Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

maailman-historia-lehtiTilaa Maailman Historia netistä

  • Maailman Historia on aikakauslehti, joka kertoo parhaat tarinat maailman historiasta.
  • Lehtitarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.
  • Lehden pääaiheisiin kuuluvat historian uutiset, tarinat, tietovisat, kysymykset ja vastaukset, faktalaatikot ja ainutkertaiset kartat.
  • Lehti ilmestyy kerran kuukaudessa.
  • Maailman Historia lehti sisältää historiatietoutta antiikista 1900-luvulle saakka.
  • Tilaa Maailman Historia lehti netistä ja saat tilaajalahjan kaupan päälle.
  • Lehti sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita historian tramaattisista tapahtumista, sodista ja uusimmista tutkimustuloksista.

 

 

 Katso ajankohtainen lehtitarjous ja tilaa lehti netistä itselle tai lahjaksi!

tilaa maailman historia lehti

Maailman Historia tarjous

Katso Maailman Historia lehden ajankohtainen lehtitarjous ja tilaa lehti tutustumishintaan netistä. Hyödyntämällä lehtitarjouksen, voit säästää jopa 50% lehtitilauksessa. Lehtitarjouksen voi hyödyntää tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi.

Maailman Historia lehden lehtitarjous sisältää myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka saat ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahja kuuluu myös lahjatilaukseen, mutta tilaajalahja toimitetaan lahjatilauksissa aina lehtitilauksen maksajalle.

Tilaamalla lehden netistä, saat lehden kotiin kannettuna ilman erillisiä postikuluja ilmestymispäivänä.

Katso lehtitarjous ja tilaajalahja ja tee lehtitilaus itselle tai lahjaksi netin halvinpaan hintaan.

Maailman Historia lehden kuvaus

Oletko kiinnostunut maailman historian tapahtumista? Haluaisitko lukea ensimmäisten joukossa historian uutiset ja uusimmat tutkimustulokset? Vai haluaisitko mielummin lukea tarinoita sodista? Jos vastasit kyllä, niin silloin Maailman Historia on juuri oikea lehti sinulle!

Maailman Historia on todella suosittu aikakauslehti, joka ilmestyy kerran kuukaudessa. Lehti sisältää upeita kuvia ja mielenkiintoisia artikkeleita maailman historian tapahtumista. Maailman Historia lehden sisältöön kuuluvat historian uutiset, lukijoiden kysymykset ja vastaukset, vanhat ainutlaatuiset kartat, tietovisat, tarinoita sodista, faktalaatikot ja paljon muuta. Lehdessä on myös todella suosittu palsta, jossa julkaistaan lukijoiden lähettämiä kysymyksiä ja niiden vastauksia.

Maailman Historia lehti sisältää kaiken antiikista 1900-luvulle, kuten merkkitapahtumia, keksintöjä ja ihmisiä, jotka ovat olleet merkittävässä roolissa maailmanhistoriassa. Kokonaisuudessaan lehti on suuri, viihdyttävä, mielenkiintoinen ja jännittävä aikakauslehti, joka sisältää paljon opettavaista sisältöä maailman historiasta.

Osa lehden artikkeleista julkaistaan myös lehden suositulla nettisivulla, mutta ei läheskään kaikkia. Suosittelemme tutustumaan Maailman Historia lehteen paremmin tilaamalla lehden edullisesti netistä, jolloin saat myös tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi.

Saman aiheisia aikakauslehtiä löydät historialehdet, tiedelehdet ja yhteiskunnalliset lehdet kategorioista. Katso myös lehtien erikoistarjoukset ja tilaajalahjat etusivultamme.

Maailman Historia lehden tiedot 2017

Tilaa Maailman historia lehti lahjaksi

Maailman Historia lehti on mainio lahjalehti kaikille historiasta kiinnostuneille henkilöille. Voit tilata lehden  esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi tai isänpäivälahjaksi. Lehden lahjatilaus sisältää myös voimassa olevan tilaajalahjan, joka toimitetaan lehtitilauksen maksajalle. Lehti kannattaa tilata niin itselle kuin lahjaksikin netistä, koska verkossa lehtitarjoukset ovat aina huomattavasti halvenpia.

 

Bonnier Publications Oy yhteystiedot

Puhelin: 0207 608 560

Avoinna:  9.00-16.00