Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Aikakauslehdet

Aikakauslehdet sivulta löydät kaikki Suomen suosituimmat aikakauslehdet, joissa on juuri nyt tarjolla todella edulliset lehtitarjoukset. Aikakauslehtiä tilatessa kannattaa aina hyödyntää sivustomme parhaat lehtitarjoukset, koska silloin saat lehden huomattavasti edullisempaan hintaan. Palvelumme aikakauslehdet ja muut lehtitarjoukset ovat Suomen edullisimpia. Tutustu rauhassa yli 200 lehden valikoimaan ja tilaa lehti edullisesti itselle tai lahjaksi ja saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle. Tilaajalahjan arvo voi olla jopa yli 100 euroa.

Et-Terveys
Et-Matkaopas
Suuri Käsityö
Meidän Perhe
V8 Magazine
Tieteen Kuvalehti Historia
National Geographic
Me Naiset
Kodin Kuvalehti
Cosmopolitan
Aku Ankka
Koti ja Keittiö
Et-lehti
Valitut Palat
Ducktales
Oma Aika
Hyvä Terveys
Auto Bild Suomi
Tieteen Kuvalehti
Aku Ankka Juniori
Kunto Plus
Hifimaailma
Kotivinkki
Antiikki ja Design
Prinsessa
Glorian Ruoka ja Viini
Tee Itse
Apu Terveys
Unelmien Talo ja Koti
Auto Tekniikka ja Kuljetus
Sielunpeili
Spider-man
Senioriterveys
Voi Hyvin
Viherpiha
Vauhdin Maailma
Vegaanikeittiö
Tekniikan Historia
Tekniikka ja Talous
Tuulilasi
Talouselämä
Talomestari
Top Model
Tv-Maailma
Tex Willer
Kotimikro
Digikuva
Glorian Koti
Kotiblogit
Tosi Elämää
Ajolinja
Avotakka
Antiikki ja Taide
Arvopaperi
Ase & Erä
Parnasso
Nyyrikki
Mikrobitti
Metsästys ja Kalastus
Metallitekniikka
Suomen Kuvalehti
Meidän Mökki
Meidän Talo
Markkinointi & Mainonta
Meidän Koira
Vanhat Koneet
Luontaisterveys
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Koululainen

Kirjoita kommentti ja arvostele tilaamasi aikakauslehti

 

Aikakauslehtien arvostelut

 

5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Tekniikan maailman tilasin miehelle joululahjaksi. Se on joka vuotinen lahjatoive ollut 🙂

Sussu32
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Posiitiivisesti yllätyin Kodin Kuvalehden sisällöstä. Innolla odotan jo seuraavaa numeroa!!

Sanni34
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Koululainen tuli tilattua joululahjaksi tytölle. Se on sitä halunnut jo pitemmän aikaa.

Elias
5,0 rating
marraskuu 16, 2018

Seiska lehden laitoin tilaukseen. Sitä tykkää lukea koko perhe 🙂

Elli
5,0 rating
lokakuu 21, 2018

Maku ja Trendi tuli tilattua jälleen kerran. Molemmat aikakauslehdet ovat tulleet meille jo useamman vuoden 😊

Elli

Mitä aikakauslehdet ovat?

Aikakauslehdet ovat erilaisia julkaisuja, jotka ilmestyvät säännöllisesti ja ovat vapaasti kaikkien saatavilla.

Useimmat perinteiset paperiset aikakauslehdet ilmestyvät viikottain, kerran kahdessa viikossa, kerran kolmessa viikossa, kerran kuukaudessa ja toiset harvemmin.

Pääsääntöisesti lehdet sisältävät useita artikkeleita tai muuta toimituksellista sisältöä. Ne ei sisällä pääasiassa hinnastoja, tiedonantoja, ilmoituksia tai mainontaa.

Aikakauslehdet voivat olla muun muassa perinteisiä paperisia lehtiä tai pelkästään verkkojulkaisuja, joita luetaan erilaisissa verkkopalveluissa.

Suomessa julkaistavien aikakauslehtien valikoima on tänä päivänä valtava. Voisi siis sanoa, että Suomalaiset todella ovat kiinnostuneita vielä tänäkin päivänä paperisista lehdistä, vaikka yhä useampaa lehteä julkaistaan ainoastaan verkossa.

Suomessa julkaistaan tällä hetkellä jo yli 5000 eri aikakauslehteä. Lehtivalikoima on siis todella valtava väkilukuun verrattuna. Muualla maailmassa Suomi tunnetaankin eniten aikakauslehtiä lukevana maana.

Suomessa eri aiheiset aikakauslehdet ovat todella suosittua viihdettä

Aikakauslehdet sivulle olemme koonneet kaikki palvelumme lehdet, jotka luokitellaan aikakauslehdeksi. Aikakauslehdet ovat lehtiä, jotka ilmestyvät viikottain, kahden viikon välein tai kerran kuukaudessa. Meillä Suomessa lehdet ovat todella suosittua viihdettä. Monille meistä aikakauslehdet ovat tulleet tutuksi ensimmäisen kerran sairaalassa, hierojalla, parturissa, työpaikalla tai muissa odotustiloissa.

Aikakauslehdet ovat todella suosittuja niin meillä Suomessa kuin muualla maailmallakin ja sen huomaa siitä, että lehtiä näkee monissa eri paikoissa, kuten työpaikoilla ja erilaisissa odotustiloissa.

Nykyään kaikki aikakauslehdet ovat tilattavissa myös lahjaksi netistä, joka on varmasti nostanut lehtien myyntimääriä. Lehtien edulliset lehtitarjoukset myös houkuttelevat tekemään lehtitilauksen verkossa.

Lehtien mukana tilaaja saa yleensä vielä mukavia lisäpalveluja, yllätyslahjoja ja tilaajalahjoja.

Aikakauslehdet ovat tilattavissa määräaikais- ja kestotilauksena internetistä

Suomalaiset tilaavat aikakauslehdet yleensä kestotilauksena netistä, kun taas muissa maissa on tavallista, että tilataan vain yksi tai kaksi numeroa kotiin tai vaihtoehtoisesti ostetaan kaikki lehdet kaupasta irtonumerona.

Aikakauslehdet ovat nykyään todella helppo tilata internetistä itselle tai lahjaksi. Netistä saa aina rauhassa tutustua eri lehtisivustojen lehtitarjouksiin ja vertailla eri lehtien tilaajalahjoja.

Yleensä aikakauslehdet saa tilattua huomattavasti edullisemmin netistä kuin esimerkiksi ostamalla jokaisen numeron erikseen lehtipisteestä.

Varsinkin, jos pitää silmällä aktiivisesti lehtitarjouksia, voi saada lehtitilauksen jopa yli 50% normaalihintaa halvemmalla.

Aikakauslehdet osiosta löydät kaikki ajankohtaiset lehtitarjoukset

Päivitämme aikakauslehdet osioon uusimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat joka viikko, joten löydät sivultamme aina lehtien uusimmat lehtitarjoukset.

Tilaamalla lehdet sivustomme kautta, saat takuulla kaikki aikakauslehdet edulliseen tutustumishintaan, sillä emme julkaise palveluun lainkaan normaalihintaisia lehtitarjouksia.

Sivustomme tilatuimmat aikakauslehdet ovat SeiskaCosmopolitanTieteen KuvalehtiKodin KuvalehtiKotivinkki ja Aku Ankka.

Ensimmäinen Suomalainen aikakauslehti julkaistiin vuonna 1782

Suomen ensimmäinen aikakauslehti oli ”Om konsten att rätt behaga” joka ilmestyi ensimmäisen kerran jo vuonna 1782.

Tämä kasvatuksellinen, miellyttämisen taitoja opettava ja hyviä ominaisuuksia tähdentävä lehti oli suunnattu naisille. Aikakauslehdet alkoivat kasvaa nopeasti noin sata vuotta myöhemmin ja syntyi uusia lehtiä, kirjakauppoja ja kirjapainoja.

Vuosien saatossa lukuharrastus lisääntyi räjähdysmäisesti ja aikakauslehtiin alkoi ilmestyä myös kuvia sekä pikkuhiljaa aikakauslehtien ja sanomalehtien roolit selkenivät.

Aikakauslehdet kertoivat enemmän asioiden taustoja ja käsittelivät eri tapahtumia sekä teemoja kokonaisvaltaisesti.

Sanomalehdet puolestaan erikoistuivat sisällöltään enemmän uutisten välittämiseen ja yhteiskuntapoliittisiin kysymyksiin.

