Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

et terveys lehti

  et terveys tarjousTilaa Et-terveys netistä

 • Et-Terveys on terveydestä ja sen vaalimisesta kertova aikakauslehti.
 • Lehti on suunnattu noin 55+ vuotiaille miehille ja naisille.
 • Lehti sisältää terveysuutiset, omalääkäripalvelun, selviytymistarinoita ja antaa tietoa seksuaaliterveydestä, lääketieteestä, liikunnasta ja ravitsemuksesta.
 • Lehti neuvoo ja kannustaa lukijoita kuin henkilökohtainen valmentaja.
 • Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.
 • Hyödynnä Et-Terveys tarjous ja voit paremmin asiantuntijoiden neuvoilla.
 • Katso Et-terveys lehden lehtitarjoukset ja tilaa lehti tutustumishintaan.

 

 

Katso lehtitarjous ja tilaa lehti tutustumishintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa et-terveys lehti

Et-terveys lehden lehtitarjous

Katso ajankohtainen lehtitarjous ja tee lehtitilaus edullisesti netissä. Hyödyntämällä tutustumistarjouksen, voit säästää jopa 50% lehtitilauksessa normaalihintaan verrattuna. Voit hyödyntää edullisen lehtitarjouksen tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi.

Et-terveys lehden lehtitarjous sisältää myös useamman tilaajalahjan, joista lehden tilaaja saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä kaupan päälle. Lahjatilaus sisältää aina samat tilaajalahjat, mutta lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan lehtitilauksen maksajalle.

Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehden kotiin kannettuna ilman postikuluja lehden ilmestymispäivänä. Lisäksi saat tunnuksen digilehdet palveluun, jossa voit lukea yli 15 eri aikakauslehteä verkossa koko tilauskauden ajan. Kestotilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä kilpailuissa.

Katso ajankohtainen lehtitarjous ja tilaajalahjat ja tee lehtitilaus edullisemmin netistä itselle tai lahjaksi.

Tietoa Et-terveys lehdestä

Haluaisitko jaksaa paremmin tai aloittaa elämäntaparemontin? Et-Terveys lehti on Suomalaisten täysin uusi terveydestä ja hyvinvoinnista kertova aikakauslehti, jonka kustantaja on Sanoma Media Finland Oy. Lehti neuvoo ja motivoi henkilökohtaisen valmentajan tavoin. Tilaa supersuosittu Et-Terveys ja voit paremmin asiantuntijoiden neuvojen ja ohjeiden avulla.

Et-Terveys ilmestyi ensimmäisen kerran kesäkuussa 2014. Suosittu Et-Terveys ilmestyy nyt kuusi kertaa vuodessa. Lehti tehtiin Suomen suosituimman yleisaikakauslehden Et-lehden rinnalle. Lehti on suunnattu noin 55+ vuotiaille miehille ja naisille.

Et-Terveys lehden sisältöön kuuluvat terveys, hyvinvointi ja erilaisten palveluiden ja tuotteiden vertailut. Lisäksi lehdessä paneudutaan eri aiheisiin ja teemoihin lukijoiden omien kokemuksien kautta. Lehden kokemukset, vertaistuki ja omalääkäripalvelu auttavat lukijoita jaksamaan terveenä pitkälle eläkevuosiin. Lehti sisältää myös suosittuja selviytymistarinoita ja oma ohjaaja-osion, josta pääset poimimaan juuri sinulle sopivat ohjeet ja vinkit.

Lehti sisältää lukijoille tärkeitä terveyspalveluiden ja tuotteiden vertailuja, esittelyjä, testejä, hintavertailuja sekä kysy asiantuntijalta-osion. Lehti tarjoaa tietoa ravitsemuksesta ja terveys ja liikuntamatkailusta sekä tietystin tärkeimmät terveysuutiset. Hyödynnä edullinen lehtitarjous ja saat tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi.

Sinua saattaa kiinnostaa myös alla olevien kategorioiden lehtitarjoukset:

Et-terveys lehden tiedot 2017

 • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
 • Numeroita vuodessa: 6
 • Lukijamäärä: 151 000
 • Mieslukijoita: 31% – 46 810 kpl
 • Naislukijoita: 69% – 104 190 kpl
 • Lukuminuutit: 65 min
 • Lukijoiden ikä: 40 – 100 vuotta
 • Päätoimittaja: Riitta Korhonen

Hyödynnä lehtitarjous ja tilaa lehti lahjaksi

Et-Terveys tarjous on voimassa myös lehden lahjatilauksissa. Nyt voit siis tilata suositun lehden todella edullisesti lahjaksi vaikka hyvälle ystävälle.

