Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Urheilulehdet

Urheilulehdet ovat todella suosittuja aikakauslehtiä ja niitä tilataan paljon niin itselle kuin lahjaksikin. Urheilulehdet antavat tärkeää tietoa eri urheilulajeista, liikunnasta, oikeasta ravinnosta ja toimivat monelle motivaation lähteenä. Urheilulehdet tsemppaavat kaikkia terveellisimpiin elämäntapoihin, tarjoamalla tietoa urheilulajeista, liikunnasta, ravinnosta ja kertomalla terveellisestä elämästä mielenkiintoisten artikkelien muodossa. Alta löydät kaikki netin suosituimmat urheilulehdet, joissa on myös edulliset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Tutustu lehtitarjouksiin ja tee lehtitilaus itselle tai lahjaksi ja saat tilaajalahjan kaupan päälle.

Fit

Fit

 • Fit on Suomen luetuin treenilehti, joka antaa vinkkejä liikkumiseen.
 • Lehden pääaiheet ovat: treenaaminen, terveellinen ruoka, hyvä olo.
 • Fit tsemppaa lukijoita terveellisiin elämäntapoihin mukavan rennolla tavalla.
 • Tarjoaa hyvää fiilistä, tietoa ruoasta, liikunnasta, hyvinvoinnista.

Lue lisää
Kunto Plus

Kunto Plus

 • Kunto Plus on liikunnan, terveyden sekä hyvinvoinnin erikoislehti.
 • Sopii kaikille liikunnasta, hyvinvoinnista, urheilusta sekä painonpudotuksesta kiinnostuneille henkilöille.
 • Aihepiirejä ovat laihdutus, treeni, juoksu, terveellinen ravinto sekä kauneus & hyvinvointi.

Lue lisää
Sport

Sport

 • Sport on aikakauslehti, joka koukuttaa lukijat liikkumaan.
 • Lehti tarjoaa loistavia ohjeita lukijoilleen ravitsemukseen, hyvinvointiin, liikkumiseen, muotiin, kauneuteen ja painonhallintaan liittyen.
 • Sport testaa urheilun uutuuslajit, urheiluvälineet ja auttaa löytämään mielenkiintoisen lajin.

Lue lisää
Hyvä Terveys

Hyvä Terveys

 • Hyvä Terveys on Suomen suosituin terveyslehti, joka tarjoaa tutkittua tietoa terveydestä.
 • Aihealueisiin kuuluvat terveys, ruoka, henkinen hyvinvointi, arjen hyvä olo, tasapainoiset ihmissuhteet - terveyttä edistävä liikunta.
 • Lehden taustalla on Suomalainen Lääkäriseura Duodecim.

Lue lisää
Urheilulehti

Urheilulehti

 • Urheilulehti on vuodesta 1898 lähtien ilmestynyt viikkolehti.
 • Laajasti eri urheilulajeja, jääkiekkoa, moottoriurheilua, jalkapalloa, yleisurheilua, formulaa yms.
 • Joka viikko ilmestyvä julkaisu tarjoaa lukijoille asiatietoa urheilusta - runsaasti viihdettä.
 • Sisältää urheilun tärkeimmät uutiset, lajianalyysit, puheenaiheet, tulokset - kulissien tapahtumat.

Lue lisää
Goal Suomi

Goal Suomi

 • Goal on Suomen suosituin huippujalkapalloilua seuraava erikoislehti.
 • Jokaisesta numerosta löydät huippujalkapalloiluun liittyvät uutiset, kattavat reportaasit, haastattelut, joukkueen esittelyn, taulukoin, faktoin ja taustoin.
 • Goal Suomi sisältää kiinnostavimmat jutut Espanjan La Primerasta, Englannin Premier Leaguesta,  Italian Serie A:sta, Saksan Bundesliigasta, Champions Leaguesta ja monista muista sarjoista.
 • Goal Suomi ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Lehden julkaisijana toimii Egmont Kustannus Oy.
 • Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tee lehtitilaus itselle tai lahjaksi.

Lue lisää
Jääkiekkolehti

Jääkiekkolehti

 • Jääkiekkolehti on Suomen suosituinta urheilulajia käsittelevä erikoislehti.
 • Jääkiekkolehti seuraa niin kotimaista liigaa, KHL:ää, NHL:ää kuin arvokisoja ja maajoukkueita.
 • Uusimmat uutiset, haastattelut, henkilökuvat, reportaasit, analyysit, ilmiöt kuuluvat lehden vakiosisältöön.
 • Jääkiekkolehti on aina sielä missä tapahtuu ja raportoi lukijoille tärkeimmät asiat niin Suomesta kuin ulkomailtakin.
 • Lehtitilaus sisältää suuren kultanumeron, joka on erinomainen tietopaketti liigakauteen lähdettäessä.
 • Jääkiekkolehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.
 • Lehden julkaisijana toimii Egmont Kustannus Oy.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan.

