Lehtitarjouksia.com

Lehtitarjouksia.com on suomalainen lehtitarjousten vertailupalvelu, joka aloitti toimintansa helmikuussa 2017.

Sivustolla on erittäin laaja valikoima kotimaisia ja ulkomaisia aikakaus- ja sanomalehtiä. Palvelua päivitetään jatkuvasti, joten uusia julkaisuja lisätään palveluun säännöllisesti.

Lehtivalikoimassa on jo yli 200 aikakaus- ja sanomalehden lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Valikoimamme koostuu useiden tunnettujen kustantajien sanoma- ja aikakauslehdistä.

Mukana yhteistyössä ovat mm: Sanoma Media Finland Oy, A-lehdet Oy, Aller Media Oy, Egmont Kustannus Oy, Fokus Media Finland Oy, Bonnier Publications Oy, Otavamedia Oy ja Kolmiokirja Oy.

Kehitämme ja päivitämme palvelua viikoittain, jotta se olisi käyttäjille mahdollisimman helppokäyttöinen, selkeä, nopea ja tarjoaisi aina viimeisimmän tiedon kustantajista sekä heidän tarjoamista tuotteista.

Tarkoituksemme on olla käyttäjille avuksi lehtitarjousten vertailussa lisäämällä kaikkien lehtien lehtitarjoukset ja tilaajalahjat samaan osoitteeseen, tarjota hyödyllistä tietoa lehtien tilaamisesta, kustantajista, lehtitilauksen peruuttamisesta ja paljon muusta täysin ilmaiseksi.

Lehtitarjouksia.com ei itse myy palvelussa esiteltyjä tuotteita, vaan lisää sivustolle kustantajien nykyisiä ja uusia tuotteita sekä antaa käyttäjille rahanarvoista tietoa hyvistä tarjouksista.

Lehtien ja muiden tuotteiden varsinainen ostotapahtuma ei tapahdu Lehtitarjouksia.com palvelussa. Kaikki tuotteet tilataan ja maksetaan aina kustantajien omilla kotisivuilla, joista saamme palveluumme kaikkien tuotteiden tärkeimmät tiedot, kuten hinnan ja lyhyen kuvauksen tuotteesta.

Mitä me teemme?

Suomen lehtimarkkinoilla toimii useita suuria ja pieniä kustantajia, kuten Kolmiokirja Oy, Otavamedia Oy, Bonnier Publications Oy, Fokus Media Finland Oy, Egmont Kustannus Oy, Aller Media Oy, Sanoma Media Finland Oy ja A-lehdet Oy.

Heistä jokainen julkaisee verkkopalveluissaan tuotteille edullisia lehtitarjouksia ja tutustumistarjouksia, jolloin kuluttajat saavat tutustua julkaisuun edulliseen tarjoushintaan.

Mikäli kuluttajat haluavat tutustua tarjouksiin, on heidän etsittävä jokaisen kustantajan verkkosivu ja tutustuttava jokaisen tarjoamiin tuotteisiin erikseen.

Jokainen meistä tietää kuinka kauan aikaa kuluu kymmenien eri verkkosivustojen läpi käymisessä ja kuinka turhauttavaa on se, ettei kaikkien kustantajien lehtitarjoukset ole listattuna yhdellä verkkosivulla.

Tämän takia Lehtitarjouksia.com palvelu on avattu!

Auttamaan kuluttajia löytämään kaikki lehtitarjoukset samasta osoitteesta.

Enää kuluttajien ei siis tarvitse kahlata kymmeniä verkkosivuja läpi käyttäen kallisarvoista aikaa, vaan kaikkien kustantajien lehdet ja lehtitarjoukset ovat selkeästi listattuna samassa palvelussa.

Kun kaikkien kustantajien lehtien lehtitarjoukset ja tilaajalahjat ovat samassa osoitteessa, on tuotteiden hintoja myös huomattavasti helpompi vertailla.

Monipuolisen lehtivalikoiman lisäksi tarjoamme palvelussa runsaasti muutakin hyödyllistä sisältöä, johon tutustumalla on helpompi tehdä ostopäätös.

Me emme suosittele tai painosta kuluttajia tilaamaan mitään lehtiä, kuten valitettavasti monilla lehtimyyjillä on tapana tehdä. Annamme käyttäjän tutustua kaikessa rauhassa tuotteisiin ja tehdä itse ostopäätös.

Miten Lehtitarjouksia.com voi olla käyttäjille ilmainen?

Lehtitarjouksia.com esittelee sivustolla kuluttajille kattavan yli 200 aikakaus- ja sanomalehden lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Vaikka palvelumme ei itse myy tuotteita, on kuluttajien mahdollista siirtyä sivuiltamme kustantajan verkkosivuille tilaamaan lehti tarjoushintaan.

Kun sivuston käyttäjä siirtyy sivustolta kustantajan verkkosivuille tilaamaan lehden, saamme siitä pienen korvauksen. Tämä korvaus mahdollistaa sen, että sivusto on kaikille käyttäjille maksuton.

Palvelumme yhteystiedot:

Lehtitarjouksia.com

63300 Alavus

Suomi – Finland

Asiakaspalvelu: info(ät)lehtitarjouksia.com

Asiakaspalvelu palvelee: Ma – Pe klo: 8.00 – 16.00.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella: