Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

kunto plus tarjous

Tilaa Kunto Plus netistä

 • Kunto Plus sopii mainiosti kaikille liikunnasta, hyvinvoinnista, urheilusta sekä painonpudotuksesta kiinnostuneille henkilöille.
 • Katso Kunto Plus lehden ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.
 • Kunto Plus sopii mainiosti aloitteleville urheilijoille sekä kovalle treenaajalle.
 • Lehti antaa neuvoja kaikkeen liikuntaan ja terveelliseen ravintoon.
 • Kunto Plus tukee ja auttaa tavoitteiden saavuttamisessa.
 • Lehti sisältää erilaisia kunto-ohjelmia.
 • Lehden aihepiirejä ovat laihdutus, treeni, juoksu, terveellinen ravinto sekä kauneus ja hyvinvointi.
 • Hyödynnä Kunto Plus tarjous ja saat hyviä neuvoja ja motivaatiota treenaamiseen ja painonpudotukseen.

 

Katso Kunto Plus lehden ajankohtainen lehtitarjous ja tilaa lehti netistä!

tilaa kunto plus lehti

Kunto Plus lehtitarjous

Katso Kunto Plus lehden ajankohtainen lehtitarjous ja tee lehtitilaus edullisemmin netissä. Hyödyntämällä tutustumistarjouksen, voit säästää jopa yli 50% lehtitilauksessa. Lehtitarjouksen voi hyödyntää tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi.

Kunto Plus lehden lehtitarjous sisältää aina vaihtuvat tilaajalahjat, joista lehden tilaaja saa valita mieleisimmän kaupan päälle. Samat tilaajalahjat kuuluvat myös lahjatilaukseen, mutta lahjatilauksessa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Tekemällä lehtitilauksen netissä, saat lehden ilmestymispäivänä kotiin kannettuna ilman erillisiä postimaksuja normaalin postin mukana.

Katso ajankohtainen lehtitarjous ja tilaajalahjat ja tee lehtitilaus itselle tai lahjaksi edullisesti netissä!

Kunto Plus lehden kuvaus

Kunto Plus on mainio kuntoilijan aikakauslehti. Kaipasitpa sitten vinkkejä painonpudotukseen, motivaatiota urheiluun ja liikuntaan, tietoa hyvinvointiin ja terveellisimpiin elämäntapoihin, niin lehti on kuin tehty sinulle! Lehti sopii niin aloittelijoille kuin kauemman aikaa kuntoilua harrastaneille. Lehti käsittelee laajasti aiheita liikunnasta, hyvinvoinnista, urheilusta sekä painonpudotuksesta.

Kunto Plus lehdestä löydät parhaat kunto-ohjelmat, joilla saavutat tuloksia varmasti. Pääset testaamaan ”Kunnon ruokaa 5 päivää osion, jonka viikkosuunnitelma sisältää terveellisiä ja herkullisia reseptejä sekä ostoslistan. ”Kuntoon 15 minuutissa” esittelee erilaisia liikkeitä, joiden tekeminen vie vain 15 minuuttia. ”Omavalmentajasi” osiossa saat ohjeita tuttuihin liikkeisiin, jotta opit tekemään ne oikein. ”Vammasta huolimatta” osiosta saat hyviä neuvoja vammojen välttämiseen sekä vammoista toipumiseen.

Lunasta Kunto Plus tarjous ja anna lehden viedä sinut terveellisemmän elämän tielle! Tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu edullisena kestotilauksena, jonka voi peruuttaa milloin vain.

Suosittelemme tutustumaan myös aikakauslehdet, terveyslehdet ja urheilulehdet osioiden edullisiin lehtitarjouksiin. Kaikki uusimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat löytyvät etusivultamme.

