Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Käyttöehdot

Sivuston käyttöehdot

1) Yleiskuvaus

Lehtitarjouksia.com verkkosivusto on tarkoitettu ainoastaan suomenkielisille vierailijoille, jotka asuvat Suomessa.
Käyttäessään palvelua vierailija hyväksyy sen käyttöehdot.
Osapuolina tässä sopimuksessa ovat www.lehtitarjouksia.com (”Sivusto” ) ja tämän sivuston käyttäjä (”Käyttäjä”).
Tämä sopimus määrittelee sivuston käytön ja ehdot.
www.lehtitarjouksia.com on internetissä toimiva sivusto, jossa esitellään useiden kustantajien, julkaisijoiden ja lehtikauppojen lehtitarjouksia.
www.lehtitarjouksia.com sivuston käyttäjät pystyvät tutustumaan eri kustantajien tarjouksiin, palveluihin, vertailemaan hintoja ja tuotteita sekä siirtyä tekemään ostoksia suoraan kustantajien ja lehtikauppojen verkkosivuilta.
www.lehtitarjouksia.com ei itse myy mitään, vaan ainoastaan helpottaa Käyttäjää löytämään lehtien kustantajien uusimmat lehtitarjoukset verkosta sekä mahdollistaa sivuston Käyttäjälle linkin ko. lehtitarjouksiin.
www.lehtitarjouksia.com ei ole millään tavalla vastuussa lehtien kustantajien toiminnasta.
Sivuston tavoitteena on ohjata Sivuston Käyttäjät kustantajien verkkosivuille, jossa he voivat tilata aikakauslehtiä tarjoushintaan.
Palvelun käyttäminen ei edellytä rekisteröitymistä tai muuta tunnistautumista.

Huomaathan, että Palvelussa olevissa verkkokaupoissa asioiminen voi edellyttää rekisteröitymistä.

Kauppiaiden noudattama käytäntö voi vaihdella kauppakohtaisesti.
www.lehtitarjouksia.com pyytää käyttäjää tutustumaan erikseen verkkokaupoissa sovellettaviin käyttöehtoihin.

Alaikäiset (alle 18-vuotiaat) voivat käyttää Sivustoa, mutta ostosten tekeminen sivustolla olevista verkkokaupoista saattaa edellyttää alaikäisen huoltajan suostumusta.

Ilman huoltajan suostumusta tehty oikeustoimi ei ole osapuolia sitova ja kummankin osapuolen on palautettava suoritukset.

2) Maksullisuus.
Tämän Sivuston käyttäminen on Käyttäjälle täysin ilmaista.
3) Aineettomat oikeudet.
Tämän Sivuston sisällön julkaiseminen, kopiointi, edelleenjakelu ja tallentaminen ilman tätä varten olevaa, nimenomaista lupaa on kielletty, lukuun ottamatta ko. sisällön säilyttämistä tietokoneella ja kopioimista yksityiskäyttöön.
4) Sivuston käyttöä koskeva lainsäädäntö.
Sivusto vaatii, että käyttäjä noudattaa Suomen lakia ja asetuksia Sivustoa käyttäessään. Sivusto sallii sivustolle linkittämisen internetissä.
5) Sivuston oikeudet ja velvollisuudet.
www.lehtitarjouksia.com ei välitä eikä myy sivustolla esiteltyjä tuotteita käyttäjälle, vaan varsinainen kaupanteko tapahtuu itsenäisten verkkokauppojen ja kustantajien verkkosivuilla.
Sivusto on aina kuluttajan asialla ja tavoitteena on antaa hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa aikakauslehdistä ja lehtien tarjouksista korvauksetta.

Käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä kustantajien internet-sivuilla esittelemät käyttöehdot ja tilauksia koskevat toimitusehdot. Ko. ehdot ja sopimukset eivät sido Sivustoa millään tavalla.

Verkkokaupat vastaavat palvelussa esitettyjen tuotteiden myynnistä ja toimituksista asiakkaille täysin itsenäisesti.

www.lehtitarjouksia.com ei ole vastuussa sisällössä esitellyn kolmannen osapuolen toimittaman aineiston (mm. kuvat ja tekstit ) oikeellisuudesta, se ainoastaan palvelee käyttäjää järjestämällä linkin yhteydenottoa varten.
Sivuston sisältö tuotetaan sitoumuksetta ja sellaisenaan.
www.lehtitarjouksia.com pidättää oikeuden sivuston sulkemiseen ja muutoksiin milloin se katsoo sen tarpeelliseksi.
www.lehtitarjouksia.com ei vastaa mistään kuluista, vahingoista tai menetyksistä, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai sen estymisestä.
Kustantajien ja verkkokauppojen markkinoinnissa saattaa tapahtua muutoksia eikä www.lehtitarjouksia.com ole vastuussa näistä muutoksista.
www.lehtitarjouksia.com palvelun Käyttäjä hyväksyy sen, että palvelu toimitetaan sellaisena kuin se on ja sen käyttö tapahtuu omalla vastuulla.
www.lehtitarjouksia.com ei takaa, että palvelu olisi virheetön tai keskeytyksetön.www.lehtitarjouksia.com ei takaa, että palvelun kautta hankitut tuotteet tai palvelut vastaavat käyttötarkoitus- tai laatuodotuksia.
Palveluiden tai tuotteiden ostaminen tapahtuu Käyttäjän ja kauppiaan välisen sopimuksen ehtojen mukaisesti, eikä www.lehtitarjouksia.com ole vastuussa sopimuksen sisällöstä.
6) Suomen laki.
Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.