Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

fit tarjousTilaa Fit lehti netistä

 • Fit lehti on Suomen luetuin treenilehti, josta saat paljon tietoa kaikkeen liikkumiseen ja hyvinvointiin.
 • Katso Fit lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaa lehti netistä.
 • Lehden pääaiheet ovat treenaaminen, ruoka ja hyvä olo.
 • Lehti motivoi kaikkia naisia liikkumaan ja voimaan paremmin.
 • Fit lehti tsemppaa terveellisiin elämäntapoihin rennolla tavalla.
 • Lehdestä saat vinkkejä, jotka pitävät motivaation yllä.
 • Lehti antaa mahtavia idoita ulkonäöstään ja omasta tyylistään huolehtiville naisille.
 • Lehden lukijat saavat sisällöstä hyvää fiilistä ja paljon luotettavaa tietoa liikkumisesta ja hyvinvoinnista sekä tietoa hyvästä ruosta.

 

 


Tilaa Fit lehti tutustumishintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa fit lehti

-Tilaajana olet mukana 10 000€ arvonnassa-


Fit lehti lyhyesti

Fit lehti on varmasti suurin liikuntaan ja hyvinvointiin erikoistunut aikakauslehti, joka tarjoaa jokaisessa numerossa tehokkaat treeniohjelmat, treeniohjeita, lajiesittelyjä, ammattilaisten motivaationeuvoja, tietoa terveydestä, kauneustuotteita ja treenimuotia. Halusitpa sitten nopeasti näkyviä tuloksia, näyttää hyvältä, treenata kovaa tai vasta suunnittelet elämänmuutosta tarjoaa uudistunut Fit varmasti motivaatiota ja loistavia vinkkejä.


Fit lehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Treenilehti on saatavilla hyvin varustelluista lehtipisteistä kautta maan kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan ja tilattavissa tarjoushintaan netistä suoraan kotiin kannettuna ilman postikuluja. Katso uusin Fit lehti tarjous ja tilaukseen sisältyvät tilaajalahjat katso tarjous napista. Tutustumistarjous ja tilaajalahjat ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä lehtitilauksen joko itselle tai lahjaksi ystävälle.


Fit lehden tarjous sisältää useamman tilaajalahjan

Fit lehden tarjous sisältää lähes aina myös useamman vaihtuvan tilaajalahjan, jonka lehden tilaaja saa ilmaiseksi kaupan päälle. Sama tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta lahjatilauksessa tilaajalahja toimitetaan kuitenkin aina lehtitilauksen maksajalle. Lehden tilaajalahjoina on nähty muun muassa: 1 numero tilauksen jatkoksi, Nanso Mäntykallio-meikkilaukkusetti, Lumene-meikkisetti, treenilaukku yms..


Miksi Fit lehti kannattaa tilata netistä?

Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehden aina ilmestymispäivänä kotiin kannettuna ilman postikuluja normaalin postin mukana ja saat tunnukset suosittuun digipalveluun, jossa voit lukea lehden uusia ja vanhoja numeroita verkossa puhelimella, tabletilla ja tietokoneella missä ikinä liikutkin. Lisäksi saat valita noin 10-50 euron arvoisen tilaajalahjan kaupan päälle ja olet mukana kustantajan suurarvonnassa, jossa voit voittaa 10 000 euroa.


Suosittelemme tutustumaan myös urheilulehdetnuortenlehdet ja terveyslehdet osion lehtitarjouksiin.


Uudistunut Fit lehti esittelee sporttitrendit ja hittitreenit

Fit on Suomen suurin hyvinvointiin ja liikuntaan erikoistunut aikakauslehti, jonka julkaisijana toimii Fokus Media Finland Oy. Trendikäs urheilulehti tsemppaa liikkumaan ja terveellisiin elämäntapoihin mukavan rennolla tavalla.

Fit lehden ohjeita ja vinkkejä seuraamalla kuka tahansa voi saada hyvännäköisen ja vahvan kropan. Lehteä pidetäänkin usein omana Personal trainerina. Se ei kuitenkaan ole pelkästään treenilehti, vaan löydät lehdestä myös monipuolisia vinkkejä terveellisiin elämäntapoihin ja hyviä ruokavinkkejä.

