Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Timantti

timantti lehti Tilaa Timantti-lehti netistä

 • Timantti-lehti on 100-sivuinen romanttinen, kaunokirjallinen etupäässä naisille suunnattu pienoisromaanisarja, joka on pullollaan dramatiikkaa ja rakkaustarinoita.
 • Pokkarimuotoon taitetun julkaisun tarinat vaihtevat niin hyvätuloisten elämästä tavallisten suomalaisten yksinhuoltajaäitien ponnisteluihin.
 • Pokkarin monipuoliset ja jännittävät tarinat käsittelevät hyvää, pahaa, romansseja, petollisuutta, rikkauksia, köyhyyttä, kauneutta – eli kaikkea sitä, mitä ihmiseloon voi ikinä kuulua.
 • Julkaisu kuuluu Kolmiokirja Oy:n runsaaseen pokkarivalikoimaan, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
 • Pokkarimuotoinen julkaisu on kompaktia lukemista esimerkiksi matkalla ja sen tarinat sopivat oivasti suomalaiseen kulttuurimaisemaan.
 • Pokkarin viihdetarinat ovat kotimaisten kirjailijoiden käsialaa.

 

 

Tilaa 100-sivuinen pienoisromaanisarja nyt 38% edullisemmin netistä

tilaa timantti lehti

Timantti-lehti on arvostettu naistenlehti, joka ilmestyi Suomen lehtimarkkinoille vuonna 1996. Kyseessä on käteen sopivan kokoinen pokkarimuotoon taitettu lehti, joka on täynnä suomalaisten rakkaustarinoiden tunnekuohuja, joissa ei säästellä kuumia tunteita. Pienoisromaanisarja pitää kansiensa välissä monipuolisia tarinoita, joissa kerrotaan niin tavallisista suomalaisista yksinhuoltajaäideistä kuin jalosukuisten rikkaiden elämästä.

Timantti-lehti on saatavilla hyvin varustetuista lehtikaupoista ja lehtipisteistä irtonumerona kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan sekä tilattavissa internetistä 38% normaalihintaa halvemmalla suoraan kotiin toimitettuna ilman postikuluja. Katso edullisin Timantti-lehti tarjous ja mahdollisesti mukaan tulevat tilaajalahjat katso tarjous napista. Kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa.

Timantti-lehti on tilattavissa verkosta vuoden mittaisella tilausjaksolla kesto- ja määräaikaistilauksena, joka sisältää 12 numeroa. Kestotilaus on jatkuva tilaustyyppi, jossa ei ole määritetty päättymispäivää, vaan lehtitilaus uusiutuu aina automaattisesti kunnes lehtitilaus on irtisanottu tilaajan toimesta. Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti, kun lehden tilaaja on saanut tilausvahvistuksen mukaisen määrän lehtiä.

Miksi Timantti-lehti sitten kannattaa tilata netistä? Monet suosivat tilaamista netin kautta sen helppouden ja nopeuden takia. Toki on paljon muitakin syitä, miksi lehtitilaus kannattaa tehdä kotoa käsin omalla tietokoneella. Saat nimittäin nyt lehtitilauksen jopa 38% normaalihintaa edullisemmin ja voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena, määräaikaisesti, itselle, lahjaksi tutulle tai esimerkiksi suoraan firman postilaatikkoon toimitettuna.

Lisää suosittuja lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: viihdelehdet, lahjalehdet naiselle.

Timantti-lehti on kotimainen kaunokirjallinen ja romanttinen lukuelämys

Timantti-lehti on arvostettu pienoisromaanisarja, joka kuuluu kotimaisen Kolmiokirja Oy:n monipuoliseen pokkarivalikoimaan, johon kuuluu myös tunnettu sairaalamaailmaan sijoittuva Lääkäri-lehti. Timanttipokkaria on julkaistu Suomessa jo lähes 25 vuotta ja tänä päivänä siitä ilmestyy 12 uutta numeroa vuodessa.

Timantti-lehti on sata sivuinen pokkarimuotoon taitettu julkaisu, joka kätkee kansiensa väliin kotimaisten rakkaustarinoiden tunnekuohuja ja dramatiikkaa. kompaktiin pakettiin kasattu pokkari sisältää monipuolisia ja viihteellisiä tarinoita, joista ei puutu kuumia tunteita. Lehden tarinat vaihtelevat niin tavallisen suomalaisen yksinhuoltajaäidin kamppailusta ja paremman elämän tavoittelemisesta aina jalosukuisten rikkaiden elämään.

Timantti-lehden tarinat kuvaavat kihelmöivää jännitystä ja kuumaa rakkautta suomalaisessa sielunmaisemassa. Kotimaisten kirjailijoiden käsialaa olevat tarinat käsittelevät petollisuutta, romansseja, hyvän ja pahan kamppailua, rikkauksia, perhekiistoja, kauneutta ja köyhyyttä. Pokkarissa on julkaistu muun muassa seuraavien huippukirjailijoiden tarinoita: Nora Niemi, Sara Storm ja Johanna Salo.

Timantti-lehti on pakattu kompaktiin käteen sopivaan kokoon, joka on kätevä ottaa laukkuun mukaan esimerkiksi pitkille auto- ja junamatkoille. Pokkarin novellit tihkuvat glamouria, kuumia tunteita ja jännittäviä juonenkäänteitä, joihin jää helposti koukkuun. Tarinoihin liittyy aina jollain tavalla timanttikoru, joka vaikuttaa hahmojen kohtaloihin. Joka numero sisältää lisäksi lukijakilpailun, jossa osallistujat voivat voittaa oman jalokivikorun.

Timantti-lehti sisältää paljon tarinoita, jotka voisi tapahtua ihan kenelle tahansa meistä. Olitpa sitten perheenäiti, sinkku, eläkeläinen tai yksinhuoltaja, löydät varmasti Timantista uskottavan päähenkilön, johon samaistua. Pokkarin viihdyttävät ja jännittävät novellit kuljettavat lukijat hetkeksi pois arjen oravanpyörästä rentoutttaville lukumatkoille.

Lehden tiedot tiivistettynä:

 • Lehden nimi: Timantti
 • Kustantaja: Kolmiokirja Oy
 • Kieli: Suomi
 • Ensimmäinen numero: 1996
 • Ilmestyy: 12 kertaa / vuosi
 • Mieslukijoita: 5 %
 • Naislukijoita: 95 %
 • Irtonumero: Lehtipiste 5,80 € / kpl
 • Päätoimittaja: Eeva Vainikainen

Kustantajan yhteystiedot

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Osoite: Lekatie 4, 90150 Oulu
Avoinna: ma – pe klo 09.00 – 15.00
Puhelinnumero: 08 537 0370
10 Total Score

Lehtitarjouksia.com
10
User Rating: 4.9 (1 votes)