Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

tieteen kuvalehti tarjousTieteen Kuvalehti tarjous

 • Tieteen kuvalehti on sisällöltään helppolukuinen tiedeaikakauslehti.
 • Lehden lukijat pääsevät seuraamaan tieteen uusimpia edistysakeleita ensimmäisten joukossa.
 • Tieteen kuvalehti on Pohjoismaiden suosituin tiedelehti.
 • Jokaisessa lehdessä käsitellään lääketiedettä, luontoa, tekniikkaa sekä kulttuuria.
 • Lehden artikkelit ovat omien toimittajien ja eri alojen asiantuntijoiden yhteistyön tulos.
 • Lehden aiheet käsitellään asiantuntevasti, mutta silti ymmärrettävästi ja viihdyttävällä tavalla.
 • Tieteen Kuvalehti tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten tilaa omasi jo tänään.

 


Tilaa Tieteen Kuvalehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tieteen kuvalehti tarjous


Tieteen Kuvalehti tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Tieteen Kuvalehti on saatavilla hyvin varustelluista lehtipisteistä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan ja tilattavissa tarjoushintaan netistä kotiin kannettuna ilmaisella toimituksella. Katso uusin Tieteen Kuvalehti tarjous ja tilaukseen sisältyvä tilaajalahja katso tarjous napista. Lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa. Täytä tilauslomake kustantajan verkkopalvelussa ja tilaa lehti tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.


Hyödynnä Tieteen Kuvalehti tarjous ja saat tilaajalahjan kaupan päälle

Tieteen Kuvalehti tarjous sisältää aina useamman tilaajalahjan, joista lehden tilaaja saa valita mieleisimmän ilmaiseksi. Tilaajalahja kuuluu aina myös lahjatilaukseen, mutta lahjatilauksessa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Lehden tilaajalahjoina on ollut mm: vedenpitävä Outpack-reppu, Full HD Action-kamera, digitaalinen verenpainemittari, Mitilux kiikarit, Elementum-veitsisetti, Bluetooth-kuulokkeet yms..


Miksi Tieteen Kuvalehti kannattaa tilata netistä?

Lähes kaikki valitsevat nettitilauksen sen helppouden, edullisimman hinnan ja arvokkaan tilaajalahjan takia. Verkossa voit tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi silloin kuin se sinulle parhaiten sopii omalla tabletilla, puhelimella, tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella muutamassa minuutissa. Lehden tilaajana saat aina tuoreen lehden potstilaatikkoon toimitettuna ilman postikuluja ja valitsemasi tilaajalahjan kaupan päälle!


Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: tekniikkalehdet, yhteiskunnalliset lehdet.


Tieteen Kuvalehti on pohjoismaiden suosituin tiedeaikakauslehti

Oletko joskus pohtinut maailmaan ja tieteeseen liittyviä kysymyksiä, mutta et ole saanut niihin vielä järkevää vastausta? Oletko miettinyt esimerkiksi seuraavia asioita? Miten elämä syntyi? Mitä oli ennen alkuräjähdystä? Mikä aine on maailman lujinta? Miten lumi syntyy? Haluatko saada vastauksen edellä esitettyihin kysymyksiin ja ehkä myös moniin muihin mieltä askarruttaviin asioihin? Jos vastasit myönteisesti, niin jatka ihmeessä lukemista.

Suuren suosion saavuttanut Tieteen kuvalehti vastaa elämän suuriin ja pieniin kysymyksiin ja käsittelee maailmaan ja tieteeseen liittyviä asioita asiantuntevasti, ymmärrettävästi ja aina viihdyttävällä tavalla.

Tieteen kuvalehti on Pohjoismaiden suosituin tiedelehti, jonka jukaisijana toimii Bonnier Publications. Se vie lukijat jokaisessa numerossa tutkimusmatkoille maailman syvimmistä kuiluista aina universumin uloimmille reunoille.

Lehden tilaajat pääsevät seuraamaan ensimmäisten joukossa tieteen uusimpia edistysaskeleita havainnollisesti 18 kertaa vuodessa ilmestyvästä lehdestä.