Fit lehti sopii erityisesti kaikille heille, jotka haluavat treenata kovaa ja saada hyviä tuloksia sekä näyttää hyvältä. Uudistunut sisältö ja täysin uusi ulkonäkö tarjoavat entistä enemmän raikasta sisältöä, kuvia, juttuja, faktaa sekä ennen kaikkea hyvää fiilistä. Se tarjoaa vinkkejä ja hyviä ohjeita kaikkeen liikkumiseen, joilla lukijat saavat pidettyä motivaation yllä. Lehden pääaiheet ovatkin treenaaminen, liikunta, trendit, hyvä ruoka ja hyvä olo.

Fit lehti tsemppaa terveellisiin elämäntapoihin mukavalla ja rennolla tavalla. Lehti antaa loistavia vinkkejä ulkonäöstään ja omasta tyylistä kiinnostuneille naisille. Lehden idea on antaa hyvää ja rentoa fiilistä treenamiseen ja luotettavaa tietoa kaikkeen liikkumiseen liittyen sekä panostaa hyvinvointiin ja antamaan vinkkejä terveellisempään mukavaan elämään.

Fit lehti kertoo ja antaa vinkkejä eri urheilulajeista, vertailee urheiluvälineitä ja vinkkaa uusista lajeista. Jokainen numero sisältää paljon treeni-ohjelmia, juoksu-ohjelmia ja kuntoilu-ohjelmia, joista lukijoiden on helppo valita itselle sopivin vaihtoehto. Aloita terveellisempi elämä jo tänään ja lunasta Fit lehden tarjous ja saat arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle! Ole nopea, sillä suosituimmat tilaajalahjat loppuvat muutamassa viikossa!


Fit lehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Fokus Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: 1993
 • Numeroita vuodessa: 10
 • Lukijamäärä: 100 000
 • Mieslukijoita: 18%
 • Naislukijoita: 82%
 • Lukuminuutit: 57 min
 • Lukijoiden ikä: 18 – 45 vuotta
 • Irtonumeron hinta: lehtipiste 4,90€ / kpl
 • Päätoimittaja: Taina Risto

Hyödynnä Fit lehden tarjous ja tilaa lehti lahjaksi ystävälle

Fit lehti on juuri oikea lehtivalinta naiselle, joka haluaa treenata kovaa ja näyttää hyvältä.

Lehti on noussut lyhyessä ajassa todella suosituksi aikakauslehdeksi, koska liikkuminen ja terveellisempi elämä sekä hyvä olo on kaikille tärkeää.

Aikakauslehti on varmasti noussut suosituksi myös sen takia, että se sopii kaikille naisille, eikä lehden sisältö ole pelkkää fitnessiä, vaan jokainen numero antaa luotettavaa tietoa kaikkeen liikkumiseen, terveellisiin elämäntapoihin ja tarjoaa runsaasti ruokavinkkejä.

Fit lehti on noussut myös yhä suositummaksi lahjalehdeksi. Lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä verkossa kuin itselle tilaaminenkin.

Lehti tilataankin yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten siitä riittää iloa pitkäksi aikaa lahjansaajalle, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Fit lehti sopii muun muassa syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi, joululahjaksi tai muuten vain yllätyksenä hyvälle ystävälle, joka tykkää treenaamisesta sekä liikunnasta.

Kaikki lahjatilaukset sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi, laukku, reppu, meikkejä tai jotain muuta pientä kuntoiluun liittyen. Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 30 euron – 60 euron välillä.

Lehtitarjous sisältää yleensä kaksi tai kolme tilaajalahjaa, joista saat valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, saat tilaajalahjan itsellesi postitse viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi. Lunasta edullinen Fit tarjous jo tänään ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi!


Miksi Fit lehti kannattaa tilata?

 • Fit tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Fit lehti tsemppaa liikkumaan ja terveellisiin elämäntapoihin mukavan rennolla asenteella.
 • Saat tietoa uusista urheilulajeista ja pääset näkemään eri urheiluvälineiden vertaulut.
 • Lehdestä saat poimia hyviä kuntoilu-ohjelmia, treeni-ohjelmia sekä juoksu-ohjelmia.
 • Fit lehden tilaajana saat lukea lehden digitaalista näköisversiota ilmaiseksi, missä ikinä liikutkin.
 • Fit lehden ohjeita ja vinkkejä seuraamalla kuka tahansa voi saada hyvännäköisen ja vahvan kropan.
 • Lehden tilaajala saat pidettyä paremmin motivaation yllä treenaamiseen.
 • Uudistunut Fit lehti tarjoaa entistä enemmän raikasta sisältöä, kuvia, juttuja, faktaa sekä ennen kaikkea hyvää fiilistä.
 • Lehtitilaus sisältää arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat itsellesi, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Fit lehden tilaajaedut

Lehden tilaajana voit saada myös mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa muistaa ottaa huomioon ennen lehden tilausta.

Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilausta suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin. Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista.

Lehti kannattaa kuitenkin tilata aina kestotilauksena, koska silloin saat automaattisesti kaikki voimassa olevat tilaajaedut varmasti käyttöösi ja lisäksi lehden kestotilaus on yleensä edullisempi vaihtoehto kuin vastaava määräaikaistilaus.

Jostain syystä lehden tilaajat pitävät kestotilausta yleensä huonompana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisempi vaihtoehto.

Lehden kestotilaus ei kuitenkaan ole millään lailla huonompi vaihtoehto, sillä nykyään lehtitilauksen peruuttaminen on tehty niin yksinkertaiseksi ja helpoksi, että kuka vain osaa irtisanoa lehtitilauksensa.

Lehtitilauksen irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse ja kätevästi netissä.


Fit lehden tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Lehtien hinnat ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä hinta voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa.

Nyt kannattaa ehdottomasti lunastaa Fit lehden tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kauaa.


Fit lehden tilaajille vaihtuva tilaajalahja kaupan päälle

Lehden tilaajana saat nyt myös arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.

Tilaajalahjan arvo vaihtelee noin 20 euron – 60 euron välillä.

Voimassa olevan tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous”.


Saat nyt myös digiversion veloituksetta

Fit lehden tilaajana voit lukea lehden digitaalista näköisversiota iPadilla ja verkkoselaimella, missä ikinä liikutkin.

Voit siis lukea lehteä vaikka olisit hetken poissa kotoa, jolloin lehden tilaaminen ei ole mennyt hukkaan.


Fit lehden tilaajat shoppailevat edullisemmin

Tilaajana shoppailet edullisemmin!

Tietoa yhteistyökumppaneiden tarjoamista eduista saat Fitin tilaajanumeroista sekä tilaajien sähköisestä etukirjeestä.


Teemaliitteet

Lehden tilaajille postitetaan teemaliite Fitin numeron 2-3 mukana.

16-sivuisesta liitteestä saat helpot kotitreeniohjeet.


Tilaajana olet mukana vuosiarvonnoissa

Kaikki lehden kestotilaajat ovat automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä vuosiarvonnoissa.

Tilaa lehti nyt kestotilauksena ja voit olla juuri se tilaaja, joka voittaa 10 000 euron pääpalkinnon.


Fit lehti Youtubessa

Fit lehti on myös Youtubessa! Lehden Youtube-kanava on noussut todella suosituksi.

Videoissa annetaan hyviä ruokavinkkejä ja treeniohjeita.

Jumppa ja treenivideoissa muun muassa vatsatreeni, yläkroppatreeni, pepputreeni, eläinliikkeet, lankutus, lonkkien avaus, lämmittelysetti, aamujooga, voimistelijan keskivartalotreeni ja paljon muuta!

Mukana Trainer ja blokkaaja Oona Tolppanen, joka on tehnyt mahtavia videotreenejä yhteistyössä lehden kanssa.

Kaikki Oonan treenivideot löydät Fit lehden Youtube-kanavalta.

Katsomalla treenivideoita ja itse treenaamalla onnistut paremmin ja teet liikkeet varmemmin myös oikein.

Treenaaminen on kaiken lisäksi yleensä tylsää yksin, joten videoita katsomalla saat varmasti motivaatiota omaan treenaamiseen.