Kunto Plus lehden tiedot 2017

 • Kustantaja: Bonnier Publications Oy
 • Numeroita vuodessa: 18
 • Lukijamäärä: 78 000
 • Mieslukijoita: 20%
 • Naislukijoita: 80%
 • Lukuminuutit: 51 min
 • Lukijoiden ikä: 15– 59 vuotta
 • Päätoimittaja: Karen Lyager

Lunasta Kunto Plus tarjous ja tilaa lehti lahjaksi

Kunto Plus on mieleinen lahja kaikille liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Lehti on suunnattu enimmäkseen naisille, mutta lehteä lukee myös monet miehet, jotka saavat lehdestä arvokkaita vinkkejä liikuntaan, urheiluun, painonpudotukseen sekä terveellisiä ruokareseptejä. Lehti on nykyään todella suosittu lahja, koska yleensä lehti tilataan useammaksi kuukaudeksi tai jopa vuodeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa pitkäksi aikaa, eikä lehti kuitenkaan ole liian kallis lahja, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Kunto Plus lehden lahjatilauset sisältävät myös vaihtuvan tilaajalahjan, jonka saat ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Lehdellä on tälläkin hetkellä neljä eri tilaajalahjaa, joista saat valita mieluisimman. Tilaajalahjojen arvo on aina näkyvissä lehden tilaussivulla. Tilaajalahjojen arvo on yleensä noin 40 euroa – 100 euroa. Lehden tilausivulla näet myös kuinka paljon säästät lehtitilauksessa, jos valitset tietyn tarjouksen, joka sisältää eri määrän lehtiä ja tilaajalahjan. Muistathan, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan postitse itsellesi noin kuukauden kuluttua ja saat itse valita pidätkö tilaajalahjan itselläsi vai annatko sen myöhemmin lahjaksi.

Etuja Kunto Plus lehden tilaajille

Nyt kannattaa olla Kunto Plus lehden tilaaja, koska kaikille lehden tilaajille on tarjolla lisäetuja. Yhtenä etuna on tietystin se, että saat lehden nyt todella edullisesti, kun hyödynnät lehtitarjouksen. Lisäksi saat valita neljästä tilaajalahjasta mieluisimman tilauksen yhteydessä, jonka saat täysin ilmaiseksi. Kaiken tämän lisäksi saat ilmaiseksi myös lehden lukuoikeuden digiversiossa, jota voit lukea omalla tabletilla tai puhelimella.

Miksi Kunto Plus lehti kannattaa tilata?

 • Kunto Plus tarjous on nyt todella edullinen, kun hyödynnät sivustomme lehtitarjouksen.
 • Saat tietoa herkullisista ja terveellisistä ruokaresepteistä, joista on hyötyä myös painonpudotuksessa.
 • Kunto Plus tsemppaa ja antaa vinkkejä sekä pitää motivaatiota yllä.
 • Lehden tilaajana saat kaupan päälle arvokkaan tilaajalahjan.
 • Lehden tilaajana saat lukea Kunto Plus lehteä myös digiversiona, missä ikinä liikutkin.
 • Kunto Plus lehden tilaajana pääset käsiksi terveellisemmän elämän tielle.
 • Kunto Plus lehden lukijana pääset kokeilemaan lehden suosittuja kunto-ohjelmia.

Tilaajaedut

Kunto Plus lehden tilaajana on mahdollisuus saada erilaisia tilaajaetuja lehtitilauksen yhteydessä, joihin kannattaa aina tutustua ennen lehden tilaamista. Saat kaikki tilaajaedut käyttöösi automaattisesti, jos tilaat lehden edullisena kestotilauksena, mutta jos haluat tilata lehden lyhyenä määräaikaisena tilauksena, niin silloin saat vain osan tilaajaeduista käyttöösi. Lehtitarjouksen tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen maksamista.

Usein lehtien tilaajat valitsevat mieluummin määräaikaisen lehtitilauksen kuin kestotilausta ja jostain syystä kestotilauksia pidetään jostain syystä huononpana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta. Kestotilaukset eivät kuitenkaan nykyään ole mitenkään huononpia vaihtoehtoja, koska usein kestotilaukset ovat huomattavasti edullisenpia vaihtoehtoja kuin määräaikaiset lehtitilaukset ja nykyään esimerkiksi lehtitilauksen irtisanominen onnistuu hhelposti netissä tai soittamalla lehden asiakaspalveluun. Lehtien lahjatilauksiin suositellaan yleensä määräaikaisia lehtitilausta, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse itse peruuttaa lehtitilausta.

Usein kysytyt kysymykset

Miten Kunto Plus lehden lehtitilaus tehdään?

Sivultamme löydät aina uusimman Kunto Plus tarjouksen, mutta kaikki lehtitilaukset tehdään kuitenkin lehden kustantajan sivulla. Klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä” siirryt automaattisesti Kunto Plus lehden kustantajan sivulle, josta löytyy kyseinen lehtitarjous ja tilaajalahjat. Kustantajan sivulla voit valita lehtitarjouksen ja tilaajalahjan sekä täyttää tilauslomakkeen. Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta näet kaikki tilauksesi tiedot.

Voiko Kunto Plus lehden tilata lahjaksi?

Voit tilata lehden joko itselle tai lahjaksi. Kunto Plus tarjous on voimassa aina myös lehden lahjatilauksissa. Kunto Plus lehden lahjatilaus tehdään samalla sivulla kuin muutkin lehtitilaukset. Klikkaa kohdasta ”Tilaa lehti tästä”, jolloin siirryt lehden kustantajan sivulle, josta löytyy uusin lehtitarjous, tilaajalahja ja lehden tilauslomake. Valitse tilaajalahja ja tilauslomakkeesta lahjatilaus, jonka jälkeen voit täyttää lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot. Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostitse, josta näet kaikki lehtitilauksesi tiedot.

Voiko lehden tilata puhelimitse?

Valitettavasti lehtitilausta ei voi tehdä puhelimitse. Kunto Plus tarjous on voimassa vain nettitilauksissa. Voit kuitenkin hyödyntää lehtitarjouksen, tekemällä lehtitilauksen netissä.

Koska voin perua Kunto Plus lehden lehtitilauksen?

Kunto Plus lehden tutustumistarjouksen jälkeen lehtitilaus jatkuu edullisena kestotilauksena, jonka voit perua milloin vain.

Milloin saan ensimmäisen lehden ja tilaajalahjan?

Saat ensimmäisen lehden noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen tekemisestä ja tilaajalahja toimitetaan noin 3-4 viikon päästä maksun kirjautumisesta.

Voinko saada tilaajalahjan nopeammin?

Voit saada tilaajalahjan nopeammin, jos maksat lehtitilauksen kortilla.

Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehtitilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehden ilmestymistä. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy vain turhia lisäkuluja.

Pääsenkö lukemaan lehteä digiversiona?

Kaikki Kunto Plus lehden tilaajat saavat myös ilmaisen lukuoikeuden tabletille ja puhelimelle.

Kuinka paljon minun pitää maksaa postikuluja?

Lehti ja tilaajalahja toimitetaan ilmaiseksi, joten tilaajan ei tarvitse maksaa lehdestä tai tilaajalahjan toimituksesta postikuluja.

Miten Kunto Plus lehti toimitetaan?

Kunto Plus lehti toimitetaan aina normaalin postin mukana.

Voinko tehdä Kunto Plus lehden lehtitilauksen, jos olen alle 18-vuotias?

Alle 18-vuotiailta vaaditaan aina kirjallinen tilaus, jossa on huoltajan allekirjoitus.

Miten saan irtisanottua lehtitilaukseni?

Voit irtisanoa lehtitilauksen milloin vain osoitteessa bonnierpublications.fi/asiakaspalvelu. Pääset kirjautumaan sisään omalla asiakasnumerollasi. Asiakasnumerosi löydät helpoiten lehdestäsi tai laskusta. Samalla voit tehdä osoitteenmuutoksen tai maksutavan muutoksen.

Bonnier Publications Oy yhteystiedot

Puhelin: 0207 608 560

Avoinna: Klo 9:00-16:00

Kunto Plus lehden ilmestymispäivät 2017

Lehden nroAineistoLehti ilmestyy
16.12.201611.1.2017
223.12.20161.2.2017
320.1.201722.2.2017
410.2.201715.3.2017
53.3.20175.4.2017
621.3.201726.4.2017
73.4.201710.5.2017
826.4.201731.5.2017
916.5.201721.6.2017
109.6.201712.7.2017
1130.6.20172.8.2017
1221.7.201723.8.2017
1304.8.20176.9.2017
1425.8.201727.9.2017
1515.9.201718.10.2017
166.10.20178.11.2017
1727.10.201729.11.2017
1817.11.201720.12.2017
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)