Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Lääkäri

lääkäri lehtiTilaa Lääkäri lehti netistä

 • Lääkäri on sairaalamaailmaan sijoittuva draama & romantiikkaa sisältävä pokkari.
 • Jokainen numero sisältää 100 sivua kiinnostavia tarinoita, jotka sijoittuvat sairaaloihin, klinikoihin ja terveyskeskuksiin.
 • Lehden tarinat ovat kotimaisten kirjailijoiden kirjoittamia pienoisromaaneja.
 • Lääkärisarja tarjoaa lukijoille runsaasti draamaa, viihdettä ja romatiikkaa.
 • Lehti kuuluu Kolmiokirja Oy:n pokkarivalikoimaan, johon kuuluu myös monille tuttu Timantti pokkari.
 • Pokkari ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Lääkärisarja on irtonumeromyynnissä ympäri maan ja tilattavissa verkosta määäräaikais- tai kestotilauksena kotiin toimitettuna.

 

Tilaa suosittu Lääkäri pokkari nyt 38% edullisemmin netistä

tilaa lääkäri lehti

Lääkäri on tuhti lukupaketti kaikille draamaa, romatiikkaa ja viihdettä rakastaville

Lääkäri on 100 sivuinen jännitävä pokkari, jonka tarinat sijoittuvat terveyskeskuksien, yksityisklinikoiden ja sairaaloiden maailmaan, jossa ihmisten kamppailut erilaisten sairauksien, toivon, elämän ja kuoleman välillä luovat puitteet suurille tunteille ja sykähdyttäville juonenkäänteille.

Katso kuukauden lehtitarjoukset ja mahdolliset tilaajalahjat klikkaamalla katso tarjous nappia. Lääkäri lehden määräaikais- ja kestotilaus tarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksessa, joten voit tilata pokkarin jopa 38% halvemmalla itselle, lahjaksi ystävälle tai työpaikalle toimitettuna täyttämällä tilauslomakkeen netissä.

Lääkäri pokkari on tilattavissa verkosta vuoden tilausjaksolla määräaikais- tai vaihtoehtoisesti hieman edullisempana kestotilauksena, joista voit valita tilauksen yhteydessä vapaasti itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Määräaikaistilaus on vuoden mittainen tilausjakso, jonka jälkeen lehden ilmestyminen loppuu automaattisesti. Kestotilaus on muutaman euron halvempi tilausmuoto, sillä jatkuva tilaus uusiutuu vuoden tilausjakson päättymisen jälkeen automaattisesti kunnes tilaaja täyttää irtisanomisilmoituksen netissä tai irtisanoo tilauksen puhelimitse.

Lahjatilaus kannattaa aina tehdä määräaikaistilauksena, vaikka kestotilaus onkin usein hieman halvempi vaihtoehto, sillä silloin lahjansaajan ei tarvitse perua tilausta erikseen, vaan lehtitilaus päättyy automaattisesti vuoden tilausjakson päättymisen jälkeen, jolloin lehden voi halutessaan tilata uudestaan tai tilata vaihteeksi jonkun toisen lehden.

Miksi Lääkäri lehti sitten kannattaa tilata verkosta? Tänä päivänä lehtitilaus on varmasti helpointa tehdä netissä, jossa voit itse tutustua laajaan lehtivalikoimaan ja päättää kaikessa rauhassa minkä lehden haluat tilata, tilaatko lehden määräaikais- vai kestotilauksena itselle, lahjaksi vai kenties työpaikalle toimitettuna. Tilaamalla lehden netistä, saat lehtitilauksen huomattavasti halvemmalla kuin ostamalla jokaisen numeron irtonumerohintaan lehtipisteestä ja saat aina tuoreimman numeron kotiin toimitettuna ilman toimituskuluja.

Lisää edullisia lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: viihdelehdet, lahjalehdet naiselle.

Lääkäri pokkari tarjoaa lukijoille jännittäviä tarinoita sairaalamaailmasta

Oletko kiinnostunut tieteen, teknologian ja lääketieteen ihmeistä? Seuraatko aktiivisesti televisiosta erilaisia lääkärisarjoja? Vai tykkäätkö enemmän lukea sairaalaympäristöön sijoittuvia kirjoja, joissa suuret tunteet, tressi, trauma ja toivo tarjoavat dramaattiset puitteet, jotka ovat kiinnostavaa ja jännittävää luettavaa? Jos vastasit edes yhteen kysymykseen myöntävästi, niin silloin pidät varmasti Lääkäri lehden lääkärimaailmaan sijoittuvista tarinoista.

Lääkäri pokkari on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä draamaa, romantiikkaa ja jännittävää viihdettä sisältävä julkaisu, joka kuuluu kotimaisen Kolmiokirja Oy:n monipuoliseen lehtivalikoimaan. Jokainen pokkari sisältää 100 sivua jännittäviä tarinoita, jotka sijoittuvat sairaaloihin, yksityisklinikoihin ja terveyskeskuksiin.

Lääkäri lehden tarinat ovat Suomalaisten kirjailijoiden laatimia pienoisromaaneja, joissa seikkaillaan sairaalamaailmassa. Ihmisten taistelut sairauksien, elämän, kuoleman, toivon ja epätoivon välillä luovat puitteet suurille tunteille ja henkeäsalpaaville juonenkäänteille. Pokkarin tarinoita on kirjoittanut muun muassa seuraavat kirjailijat: Tiina Rajala, Nora Niemi ja Soile Jokiranta.

Lääkäri-pokkari on ostettavissa irtonumerohintaan hyvin varustetuista lehtipisteistä kautta maan sekä tilattavissa kotiin, työpaikalle tai lahjatilauksena ystävälle vuoden tilausjaksolla määräaikais- tai kestotilauksena. Vuoden tilausjakso pitää sisällään 12 numeroa.

Lehden perustiedot

 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Julkaisua vuodessa: 12
 • Mieslukijoita: 14 %
 • Naislukijoita: 86 %

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370
Lehtitarjouksia.com
Logo