Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

L’Express

L’ExpressTilaa L’Express netistä

 • L’Express Ranskalainen viikottain ilmestyvä uutislehti, jolla on erittäin laaja lukijakunta.
 • Kansainvälinen uutislehti tarjoaa tärkeää tietoa: maailmanpolitiikasta, kulttuurista, yhteiskunnasta, teknologiasta, tieteestä, ympäristöstä, terveydestä ja mediasta.
 • Jokaisessa numerossa runsaasti ajankohtaisia reportaaseja, kannanottoja, analyysejä mm: maahanmuutosta.
 • Ranskankielinen johtava uutislehti arvostelee kirjat, taiteen, musiikin ja tarjoaa uudenlaista näkökulmaa ajankohtaisiin asioihin.
 • Lehti ilmestyy viikottain, eli yhteensä 52 kertaa vuodessa.
 • Uutislehti on tilattavissa Suomeen määräaikaisesti ilmaisella postituksella, jolloin tilaus päättyy automaattisesti.

 

 

Tilaa ranskankielinen uutislehti nyt kotiin kannettuna tarjoushintaan netistä

L’Express

L’Express on ranskankielinen uutislehti, jonka innoittajana toimii yhdysvaltalainen Time-lehti. Ranskan johtava viikkolehti on tarjonnut kansalaisille ympäri maailmaa ajankohtaisia uutisia politiikasta, tyylistä, teknologiasta, kulttuurista, tieteestä, terveydestä, mediasta ja ympäristöstä jo vuodesta 1953 lähtien. Se tarjoaa jokaisessa numerossa uutta näkökulmaa ajankohtaisiin asioihin ja objektiivisia reportaaseja maailman tapahtumista.

L’Express ei ole irtonumeromyynnissä Suomessa, mutta se on tilattavissa netistä Suomeen toimitettuna ilmaisella toimituksella. Katso ajankohtainen L’Express tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata lehden tarjoushintaan myös lahjaksi.

L’Express on tilattavissa Suomeen puolen vuoden (26 numeroa) ja vuoden (52 numeroa) pituisilla tilausjaksoilla kätevänä määräaikaistilauksena, joka päättyy aina automaattisesti. Lehtitarjoukset vaihtuvat melko usein, joten lehti voi olla välillä tilattavissa internetistä myös hieman edullisempana kestotilauksena, joka tulee irtisanoa erikseen.

Miksi uutislehti kannattaa tilata verkosta? Nettitilaus on tällä hetkellä takuulla edullisin ja ainut vaihtoehto saada lehti Suomeen toimitettuna. Nettitilaus on melko edullinen, sillä hinta sisältää puolen vuoden tai koko vuoden lehdet tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen toimitettuna. Lehtitilauksen voit tehdä muutamassa minuutissa omalla tietokoneella, kannettavalla, älypuhelimella tai tabletilla silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: ulkomaiset lehdet.

L’Express on maailman tapahtumista kertova viikottain ilmestyvä uutislehti

L’Express on kokonaan ranskankielinen viikottain ilmestyvä julkaisu, joka kokoaa yhteen joka viikko ajankohtaiset ja tärkeimmät uutiset ranskasta ja muualta maailmalta. Se uutisoi muun muassa maailmanpolitiikasta, teknologiasta, terveydestä, tieteestä, kulttuurista, ympäristöstä, tyylistä ja muista medioista. Jokainen numero pitää kansien välissä kattavia artikkeleita aina maahanmuutosta islamofobiaan sekä reportaaseja tärkeistä aiheista.

L’Express uutislehti on ollut lehtimarkkinoilla jo yli 65 vuotta, sillä se on ilmestynyt jo vuodesta 1953 lähtien. Laadukas julkaisu keräsi nopeasti suuren lukijakunnan ja tänä päivänä lehti tunnetaan ympäri maailmaa Ranskan johtavana uutislehtenä. Uutislehdellä on oikeistolainen lähestymistapa ja sen ohessa julkaistaan myös kahta liitettä, jotka ovat monille tutut: L’Express Styles ja Réussir. Lehden pääkonttori sijaitsee Pariisissa.

L’Express on hyvin suosittu uutislehti, joka ei ainoastaan uutisoi tärkeistä asioista, vaan ottaa myös tarvittaessa itse kantaa. Pitkän historiansa aikana lehti on ottanut rohkeasti kantaa moniin asioihin. Aikoinaan se otti poliittisesti kantaa esimerkiksi Indokiinan sotaan liittyvissä asioissa. Uutislehden toinen perustaja Jean-Jacques Servan-Schreiber, oli nimittäin poliittisesti hyvin aktiivinen ja myöhemmin hänestä tuli radikaalipuolueen johtohahmo.

Uutislehden tiedot tiivistettynä:

 • Kustantaja: Nordic Subscription Service
 • Aloitusvuosi: 1953
 • Kieli: Ranska
 • Maa: Ranska
 • Ilmestymistiheys: 52 numeroa / vuosi
 • Mieslukijoita: 46 %
 • Naislukijoita: 54 %
 • Irtonumero: Ei irtonumeromyynnissä Suomessa
 • Toimitusaika: 8 – 15 viikkoa
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: Be the first one!