Tieteen Kuvalehden lukijat luottavat lehteen ja sen antamiin tietoihin, sillä lehden mielenkiintoisissa jutuissa on aina mukana asioiden ja ilmiöiden tieteelliset selitykset. Lehdessä käsitellään laajasti eri aiheita, kuten mm luontoa, tekniikkaa, lääketiedettä ja kulttuuria.

Tieteen kuvalehdessä on paljon opettavaista sisältöä, mikä sopii koko perheelle. Tieteen Kuvalehden tilaajana saat käyttöösi myös useita sähköisiä palveluita, kuten e-lehtiä, laajan artikkeliarkiston sekä videosivuston.

Lunasta Tieteen Kuvalehti tarjous nyt ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle!


Tieteen Kuvalehden tiedot tiivistettynä:

 • Julkaisija: Bonnier Publications Oy
 • Aloitusvuosi: 1984
 • Ilmestyy vuodessa: 18
 • Lukijamäärä: 272 000
 • Mieslukijoita: 67%
 • Naislukijoita: 33%
 • Lukuminuutit: 72 min
 • Lukijoiden ikä: 15–65+ vuotta
 • Päätoimittaja: Sebastian Relster

Tieteen Kuvalehti tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa

Tieteen kuvalehti sopii kaikille uteliaille ja tiedonjanoisille tieteestä kiinnostuneille henkilöille ikää ja sukupuolta katsomatta. Lehden sisältö on opettavaista sekä mielenkiintoista luettavaa.

Lehti on helppolukuinen sekä helposti ymmärrettävä vaikka siinä käsitelläänkin mitä ihmeellisimpiä asioita. Lehti vie lukijansa aivan uusiin paikkoihin ja kertoo tarkasti esimerkiksi ihmiskehon ihmeellisistä ominaisuuksista.

Tieteen Kuvalehti on mainio lahja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tieteestä. Lehti tilataan usein syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi tai muuten vain tieteestä kiinnostuneelle ystävälle.

Lehti on nykyään todella suosittu lahja, koska siitä riittää iloa pitemmäksi aikaa lahjansaajalle, eikä lehti maksa paljoa, kun hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Kaikki lahjatilaukset sisältävät myös vaihtuvan tilaajalahjan. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita yhden lehtitilauksen yhteydessä kaupan päälle. Tilaajalahjan arvo vaihtelee  30 euron – 100 euron välillä.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi. Lunasta Tieteen Kuvalehti tarjous nyt ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi!


Kuka Tieteen Kuvalehteä lukee?

Tieteen Kuvalehden lukijoiden ikähaarukka on noin 10-100 vuotta. Lehteä lukee niin lapset, miehet kuin naisetkin.

Koko lehden lukijamäärästä miehiä on noin 63% ja naisia 37%.

Tilastoista huomaa, että myös yhä useampi nainen on ottanut Tieteen Kuvalehden omakseen. Toki vieläkin yli puolet lehden lukijoista on miehiä.


Miksi Tieteen Kuvalehti kannattaa tilata?

 • Tieteen Kuvalehti tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Tieteen Kuvalehdestä saat vastauksia mitä ihmeellisinpiin kysymyksiin.
 • Tieteen Kuvalehti on pohjoismaiden suosituin tiedelehti, joten saat lehdestä aina oikeaa tietoa eri asioihin.
 • Lehti vie lukijansa ajatusmatkoille maailman syvimmistä kuiluista aina universumin uloimmille reunoille.
 • Lehden lukijana pääset lukemaan ensimmäisten joukossa tieteen uusimmista edistysaskeleista.
 • Lehti sisältää paljon opettavaista ja mielenkiintoista sisältöä, joka sopii koko perheen luettavaksi.
 • Tieteen Kuvalehden tilaajana saat käyttöösi useita sähköisiä palveluita kuten e lehtiä, laajan artikkeliarkiston sekä videosivuston.
 • Kaikki lehden tilaajat saavat valita useammasta tilaajalahjasta mieluisimman lehtitilauksen yhteydessä.

Tieteen Kuvalehden tilaajaedut

Tieteen Kuvalehden tilaajilla on mahdollisuus saada lehtitilauksen yhteydessä myös mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa ottaa aina huomioon ennen lehden tilaamista.