Lue lisää
Vauhdin Maailma

Vauhdin Maailma

 • Vauhdin Maailma on suomalainen moottoriurheilua käsittelevä aikakauslehti.
 • Moottoriurheilulehden erikoisosaamisen piiriin kuuluvat niin Ralli, Formula 1, Rallisprint, MotoGP, Veneurheilu, Autosuunnistus, Enduro kuin muutkin moottoriurheilun muodot.
 • Lehden pääaiheita ovat asiantuntevat F1- ja rallijutut, moottoriurheilun uutiset, taustat, tulokset, kilpailijoiden haastattelut ja moottoriurheilulajien tekniikan esittelyt.
 • VM julkaisee alan tuoreimmat puheenaiheet ja ottaa myös tarvittaessa itse voimakkaasti kantaa päivänpolttaviin asioihin.
 • Lehti on suunnattu moottoriurheilun ystäville, penkkiurheilijoille ja alan harrastajille.
 • Otavamedia Oy:n erikoislehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa rjoitetun ajan.

Lue lisää

Urheilulehdet

Lähes jokainen urheilija ja liikunnan ystävä kaipaa jossain vaiheessa elämää lisää motivaatiota treenaamiseen. Urheilulehdet auttavat pitämään motivaation yllä ja jatkamaan silloinkin kun on vaikeaa. Urheilulehdet tsemppaavat lukijoita lähtemään ulos liikkumaan ja syömään terveellisesti.

Urheilulehdet kertovat eri urheilulajeista, uusista urheilulajeista, uusista tuotteista, terveellisestä ravinnosta ja yleisesti kaikesta urheiluun liittyvistä asioista. Urheilulehdet kertovat myös uusista urheiluun soveltuvista vaatteista ja kauneudenhoitotuotteista. Urheilulehtien suosituimpiin lehtitarjouksiin kuuluvat ehdottomasti Fit tarjous, Kunto Plus tarjous ja Sport tarjous. 

Urheilulehdet ilmestyvät kerran kuukaudessa, kerran kahdessa viikossa tai kerran viikossa. Innokkaimmat urheilijat tykkäävät tilata sellaisia urheilulehtiä, jotka ilmestyvät joka viikko. Kerran viikossa ilmestyvä urheilulehti pitää motivaation tasaisesti yllä ja tarjoaa joka viikko uusia ohjeita ja vinkkejä urheiluun liittyen. Urheilulehden tilaajan ei tarvitse olla harrastanut liikuntaa ja urheilua sen kummemmin aijemmin, vaan kaikki urheilulehdet sopivat niin aloittelijoille kuin kauemman aikaa liikuntaa harrastaneillekkin.

Aloittelijoiden kannattaa ehdottomasti tilata jokin urheilulehti, sillä lehdet auttavat hyvin alkuun ja kertovat tärkeitä asioita liikuntaan liittyen sekä antavat hyviä vinkkejä. Tutustu sivustomme lehtitarjouksiin ja tee lehtitilaus itselle tai lahjaksi ja saat tilaajalahjan kaupan päälle.

 Sport on Suomen luetuin treenilehti

Oletko sinä helposti uudesta innostuva ja kiinnostunut urheilusta ja treenaamisesta? Jos vastasit kyllä, niin Sport lehti on juuri oikea lehtivalinta sinulle. Sport lehti tarjoaa kattavasti tietoa urheilusta, treenaamisesta, kauneudenhoidosta, muodista, matkailusta, terveellisestä ruoasta ja terveellisestä elämästä.

Sport lehden laadukkaasta sisällöstä kertoo lukijoiden jatkuva kasvu. Sport lehdellä on nimittäin jo yli 100 000 tyytyväistä lukijaa. Sport lehti on myös yhä useamman henkilön lehtivalinta lahjalehdeksi. Sport lehdestä löytyy monipuolisesti mielenkiintoista sisältöä niin miehille kuin naisillekkin. Lehti auttaa, motivoi ja tarjoaa muun muassa tehokkaita liikuntaohjelmia ja monipuolisia jumppaohjeita. Lisäksi löydät lehdestä uusimmat urheilutrendit, urheiluvälineet ja uudet urheilulajit.

Sport lehti tarjoaa myös terveelliset ruokareseptit, jotka sopivat erityisesti urheilijoille ja treenaajille. Sport lehden oikeanlaisella ruokavaliolla saavutat tavoitteesi nopeammin. Sport auttaa kaikessa liikuntaan ja urheiluun liittyvissä asioissa sekä auttaa lukijoita tekemään liikunnasta pysyvän elämäntavan.

Sport on myös mainio lahjalehti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita urheilusta ja treenaamisesta. Sport lehden lahjatilaus kannattaa tehdä aina netissä, koska silloin voit itse valita tilaustyypiksi kestotilauksen tai muutaman lehden mittaisen määräaikisen tilauksen sekä tietystin valita mieleinen tilaajalahja.

Kunto Plus on kuntoilijan lehtivalinta

Kunto Plus on kaikkien kuntoilijoiden oma aikakauslehti. Halusitpa sitten ohjeita, neuvoja ja vinkkejä painonpudotukseen, lisää motivaatiota liikuntaan ja urheiluun, tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista, niin Kunto Plus on juuri oikea lehtivalinta sinulle. Kunto Plus lehti sopii hyvin aktiivisesti urheilua harrastaneelle kuin ihan aloittelijoillekkin.

