Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Tiedelehdet

Tiedelehdet tarjoushintaan itselle tai lahjaksi

Tiedelehdet ovat todella mielenkiintoisia ja opettavaisia aikakauslehtiä, jotka kiinnostavat niin miehiä kuin naisia.

Tieteeseen keskittyneet aikakauslehdet ovat erittäin suosittuja Suomessa, niillä on kaiken ikäisiä lukijoita.

Lehdet kertovat helposti ymmärrettävällä tavalla tieteen uusimmista saavutuksista ja tuulista.

Ne sisältävät mielenkiintoisia artikkeleita esimerkiksi lääketieteestä, fysiikasta ja avaruudesta.

Alta löydät kaikki suosituimmat tiedelehdet, joissa on edullisia lehtitarjouksia saatavilla.

Tieteen Kuvalehti Historia

Tieteen Kuvalehti Historia

 • Tieteen Kuvalehti Historia on Suomen suurin historialehti.
 • Sisältää huikeita karttoja, valokuvia, ainutlaatuista kuvitusta.
 • Julkaisu pitää sisällään mielenkiintoisia kertomuksia tavallisten ihmisten arkielämästä menneinä aikoina.

Lue lisää
Tieteen Kuvalehti

Tieteen Kuvalehti

 • Tieteen kuvalehti on Pohjoismaiden suosituin tiedelehti.
 • Lukijat pääsevät seuraamaan tieteen uusimpia edistysaskeleita ensimmäisten joukossa.
 • Aiheita ovat lääketiede, luonto, tekniikka - kulttuuri.

Lue lisää
Geo

Geo

 • Geon aihealueisiin kuuluvat: ihmiset, luonto, eläimet, tiede, seikkailut, matkat.
 • Se tarjoaa tietoa tieteen saavutuksista, tutkimusmatkoista ja ihmisten vaikutuksesta ympäristöön.
 • Lehti avaa ainutlaatuisen ikkunan luontoon, historiaan, yhteiskuntaan, kansoihin, kulttuureihin.

Lue lisää
Tiede

Tiede

 • Tiede on Suomen suurin yleistajuinen tiedelehti.
 • Ajankohtaiset uutiset, uutisten taustat, tietoa lääketieteestä, psykologiasta, historiasta, huipputekniikasta.
 • Aiheiheet: lääketiede, eläimet, fysiikka, kemia, tähtitiede, biologia, aivotutkimus, ympäristö - tekniikka.

Lue lisää
Suomen Kuvalehti

Suomen Kuvalehti

 • Suomen Kuvalehti on joka viikko ilmestyvä aikakauslehti, joka sisältää ajankohtaista luettavaa Suomesta / ulkomailta.
 • Lukijaetuna saat joka viikko Tv-maailma-liitteen ilmaiseksi.
 • Lehteä julkaisee Otavamedia Oy.
 • Suomen Kuvalehden pääaiheisiin kuuluvat politiikka, kansanväliset tapahtumat, kulttuuri.
 • Suomen Kuvalehti on luotettava, arvostettu, puolueeton, korkealaatuinen, viihdyttävä aikakauslehti, joka auttaa ymmärtämään maailmaa paremmin.
 • Tee lehtitilaus nopeasti, sillä lehtitarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan.

Lue lisää
Tekniikan Historia

Tekniikan Historia

 • Tekniikan Historia on vuonna 2013 perustettu historialehti.
 • Ainutlaatuinen julkaisu kertoo asiantuntevasti ja valistuneesti mullistavista innovaatioista historian saralla.
 • Joka numerossa: tosikertomuksia keksintöjen synnystä, keksijöistä, laitteista, koneista ja miten uudet keksinnöt ovat vaikuttaneet ihmisten arkeen.
 • Historialehti vie lukijat nostalgiamatkoille menneisyyteen, jossa on vielä runsaasti kertomattomia tarinoita erilaisista keksinnöistä, jotka ovat muuttaneet maailmaa.
 • Tilaajana saat tietoa siitä, miten erilaiset keksinnöt ovat syntyneet ja miten ne ovat muokanneet maailmaa.
 • Alma Talent Oy:n julkaisema aikakauslehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan.

Lue lisää
Tekniikka ja Talous

Tekniikka ja Talous

 • Tekniikka & Talous on Alma Talent Oy:n julkaisema Suomen johtava innovaatiomedia.
 • Se on varmasti yksi tekniikan alan suosituin ja luetuin aikakauslehti.
 • Talouslehti tarjoilee hyötytietoa, ajatuksia, oivalluksia näkemyksiä toimintaympäristöstäsi ja teknologian vaikutuksista.
 • Joka numerossa tekniikan tuoreimmat uutiset, laajoja, syviä reportaaseja, havainnollistavaa grafiikkaa, aukeaman ylittäviä supergraafeja sekä vierailevia kolumnisteja terävine mielipiteineen.
 • Lehteä kirjoittavat tekniikan alan parhaat toimittajat, jotka seuraavat tiiviisti innovaatioita ja teknologiaa niin Suomessa kuin maailmalla.
 • Alma Talentin kustantama aikakauslehti ilmestyy perjantaisin, eli yhteensä 41 kertaa vuodessa.
 • Lehtitarjoukset vaihtuvat noin kuukauden välein.

Lue lisää

Tiedelehdet netistä

Oletko kiinnostunut tieteestä? Haluatko tietää maailmasta enemmän? Silloin kannattaa ehdottomasti tilata tiedettä käsittelevä aikakauslehti.

Tiedelehdet ovat opettavaisia ja todella mielenkiintoisia aikakauslehtiä, joita tykkää lukea naiset ja miehet. Erilaiset tieteeseen keskittyneet lehdet jaksavat kiinnostaa niin nuoria kuin vanhempiakin ihmisiä vuodesta toiseen.

Suosituimpia tiedelehtiä ovat Tiede ja Tieteen Kuvalehti. Tiedelehdet kertovat tieteen uusimmista saavutuksista helposti ymmärrettävien tekstien ja upeiden kuvien muodossa.

Lehdet käsittelevät laajasti eri aiheita, kuten esimerkiksi avaruutta, fysiikkaa, lääketiedettä, kemiaa, historiaa, ympäristöä, eläimiä ja tekniikkaa.

Erilaisia tiedelehtiä lukemalla, kuka vain voi oppia jännittäviä asioita tieteestä ja päästä seuraamaan läheltä tieteen uusimpia saavutuksia.

Tiedelehdet tarjoavat lukijoille kerran viikossa, kerran kahdessa viikossa tai kerran kuukaudessa luotettavaa tietoa tieteen uusimmista trendeistä ja läpimurroista.

Tiedettä käsittelevät lehdet ovat yhä suositumpia lahjalehtiä, sillä ne sisältävät paljon mielenkiintoista, ajankohtaista ja ennen kaikkea opettavaista sisältöä.

Tutustu tiedelehtien lehtitarjouksiin ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi edullisesti ja saat arvokkaan tilaajalahjan lehtitilauksen yhteydessä.

Tiede on Suomen suurin tieteellinen aikakauslehti

Tiede lehti on ehdottomasti paras lehtivalinta kaikille, jotka haluavat tietää yleisesti tieteestä ja maailmasta enemmän. Se kertoo jokaisessa numerossa uusimmista tieteen läpimurroista ja saavutuksista.

Tiede käsittelee tiedettä todella monipuolisella tavalla ja lehden aiheisiin kuuluvat esimerkiksi lääketiede, aivotutkimus, historia, psykologia, tekniikka, fysiikka, kemia, tähtitiede, biologia ja eläimet. Lisäksi se esittelee uusimmat keksinnöt ja kertoo tieteen tulevista saavutuksista.

Tiede tunnetaan monipuolisena, laadukkaana ja ajankohtaisena lehtenä, joka sisältää todella paljon mielenkiintoista sisältöä. Se kannattaa tilata jos olet kiinnostunut maailmasta ja haluat lukea ensimmäisten joukossa tieteen uusimmat saavutukset.

Lehti sopii hyvin kaiken ikäisille henkilöille ja monesti lehteä lukee koko perhe. Lehtitarjous sisältää lähes aina erilaisia tilaajalahjoja, joista tilaaja saa valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä. Lahjatilauksiin kuuluu samat tilaajalahjat kuin normaaliinkin lehtitilaukseen.

Lahjatilauksissa saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti. Lahjatilauksissa suosittelemme valitsemaan aina lyhyen määräaikaistilauksen, silloin lehtitilaus päättyy automaattisesti, eikä lahjansaajan tarvitse erikseen irtisanoa lehtitilausta.

Tieteen Kuvalehti on pohjoismaiden suurin tiedettä käsittelevä aikakauslehti

Tieteen Kuvalehti on pohjoismaiden suurin ja suosituin tiedettä käsittelevä aikakauslehti. Se esittelee jokaisessa numerossa tieteen uusimmat saavutukset helposti ymmärrettävällä ja luotettavalla tavalla.

Lukijana ymmärrät maailmaa paremmin ja saat aivan uusia näkökulmia arkipäiväisiin asioihin. Lehden kaikkia aiheita käsitellään havainnollistavasti ja ymmärrettävästi, huumoria unohtamatta.

Tieteen Kuvalehti käsittelee todella laajasti eri aihealueita. Aihealueisiin kuuluvat ihmiskeho, ihminen, teknologia, avaruus ja luonto.

Lukijana pääset nojatuolimatkoille aina avaruuteen saakka ja pääset tutustumaan ihmiskehon mitä ihmeellisimpiin toimintoihin, saat tietoa äärimmäisistä sääilmiöistä sekä pääset lukemaan maailmasta ennen ihmisiä.

Kokonaisuudessaan lehti on todella tuhti lukupaketti, joka sisältää paljon opettavaista ja jännittävää sisältöä koko perheelle. Se on mahtava lehti, kaikille tiedonjanoisille ja uteliaille ihmisille, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Tieteen Kuvalehti on myös erinomainen lahjalehti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tieteestä ja haluavat ymmärtää sääilmiöitä sekä yleisesti maailmaa paremmin.

Tiedelehdet lahjaksi

Tiedelehdet ovat todella suosittuja aikakaislehtiä, joita tilataan yhä usemmin myös lahjaksi. Ne ovat monien perheiden suosikki lehtiä, koska ne sopivat kaiken ikäisille lukijoille ja tiedelehdet sisältävät paljon opettavaista sekä mielenkiintoista sisältöä.

Lehtiä tilataan niin joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi kuin ystävänpäivälahjaksi. Lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä kuin normaalikin lehtitilaus.

Lahjatilaus kannattaa tehdä netissä, koska netistä löydät varmasti kaikista halvimman lehtitarjouksen ja lehteä tilatessa voit itse valita tilaatko lehden määräaikaisesti vai kestotilauksena.

Lahjatilauksissa kannattaa aina valita tilaustyypiksi lyhyt määräaikaistilaus, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse itse perua lehtitilausta, vaan lehtitilaus päättyy kamppanjan viimeiseen numeroon.

Kaikki tiedelehdet sisältävät toinen toistaan hienompia tilaajalahjoja, jonka saa kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun tilaa lehden itselle tai lahjaksi.

Lahjatilauksissa tulee kuitenkin muistaa, että lehtitarjouksen tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Tilaajalahjan voi toki antaa lahjaksi myöhemmin tai sitten pitää tilaajalahja itsellä.

Useimmat tilaajalahjat koostuvat useista tuotteista ja silloin tilaajalahja toimitetaan kahtena tai kolmena lähetyksenä. Tutustu sivustomme lehtitarjouksiin ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi netin halvimpaan hintaan ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle.