Näytetään kaikki 5 tulostaTietokonelehdet

Tietokonelehdet netistä

Tietokonelehdet ovat varsinkin nuorten keskuudessa suosittuja aikakauslehtiä, kuten myös esimerkiksi urheilulehdet. Toki vanhemmatkin ihmiset ovat niistä kiinnostuneita, mutta nuoret pitävät niistä huomattavasti enemmän.

Tietokoneaiheiset lehdet kertovat tietokoneista ja tietotekniikasta kotikäyttäjää innostavalla tavalla. Lehtien artikkelit ovat aina kirjoitettu mahdollisimman helposti ymmärrettävällä tavalla. Artikkeleissa opastetaan tietokoneen ja muiden tärkeiden laitteiden käytössä. Yksi suosituimmista tarjouksista on ollut jo vuosia Kotimikro tarjous, johon suosittelemme tutustumaan.

Tietokonelehtien tarkoitus on opastaa kotikäyttäjiä hyödyntämään tietokoneiden hyötyohjelmia ja viihdeominaisuuksia sekä opettaa käyttämään tietokonetta itsenäisesti. Useimmat nuortenlehdet sisältävät myös cd:n, jossa on tietokoneeseen tarpeellisia tietoturvaohjelmia ja tietenkin hauskoja pelejä.

Kaikki aikakauslehdet kannattaa nykyään tilata netistä, vaikka lehtiä voikin tilata esimerkiksi lehtimyyjiltä tai ostaa kaupasta irtonumeroina. Kauppojen irtonumerot käyvät kuitenkin pitemmän päälle kalliiksi ja netissä tietokonelehdet ovat huomattavasti edullisempia kuin lehtimyyjillä.

Tilaamalla lehdet netistä, saat itse valita tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti ja kaupan päälle saat vielä valita hyödyllisen tilaajalahjan. Lehteä tilatessa saat myös vapaasti valita tilaatko lehden itselle vai lahjaksi.