Kunto Plus sisältää monipuolisesti kuntoiluohjelmia, joilla saavutat tuloksia nopeasti. Lehti sisältää Kunnon ruokaa 5 päivää osion, kuntoon 15-minuutissa osion, omavalmentaja-osion sekä vammasta huolimatta osion, joita on mukava kokeilla omaan tahtiin kotona. Kunnon ruokaa 5 päivää osio sisältää muun muassa terveellisiä ruokareseptejä koko viikoksi. Kuntoon 15-minuutissa osiossa esitellään erilaisia liikkeitä, jotka vievät aikaa vain 15-minuuttia. Omavalmentaja-osiossa harjoitellaan erilaisten liikeiden tekemistä oikein. Vammasta huolimatta-osiossa saat tärkeitä neuvoja ja ohjeita vammojen välttämiseen sekä vammojen hoitamiseen.

Kunto Plus on todella suosittu aikakauslehti, jota tilataan yhä enemmän myös lahjaksi. Kunto Plus lehden lahjatilaus kannattaa tehdä netissä, koska sillloin voit itse valita tilaustyypiksi määräaikaisen tilauksen tai kestotilauksen sekä valita useammasta tilaajalahjasta mieleisimmän. Tilaa Kunto Plus tarjouhintaan jo tänään ja anna lehden viedät sinut terveellisemmän elämän tielle.

Fit on trendikkäin urheilulehti

Todella suosituksi noussut Fit lehti tarjoaa kaiken tiedon hyvinvoinnista ja liikunnasta. Fit lehti tsemppaa terveellisiin elämäntapoihin ja antaa motivaatiota liikuntaan positiivisella ja mukavan rennolla tavalla. Lehden sisältöön kuuluvat muun muassa terveellinen ruoka, terveelliset elämäntavat, henkinen hyvinvointi sekä arjen erilaiset asiat kuten esimerkiksi ihmissuhteet.

Fit haluaa antaa motivaatiota mahdollisimman monelle liikkumiseen ja aloittamaan terveellisemmän elämän tarjoamalla erilaisia treeniohjelmia ja oppaita sekä kertomalla hieman tarkemmin eri liikuntalajeista. Fit lehden nimen perusteella ajatellaan helposti, että lehden sisältö on pelkästään fitnessiä, mutta sitä lehti ei juurikaan pidä sisällään, vaan lehti motivoi ihan tavallisia ihmisiä liikkumaan ja etsimään itselle sopivan urheilulajin.

Fit lehti sisältää todella monipuolisesti vinkkejä erilaisista urheilulajeista ja käy läpi liikuntavälineitä. Lehdestä löytyy laaja valikoima erilaisia juoksuohjelmia, kuntoiluohjelmia ruokavalioita, jotka sopivat hyvin aloittelijoille. Fit lehti on yksi parhaista lahjalehdistä kaikille henkilöille, jotka tykkäävät liikunnasta tai haluavat motivaatiota liikkumiseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Fit tarjous sisältää aina myös erilaisia tilaajalahjoja, jotka ovat mukava lisä lehden lisäksi.

Urheilulehdet lahjaksi

Urheilulehdet ovat todella suosittuja lahjalehtiä. Urheilulehdet sopivat lahjaksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita terveydestä, liikunnasta ja treenaamisesta. Urheilulehdet sopivat lahjaksi niin miehille, naisille kuin lapsillekkin. Urheilulehtiä tilataan yhä useammin lahjaksi jouluna, syntymäpäivänä, ystävänpäivänä ja muuten vain yllätyksenä ystävälle.

Urheilulehtien lahjatilaus kannattaa aina tehdä netissä, koska silloin voit itse etsiä edullisimman lehtitarjouksen ja saat itse valita tilaustyypiksi kestotilauksen tai määräaikaisen tilauksen sekä tietysti valita upeista tilaajalahjoista mieleisimmän. Lahjatilauksien tilaajalahjat toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, joten tilaajalahja tulee antaa itse myöhemmin lahjaksi tai voi tilaajalahjan toki pitää itselläkin.

Urheilulehdet sisältävät paljon erilaisia tilaajalahjoja. Tilaajalahjoina on muun muassa takki, kello, aktiivisuusranneke, kuulokkeet, puntari ja paljon muuta. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 30 euron – 100 euron välillä. Lehtitilaus on nykyään todella suosittu ja haluttu lahja, koska lehtitilaus tehdään yleensä useammaksi kuukaudeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa lahjansaajalle pidemmäksi aikaa. Lehtitarjoukset ovat nykyään myös todella edullisia varsinkin netissä, joten lehtitilaus ei kuitenkaan ole liian kallis lahja. Tutustu sivustomme lehtitarjouksiin ja tilaa lehti lahjaksi netin edullisinpaan hintaan.

Kaikki lehtitarjoukset ja tilaajalahjat löydät etusivultamme: Lehtitarjouksia.com -Lehtitarjoukset