Yleensä tilaajaedut vaihtelevat aina sen mukaan, tilaatko lehden edullisena kestotilauksena vai tilaatko lehden muutaman kuukauden mittaisena määräaikaisena tilauksena. Tieteen Kuvalehden voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen maksamista.

Suosittelemme tilaamaan lehden aina kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki tilaajaedut käyttöösi ja jos lehti järjestää esimerkiksi vuosiarvontoja, niin olet kestotilaajana niissäkin automaattisesti mukana. Lehden kestotilaus on yleensä myös huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin lyhyt määräaikainen lehtitilaus.

Usein lehtien tilaajat pitävät jostain syystä lehden kestotilausta huononpana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, mutta kestotilaus ei kuitenkaan nykyään ole mitenkään huononpi vahtoehto.

Kestotilaukset ovat yleensä edullisenpia vaihtoehtoja kuin vastaavat määräaikaiset lehtitilaukset ja tilaamalla lehden edullisena kestotilauksena, saat huomattavasti enemmän tilaajaetuja tilauksen yhteydessä.

Yleisesti  lahjatilauksissa suositellaan valitsemaan lyhyt määräaikainen lehtitilaus, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse itse irtisanoa lehtitilausta, vaan tilaus päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon.

Lahjansaaja voi itse helposti jatkaa lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, jos tykkäsi lehdestä.


Miten Tieteen Kuvalehti tilataan?

Tieteen Kuvalehden lehtitilaukset tehdään aina suoraan kustantajan sivulta.

Klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä” siirryt automaattisesti Tieteen Kuvalehden kustantajan sivulle, josta löytyy kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Kustantajan sivulla voit ensin valita mieleisen lehtitarjouksen ja tilaajalahjan, jonka jälkeen voit täyttää tilauslomakkeen.

Kustantajan sivulla on käytössä kaikki yleisimmät maksutavat, joilla voit maksaa tilauksen.

Tilausvahvistus lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu.


Voiko Tieteen Kuvalehden tilata lahjaksi?

Tieteen Kuvalehden voi tilata myös lahjaksi. Lehden lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä kuin normaalikin lehtitilaus.

Muista, että lahjatilauksissa tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle. Valitse kustantajan sivulla mieleinen lehtitarjous ja tilaajalahja ja valitse tilauslomakkeesta tilaustyypiksi lahjatilaus, jonka jälkeen voit täyttää omat tietosi ja lehden vastaanottajan tiedot erikseen.

Kun lehtitilauksesi on vastaanotettu, saat vielä tilausvahvistuksen sähköpostitse, josta voit tarkistaa lehtitilauksesi tiedot.


Voinko tilata Tieteen Kuvalehden sähköpostilla?

Valitettavasti et voi.

Lehden voi tilata ainoastaan täyttämällä tilauslomakkeen lehden kustantajan sivulla.


Miten Tieteen Kuvalehden lehtitilaus irtisanotaan?

Tieteen Kuvalehden lehtitilauksen voi  irtisanoa milloin vain osoitteessa bonnierpublications.fi. Sivustolla voit tehdä myös osoitteenmuutoksen ja maksutavan muutoksen.

Kirjaudu sivustolle omalla asiakasnumerollasi ja postinumerollasi. Muista, että lehtitilaus tulee irtisanoa viimeistään 5 päivää viimeisimmän lehden vastaanottamisesta, muuten lehtitilaus ei välttämättä katkea heti.


Tieteen Kuvalehden kustantajan tiedot

Kustantaja: Bonnier Publications

Puhelin: 0207 608 560 (9.00-16.00)


Kirjoita arvostelu Tieteen Kuvalehdestä

 

Tieteen Kuvalehden arvostelut

 

5,0 rating
lokakuu 11, 2018

Pitkästä aikaa laitoin Tieteen Kuvalehden tilaukseen. Sain lehden vielä huomattavasti irtonumerohintaa halvemmalla. 2 nroa vain 7,90 euroa ja tilaajalahjaksi vielä laadukkaan oloisen repun. Nyt koko perhe jo odottaa ensimmäistä numeroa 😊

Sari