Tietoa meistä – Lehtitarjouksia.com

Lehtitarjouksia.com on suomalainen lehtitarjousten vertailupalvelu, joka aloitti toimintansa helmikuussa 2017. Palvelun tarkoituksena on auttaa käyttäjiä löytämään parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yhdestä paikasta. Sivustolla on erittäin laaja valikoima kotimaisia ja ulkomaisia aikakauslehtiä, joiden tarjouksia voi vertailla kätevästi ja helposti.

Lehtitarjouksia.comin valikoimassa on yli 300 aikakaus- ja sanomalehden lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Valikoima koostuu useiden tunnettujen kustantajien sanoma- ja aikakauslehdistä. Mukana muun muassa: Sanoma Media Finland Oy, A-lehdet Oy, Aller Media Oy, Egmont Kustannus Oy, Fokus Media Finland Oy, Bonnier Publications Oy, Otavamedia Oy ja Kolmiokirja Oy sekä lehtitukku.

Sivuston tavoitteena on tarjota käyttäjille helppokäyttöinen, selkeä ja nopea palvelu, joka sisältää aina viimeisimmän tiedon kustantajista sekä heidän tarjoamistaan tuotteista. Lehtitarjouksia.com kehitetään ja päivitetään viikoittain, jotta palvelu vastaisi käyttäjien tarpeita ja olisi ajan tasalla.

Lehtitarjouksia.comin avulla voi säästää rahaa suosikkilehtiensä tilauksissa. Palvelussa esitellyt tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joten kannattaa olla nopea hyödyntämään parhaat tarjoukset ennen niiden päättymistä. Sivustolla esitellyt tarjoukset ovat usein normaalia tilaushintaa huomattavasti edullisempia, ja tilaajalahjat tekevät tilauksesta vieläkin houkuttelevamman.

Lehtien tilaaminen Lehtitarjouksia.comin kautta on erittäin helppoa ja vaivatonta. Sivustolta löytyvät kaikki tarvittavat tiedot tilauksen tekemiseen, kuten hinta, tilausajankohta ja mahdolliset tilaajalahjat. Lehdet tilataan aina suoraan kustantajan kotisivujen kautta, joten kaikki maksuliikenne ja tilausten käsittely tapahtuvat turvallisesti ja suoraan kustantajan kanssa.

Eikä siinä vielä kaikki, Lehtitarjouksia.com sivulta löytyy nyt myös lainavertailu ja sähkövertailu. Sivuston avulla sähkön kilpailutus tapahtuu muutamassa minuutissa. Lainojen kilpailutus on myös mahdollista tehdä helposti sivustomme avulla netissä, voit hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhan kalliin lainasi tai yhdistää useamman lainan.

Mitä me teemme?

Suomen lehtimarkkinoilla toimii useita suuria ja pieniä kustantajia, jotka tarjoavat laajan valikoiman erilaisia lehtiä ja julkaisuja. Jokaisella kustantajalla on oma verkkosivustonsa, jossa esitellään heidän tuotteitaan ja tarjouksiaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kuluttajien täytyy käydä läpi useita eri sivustoja, jos he haluavat löytää parhaat tarjoukset eri lehdiltä.

Lehtitarjouksia.com on kuitenkin mullistanut tämän perinteisen toimintamallin tarjoamalla kuluttajille yhden paikan, josta he voivat löytää kaikki lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yhdellä kertaa. Palvelu on erittäin helppokäyttöinen ja sivustolla on erittäin laaja valikoima erilaisia lehtiä, jotka kattavat kaiken aina uutisista ja politiikasta muotiin ja ruokaan.

Lehtitarjouksia.com palvelu on suunniteltu siten, että kuluttajien on helppo vertailla eri lehtitarjouksia ja löytää itselleen parhaiten sopivat lehdet ja tilaajalahjat. Sivustolla on myös paljon hyödyllistä tietoa lehtien tilaamisesta ja lehtitilauksen peruuttamisesta, mikä auttaa kuluttajia tekemään ostopäätöksen turvallisesti.

Yksi Lehtitarjouksia.com palvelun suurimmista eduista on se, että se tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden löytää kaikki lehtitarjoukset samasta paikasta, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Palvelun avulla kuluttajat voivat säästää rahaa lehtitilauksissaan ja löytää helposti uusia mielenkiintoisia lehtiä ja julkaisuja.

Kaiken kaikkiaan Lehtitarjouksia.com on loistava valinta kaikille, jotka haluavat löytää parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yhdellä paikalla. Palvelu on helppokäyttöinen, turvallinen ja tarjoaa kuluttajille runsaasti hyödyllistä tietoa ja vinkkejä.

Miten Lehtitarjouksia.com voi olla käyttäjille ilmainen?

Lehtitarjouksia.com on suomalainen verkkopalvelu, joka on erikoistunut tarjoamaan kuluttajille kattavan valikoiman lehtitarjouksia ja tilaajalahjoja yli 300 aikakaus- ja sanomalehdestä. Palvelumme ei myy lehtiä itse, mutta tarjoamme käyttäjille mahdollisuuden tutustua eri kustantajien tarjoamiin lehtitarjouksiin samalla sivustolla.

Sivustomme avulla käyttäjät voivat vertailla helposti eri lehtien tarjoushintoja ja löytää itselleen sopivimman vaihtoehdon. Kaikki tunnetut kustantajat ovat edustettuna sivuillamme, joten käyttäjien ei tarvitse kahlata useita eri verkkosivustoja läpi löytääkseen parhaat lehtitarjoukset.

Kun käyttäjämme siirtyy verkkosivuiltamme kustantajan sivulle tilaamaan lehteä, saamme siitä pienen korvauksen. Tämä korvaus mahdollistaa sen, että voimme tarjota palvelumme kaikille käyttäjille täysin maksuttomasti.

Tavoitteenamme on auttaa kuluttajia löytämään parhaat lehtitarjoukset ja säästämään rahaa lehtitilauksissa. Emme suosittele tiettyjä lehtiä tai kustantajia, vaan annamme käyttäjille mahdollisuuden tutustua kaikkiin tarjolla oleviin lehtitarjouksiin ja tehdä itse päätöksen siitä, mikä lehti sopii parhaiten heidän tarpeisiinsa. Käyttämällä sivustoamme, kuluttajat voivat löytää uusia mielenkiintoisia lehtiä ja tutustua niiden sisältöön edullisesti ja vaivattomasti.

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun alla olevalla lomakkeella: