Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

BBC Top Gear

bbc top gearBBC Top Gear lehti

 • BBC Top Gear on ylivoimaisesti maailman suurin autolehti.
 • Suosittu ajoneuvolehti on Britannian myydyin autolehti täynnä arvokasta ja asiantuntevaa tietoa autoista, moottoreista sekä niiden kehityksestä.
 • Lehti tunnetaan Britannian johtavana autoilu-, lifestyle- ja autokulttuuribrändinä, joka tarjoaa jokaisessa numerossa tärkeää ajankohtaista, asiantuntevaa ja mielenkiintoista sisältöä.
 • Se on koonnut tiimiinsä maailman parhaat autokuvaajat ja journalistit, jotka yhteisvoimin tarjoilevat lukijoille viihdyttävää sekä asiantuntevaa tietoa autoista.
 • Top Gear on BBC Worldwiden omistama ja Immediate Media Companyn julkaisema aikakauslehti.

 

 

Tilaa englanninkielinen BBC Top Gear erikoishintaan itselle tai lahjaksi netistä

bbc top gear

BBC Top Gear on Worldwiden omistama ja Immediate Media Companyn julkaisema britannialainen huumoripitoinen ja asiantunteva autolehti, joka ilmestyy 13 kertaa vuodessa. Se on kerännyt valtavan suosion historiansa aikana. Ilmestymisvuosia on kertynyt jo yli 25 vuotta, sillä sitä on julkaisu jo vuodesta 1993 lähtien. Maailman suurin ja varmasti suosituin autolehti on nimetty BBC:n Top Gear tv-ohjelman mukaan.

BBC Top Gear on tilattavissa verkosta lehtitukun kautta 13 numeron mittaisella tilausjaksolla määräaikaistilauksena itselle tai lahjaksi, jota ei tarvitse peruuttaa erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy tilausjakson viimeiseen numeroon. Lehtitarjoukset vaihtuvat kuitenkin melko usein, joten välillä lehti voi olla tilattavissa niin määräaikaisesti kuin kestotilauksenakin. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, joka tulee irtisanoa erikseen.

BBC Top Gear tarjous sisältää välillä myös tilaajalahjan, joka vaihtuu muutaman kuukauden välein. Silloin kun lehtitarjous ei sisällä tilaajalahjaa, on se huomioitu lehden hinnassa. Lehden tilaajalahjoina on nähty muun muassa erilaisia dvd:itä, kirjoja ja cd:itä. Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 10 – 30 euroa. Tilaajalahja kuuluu tietenkin myös lahjatilaukseen, mutta silloin tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Miksi BBC Top Gear kannattaa tilata verkosta? Useimmat valitsevat nettitilauksen sen edullisen hinnan ja helppouden takia. Lehtitilauksen voi nimittäin tehdä jopa minuutissa kotoa käsin pöytätietokoneella, kannettavalla, tabletilla tai älypuhelimella. Netissä lehtitilauksen voi tehdä vaivattomasti mihin kellonaikaan tahansa, vaikka keskellä yötä! Netissä olevat lehtitarjoukset sisältävät lisäksi lähes aina myös arvokkaan tilaajalahjan.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: ulkomaiset lehdet, englanninkieliset lehdet.

BBC Top Gear on rennolla asenteella tehty jokaisen autofanin oma lukupaketti

BBC Top Gear lehti on Worldwiden omistama ja Immediate Media Companyn julkaisema 13 kertaa vuodessa ilmestyvä britannialainen autolehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1993 lähtien. Se on saanut nimensä monien autofanien lempi tv-sarjasta, eli BBC:n Top Gear ohjelmasta. Lehden tekoon osallistuvat tv-ohjelmasta tutut Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May sekä tuotantoryhmän jäsenet ja koko Top Gear -tiimi.

Top Gear on taatusti yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista autoaiheisista tv-ohjelmista. Ohjelman suosio on tuonut myös sarjan nimeä kantavalle lehdelle runsaasti lukioita jopa yli 20 eri maassa. Jos olet aktiivisesti seurannut Top Gear tv-ohjelmaa, tiedät varmasti mistä on kyse. Ohjelman tekijöiden persoonallinen ote näkyy vahvasti myös lehden sivuilla. Lehdessä on sopivassa suhteessa asiaa autoista ja autoilusta huumoria unohtamatta.

BBC Top Gear sisältää siis taatusti viihdyttävää ja laadukasta asiaa autoista, kuten erittäin suosittu tv-ohjelmakin. Joka numerossa on ajankohtaista ja viihdyttävää luettavaa autoilun maailmasta, kuten paljon koeajoja, uusien ajoneuvojen testejä, autoalan uutiset, lukijoiden kirjeitä ja kommentteja, kolumneja, erikoisempien autojen testit, uusien autojen oppaat, humoristisia tarinoita sekä julkkiksen haastattelu autoihin liittyvistä aiheista.

BBC Top Gear lehti keskittyy jokaisessa julkaisussa vahvasti autoilunelämyksen ylistämiseen ja ajamisen nautintoon. Se onnistuu yllättämään lukijat kerta toisensa jälkeen kiinnostavalla, ajankohtaisella ja monipuolisella sisällöllään, joten se on todella kokemisen arvoinen lukuelämys. Lehti on etenkin ehdoton hankinta kaikille, joille autot ja autoharrastus on lähellä sydäntä! Toki lehdestä löytyy varmasti muillekkin paljon uutta ja antoisaa luettavaa.

BBC Top Gear lehdestä julkaistaan lisensoituja painoksia mm: Kiinassa, Tšekeissä, Kreikassa, Latviassa, Liettuassa, Virossa, Lähi-idässä, Etelä-Koreassa, Indonesiassa, Etelä-Afrikassa, Venäjällä, Alankomaissa, Thaimaassa, Uudessa-Seelannissa, Intiassa, Belgiassa, Suomessa, Ruotsissa, Malesiassa, Romaniassa, Singaporessa, Filippiineillä, Bulgariassa, Puolassa, Australiassa, Italiassa, Hong Kongissa, Portugalissa, Saksassa, Turkissa ja Puolassa.

BBC Top Gear tiivistettynä:

 • Julkaisija: Immediate Media Company
 • Kieli: Englanti
 • Maa: Iso-Britannia
 • Aloitusvuosi: 1993
 • Ilmestyminen: 13 numeroa / vuosi
 • Lukijamäärä: 1,6 miljoonaa
 • Mieslukijoita: 84 %
 • Naislukijoita: 16 %
 • Lukijoiden ikä: 20 – 60 vuotta
 • Irtonumeron hinta: Lehtipiste 9,60 € / kpl
 • Päätoimittaja: Reijo Ruokanen
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: Be the first one!
Lehtitarjouksia.com
Logo