Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Suomen Kuvalehti

Suomen kuvalehti tarjousTilaa Suomen Kuvalehti netistä

 • Suomen Kuvalehti on joka viikko ilmestyvä aikakauslehti, joka sisältää ajankohtaista luettavaa Suomesta ja ulkomailta.
 • Lukijaetuna saat joka viikko Tv-maailma-liitteen ilmaiseksi.
 • Lehden pääaiheisiin kuuluvat politiikka, kansanväliset tapahtumat & kulttuuri.
 • Lehti on luotettava, arvostettu, puolueeton, korkealaatuinen ja viihdyttävä aikakauslehti, joka auttaa ymmärtämään maailmaa paremmin.
 • Lehti käsittelee yhteiskunnallisia kysymyksiä, talouden ja politiikan taustoja, kulttuuri-ilmiöitä, tieteen ja taiteen vaikutuksia.
 • Lehti ilmestyy 49 kertaa vuodessa.
 • Lehtitarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.

 

 


Tilaa Suomen Kuvalehti nyt tarjoushintaan itselle tai lahjaksi!

tilaa suomen kuvalehti


Suomen Kuvalehti lyhyesti

Suomen Kuvalehti käsittelee yhteiskunnallisia kysymyksiä, talouden ja politiikan taustoja, kulttuuri-ilmiöitä, tieteen ja taiteen vaikutuksia. Se tarjoaa korkealuokkaista ja viihdyttävää luettavaa viikottain. Lehti kertoo maailman tapahtumien, kansainvälisen politiikan ja maapalloistuneen globaalitalouden trendien lisäksi myös, mitä Suomessa tapahtuu. Lehden tilaajille toimitetaan viikoittain TV-maailma maksuttomana lukijaetuna.


Suomen Kuvalehden tarjous, irtonumero ja tilausohjeet

Lehti on tilattavissa palvelumme kautta säännöllisesti kotiin tai työpaikalle toimitettuna normaalin postin mukana ilman toimituskuluja. Katso uusi Suomen Kuvalehden tarjous ja tilaukseen mahdollisesti sisältyvät tilaajalahjat / tilaajaedut katso tarjous napista ja tilaa lehti verkosta. Jokainen lehtitarjous on voimassa myös lahjatilauksissa, joten voit tehdä tilauksen samalla myös ystävälle. Lehti on saatavilla myös irtonumerona lehtipisteistä.


Suomen Kuvalehti on tilattavissa netistä määräaikais- ja kestotilauksena

Lehti on tilattavissa verkosta määräaikais- ja kestotilauksena vuoden tai puolen vuoden mittaisella tilausjaksolla. Määräaikaistilaus on voimassa sovitun ajan, jonka jälkeen lehtitilaus päättyy automaattisesti. Kestotilaus on jatkuva tilaus, jossa tilaus uusiutuu aina automaattisesti tilauskauden viimeisen numeron jälkeen, kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen ilmoittamalla asiasta lehden kustantajalle puhelimitse tai verkossa.


Miksi Suomen Kuvalehti sitten kannattaa tilata verkosta?

Tilaamalla lehden netistä, saat aina tuoreen julkaisun ilmoittamaasi osoitteeseen toimitettuna ilman toimituskuluja. Lehtitilauksen yhteydessä voit itse valita tilaatko lehden määräaikaisesti, kestotilauksena, itselle, lahjaksi kaverille vai esimerkiksi suoraan työpaikalle toimitettuna. Voit tehdä lehtitilauksen muutamassa minuutissa silloin kuin se sinulle itsellesi parhaiten sopii omalla tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.


Lisää lehtitarjouksia löydät seuraavista kategorioista: yhteiskunnalliset lehdet, talouslehdet, tiedelehdet.


Suomen Kuvalehti tarjoaa ajankohtaista luettavaa maailman tapahtumista

Suomen Kuvalehti ilmestyy nyt 49 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Otavamedia Oy. Lehti sisältää artikkeleita ja tapahtumia niin meiltä Suomesta kuin muualta maailmastakin. Jo yli 100 vuotias julkaisu on tunnettu luotettavuudesta ja puolueettomasta sisällöstä. Vaikka lehti on yksi Suomen vanhimmista viikkolehdistä, niin silti se on edelleen todella suosittu aikakauslehti.

Lehti tarkartelee asiantuntevasti ja monipuolisesti muun muassa politiikkaa, taloutta, taidetta ja tiedettä. Lehden aiheet käsitellään aina perinpohjin ja Suomen Kuvalehti esitteleekin myös taustat ajankohtaisista uutisaiheista.

Suomen Kuvalehti on varmasti Suomen arvostetuin viikkolehti, joka kertoo kaikki tärkeimmät tapahtumat kotimaasta. Suomen Kuvalehden tuoreiden, asiantuntevien ja raikkaiden artikkelien takana on joukko huipputoimittajia, jotka matkustavat ympäri Suomea ja ulkomaita tekemässä uusia raportteja ja analyyseja viikottain.

Lehden monipuolisten, harvinaisen laadukkaiden ja tarkkojen kuvien takana on joukko Suomen huippukuvaajia. Suomen Kuvalehti on puolueeton, arvostettu, luotettava, korkealaatuinen ja viihdyttävä aikakauslehti, joka auttaa ymmärtämään maailman kehitystä paremmin.


Suomen Kuvalehti tiivistettynä:

 • Kustantaja: Otavamedia Oy
 • Ilmestyminen: 49 kertaa / vuosi
 • Aloitusvuosi: 1916
 • Lukijamäärä: 299 000
 • Mieslukijoita: 55 %
 • Naislukijoita: 44 %
 • Lukuminuutit: 82 min
 • Lukijoiden ikä: 20 – 65+ vuotta
 • Vastaava päätoimittaja: Ville Pernaa

Suomen Kuvalehti tarjous on voimassa myös lahjatilauksissa

Suomen Kuvalehti on mainio lahja sellaiselle henkilölle, joka on aidosti kiinnostunut politiikasta, taloudesta ja muista ajankohtaisista asioista. Lehden lahjatilaus on selkeintä tehdä verkossa, koska lehden tilaaminen lahjaksi on todella helppoa ja se vie aikaa vain muutaman minuutin.

Muihin aikakauslehtiin verrattuna Suomen Kuvalehti on huomattavasti kalliimpi lehti, joten lehti kannattaa tilata aina hyödyntämällä edullinen lehtitarjous, jolloin voit saada lehtitilauksen jopa puoleen hintaan! Aikakauslehden tarjous on tälläkin hetkellä todella edullinen ja lehtitarjouksen voi hyödyntää tilaamalla lehden itselle tai lahjaksi.

Lehden lahjatilauksen voit tehdä samalla sivulla kuin normaalikin lehtitilaus tehdään, mutta tilauslomakkeesta tulee vain valita lehden lahjatilaus, jolloin lehden vastaanottajan ja lehtitilauksen maksajan tiedot saa täytettyä erikseen.


Suomen Kuvalehden historia

 • Lehti on perustettu vuonna 1916.
 • Matti Kiveläs oli lehden ensimmäinen päätoimittaja, joka kaatui Suomen sisällissodassa vuonna 1918.
 • Suomen Kuvalehti yhdistyi Kansan Kuvalehden kanssa vuonna 1934.
 • 1975 lähtien aikakauslehti on jakanut journalistipalkinnon, jonka palkintosumma on 5000 euroa.
 • Lehti alkoi ilmestyä iPad-versiona vuonna 2010.
 • Suomen Kuvalehden verkkoversio muuttui maksulliseksi vuonna 2013.

Otavamedia Oy Yhteystiedot

Puhelinnumero: (09) 156 665

Avoinna: ma-pe 8-17

Osoite: Maistraatinportti 1, Esterinportti 1, Länsi-Pasila

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@otavamedia.fi


Kirjoita kommentti ja arvostele Suomen Kuvalehti

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=email,title]

 

Suomen Kuvalehden arvostelut

 

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=email,title schema=true count=10000]
Lehtitarjouksia.com
Logo