Tänä päivänä aikakauslehdet keskittyvät pääsääntöisesti arkisiin asioihin

Aikakauslehdet keskittyvät arkisiin asioihin kuten suruun, iloon, haasteisiin, perheeseen, ruuanlaittoon, elämään, kuolemaan, hyvinvointiin, lapsiin, rakkauteen ja muihin meille tärkeisiin aihepiireihin, jotka koskevat jokapäiväistä elämäämme.

Aikakauslehdet ovat monipuolisia ja ajankohtaisia julkaisuja, jotka tarjoavat mielenkiintoisen sisällön lisäksi myös esimerkiksi ristikoita, horoskooppeja, tv-ohjelmia, elokuvien arvosteluja ja paljon muuta.

Useimmat aikakauslehdet sisältävät myös asiantuntijoiden pitämiä palstoja, jotka tarjoavat ajankohtaisiin asioihin eri näkökulmia.

Suomen lehtimarkkinilla on Senioreille suunnattuja aikakauslehtiä runsas valikoima

Suomessa eniten lehtiä lukevat ovat varmasti iäkkäämmmät henkilöt, joten voisi sanoa, että seniorit ovat aikakauslehtien suurkuluttajia.

Vanhemmat ihmiset lukevat uutiset edelleen mielummin paperisesta lehdestä kuin internetistä. Vanhemmilla ihmisillä on toki myös aikaa lukea lehtiä huomattavasti enemmän kuin vielä työelämässä mukana olevilla ihmisillä.

Senioreille suunnatut aikakauslehdet käsittelevät laajasti eri aihealueita, kuten terveyttä, yhteiskunnallisia asioita sekä sosiaalisia asioita.

Aikakauslehdet sisältävät monipuolisia ja kattavia artikkeleita eri aiheista ja tarjoavat mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, vertaistukea ikäihmisille, apua talouden hoitamiseen sekä tärkeää tietoa päivittäisten asioiden hoitamisesta, tietoa eläkkeistä yms.

Senioreille suunnatut aikakauslehdet ovat Oma Aika, Senioriterveys, Viva, Et-lehti ja Eeva.

Senioreiden aikakauslehdet ovat yhä suositumpia kuin aijempina vuosina, ehkä juuri siksi, että ihmiset elävät koko ajan vanhemmiksi ja vanhemmat ihmiset pysyvät pitempään hyvässä kunnossa.

Aikakauslehdet ovat vuosi vuodelta yhä suositumpia lahjoja

Aikakauslehdet ovat todella suosittua viihdettä ja siksi niitä tilataan nykyään yhä enemmän myös lahjaksi netistä.

Lehtien lahjatilaus on kaikista helpointa ja edullisinta tehdä netissä, jolloin on mahdollista itse valita tilaustyypiksi kestotilaus tai lyhyt määräaikaistilaus sekä tilaukseen sisältyvä tilaajalahja.

Lähes kaikki aikakauslehdet sisältävät erilaisia tilaajalahjoja, jotka kuuluvat myös lahjatilaukseen. Lahjatilauksessa tulee kuitenkin muistaa,
että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Aikakauslehtien tilaajalahjoina voi olla esimerkiksi aktiivisuusranneke, muumimuki, lahjakortti, moccamaster kahvinkeitin, risteily, reppu, laukku, veitsisetti yms.

Seiska on Suomen suosituin aikakauslehti

Seiska on ehdottomasti Suomen suosituin aikakauslehti. Se on mukavan rento lehti, jota jaksaa lukea myös raskaan työpäivän päätteeksi.

Seiska on aikakauslehti, johon törmää lähes joka kerta eri odotustiloissa sairaalassa, parturissa tai työpaikan kahvihuoneessa.

Kerran viikossa ilmestyvästä lehdestä löytyy joka viikko kuumimmat juorut ja puheenaiheet.

Seiskan lukijana tiedät aina mistä juuri nyt puhutaan meillä ja maailmalla. Vaikka julkaisu tunnetaankin juorulehtenä, niin siinä on silti paljon muutakin sisältöä kuin ainoastaan pelkkiä juoruja.

Monet tykkäävät katsoa lehdestä esimerkiksi kattavasti esillä olevat tv-ohjelmat, elokuva arvostelut, horoskoopin, ristikon yms.

Seiskan suosiosta kertoo se, että lehteä lukee viikottain lähes miljoona Suomalaista.

Muita suosittuja aikakauslehtiä ovat Hymy ja Katso lehti, jotka ilmestyvät myös kerran viikossa.

Seura ja Apu ovat myös todella viihdyttäviä ja suosittuja aikakauslehtiä, jotka kuuluvat samaan kategoriaan.

Cosmopolitan on maailman suosituin nuorten naisten aikakauslehti

Cosmopolitan on ylivoimaisesti maailman suosituin nuorten naisten aikakauslehti.

Cosmopolitan on myös Suomessa sijoittunut suosituimpien aikakkauslehtien listaan.

Cosmopolitan on kerran kuukaudessa ilmestyvä aikakauslehti, jota julkaisee Sanoma Media Finland Oy.

Lehti tarjoaa mielenkiintoista ja ajankohtaista sisältöä noin 18-25-vuotiaille naisille.

Cosmopolitan tunnetaan myös nimellä Cosmo. Cosmon lukijoita yhdistää mielenkiinnon kohteet ja elämänasenne.

Se on nuorten naisten aikakauslehti, jota luetaan salilla, aamiaispöydässä, rannalla ja lämpöisen takan äärellä.

Aikakauslehti pitää lukijansa ajantasalla uusimmista trendeistä ja tuotteista. Se tunnetaankin nuorten naisten shoppailukatalogi numero ykkösenä, sillä lehdestä löytyy parhaat shoppailuvinkit, kuumimmat muotivaatteet ja uusimmat kosmetiikkatuotteet.

Aikakauslehti opastaa lukijoita parisuhteessa, työssä, vapaa-aikana kuin hyvinvointiinkin liittyen.

Lehti löytyy kaikestaan 34 eri kielellä ja sitä julkaistaan yli 100 maassa. Cosmopolitan rohkaisee ja kannustaa lukijoita elämään elämää juuri niin kuin itse haluavat.

Se on myös todella suosittu lahjalehti, sillä lähes kaikki nuoret naiset tykkäävät lehden sisällöstä.

Kotivinkki on yksi hienoimmista kotia käsittelevistä aikakauslehdistä

Kotivinkki on täynnä loistavaa elämänasennetta, hyviä vinkkejä ja ideoita! Se on aikakauslehti, joka tuo mukavasti piristystä tavalliseen arkeen.

Kotivinkin artikkelit painottuvat sisustukseen, perheeseen, ruokaan, lasten kasvatukseen, hyvään oloon, työelämään ja parisuhteisiin.

Kotivinkki on ylivoimaisesti yksi hienoimmista kotia käsittelevistä aikakauslehdistä.

Kotivinkissä lukijat pääsevät tutustumaan mitä upeimpiin koteihin. Aikakauslehden koti-osiossa perehdytään tarkemmin kodikkuuteen, viihtyisyyteen ja persoonallisuuteen. Uusimmat trendit eivät ole osion keskipisteenä, mutta nekin vilkaistaan osiossa läpi.

Jokainen numero sisältää upeita käsityö ja askarteluideoita ja paljon hyviä sisustusideoita niin sisälle kuin pihallekkin.

Kotivinkin sisustusideoissa pyritään usein käyttämään vanhoja tavaroita aivan uuteen käyttötarkoitukseen, kuten esimerkiksi euro-lavoja käytetään paljon sisustamisessa.

Jokaisen lehden sisältöön kuuluvat myös herkulliset ruokareseptit ja leivontaohjeet, joita on helppo ja nopea valmistaa kiireisen arjen keskellä.

Aikakauslehti tarjoaa myös erilaisten julkkisten henkilöhaastattelut, joissa lukija pääsee tutustumaan erilaisiin ihmisiin ja lukemaan heistä tarkemmin.

Asiantuntija-artikkeleissa pureudutaan tarkemmin vaikeimpiin asioihin, kuten esimerkiksi parisuhdeongelmiin, taloushuoliin ja lasten kasvatukseen liittyviin ongelmiin. Kotivinkki on aikakauslehti, joka sopii hyvin niin nuorille kuin vanhemmillekkin ihmisille.

Tieteen Kuvalehti on pohjoismaiden suurin ja suosituin tiedettä käsittelevä aikakauslehti

Haluatko tietää enemmän siitä, miten meitä ympäröivä maailma toimii? Haluatko lukea ensimmäisten joukossa tieteen uusimmista saavutuksista ja läpimurroista? Silloin Tieteen Kuvalehti on juuri oikea aikakauslehti sinulle!

Suuren suosion kerännyt Tieteen Kuvalehti on pohjoismaiden suosituin ja suurin tiedettä käsittelevä aikakauslehti.

Se tarjoaa tietoa tieteen uusimmista edistysaskeleista tarkkojen kuvien ja helposti ymmärrettävien artikkelien muodossa.

Se auttaa lukijoita ymmärtämään maailmaa paremmin ja tarjoaa uusia näkökulmia arkipäiväisiin kuin ihmeellisimpiinkin maapallon ilmiöihin.

Aikakauslehden kaikkia aiheita käsitellään asiantuntevasti ja havainnollistavasti, mutta silti viihdyttävyyttä unohtamatta.

Tieteen Kuvalehti käsittelee todella laajasti eri aihepiirejä kuten ihmisiä, ihmiskehoa, teknologiaa, avaruutta, luontoa ja paljon muita mielenkiintoisia aiheita.

Tieteen Kuvalehti on aikakauslehti, joka vie lukijat uskomattomille avaruusmatkoille, tutustuttaa ihmiskehon erikoisimpiinkin ominaisuuksiin, kertoo äärimmäisten sääilmiöiden syyt sekä paljon muuta jännittävää.

Tieteen Kuvalehti on mainio aikakauslehti kaiken ikäisille lukijoille, sillä se tarjoaa todella paljon ajankohtaista ja opettavaista sisältöä, joka sopii koko perheen luettavaksi. Lehti sopii erinomaisesti kaikille tiedonjanoisille ja uteliaille ihmisille, sukupuolta ja ikää katsomatta.

Et-lehti on senioreiden oma aikakauslehti

Et-lehti on sisällöltään todella tuhti ja hyödyllinen aikakauslehti, joka sisältää nyt entistä enemmän koskettavia tarinoita ja mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja.

Et-lehti on yhä enemmän hyötylehti, joka tarjoaa lukijoille ratkaisuja, tietoa ja neuvoja tärkeisiin asioihin. Se on suunnattu noin +50-vuotiaille miehille ja naisille, mutta lehteä tykkää lukea myös nuoremmat henkilöt.

Lehti sisältää ehkä hieman enemmän sisältöä naisille, mutta lehdestä löytyy mielenkiintoista sisältöä myös miehille.

Et-lehti on aikakauslehti, joka ilmestyy tällä hetkellä 20 kertaa vuodessa. Se sisältää esimerkiksi todella hyödyllisen omat-eurot osion, jossa opastetaan tarkasti omaisuuden hoitamisessa, eläkeasioissa, vakuutusasioissa ja yleisesti rahan käytöstä.

Lehti sisältää paljon mielenkiintoisia haastatteluja aivan tavallisista ihmisistä ja lehti kulkee vahvasti arjessa mukana.

Et-lehdestä löydät paljon sellaista sisältöä, mitä mikään muu aikakauslehti ei kirjoita. Lehden mielenkiintoiset henkilöhaastattelut, tavallisten ihmisten haastattelut ja hyödylliset hyötyosiot sekä lehden ajankohtainen ja monipuolinen sisältö kiehtovat lukijoita vuodesta toiseen.

Aikakauslehdet ovat julkaisuja, jotka täyttävät seuraavat kriteerit

  • Aikakauslehdet ovat vapaasti kaikkien tilattavissa tai laajalti saatavissa.
  • Lehdet sisältävät useita artikkeleita tai muuta toimituksellista aineistoa.
  • Aikakauslehdet ei sisällä pääasiallisesti liikealan tiedonantoja, ilmoituksia, hinnastoja tai mainoksia.
  • Lehti voi olla myös ainoastaan verkossa oleva julkaisu.

Miksi aikakauslehdet kannattaa hankkia netistä?

  • Kaikki aikakauslehdet saat huomattavasti halvemmalla netistä.
  • Tekemällä lehtitilauksen netistä, saat tilaajalahjan kaupan päälle.
  • Netistä löydät aikakauslehdet nopeasti kaiken ikäisille henkilöille.
  • Voit tilata lehdet netistä kestotilauksena tai määräaikaisesti.
  • Verkosta voit tilata lehdet vaivattomasti joko itselle tai lahjaksi.
  • Tilaamalla aikakauslehdet netistä, saat lukea lehteä myös puhelimella, tietokoneella tai tabletilla.

Kaikki lehtitarjoukset ja tilaajalahjat löydät etusivultamme: