Näytetään kaikki 8 tulostaTerveyslehdet

Terveyslehdet netistä

Terveyslehdet ovat nousseet todella suosituiksi aikakauslehdiksi Suomessa, niitä tilaavat niin nuoret kuin vanhemmat ihmiset niin itselle kuin lahjaksi.

Suosituimmat lehdet ovat ehdottomasti Kunto Plus, Sport, ET-terveys ja Hyvä Terveys. Nykyään terveyslehtiä on tarjolla laaja valikoima, josta löytyy varmasti jokaiselle mieleinen lehti ja edullinen lehtitarjous.

Terveyslehdet kannustavat lukijoita terveellisempiin elämäntapoihin mukavan rennolla tavalla. Ne tarjoavat terveellisiä ruokareseptejä, jumppaohjeita, tietoa eri liikuntalajeista ja mielenkiintoista sisältöä esimerkiksi unen laadusta, hyvästä olosta, rentoutumisesta sekä ohjeita ja vinkkejä yleisesti hyvinvointiin liittyen.

Monet tilaavat mielenkiintoisen terveyslehden myös sen takia, että lehti tarjoaa tärkeää motivaatiota ja tsemppaa silloin, kun on vaikeaa.

Terveyslehdet ilmestyvät yleensä kerran kuukaudessa, kerran kahdessa viikossa tai kerran viikossa. Innokkaimmat liikunnan ja terveellisien elämäntapojen ystävät tilaavat yhä enemmän sellaisia terveyslehtiä, jotka ilmestyvät kerran viikossa.

Terveyslehdet ovat siitä mukavia lehtiä, että lähes kaikki sopivat niin aloittelijoille kuin koville treenaajillekin. Saman tyyppisiä julkaisuja löydät hyvän valikoiman urheilulehdet osiosta.

Hyvä Terveys on Suomen suurin ja suosituin terveyslehti

Hyvä Terveys lehti tukee ja motivoi hyviin terveystekoihin, oli kyseessä sitten pienet muutokset kohti terveellisempää elämää tai suuri elämäntaparemontti.

Hyvä Terveys lehden ohjeet ja vinkit auttavat lukijoita pysymään hyvissä päätöksissä ja tukevat arkipäiväisissä valinnoissa.

Lehti kannustaa, motivoi ja innostaa tutustumaan yleisesti hyvinvointiin, liikuntaan ja terveelliseen ravintoon. Se tarjoaa myös tärkeää tietoa kauneudenhoidosta ja laihduttamisesta.

Lehden vinkeillä löydät varmasti juuri sinulle sopivan liikuntamuodon ja parhaat vinkit terveellisempiin ruokailutottumuksiin, joiden ansiosta pääset varmasti tavoitteisiin.

Aikakausilehti on monipuolinen ja suuri lukupaketti täynnä vinkkejä ja ohjeita kohti terveellisempää elämää. Lehden tekijöinä on joukko terveysalan ammattilaisia, joten lehden sisältöön voi aina luottaa.

Löydät aina oikeaa tietoa sairauksien ehkäisystä ja hoidosta. Hyvä Terveys lehdestä löytyy myös lukijoiden omia terveystarinoita ja kokemuksia. Aloita terveellisempi elämä jo tänään ja tilaa lehti edulliseen tarjoushintaan.

Et-Terveys on terveydestä ja hyvinvoinnista kertova aikakauslehti

Et-Terveys on Suomalaisten uusi hyvinvoinnista ja terveydestä kertova lehti. Se on suunnattu noin 55+ vuotiaille miehille ja naisille.

Et-Terveys on kaikkien lehtivalinta, jotka haluavat aloittaa terveellisemmän elämän tai suuremman elämäntaparemontin. Se neuvoo ja ohjeistaa henkilökohtaisen valmentajan tavoin kohti terveellisempää elämää.

Lehden sisältöön kuuluvat terveys, hyvinvointi ja tuotteiden sekä palveluiden vertailut. Lisäksi se tarjoaa mielenkiintoisia teemoja ja aiheita, joita käsitellään lukijoiden omien kokemuksien kautta.

ET sisältää myös omalääkäripalvelun, joka auttaa lukijoita pysymään terveenä pitkälle eläkevuosiin. Lukijoiden selviytymistarinat ovat mielenkiinoista luettavaa ja tarjovat tärkeää vertaistukea.

Oma ohjaaja-osiosta lukijat pääsevät poimimaan juuri itselle sopivat vinkit. Sisältöön kuuluvat myös terveyspalveluiden ja erilaisten tuotteiden esittelyt, hintavertailut ja testit.

Et-Terveys on aikakauslehti, josta löydät aina kaikista tärkeimmät terveysuutiset. Se on yksi hienoimmista lahjalehdistä, joka sopii erinomaisesti kaikille 55+ vuotiaille miehille ja naisille.

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi Et-Terveys sisältää upeita tilaajalahjoja, jonka saa ilmaiseksi kaupan päälle, kun tilaa lehden itselle tai lahjaksi. Tilaa Et-Terveys lehti jo tänään ja saat tärkeimmät terveysuutiset kotiin kannettuna.

Apu Terveys lehti tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa tietoa terveydestä

Apu Terveys lehti kertoo asiantuntevasti, luotettavasti ja helposti ymmärrettävällä tavalla erilaisista sairauksista ja niiden hoitamisesta.

Lehti ilmestyi aikaisemmin vain kerran vuodessa Apu lehden yhteydessä, mutta suuren suosion johdosta lehdestä päätettiin tehdä oma aikakauslehti, joka ilmestyi vielä vuonna 2016 kuusi kertaa vuodessa. Yhä kasvavan suosion myötä lehteä julkaistaan vuonna 2017 jo 10 kertaa vuodessa.

Lehti on suunnattu niin miehille kuin naisille, jotka ovat kiinnostuneita omasta ja läheistensä terveysdestä. Se tarjoaa vertaistukea, hyötytietoa itsehoidosta, tietoa painonhallinnasta, terveellisestä ruoasta, liikunnasta ja ravitsemuksesta.

Mielenkiiintoiset selviytymistarinat antavat lukijoille vertaistukea ja voimaa sairauksien selättämiseen ja hoitamiseen.

Teemoihin kuuluvat liikunta, terveyden ylläpito, masennus, rentoutuminen, syöpä, vatsavaivat, hartiat, vitamiinit, dietit, niskat, vatsan hyvinvointi, aivojumppa, ennaltaehkäisy, verenpaine, ravitsemus ja suositut terveysuutiset.

Apu Terveys lehden tekijöinä on joukko ammattilaisia kuten esimerkiksi lääkäreitä ja asiantuntijat, joten löydät lehdestä aina oikeaa ja luotettavaa tietoa terveydestä.

Kunto Plus tarjoaa inspiraatiota terveellisiin elämäntapoihin

Kunto Plus lehti antaa ideoita ja inspiraatiota terveellisiin elämäntapoihin. Sen keskeisintä sisältöä ovat liikunta, hyvinvointi ja terveys.

Kunto Plus sopii hyvin kaikille, jotka pitävät liikunnasta ja terveellisestä elämästä, tarvitsevat apua painonhallintaan tai motivaatiota liikunnan aloittamiseen pitkän tauon jälkeen.

Lehti sisältää mielenkiintoista sisältöä niin aloittelijoille kuin kauemman aikaa liikuntaa harrastaneille. Oli tavoitteesi sitten terveellisemmän elämän aloitus, kesäkuntoon pääseminen, Kunto Plus motivoi, tsemppaa ja innostaa jatkamaan sekä pääsemään tavoitteisiin, silloin kun on vaikeaa.

Kunto Plus on kuin hyvä treenikaveri, joka innostaa ja tsemppaa eteenpäin sekä iloitsee kanssasi saavutuksista. Se sisältää todella paljon erilaisia vinkkejä, ohjeita, kunto-ohjelmia ja harjoituksia, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kauemman aikaa liikuntaa harrastaneille.

Lehti käsittelee todella monipuolisesti kuntoiluun ja terveyteen liittyviä aiheita. Aihepiireihin kuuluvat terveellinen ravinto, kauneus ja terveys, treeni, laihdutus, juoksu ja liikunta.

Lehteä tehdään yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa, joten voit olla varma, että saat lehden mukana aina uutta ja luotettavaa sisältöä kuntoilusta ja liikunnasta.

Kunto Plus on yhä suositumpi lahjalehti. Lahjatilaus kannattaa tehdä aina netissä, jolloin saat itse valita tilaustyypiksi kestotilauksen tai lyhyen määräaikaistilauksen ja valita useista tilaajalahjoista mieleisimmän.

Fit lehti tsemppaa terveellisiin elämäntapoihin reippaalla ja positiivisella tavalla

Fit lehti kannustaa ja motivoi terveellisempiin elämäntapoihin kivan rennolla tavalla. Sen sisältö koostuu kaikesta, mikä liittyy liikuntaan, urheiluun, hyvinvointiin ja hyvään oloon.

Fit kertoo hyvästä ruoasta, terveellisistä elämäntavoista, henkisestä hyvinvoinnista, arjen asioista ja ihmissuhteista. Sen sisältöön kuuluvat myös erilaiset liikunta ja treeniohjelmat, jotka sopivat niin kovemmille treenaajille kuin aloittelijoille.

Lehti haluaa auttaa ja innostaa jokaista lukijaa etsimään sopivan urheilulajin, jota tykkää harrastaa. Se tarjoaa paljon vinkkejä erilaisista liikuntalajeista ja erilaisten liikutavälineiden vertailuja, joista on paljon hyötyä lukijoille.

Fit lehdestä lukijoiden on helppo poimia mieleinen kuntoiluohjelma ja juoksuohjelma sekä valita itselle paras ruokavalio.

Fit on todella suosittu lehti, jota tilataan niin itselle kuin lahjaksi. Lehden lahjatilaus kannattaa tehdä netissä, koska silloin voit itse valita tilaustyypiksi kestotilauksen tai määräaikaistilauksen.

Lahjatilauksissa suositaan aina määräaikaistilausta, koska silloin lehden tulo loppuu kampanjan viimeiseen numeroon, eikä lahjansaajan tarvitse perua lehtitilausta.

Sport lehti tarjoaa terveystietoa ja liikunnan iloa

Sport lehti motivoi säännölliseen treeniin ja antaa hyviä ohjeita ja vinkkejä kuntoilun tueksi urheilua jo aktiivisesti harrastaville. Liikuntaa ja urheilua ikuisesti aloittajille Sport auttaa tekemään liikunnasta pysyvän elämäntavan ja pääsemään hyviin tuloksiin.

Se testaa ja vertailee erilaisia liikuntavälineitä, uusia välineitä, uutuuslajeja ja auttaa lukijoita löytämään sopivan lajin ja välineet. Jokainen numero sisältää myös terveellisiä ja herkullisia ruokareseptejä, jotka sopivat hyvin kuntoilijalle.

Sport sisältää myös osion, jossa asiantuntijat kertovat ravitsemuksesta, joilla saat parhaat tulokset treenaamisessa ja pääset tavoitteisiin nopeammin esimerkiksi painonhallinassa. Se esittelee myös sopivat ja parhaat kauneustuotteet urheilijoille, jotka kulkevat näppärästi mukana treenilaukussa. Uusin Sporttimuoti ja vapaa-ajan katuomuoti esitellään myös lehdessä.

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi Sport lehti hemmottelee lukijoitaan erilaisilla tilaajalahjoilla, jonka saat kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi.

Tilaajalahjoja on yleensä useampi, joista saa valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä. Lahjatilaus kannattaa aina tehdä netissä, koska silloin voit rauhassa etsiä edullisimman lehtitarjouksen ja valita tilaustyypiksi kestotilauksen tai muutaman lehden mittaisen määräaikaistilauksen, joka päättyy automaattisestin.

Lahjatilauksissa suositaan usein lyhyttä määräaikaistilausta, koska silloin lahjansaaja ei itse joudu perumaan lehtitilausta, vaan se loppuu automaattisesti.

Terveyslehdet lahjaksi

Terveyslehdet ovat todella suosittuja ja haluttuja lahjalehtiä. Kaikki sivustomme terveyslehdet kuuluvat lehtiin, joita voi tilata halutessaan myös lahjaksi vaikka hyvälle ystävälle.

Lehtien lahjatilaus kannattaa ehdottomasti tehdä netissä niin kuin normaalikin lehtitilaus, koska silloin voit itse valita haluatko tilata lehden muutaman lehden mittaisena määräaikaistilauksena vai haluatko tilata lehden edullisena kestotilauksena.

Lahjatilauksissa suosittelemme valitsemaan määräaikaisen lehtitilauksen, koska silloin lehtitilaus päättyy automaattisesti, eikä lahjansaajan tarvitse itse perua lehtitilausta.

Tilaamalla lehden kestotilauksena saat kaikki tilaajaedut käyttöösi ja jos lehti järjestää kilpailuja, olet niissä mukana automaattisesti, mutta lehtitilaus täytyy silloin perua puhelimitse tai netissä.

Kaikki lahjatilaukset sisältävät erilaisia tilaajalahjoja, jonka saa valita lehtitilauksen yhteydessä. Lahjatilauksissa tulee kuitenkin muistaa, että tilaajalahja toimitetaan lähes aina lehtitilauksen maksajalle, joten tilaajalahja tulee itse antaa myöhemmin lahjaksi tai sitten voit pitää tilaajalahjan itselläsi.

Jos lehtitarjous sisältää tilaajalahjan, joka koostuu useammasta tuotteesta, silloin tilaajalahja toimitetaan yleensä kahdessa tai kolmessa erässä. Kaikki tilaajalahjat toimitetaan postitse.