Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

sport tarjousTilaa Sport lehti netistä

 • Sport lehti antaa hyviä neuvoja sekä ohjeita lukijoilleen ravitsemukseen, hyvinvointiin, liikkumiseen, muotiin, kauneuteen ja painonhallintaan.
 • Sport lehti sopii kaikille urheilua ja liikuntaa rakastaville naisille.
 • Lehti sopii myös vasta urheilun aloittaville henkilöille ja se tsemppaa tekemään liikunnasta ja urheilusta pysyvän elämäntavan.
 • Parhaat lehtitarjoukset on voimassa vain muutaman viikon.
 • Lehti testaa urheilun uutuuslajit ja urheiluvälineet ja auttaa kaikkia löytämään mielenkiintoisen lajin ja oikeat välineet.
 • Sport lehti opastaa oikeanlaisessa ruokavaliossa, jolla saat parhaat tulokset urheilussa ja saavutat parhaat tulokset painonhallinnassa.

 

Tilaa Sport lehti netistä ja valitse upea tilaajalahja kaupan päälle!

tilaa sport lehti

Sport lehtitarjous

Hyödynnä edullinen Sport tarjous ja tilaa lehti edulliseen etuhintaan netistä ja saat valita tilaajalahjan kaupan päälle. Tekemällä lehtitilauksen netissä, voit säästää jopa 50% lehtitilauksessa normaalihintaan verrattuna.

Tilaajana saat lehden kotiin kannettuna ilmestymispäivänä ilman erillisiä postikuluja ja saat kaupan päälle arvokkaan tilaajalahjan. Lehtitarjous voi sisältää jopa kuusi erilaista tilaajalahjaa, joista saat valita yhden ilmaiseksi.

Kestotilaajana olet automaattisesti mukana lehden kustantajan järjestämissä kilpailuissa, joissa voit voittaa tuhansia euroja puhtaana käteen!

Katso ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi kaverille.

Sport lehden kuvaus

Oletko helposti uudesta innostuva, aktiivinen ja kiinnostunut treenaamisen lisäksi kauneudenhoidosta, muodista, matkailusta, ruoasta ja terveellisestä elämäntyylistä? Jos vastasit kyllä, niin Sport lehti on juuri oikea lehtivalinta sinulle!

Sport lehdellä on jo lähes 100 000 tyytyväistä lukijaa ja lehti on Suomen luetuin treenilehti. Sport lehti sopii kaikille urheilua ja liikuntaa rakastaville naisille ja miehille. Lehti antaa hyvät perusteet urheilun aloittamiseen kuten tehokkaat liikuntaohjelmat, monipuoliset jumpat ja uusimmat urheilutrendit.

Soprt lehti opastaa ja testaa uusimmat uheiluvälineet ja urheilulajit sekä auttaa lukijoitaan löytämään itselle sopivat välineet ja mielenkiintoisen urheilulajin. Lehti opastaa myös terveellisissä ruokavalioissa, joilla saavutat parhaat tulokset treenaamisessa ja auttaa pääsemään tavoitteisiin esimerkiksi painonhallinnassa. Sport lehden asiantuntijat kertovat myös oikeanlaisesta ruokavaliosta.

Sport lehti on todella suuri lukupaketti täynnä terveystietoa ja liikunnan iloa. Sport lehti auttaa urheilun aloittajia tekemään liikunnasta pysyvän elämäntavan ja tsemppaa heitä eteenpäin mukavalla tavalla. Sportin sivuilta pääset katsomaan personal trainereiden tekemät tehokkaat ohjelmat, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kauemman aikaa treenaamista harrastaville.

Sport lehti vinkkaa myös urheiluun sopivat kauneustuotteet, joita on helppo käyttää ja pitää treenikassissa mukana. Lehti esittelee myös sporttimuotia ja vapaa-ajan muotia joka sopii kaikentyyppisille vartaloille. Sport lehden tilaajana pääset myös kokemaan upeimmat sporttimatkailukohteet ja hyvän olon reissut. Tilaa Sport lehti jo tänään ja saat tilaajalahjan kaupan päälle.

Alla olevista kategorioista löydät lisää suosittuja urheilulehtiä

Sport lehden tiedot 2017

 • Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
 • Numeroita vuodessa: 10
 • Lukijamäärä: 85 000
 • Miehiä: 23%
 • Naisia: 77%
 • Lukuminuutit: 40 min
 • Lukioiden ikä: 20 – 60 vuotta
 • Päätoimittaja: Päivi Virkkunen

Tilaa Sport lehti lahjaksi

Oletko hankkimassa lahjaa urheilua ja liikuntaa rakastavalle ystävälle? Silloin Sport lehti on juuri oikea lehtivalinta! Sport lehti on todella suosittu lahja kaikille liikunnan ja treenaamisen ystäville. Lehti kannustaa tavoitteissa ja auttaa pääsemään tuloksiin, niin treenaamisessa kuin painonhallinnassakin.

Sport lehti tarjoaa paljon tietoa urheilusta, liikunnasta, urheiluvälineistä, urheilulajeista, ruokavaliosta, terveydestä, sporttimuodista ja kauneudesta. Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa, kuin itselle tilaaminenkin.

Sport lehti tilataan usein syntymäpäivälahjaksi, äitienpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi tai muuten vain liikunnasta ja urheilusta kiinnostuneelle ystävälle. Lehti sopii hyvin kaiken ikäisille ihmisille ja niin miehille kuin naisillekkin.

Sport lehti on siis yksi erinomainen vaihtoehto, jos olet etsimässä hyvää lahjalehteä. Lehti onkin nykyään todella suosittu ja haluttu lahja, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa pitkäksi aikaa, eikä lehtitilaus maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää sivustomme parhaat lehtitarjoukset.

Hyvän lehtitarjouksen lisäksi lahjatilaus sisältää myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun tilaat lehden lahjaksi. Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 30€ – 70€. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi laukku, takki, reppu, meikkejä, aktiivisuusranneke, vaatteita ja paljon muuta. Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saat valita mieluisimman lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi.

Muista, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itsellesi postitse viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja saat itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi.

Tilaa suosittu Sport lehti ja lunasta ajankohtainen lehtitarjous, niin saat upean tilaajalahjan kaupan päälle!

Miksi Sport lehti kannattaa tilata?

 • Sport lehti on nyt todella edullinen, kun tilaat lehden sivustomme kautta.
 • Lehdestä löydät paljon testejä, uusia urheilulajeja, liikuntavarusteita ja uusimmat urheilutrendit.
 • Sport lehti tarjoaa lukijoilleen parhaat treeniohjelmat, joilla pääset varmasti tavoitteisiin.
 • Sport lehden jokainen numero sisältää terveellisiä ruokareseptejä, tärkeää tietoa kuntoilijan ravitsemuksesta sekä kuntoilijan ostosvinkit keittiöön.
 • Sport lehti on kuin oma personal traineri, joka innostaa, tsemppaa ja auttaa motivaation ylläpitämiseen.
 • Lehti tarjoaa tietoa sporttimuodista ja vapaa-ajan muodista kaiken kokoisille vartaloille.
 • Sport lehti esittelee parhaat matkavinkit sporttimatkoille ja hyvän olon reissuille.
 • Lehden asiantuntijat antavat hyötytietoa, jotta kroppasi pysyisi terveenä.
 • Kaikki lehden tilaajat saavat myös arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.
 • Sport lehden tilaajana saat lukea myös kaikki muutkin Sanoman aikakauslehdet digitaalisesti ilman lisämaksua.

Tilaajaedut

Lehden tilaajana sinulla on mahdollisuus saada myös mukavia tilaajaetuja, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen lehden tilaamista. Osa tilaajaeduista on voimassa kuitenkin vain lehden kestotilaajille, joten ennen lehden tilausta suosittelemme tutustumaan voimassa oleviin tilaajaetuihin. Voimassa olevat tilaajaedut näet aina lehtitilauksen yhteydessä, ennen lehtitilauksen maksamista. Tilaajaedut vaihtelevat aina sen mukaan, tilaatko lehden määräaikaisena vai kestotilauksena.

Lehti kannattaa kuitenkin tilata aina kestotilauksena, koska silloin saat varmasti kaikki mahdolliset tilaajaedut käyttöösi ja kestotilaus on yleensä edullisenpi vaihtoehto kuin vastaava määräaikanen lehtitilaus. Usein kuitenkin lehden tilaajat pitävät kestotilausta jostain syystä huononpana vaihtoehtona kuin lyhyttä määräaikaista lehtitilausta, vaikka kestotilaus olisikin edullisenpi vaihtoehto. Lehden kestotilaus ei kuitenkaan nykyään ole milläänlailla huononpi vaihtoehto, koska esimerkiksi lehtitilauksien irtisanominen on tehty erittäin helpoksi ja kuka vain osaa varmasti irtisanoa lehtitilauksensa. Lähes kaikkien lehtien irtisanominen onnistuu helposti puhelimitse tai kätevästi netissä.

Tarjous

Lehtien tarjoukset ja tilaajalahjat vaihtuvat lähes joka kuukausi ja välillä lehtitarjous tai tilaajalahja voi vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa ja sama pätee myös Sport lehteen. Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää Sport tarjous, koska saat lehden nyt todella edullisesti, eikä tarjous ole voimassa kuin muutaman viikon.

Tilaajalahja

Lehden tilaajat saavat nyt valita upean tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi, kun teet lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Sport lehden tilaajalahjan arvo on yleensä noin 30 euroa – 70 euroa. Tämän hetken tilaajalahjan ja tilaajalahjan arvon näet tässä artikkelissa sekä lehtitilauksen yhteydessä.

Digilehdet-palvelu veloituksetta

Tilaamalla Sport lehden nyt, saatki 15 eri aikakauslehteä! Kaikki Sport lehden tilaajat saavat nyt tunnukset todella suosittuun digipalveluun, josta pääset lukemaan jopa 15 eri aikakauslehteä ilmaiseksi koko tilausjakson ajan. Haluaisitko vilkaista esimerkiksi uutta Hyvä Terveys lehteä? tai kenties uutta Gloriaa? Glorian Koti? ET-lehti? Tilaa Sport lehti nyt ja surffaa lukemaan uusia digilehtiä silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Onnenarvonta

Tilaat Sport lehti edullisena kestotilauksena, niin pääset automaattisesti mukaan suureen onnenarvontaan, jossa arvotaan 5000 euroa jopa neljä kertaa vuodessa! Juuri sinä voit olla se onnekas kestotilaaja, joka voittaa 5000 euroa puhtaana käteen!

Ilmaisia tuotteita

Sport lehden kestotilaajille on toisinaan tarjolla myös yllätysetuja, ilmaisia tuotteita tms. Yllätyseduista ja ilmaisista tuotteista ilmoitetaan sähköpostitse.

Yllätysetuja

Lehden kestotilaajille voidaan järjestää toisinaan myös lukijailtoja, leffailtoja, kulttuuritapahtumia, lukijamatkoja ja ostosetuja. Kaikista yllätyseduista saat ilmoituksen sähköpostitse.

Digisisällön tekniset vaatimukset

 • Selainversio: Uusimmat Firefox tai Chrome, Internet Explorer 7 tai uudempi tai Safari. Lisäksi on oltava ajantasainen versio Adobe Flash Playerista. Applen tietokoneille suosittelemme joko Firefoxia tai Safaria.
 • iPad-sovellus: Toimii käyttöjärjestelmäversiosta iOS 5.1.1 lähtien. Sovellus on ladattavissa App Storesta.
 • Android-laitteet: Toimii yleisimmillä tableteilla ja puhelimilla, joissa on käyttöjärjestelmänä Android 4.0 tai uudempi. Sovellus on ladattavissa laitteesi omasta sovelluskaupasta.

Usein Kysytyt kysymykset

Miten Sport lehti tilataan?

Sivultamme löydät Sport lehden uusimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Sport lehden lehtitilaukset tehdään kuitenkin aina lehden kustantajan sivulla. Klikkaamalla kohdasta ”Tilaa lehti tästä” siirryt automaattisesti Sport lehden kustantajan sivulle, josta löytyy kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Kustantajan sivulla voit valita lehtitarjouksen ja tilaajalahjan sekä täyttää tilauslomakkeen. Tilausvahvistuksen saat sähköpostitse, kun lehtitilauksesi on vastaanotettua.

Voiko lehden tilata lahjaksi?

Kyllä voi tilata myös lahjaksi. Sport tarjous on voimassa myös lehden lahjatilauksissa. Kustantajan sivulla voit valita useista vahtoehdoista mieleisen tilaajalahjan ja valita tilauslomakkeesta tilaustyypiksi lahjatilausksen, jonka jälkeen voit täyttää lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot erikseen. Tilausvahvistuksen saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun lehtitilauksesi on vastaanotettu. Muista, että Sport lehden tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Voiko tilauksen tehdä puhelimitse?

Lehtitarjouksia.com sivulta ei voi tehdä lehtitilausta puhelimitse. Voit tehdä lehtitilauksen ainoastaan netissä täyttämällä tilauslomakkeen.

Miten tilaajalahja toimitetaan?

Tilaajalahja toimitetaan lehden tilaajalle postitse. Suuremmat tilaajalahjat tulee noutaa postista ja pienemmät tilaajalahjat kulkeutuvat kotiisi normaalin postin mukana.

Tilasin lehden kestotilauksena. Loppuuko lehden tulo automaattisesti?

Kestotilaukset pitää aina irtisanoa erikseen. Kestotilauksissa lehti ilmestyy sinulle niin kauan, kunnes irtisanot tilauksesi.

Olen tilannut lehden määräaikaisesti. Täytyykö lehden tilaus irtisanoa?

Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset loppuvat automaattisesti tilausjakson loputtua.

Katkaiseeko laskun maksamatta jättäminen lehden tilauksen?

Laskun maksamatta jättäminen ei katkaise lehtitilaustasi. Laskun maksamatta jättämisestä kertyy sinulle vain turhia lisäkuluja.

Miten saan irtisanottua lehtitilauksen?

Lehtitilauksen peruuttaminen onnistuu Sanoma Media Finlandin sivulla. Palveluun voit kirjautua syöttämällä asiakasnumerosi, tilaustunnukset sekä postinumerosi. Kaikki kirjautumiseen tarvittava sisältö löytyy lehden osoitekentästä tai laskustasi.

Sanoma Media Finland yhteystiedot

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Puhelun hinta:  8,8 senttiä/minuutti

Y-tunnus: 1524361-1

 

Sport lehden aineisto ja ilmestymispäivät 2017

NumeroVarauspäiväAineistopäiväIlmestymispäiväTeema
18.12.201612.12.20164.1.2017Kohti unelmien kuntoa. Tehostartti uuteen vuoteen, Uudet sporttitrendit & dieettien ansat.
25.1.201710.1.20171.2.2017Polta rasvaa / paranna peruskuntoa, pidä kiinni motivaatiosta, uutuuslajit testissä & sporttaajan vegevalinnat.
310.2.201714.2.20178.3.2017Juoksukauden avaus. Parhaat vinkit / varusteet, lisää mielenvoimaa. Mitä lisäravinteita todella tarvitset?
410.3.201714.3.20175.4.2017Pyöräilyekstra. Tehoa aineenvaihduntaan & treenaajan välipalat.
53.4.20177.4.20173.5.2017Kiinteydy kesäksi. Treenaa ja syö itsesi timmiksi. Näin saat sopivasti itsekuria. Sileän kropan hoito-ohjeet.
618.5.201722.5.201714.6.2017Liiku oikein & vältä vaivat. Täydellisen loman resepti. treeniä & lepoa. Sporttaajan helpot kesäherkut.
77.7.201711.7.20172.8.2017Keskivartalo kuosiin, lisää tehoa lenkille & kevennä fiksusti.
811.8.201715.8.20176.9.2017Vähennä stressiä treenillä & ravinnolla. Löydä oma ruokavalio, syksyn upea sporttimuoti.
98.9.201712.9.20174.10.2017Energia-bootcamp. Liiku & syö virkeämpi olo.
1020.10.201724.10.2017 15.11.2017Kehonhuoltoekstra.