Videot ovat myös hyviä aloitteleville treenaajille, jotka eivät välttämättä osaa tehdä kaikkia liikkeitä tai tiedä miten tulee treenata esimerkiksi ylävartaloa. Opettavaisten ja mukavien treenivideoiden avulla onnistut varmasti!


Liity Fit lehden jengiin jo tänään!

Joko sinä olet mukana Fit lehden treenijengissä? #Fitjengi – hashtagin avulla treenaajat voivat lisätä kuvia ja kommentteja, jutella ja treenata yhdessä Fitin kanssa. #Fitjengi hashtagilla voit kertoa edistymisistäsi, kompastuskivistä, onnistumisista, kokemuksista ja mielipiteitä treenaamisesta.

Fit on mukana keskusteluissa ja postaa kuvia, heittää treenihaasteita, kertoo tapahtumista,vinkkaa treeneistä ja ruokavaliosta sekä tsemppaa jengiä onnistumaan ja jaksamaan! Liity mukaan jo tänään #Fitjengiin.


Miten Fit lehti  tilataan?

Helpoin, nopein ja edullisin tapa tilata lehti on täyttää tilauslomake kustantajan verkkopalvelussa.

Klikkaamalla kohdasta ”Katso tarjous” siirryt automaattisesti lehden kustantajan kotisivuille, josta löytyy uusin lehtitarjous ja tilaajalahjat.

Tilaussivulla voit valita sopivan mittaisen lehtitarjouksen ja tilaajalahjan sekä täyttää tilauslomakkeen.

Kustantajan verkkosivuilla on käytössä kaikki yleisimmät maksutavat, joilla voit maksaa lehtitilauksen.

’Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun tilauksesi on vastaanotettu.


Onko Fit lehden tarjous voimassa myös lahjatilauksessa?

Lehtitarjous on aina voimassa myös lahjatilauksissa.

Voit hyödyntää edullisen lehtitarjouksen, joko tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi.

Lahjatilaus tehdään suoraan kustantajan tilaussivulta samalla tavalla kuin itselle tilatessakin.

Aloita lehtitilaus valitsemalla tilauslomakkeesta lahjatilaus ja täyttämällä lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen.

Lahjatilauksissa tilaajalahjaa ei toimiteta lahjansaajalle, vaan lehtitilauksen maksajalle.

Onnistuneesta tilauksesta saat vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.


Kuinka usein sama henkilö saa hyödyntää lehtitarjouksen?

Edellisen tilauksen päättymisestä täytyy olla kulunut vähintään 90 vuorokautta.

90 vuorokauden jälkeen voit jälleen hyödyntää lehden tutustumistarjouksen.


Milloin saan ensimmäisen lehden?

Lehtitilaus alkaa aina seuraavasta mahdollisesta numerosta, keskimäärin 2-3 viikon kuluttua tilauksesta.


Miten Fit lehden tilaus irtisanotaan?

Helpoin tapa irtisanoa lehtitilaus on ottaa yhteyttä kustantajan asiakaspalveluun.

Irtisano tilaus soittamalla numeroon 020 7354 130, arkipäivisin klo 8-17.

Hinta lankapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Puhelut tallennetaan laadun varmistamiseksi ja koulutustarpeisiin.


Fokus Media Finland Oy yhteystiedot

Osoite: Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus: 2618356-2

Avoinna: ma-pe klo 8.00-17.00

Puhelin: 020 7354 130

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@fokusmedia.fi

Hinnasto: lankapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.


Kerro oma mielipiteesi ja arvostele Fit lehti

 

Fit lehden arvostelut

 

5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Aivan paras lehti! Raskauskilot lähti todella nopeasti 👍

Tiitu44
4,0 rating
marraskuu 16, 2018

Fit innosti jatkamaan kuntoilua vaikeina hetkinä. Suosittelen 😊👍

Marjo33
4,0 rating
marraskuu 16, 2018

Ok lehti

Heljä
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Hyvä lehti

Kaija
5,0 rating
lokakuu 25, 2018

Fit lehti on kyllä paras treenilehti, mitä lehtimarkkinoilta löytyy.. Lehti on ilmestynyt nyt minulle 2 vuotta ja edelleen lehti osaa yllättää positiivisesti! 🙂

Sanna