Lehti tilataan yhä useammin lahjaksi muun muassa jouluna, syntymäpäivänä, ystävänpäivänä tai muuten vain yllätyksenä hyvälle kaverille tai puolisolle. Et-Terveys on todella hyvä lahjalehti kaikille noin 55+ vuotiaille miehille ja naisille, jotka ovat kiinnostuneita hyvinvoinnista ja terveydestä.

Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa kuin normaalinkin lehtitilauksen tekeminen. Nykyään lehtitilaus on todella suosittu ja haluttu lahja, koska usein lehtitilaus tehdään useammaksi kuukaudeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa useammaksi kuukaudeksi lahjansaajalle, eikä lehtitilaus kuitenkaan maksa kuin muutaman kympin, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi kaikki tilaukset sisältävät myös erilaisia tilaajalahjoja. Yleensä lehtitarjous sisältää useamman tilaajalahjan, joista lehden tilaaja saa valita mieleisen lehtitilauksen yhteydessä kaupan päälle.

Lehden tilaajalahjana voi olla esimerkiksi aktiivisuusranneke, muumimuki, kaulakoru, laukku, reppu ja paljon muuta. Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 30 euroa – 100 euroa.

Lehden lahjatilauksessa tulee muistaa, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja voit itse päättää pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi. Jos tilaajalahja koostuu esimerkiksi kahdesta tuotteesta, niin silloin tilaajalahja toimitetaan yleensä kahdessa erässä.

Miksi lehti kannattaa tilata netistä?

 • Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehtitilauksen varmasti halvinpaan hintaan.
 • Voit tilata lehden helposti itselle tai lahjaksi netistä.
 • Saat valita useista vaihtoehdoista mieleisimmän tilaajalahjan kaupan päälle.
 • Pääset mukaan lehden kustantajan järjestämiin kilpailuihin.
 • Voit tehdä lehtitilauksen kestotilauksena tai määräaikaisesti.
 • Helppo tilauslomake, jonka täyttämiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti.
 • Saat lehden kotiin kannettuna ilman postikuluja.

Usein kysytyt kysymykset

Miten teen lehden lehtitilauksen?

Lehti tilataan suoraan kustantajan sivulta. Klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä” siirryt automaattisesti lehden kustantajan sivulle, josta löytyy kaikki uusimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Kustantajan sivulla voit valita useista eri vaihtoehdoista mieleisimmän tilaajalahjan ja täyttää tilauslomakkeen. Saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.

Voiko lehden tilata lahjaksi?

Kyllä voi, Et-terveys tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa. Lehden lahjatilaukset tehdään samalla sivulla, kuin normaalikin lehtitilaus.

Klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä” pääset suoraan kustantajan sivulle, josta löytyy aina ajankohtainen lehtitarjous ja tilaajalahja.

Valitse tilauslomakkeesta tilaustyypiksi lahjatilaus, niin pääset täyttämään lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Muista, että lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Lehtitilauksesi on vastaanotettu onnistuneesti, kun saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Voiko lehden tilata sähköpostitse?

Lehteä ei voi tilata sähköpostitse. Lehtitilauksen voit tehdä edullisesti netissä täyttämällä lehden tilauslomakkeen kustantajan sivulla, jolloin saat myös tilaajalahjan kaupan päälle.

Miten lehtitilaus maksetaan?

Et-terveys lehden lehtitilaus maksetaan laskulla, joka toimitetaan tilaajalle postitse. Lehtitilauksen yhteydessä voit valita laskun joko yhdessä tai kahdessa erässä. Jos valitset laskun kahdessa erässä, niin laskut lähetetään peräkkäisinä kuukausina.

Voiko lehden tilata puhelimitse?

Valitettavasti lehtitilausta ei voi tehdä puhelimitse. Lehtitarjous on voimassa vain nettitilauksissa.

Et-terveys lehden kustantajan tiedot

Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy

Y-tunnus: 1524361-1

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelin: 0203 31010 ( ma-pe 9.00-17.00)

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti

10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)