen lisäksi kaikki lahjatilaukset sisältävät myös vaihtuvan tilaajalahjan, jonka saat kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi laukku, verenpainemittari tai kirja.  Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 30 euroa – 100 euroa.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja voit itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi. Lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä kuin itselle tilaaminenkin, sinun tulee vain laittaa rasti ruutuun, että tilaat lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan tiedot. Lunasta edullinen Apu Terveys tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi edullisesti.


Miksi Apu Terveys lehti kannattaa tilata?

 • Apu Terveys tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Lehdestä saat helposti ymmärrettävää, luotettavaa ja asiantuntevaa tietoa terveydestä ja sairauksien hoidosta.
 • Apu Terveys lehden lukijana saat hyötytietoa itsehoidosta, painonhallinnasta, ruoasta, liikunnasta ja ravitsemuksesta.
 • Lehdestä pääset lukemaan mielenkiintoisia selviytymistarinoita, joista saat tärkeää vertaistukea sairauksien selättämiseen.
 • Apu Terveys lehdestä saat tietoa terveyden ylläpidosta, liikunnasta, rentoutumisesta, masennuksesta, vatsavaivoista, syövästä, vitamiineista, dietistä, hartioista, kesäherkuista, niskoista, verenpaineesta, vatsan hyvinvoinnista, ennaltaehkäisystä, aivojumppasta ja ravitsemuksesta.
 • Apu Terveys lehdestä saat myös mukavaa ajankulua ja aivojumppaa kuten erilaisia tehtäviä ja ristikoita.
 • Kaikki lehden tilaajat saavat nyt myös arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Apu Terveys lehden tilaajaedut

Lehden tilaajana voit saada nyt myös mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa ottaa huomioon lehteä tilatessa.

Kaikki tilaajaedut saat käyttöösi kun tilaat lehden edullisena kestotilauksena ja jos tilaat lehden lyhyenä määräaikaisena tilauksena, niin silloin saat vain osan tilaajaeduista käyttöösi.

Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista.

Lehti kannattaa kuitenkin tilata aina kestotilauksena, koska silloin saat varmasti kaikki mahdolliset tilaajaedut käyttöösi ja jos lehti järjestää esimerkiksi kilpailuja, niin pääset kestotilaajana niihinkin mukaan automaattisesti.

Lehtien kestotilaus on yleensä myös huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin vastaava määräaikanen lehtitilaus.

Usein kuitenkin lehden tilaajat pitävät kestotilausta jostain syystä huonompana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisempi vaihtoehto.

Kestotilaus ei kuitenkaan nykyään ole milläänlailla huonompi vaihtoehto, koska esimerkiksi lehtitilauksien irtisanominen on tehty erittäin helpoksi ja kuka tahansa osaa varmasti irtisanoa lehtitilauksensa.

Lähes kaikkien lehtien irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse tai kätevästi netissä.


Apu Terveys lahjatilaus

Jos tilaat lehden lahjaksi, silloin lehtitilaus kannattaa tehdä määräaikaisena, jolloin lahjansaajan ei tarvitse itse irtisanoa lehtitilausta.

Määräaikaisissa lehtitilauksissa lehden tulo loppuu tilauksen viimeiseen numeroon ja jos lahjansaaja haluaa edelleen lehden, silloin hän voi itse tilata lehden esimerkiksi edullisena kestotilauksena.


Apu Terveys lehden tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Lehtien tarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä lehtitarjous tai tilaajalahja voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa ja sama pätee myös Apu Terveys lehteen.

Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää lehtitarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kauaa.


Tilaajalahja

Lehden tilaajat saavat nyt valita upean tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 30 euron – 100 euron välillä.

Tämän hetken tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.


Digilehti voituksetta

Kaikki lehden kestotilaajat saavat tilaamansa lehden myös suosittuna digilehtenä, joten voit lukea lehteä tabletilla, selaimessa tai mobiilissa täysin ilmaiseksi. Lisäksi saat vielä lehden digiarkiston käyttöösi.


Arvonta kestotilaajille

Lehden kestotilaajana olet automaattisesti mukana arvonnassa, jossa pääpalkintona on huikeat 35.000 euroa. Pääpalkinto arvotaan yhdelle onnekkaalle lukijalle 18.12.2017. Lisäksi joka kuukauden viimeinen arkipäivä arvotaan 1000 euroa yhdelle onnekkaalle kestotilaajalle.


Lahjalehti ilmaiseksi

Kestotilaajana saat kerran vuodessa ilmaiseksi valitsemasi lehden numeron laadukkaasta lehtivalikoimasta. Tarkemmat ohjeet saat laskun mukana, kun etuus astuu voimaan.


Apu Terveys lehden tilauksesta saat nyt myös K-Plussaa

Lehden kestotilaajana saat nyt myös K-Plussaa.

Muista ilmoittaa K-Plussa-korttisi numero ennen laskun maksamista.


Miten Apu Terveys lehti tilataan?

Sivultamme löydät uusimman lehtitarjouksen ja tilaajalahjat, mutta lehden tilaus tehdään kuitenkin aina suoraan kustantajan sivulta.

Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt suoraan lehden kustantajan kotisivuille, josta löytyy ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Valitse mieleinen lehtitarjous ja tilaajalahja ja tee lehtitilaus suoraan kustantajan verkkosivulla täyttämällä tilauslomake.

Tilausvahvistus lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voinko tilata Apu Terveys lehden lahjaksi?

Kyllä voit!

Voit hyödyntää edullisen lehtitarjouksen joko tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi.

Apu Terveys lehden lahjatilaus tehdään suoraan lehden kustantajan verkkosivuilta.

Siirry kustantajan sivulle klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous”.

Kustantajan sivulla voit valita lehtitarjouksen ja tilaajalahjan sekä täyttää tilauslomakkeen.

Muista merkata tilauslomakkeeseen rastilla lahjatilaus, niin saat täytettyä lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen. Lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.


Voiko Apu Terveys lehden tilata puhelimitse?

Sivultamme voit tilata lehden ainoastaan täyttämällä lehden tilauslomakkeen netissä, jolloin saat lehden tarjoushintaan ja kaupan päälle tilaajalahjan.


Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti vai pitääkö se irtisanoa erikseen?

Kestotilaukset tulee aina irtisanoa erikseen joko puhelimitse tai netissä. Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi.


Tilasin lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehden tilaus irtisanoa?

Määräaikaista lehtitilausta ei tarvitse perua erikseen, vaan lehtitilaus päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon.

Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.


Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehtitilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi.

Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.


Miten Apu Terveys lehden lehtitilaus irtisanotaan?

 • Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse tai verkkopalvelussa.
 • Asiakaspalvelun yhteystiedot: Puh. (09) 759 6600 /  ma-pe 8.00 – 17.00
 • Verkkopalvelu: www.asiakaspalvelu.a-lehdet.fi/asiakaspalvelu/

A-lehdet Oy yhteystiedot

Puhelinnumero: 09-759 6600

Avoinna: ma-pe klo 8.00 – 17.00

Osoite: Risto Rytin tie 33, 00811 Helsinki

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@a-lehdet.fi


 

Kommentoi ja arvostele mitä mieltä olet Apu Terveys lehdestä

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Apu Terveys lehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo