lehtitarjoukset
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

glorian ruoka ja viiniGlorian ruoka ja viini

 • Glorian ruoka ja viini on Suomen arvostetuin ruokalehti.
 • Aikakauslehti tarjoaa testattuja, taatusti toimivia reseptejä.
 • Lehdestä löydät ohjeet kiireiseen arkeen, rentoon viikonloppuun sekä hienoihin juhliin.
 • Lehdestä löydät parhaan hintalaatusuhteen juoma ja viinisuosituksia eri ruoille.
 • Joka numerossa kansanväliset ruoka-trendit, ajankohtaiset ruokailmiöt, parhaat tuotteet sekä kiinnostavat ihmiset.
 • Lisäetuna saat tunnukset digilehdet palveluun, jossa voit lukea 15 eri aikakauslehden vuosikertoja digitaalisina näköislehtinä.
 • Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja sitä kustantaa Sanoma Media Finland Oy.

 

Tilaa Glorian ruoka ja viini netistä ja saat valita tilaajalahjan kaupan päälle!

 

tilaa glorian ruoka ja viini

Glorian ruoka ja viini on Sanoma Media Finland Oy:n julkaisema lifestylelehti, jonka lukijat todella nauttivat maukkaasta ja hyvästä ruoasta keittiössä, ruokapöydässä, ravintoloissa, matkoilla ja ostoksilla. Joka numerossa esitellään testattuja ja toimivia ruokaohjeita arkeen, viikonloppuun ja juhlaan. Unohtamatta juomasuosituksia ja viinivinkkejä eri ruoille. Lisäksi se esittelee ruokamaailman tuoreimmat kuulumiset, kansainväliset trendit, parhaat matkakohteet ja herkulliset kauttaukset.

Glorian Ruoka ja Viini tarjoaa herkulliset ruokaohjeet niin aloittelijoille kuin ammattilaisille. Katso ajankohtainen Glorian Ruoka ja Viini tarjous ja mahdolliset tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista ja tilaa Suomen arvostetuin ruokalehti verkosta ja saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle. Lehtitarjoukset ovat voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tilata lehden edulliseen tarjoushintaan myös lahjaksi kaverille.

Glorian Ruoka ja Viini tarjous sisältää usein jopa kuusi erilaista vaihtuvaa tilaajalahjaa, joista lehden tilaaja saa valita yhden kaupan päälle täysin ilmaiseksi. Tilaajalahja vaihtoehtoina voi olla esimerkiksi upea veitsisetti, erilaisia keittiövälineitä, arvokas tarjotinsetti tai yksi numero tilauksen jatkoksi. Lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle noin 1-3 kuukauden kuluttua tilauksen maksamisesta.

Miksi Glorian Ruoka ja Viini sitten kannattaa tilata verkosta? Tilaamalla lehden netistä, voit saada lehtitilauksen jopa yli 50% edullisemmin normaalihintaan verrattuna ja saat tunnukset suosittuun digilehdet palveluun, jossa on luettavissa jopa yli 15 eri aikakauslehden vuosikerrat. Lisäksi saat kaikki numerot kotiin toimitettuna ilman postikuluja ja kestotilaajana olet automaattisesti mukana kustantajan järjestämissä arvonnoissa, jossa yksi lukija voittaa vuoden päätteeksi huikeat 35.000 euroa puhtaana käteen.

Sanoma Media Finland Oy:n samaan lehtiperheeseen kuuluvat lisäksi Gloria ja Glorian Koti lehdet.

Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavilta sivuilta: viinilehdet, leivontalehdet, perhelehdet.

Glorian ruoka ja viini on Suomen laadukkain ja arvostetuin ruokalehti

Tarvitsetko vinkkejä syntymäpäiväjuhlien tarjoiluun? Haluatko ruokaideoita rentoon viikonloppuun? Vai etsitkö helposti ja nopeasti toteutettavia ruokaohjeita kiireiseen arkeen? Jos vastasit kyllä, niin suosittelemme tilaamaan Glorian ruoka ja viini lehden!

Glorian Ruoka ja Viini lehdestä löydät parhaat ruokaohjeet ja vinkit niin kiireiseen arkeen, rentoon viikonloppuun kuin juhliinkin. Glorian ruoka ja viini on monipuolinen, ajankohtainen, tasokas ja ylellinen ruokalehti kaikille herkullisen ruoan ystäville. Lehti sopii niin kotikokeille kuin alan ammattilaisillekkin.

Lehti tarjoaa maukkaita ja varmasti toimivia ruokareseptejä. Lehden kaikki reseptit ja vinkit ovat ammattilaisten testaamia, joten noudattamalla ohjeita, et voi epäonnistua. Laadukkaat ja upeat ruokakuvat täydentävät lehden artikkeleita ja ruokareseptejä ja innostavat kokeilemaan hieman erikoisenpiakin reseptejä. Lehden sisällössä otetaan kaikki vuodenajat huomioon, joten kesällä löydät lehdestä parhaat grilliruoat, ennen joulua löydät lehdestä vinkit ja ohjeet joulupöydän herkkujen valmistamiseen, valmistujaisjuhlien aikaan esitellään suosituimmat tarjottavat valmistujaisjuhliin myös sadonkorjuuaika on otettu lehdessä huomioon, sillä silloin esitellään sadonkorjuukauden parhaat vinkit ja ohjeet.

Glorian ruoka ja viini lehti sisältää nimensä mukaisesti myös juomiin ja varsinkin viiniin liittyviä artikkeleita. Lehti esittelee muun muassa erilaisia viinejä ja antaa viinisuosituksia ja kertoo missä viineissä on paras hintalaatusuhde. Saat lehdestä muun muassa neuvoja, mikä viini sopii parhaiten eri ruokien kanssa ja mikä viini sopii tietyn ruoan kanssa. Lehdestä löytyy paljon mielenkiintoista luettavaa kaikille viinien ystäville.

Lehden lukijana tiedät ruokamaailman uusimmat trendit ja ilmiöt ensimmäisten joukossa ja pysyt perillä parhaista ruokamatkakohteista. Lehden tilaajana saat myös lukea jopa 15 eri aikakauslehden vuosikertoja suositusta digilehdet palvelusta. Digipalvelusta löydät eri aiheisia aikakauslehtiä, joten mielenkiintoista lukemista löytyy varmasti koko perheelle.

Lehden tiedot lyhyesti:

 • Lehden nimi: Glorian Ruoka ja Viini
 • Julkaisija/Kustantaja: Sanoma Media Finland Oy
 • Aloitusvuosi: 1999
 • Ilmestyy vuodessa: 8
 • Lukijamäärä: 145 000
 • Mieslukijoita: 36%
 • Naislukijoita: 64%
 • Lukuminuutit: 65 min
 • Lukijoiden ikä: 20 – 65+ vuotta
 • Irtonumero: Lehtipiste 10,90 € / kpl
 • Päätoimittaja: Sanna Maskulin

Hyödynnä Glorian Ruoka ja Viini tarjous ja tilaa lehti erikoishintaan lahjaksi

Glorian Ruoka ja Viini on varmasti yksi parhaista lahjalehdistä kaikille, jotka tykkäävät ruoanlaitosta ja viineistä. Se on asiantunteva aikakauslehti, joka sopii lahjaksi niin miehille, naisille kuin pariskunnille.

Lahjalehtenä ruokaaiheiset lehdet ovat loistavia, koska lehdestä riittää iloa moneksi vuodeksi, sillä lähes kaikki lehden tilaajat säästävät lehdet erinomaisten ja helppojen ruokaohjeiden ja reseptien takia. Glorian Ruoka ja Viini on lehti, jonka voi tilata lahjaksi esimerkiksi jouluna, äitienpäivänä, isänpäivänä tai ystävänpäivänä. Lehti sopii mainiosti myös tuparilahjaksi!

Glorian Ruoka ja Viini lehden upeat tilaajalahjat kuuluvat myös lahjatilaukseen. Jos tilaat lehden lahjaksi, niin tilaajalahja toimitetaan kuitenkin sinulle noin 1-3 kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisen jälkeen. Tilaajalahjan voit pitää itselläsi tai antaa lahjaksi myöhemmin. Tilaajalahjat ovat yleisesti tarkoitettu aina lehtitilauksen tekijälle, joten tilaajalahjan toimittaminen tapahtuu aina lehtitilauksen maksajalle.

Lehden tilaaja ei voi vaihtaa tilaajalahjan toimitusosoitetta, vaikka haluaisikin tilaajalahjan toimitettavan suoraan lehden lahjansaajan osoitteeseen. Tilaajalahjat toimitetaan aina ilmaiseksi postin kautta. Pienet tilaajalahjat toimitetaan suoraan lehtitilauksen maksajan kotiin ja suuremmat tilaajalahjat tulee noutaa postista.

Sanoma Media Finland Oy yhteystiedot

Puhelin: 0203 31010

Avoinna: ma-pe 9.00-17.00

Puhelun hinta: 8,8 senttiä/minuutti

Osoite: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Y-tunnus: 1524361-1

Glorian Ruoka & Viini lehden aineisto ja ilmestymispäivät 2017

Katso alla olevasta taulukosta Glorian Ruoka ja Viini lehden teemat, aineisto, varaus ja ilmestymispäivät.

LehtiVarauspäiväAineistopäiväIlmestymispäiväTeema
18.12.201612.12.20164.1.2017Ruoka- ja juomatrendit. Arki & kotiklassikot. Tee ja hyvän hinta-laatusuhteen klassikkoviinit. Terveellistä mausta tinkimättä. Gluteeniton leivonta.
227.1.201731.1.201722.2.2017Ruokamatkateema. Japani & Kiina. Viinimatka Kaliforniaan. Paahteiset maut. Kahvi, levä, viljat & pavut.
310.3.201714.3.20175.4.2017Leivontaa & juhlaa. Pääsiäinen, vappu, valmistujaiset, äitienpäivä. Suolaista & makeaa leivontaa. Helppo sushibuffa. Juoma: kuohuviinit & samppanja. Matkailu: Mallorca & Bilbao.
428.4.20172.5.2017 24.5.2017Suuri lihanumero, grillikauden avajaiset. Savua grillissä. Kesämaut osa 1: uusi peruna, mansikka, nokkonen jne. Grillikauden juomat: siideri, rosee & grilliviinit. Laivamatkailu lähikohteisiin.
58.6.201712.6.20175.7.2017Terveelliset herkut kesään & max 5 raaka-ainetta, nerokkaat kesäpastat. Grillikauden toinen aalto. kalakoulu grillissä. Oliiviöljy. Kotimaan matkailu. Olut & kalaviinit.
611.8.201715.8.20176.9.2017Valmista alle 30 minuutissa! Maustetrendit, omena, puolukka, sienet, karviainen, juurekset. Juoma. siideri & olut. Matkailu. Berliini & Pariisi. Riistakauden viinit.
715.9.201719.9.201711.10.2017Vuoden parhaat erikoisnumero. Ilmiöt, puheenaiheet, markettilöydöt, viinit, oluet, kirjat, matkakohteet. Ruokateema. USA. Uuden maailman viinit.
827.10.201731.10.201722.11.2017Suomalainen juhlanumero. 100 v, talven juhlat, tulevaisuuden maut & juomaekstra.