Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Tiedelehdet

Tiedelehdet ovat todella mielenkiintoisia ja opettavaisia aikakauslehtiä, jotka kiinnostavat niin miehiä kuin naisiakin. Tiedelehdet kuuluvat aikakauslehtiin, joilla on todella paljon niin vanhoja kuin nuoriakin lukijoita. Tiedelehdet kertovat tieteen uusimmista saavutuksista helposti ymmärrettävällä tavalla. Tiedelehdet kertovat mielenkiintoisia asioita esimerkiksi lääketieteestä, fysiikasta, avaruudesta ja paljon muusta. Alta löydät kaikki suosituimmat tiedelehdet, joissa on todella hyvät lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Tilaa lehti itselle tai lahjaksi edullisesti ja saat valita arvokkaan tilaajalahjan lehtitilauksen yhteydessä.

Tieteen Kuvalehti Historia

Tieteen Kuvalehti Historia

 • Tieteen Kuvalehti Historia on Suomen suurin historialehti.
 • Sisältää huikeita karttoja, valokuvia, ainutlaatuista kuvitusta.
 • Julkaisu pitää sisällään mielenkiintoisia kertomuksia tavallisten ihmisten arkielämästä menneinä aikoina.

Lue lisää
Tieteen Kuvalehti

Tieteen Kuvalehti

 • Tieteen kuvalehti on Pohjoismaiden suosituin tiedelehti.
 • Lukijat pääsevät seuraamaan tieteen uusimpia edistysaskeleita ensimmäisten joukossa.
 • Aiheita ovat lääketiede, luonto, tekniikka - kulttuuri.

Lue lisää
Geo

Geo

 • Geon aihealueisiin kuuluvat: ihmiset, luonto, eläimet, tiede, seikkailut, matkat.
 • Se tarjoaa tietoa tieteen saavutuksista, tutkimusmatkoista ja ihmisten vaikutuksesta ympäristöön.
 • Lehti avaa ainutlaatuisen ikkunan luontoon, historiaan, yhteiskuntaan, kansoihin, kulttuureihin.

Lue lisää
Tiede

Tiede

 • Tiede on Suomen suurin yleistajuinen tiedelehti.
 • Ajankohtaiset uutiset, uutisten taustat, tietoa lääketieteestä, psykologiasta, historiasta, huipputekniikasta.
 • Aiheiheet: lääketiede, eläimet, fysiikka, kemia, tähtitiede, biologia, aivotutkimus, ympäristö - tekniikka.

Lue lisää
Suomen Kuvalehti

Suomen Kuvalehti

 • Suomen Kuvalehti on joka viikko ilmestyvä aikakauslehti, joka sisältää ajankohtaista luettavaa Suomesta / ulkomailta.
 • Lukijaetuna saat joka viikko Tv-maailma-liitteen ilmaiseksi.
 • Lehteä julkaisee Otavamedia Oy.
 • Suomen Kuvalehden pääaiheisiin kuuluvat politiikka, kansanväliset tapahtumat, kulttuuri.
 • Suomen Kuvalehti on luotettava, arvostettu, puolueeton, korkealaatuinen, viihdyttävä aikakauslehti, joka auttaa ymmärtämään maailmaa paremmin.
 • Tee lehtitilaus nopeasti, sillä lehtitarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan.

Lue lisää
Tekniikan Historia

Tekniikan Historia

 • Tekniikan Historia on vuonna 2013 perustettu historialehti.
 • Ainutlaatuinen julkaisu kertoo asiantuntevasti ja valistuneesti mullistavista innovaatioista historian saralla.
 • Joka numerossa: tosikertomuksia keksintöjen synnystä, keksijöistä, laitteista, koneista ja miten uudet keksinnöt ovat vaikuttaneet ihmisten arkeen.
 • Historialehti vie lukijat nostalgiamatkoille menneisyyteen, jossa on vielä runsaasti kertomattomia tarinoita erilaisista keksinnöistä, jotka ovat muuttaneet maailmaa.
 • Tilaajana saat tietoa siitä, miten erilaiset keksinnöt ovat syntyneet ja miten ne ovat muokanneet maailmaa.
 • Alma Talent Oy:n julkaisema aikakauslehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan.

Lue lisää
Tekniikka ja Talous

Tekniikka ja Talous

 • Tekniikka & Talous on Alma Talent Oy:n julkaisema Suomen johtava innovaatiomedia.
 • Se on varmasti yksi tekniikan alan suosituin ja luetuin aikakauslehti.
 • Talouslehti tarjoilee hyötytietoa, ajatuksia, oivalluksia näkemyksiä toimintaympäristöstäsi ja teknologian vaikutuksista.
 • Joka numerossa tekniikan tuoreimmat uutiset, laajoja, syviä reportaaseja, havainnollistavaa grafiikkaa, aukeaman ylittäviä supergraafeja sekä vierailevia kolumnisteja terävine mielipiteineen.
 • Lehteä kirjoittavat tekniikan alan parhaat toimittajat, jotka seuraavat tiiviisti innovaatioita ja teknologiaa niin Suomessa kuin maailmalla.
 • Alma Talentin kustantama aikakauslehti ilmestyy perjantaisin, eli yhteensä 41 kertaa vuodessa.
 • Lehtitarjoukset vaihtuvat noin kuukauden välein.

Lue lisää

Tiedelehdet

Oletko kiinnostunut tieteestä? Haluatko tietää maailmasta enemmän? Silloin kannattaa ehdottomasti tilata tiedelehti. Tiedelehdet ovat opettavaisia ja todella mielenkiintoisia aikakauslehtiä, joita tykkää lukea niin naiset kuin miehetkin. Erilaiset tiedelehdet jaksavat kiinnostaa niin nuoria kuin vanhempiakin ihmisiä vuodesta toiseen. Tiedelehtien suosituimpiin lehtitarjouksiin kuuluvat ehdottomasti Tiede tarjous ja Tieteen Kuvalehti tarjous. Tiedelehdet kertovat tieteen uusimmista saavutuksista helposti ymmärrettävien tekstien ja upeiden kuvien muodossa. Tiedelehdet käsittelevät laajasti eri aiheita, kuten esimerkiksi avaruutta, fysiikkaa, lääketiedettä, kemiaa, historiaa, ympäristöä, eläimiä, tekniikkaa ja paljon muuta. Erilaisia tiedelehtiä lukemalla, kuka vain voi oppia jännittäviä asioita tieteestä ja päästä seuraamaan läheltä tieteen uusimpia saavutuksia. Tiedelehdet tarjoavat lukijoille kerran viikossa, kerran kahdessa viikossa tai kerran kuukaudessa luotettavaa tietoa tieteen uusimmista trendeistä ja läpimurroista. Tiedelehdet ovat myös yhä suositumpia lahjalehtiä, sillä ne sisältävät paljon mielenkiintoista, ajankohtaista ja ennen kaikkea opettavaista sisältöä. Tutustu tiedelehtien lehtitarjouksiin ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi edullisesti ja saat arvokkaan tilaajalahjan lehtitilauksen yhteydessä.

Tiede on Suomen suurin tieteellinen aikakauslehti

Lunasta Tiede tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi. Tiede lehti on ehdottomasti paras lehtivalinta kaikille, jotka haluavat tietää yleisesti tieteestä ja maailmasta enemmän. Tiede lehti kertoo jokaisessa numerossa uusimmista tieteen läpimurroista ja saavutuksista. Tiede lehti käsittelee tiedettä todella monipuolisella tavalla ja lehden aiheisiin kuuluvat muun muassa lääketiede, aivotutkimus, historia, psykologia, tekniikka, fysiikka, kemia, tähtitiede, biologia ja eläimet. Lisäksi lehti esittelee uusimmat keksinnöt. Tiede lehdestä lukijat pääsevät lukemaan myös tieteen tulevista saavutuksista. Tiede lehti tunnetaan monipuolisena, laadukkaana ja ajankohtaisena lehtenä, joka sisältää todella paljon mielenkiintoista sisältöä. Tiede lehti kannattaa tilata jos olet kiinnostunut maailmasta ja haluat lukea ensimmäisten joukossa tieteen uusimmat saavutukset. Tiede lehti sopii hyvin kaiken ikäisille henkilöille ja monesti lehteä lukee koko perhe. Tiede lehden lehtitarjous sisältää lähes aina erilaisia tilaajalahjoja, joista saa valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä. Lahjatilauksiin kuuluu samat tilaajalahjat kuin normaaliinkin lehtitilaukseen. Tiede lehti onkin yksi suosituimmista lahjalehdistä. Lahjatilauksissa saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti. Lahjatilauksissa suosittelemme valitsemaan aina lyhyen määräaikaisen lehtitilauksen, koska silloin lehtitilaus päättyy automaattisestin, eikä lahjansaajan tarvitse erikseen irtisanoa lehtitilausta.

Tieteen Kuvalehti on pohjoismaiden suurin tiedettä käsittelevä aikakauslehti

Hyödynnä edullinen Tieteen Kuvalehti tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi. Tieteen Kuvalehti on pohjoismaiden suurin ja suosituin tiedettä käsittelevä aikakauslehti. Tieteen Kuvalehti esittelee jokaisessa numerossa tieteen uusimmat saavutukset helposti ymmärrettävällä ja luotettavalla tavalla. Tieteen Kuvalehden lukijana ymmärrät maailmaa paremmin ja saat aivan uusia näkökulmia arkipäiväisiin asioihin. Lehden kaikkia aiheita käsitellään havainnollistavasti ja ymmärrettävästi, huumoria unohtamatta. Tieteen Kuvalehti käsittelee todella laajasti eri aihealueita. Lehden aihealueisiin kuuluvat muun muassa ihmiskeho, ihminen, teknologia, avaruus ja luonto. Lehden lukijana pääset nojatuolimatkoille aina avaruuteen saakka ja pääset tutustumaan ihmiskehon mitä ihmeellisinpiin toimintoihin, saat tietoa äärimmäisistä sääilmiöistä ja pääset lukemaan maailmasta ennen ihmisiä sekä paljon muuta. Tieteen kuvalehti on todella tuhti lukupaketti, joka sisältää paljon opettavaista ja jännittävää sisältöä koko perheelle. Tieteen Kuvalehti on mahtava lehti, kaikille tiedonjanoisille ja uteliaille ihmisille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Tieteen Kuvalehti tarjous sisältää aina erilaisia tilaajalahjoja, joista saa valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä. Tieteen Kuvalehti on myös erinomainen lahjalehti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tieteestä ja haluavat ymmärtää sääilmiöitä ja yleisesti maailmaa paremmin.

Tiedelehdet lahjaksi

Tiedelehdet ovat todella suosittuja aikakaislehtiä, joita tilataan yhä usemmin myös lahjaksi. Tiedelehdet ovat momien perheiden suosikki lehtiä, koska ne sopivat kaiken ikäisille lukijoille ja tiedelehdet sisältävät paljon opettavaista ja mielenkiintoista sisältöä. Tiedelehtiä tilataan niin joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi kuin ystävänpäivälahjaksikin. Lehtien lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä kuin normaalikin lehtitilaus. Lahjatilaus kannattaa tehdä netissä, koska netistä löydät varmasti kaikista halvimman lehtitarjouksen ja lehteä tilatessa voit itse valita tilaatko lehden määräaikaisesti vai kestotilauksena. Lahjatilauksissa kannattaa aina valita tilaustyypiksi lyhyt määräaikainen lehtitilaus, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse itse perua lehtitilausta, vaan lehtitilaus päättyy kamppanjan viimeiseen numeroon. Kaikki tiedelehdet sisältävät toinen toistaan hienonpia tilaajalahjoja, jonka saa kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun tilaa lehden itselle tai lahjaksi. Lahjatilauksissa tulee kuitenkin muistaa, että lehtitarjouksen tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Tilaajalahjan voi toki antaa lahjaksi myöhemmin tai sitten pitää tilaajalahja itsellä. Useimmat tilaajalahjat koostuvat useista tuotteista ja silloin tilaajalahja toimitetaan kahtena tai kolmena lähetyksenä. Tutustu sivustomme lehtitarjouksiin ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi netin halvimpaan hintaan ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle.

Parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat löydät etusivultamme: Lehtitarjouksia.com – Lehtitarjoukset