Näytetään kaikki 14 tulostaPoikien lehdet

Poikien lehdet netistä

Tältä sivulta löydät kaikki suosituimmat poikien lehdet. Suosituimmat lastenlehdet ovat mm Aku Ankka Juniori, Aku Ankka, Pelit ja Roope-setä. Lehden valitseminen kannattaa aloittaa lapsen iästä. Minkä ikäiselle lapselle lehti tilataan? Toinen tärkeä asia on se, mistä lapsi on kiinnostunut?

Nämä kaksi asiaa kannattaa ottaa huomioon ennen lehden tilaamista. Jotkut lapset tykkäävät esimerkiksi jääkiekosta tai eläimistä ja toiset taas leipomisesta tai sarjakuvista. On myös olemassa lehtiä, joista lähes kaikki lapset pitävät.

Aku Ankka on aina ollut yksi poikien suosikkilehti, mutta lapsille on tarjolla myös paljon muita suosittuja lehtiä, jotka löydät myös sivuiltamme. Palvelustamme löydät kaikki suosituimmat poikien lehdet, joissa on todella edulliset lehtitarjoukset.

Lapset eivät lue enää kirjoja niinkään paljoa, mutta erilaiset lehdet tuntuvat kiinnostavan niitäkin enemmän, esimerkiksi Aku Ankka on lehti joka kiinnostaa lähes kaikkia lapsia.

Perheen pienemmille on myös tehty oma lehti, joka on Aku Ankka Juniori. Se sopii hyvin perheen pienemmille ja lapsille jotka eivät vielä osaa lukea.

Aku Ankka Juniori on pienten poikien lehti

Aku Ankka Juniori on pienten lasten oma sarjakuvalehti, joka on suunniteltu noin 3-8-vuotiaille lapsille. Se sopii hyvin lasten ensimmäiseksi lehdeksi. Lehden tilaajat saavat Aku Ankka Juniori lehden kerran kuukaudessa kotiin kannettuna ja käyttöönsä viikottain päivittyvän digipalvelun, jotka yhdessä muodostavat todella suositun paketin, joka on lasten oma juttu.

Sarjakuvalehdet sisältävät 36-sivua, josta noin puolet on silkkaa sarjakuvaa ja loput sivut ovat täynnä mukavia puuhatehtäviä kuten, erilaisia sokkeloja, piirustustehtäviä ja väritystehtäviä. Lehti sisältää useamman lyhyen tarinan, joiden tekstit ovat tehty helposti luettavaan muotoon.

Suositussa lehdessä lapsi tapaa myös paljon tuttuja hahmoja kuten autoja, nalle-puh, prinsessoja sekä paljon muita elokuvasankareita. Sarjakuvalehti ja digipalvelu ovat yhdessä todella hyödyllinen paketti pienille lapsille. Aku Ankka Juniori lehden ja digipalvelun avulla lapsi oppii esimerkiksi numeroita, lukemista ja kirjaimia.

Sarjakuvalehti ja puuhatehtävät sopivat erinomaisesti pienille lapsille, sillä ne on suunniteltu yhdessä varhaiskasvatusammattilaisten kanssa.

Aku Ankka on suosittu poikien lehti

Aku Ankka on ehdottomasti suosituin poikien lehti. Sarjakuvalehti sopii hyvin lapsille, jotka osaavat jo itse lukea. Aku Ankka kuuluu Suomen suosituimpiin sarjakuvalehtiin. Joka keskiviikko ilmestyvää lehteä lukee noin 1.3 miljoonaa suomalaista.

Lehden seikkailut ja sisältö sopivat kaiken ikäisille lapsille, mutta aivan pienille lapsille lehteä ei kannata tilata, sillä pienille lapsille on suunniteltu oma sarjakuvalehti Aku Ankka Juniori.

Aku Ankka lehden tilaajat saavat suositun sarjakuvalehden joka keskiviikko omaan postilaatikkoon kannettuna. Lehden tarinat kulkevat ajassa mukana ja ovat aina yhtä hauskoja. Lehden tarinoissa on paljon tuttuja hahmoja mm Roope-setä, Tupu, Hupu, Lupu, Hannu Hanhi, Pelle Peloton, Iines, Kroisos Pennonen, Karhukopla, Mikki Hiiri, Minni, Pluto, Hessu Hopo sekä Milla Magia.

Joka viikko ilmestyvä Aku Ankka on aina ollut todella suosittu lehti ja kulkenut aina mukana Suomalaisten arjessa. Aku Ankka on lehti jota luetaan lähes joka paikassa kuten esimerkiksi koulun jälkeen, työpäivän jälkeen, aamupalapöydässä, automatkoilla ja ennen nukkumaan menoa.

Lehden jännittävät ja hauskat tarinat vetävät kaiken ikäisiä puoleensa. Aku Ankka tunnetaankin koko perheen yhteisenä lehtenä, jota jokainen tykkää lukea.

Roope-setä tarjoaa mielenkiintoista sisältöä tytöille ja pojille

Pihinä ja ahneena tunnettu Roope-setä on yksi Ankkalinnan tunnetuimmista hahmoista ja siksi sille onkin tehty ihan oma sarjakuvalehti Suomeksi, joka ilmestyy kerran kuukaudessa. Lehden pääosassa on itse Roope-setä, mutta lehden tarinoissa tapaa myös paljon Aku Ankasta tuttuja hahmoja, kuten mm Aku Ankan, veljenpojat Tupu, Hupu ja Lupu.

Roope-setä lehden kaikki sarjakuvat ovat Suomessa ennenjulkaisemattomia, joten lehden tilaajajat saavat lukea aivan uusia tarinoita jokaisesta lehdestä. Jokainen lehti sisältää kolme tai neljä pitkää tarinaa ja lehdessä on yhteensä 100 sivua.

Roope-setä lehden tilaajat saavat kerran vuodessa erikoispaksun sarjakuvalehden, joka sisältää 132 sivua. Useammat sarjakuvien ystävät tilaavat niin Aku Ankan kuin Roope-setä lehdenkin, sillä molemmat lehdet täydentävät toisiaan ja kertovat hieman eri näkökulmista Ankkalinnan hahmoista. Roope-setä lehden tilaajia hemmotellaan usein myös erilaisilla tilaajalahjoilla, joiden arvo voi olla jopa 50 euroa.

Pelit on sopiva vanhempien poikien lehti

Pelit lehti on tietokone ja konsolipelien aikakauslehti, joka ilmestyy tällä hetkellä 11 kertaa vuodessa. Pelit lehti ilmestyi ensimmäisen kerran jo vuonna 1992. Suurin osa lehden lukijoista on 12-45-vuotiaita miehiä, jotka ovat kiinnostuneita konsolipeleistä ja tietokonepeleistä.

Levikiltään lehti on Pohjoismaiden ja Suomen suuri peliaiheinen lehti. Se keskittyy suurimmaksi osaksi erilaisiin konsoli ja tietokonepeleihin, joka myös erottaa lehden muista tietotekniikan alan lehdistä.

Pelit lehden sisältö koostuu suurimmaksi osaksi erilaisten pelien arvosteluista ja peleihin liittyvistä oheisartikkeleista kuten esimerkiksi peliuutisista ja pian julkaistavista peleistä. Lehdestä löytyy myös erillinen osio, jossa käsitellään erilaisia peliohjaimia ja paljon muita pelaamiseen liittyviä tuotteita.

Jokainen Pelit lehti sisältää myös toimittajien kirjoittaman kolumnin eri peleistä. Lehti julkaisee aika ajoin myös erikoisnumeroita, jotka keskittyvät pelkästään esimerkiksi urheilupeleihin tai musiikkipeleihin.

Lehti arvostelee erilaisia konsolipelejä ja tietokonepelejä sanallisen artikkelin lisäksi 100 pisteen asteikolla, josta lehden lukijoiden on helppo vilkaista eri pelien pisteet. Lehti voi antaa pelille myös ”Pelit lehti suosittelee” leiman pelin arvosanasta riippumatta jos pelissä on esimerkiksi täysin uusi idea tai jonkin osa-alueen toteutuksen ansiosta.

Poikien lehdet lahjaksi

Tältä sivulta löydät kaikki suosituimmat poikien lehdet, joita tilataan usein myös lahjaksi. Lehti on nykyään todella suosittu ja haluttu lahja. Tilatuimpiin lahjalehtiin kuuluvat muun muassa Aku Ankka, Aku Ankka Juniori, Roope-setä ja tietenkin Pelit lehti.

Lehti tilataan usein useammaksi kuukaudeksi tai jopa vuodeksi kerralla, joten siitä riittää iloa pitkäksi aikaa. Aikakausilehtiä tilataan nykyään yhä useammin ystävänpäivälahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi tai muuten vain esimerkiksi pienille lapsille, jotka opettelevat vasta lukemaan.

Erilaisten lehtien avulla lapsi oppii numeroita, kirjaimia ja myöhemmin lukemaan ja kirjoittamaan. Lehdistä on siis todella paljon hyötyä lapsille. Lähes kaikki poikien lehdet sisältävät useita tilaajalahjoja. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi kirja, laukku, reppu, radio-ohjattava lennokki / auto tai aktiivisuusranneke.

Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saa valita yhden lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi. Muista, että jos tilaat lehden lahjaksi, niin tilaajalahja lähetetään kuitenkin aina lehtitilauksen maksajalle ja saat itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi. Tutustu sivustomme edullisiin lehtitarjouksiin ja tilaa lehti lahjaksi omalle lapselle tai esimerkiksi kummilapselle.