lehtitarjoukset
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Käyttöehdot

Sivuston käyttöehdot

Lehtitarjouksia.com verkkosivusto on tarkoitettu ainoastaan suomenkielisille vierailijoille, jotka asuvat Suomessa.Käyttäessään sivustoa vierailija hyväksyy sen käyttöehdot. Osapuolina tässä sopimuksessa ovat www.lehtitarjouksia.com (”Sivusto” ) ja tämän sivuston käyttäjä (”Käyttäjä”). Tämä sopimus määrittelee sivuston käytön ja ehdot.

Sivuston tarkoituksena on tarjota tietoa kuluttajille aikakauslehtien kustantajista ja heidän tarjoamista lehtitarjouksista sekä mahdollistaa sivuston vierailijalle linkki ko. lehtitarjouksiin. Tämä sivusto ei myy mitään vaan ainoastaan helpottaa Käyttäjää löytämään uusimmat lehtitarjoukset netistä. Sivuston käyttö ei edellytä kirjautumista, eikä henkilötietojen antamista. Sivuston käyttäminen on Käyttäjälle täysin ilmaista.

Kustantajien lehtitarjoukset, joita sivustolla esitellään, saattavat vaatia rekisteröitymistä ennen lehden tilaamista. Sivusto ei ole millään tavalla vastuussa lehtien kustantajien toiminnasta. Sivuston tavoitteena on ohjata lehtien tilaajat kustantajien sivustoille, jotta he saisivat tilattua lehden halvenpaan hintaan.

2. Maksullisuus.

Tämän Sivuston käyttäminen on Käyttäjälle täysin ilmaista.

3. Aineettomat oikeudet.

Tämän sivuston sisällön julkaiseminen, kopiointi, edelleenjakelu ja tallentaminen ilman tätä varten olevaa, nimenomaista lupaa on kielletty lukuunottamatta ko. sisällön säilyttämistä tietokoneella ja kopioimista yksityiskäyttöön.

4. Sivuston käyttöä koskeva lainsäädäntö.

Sivusto vaatii, että käyttäjä noudattaa Suomen lakeja ja asetuksia sivustoa käyttäessään. Sivusto sallii sivustolle linkittämisen internetissä.

5. Sivuston oikeudet ja velvollisuudet.

Sivusto on täysin lehtien kustantajista riippumaton toimia, joka ei myy aikakauslehtiä. Myynti tapahtuu aina lehden ostajan ja lehden kustantajan välillä. Tämä sivusto on aina kuluttajan asialla ja tavoitteena on antaa hyödyllistä tietoa aikakauslehdistä ja lehtien tarjouksista korvauksetta.

Lehden tilaaja tutustuu, sitoutuu ja hyväksyy valitsemansa lehden kustantajan / julkaisijan internet sivuilla esittelemät käyttöehdot ja tilauksia koskevat muut ehdot. Ko. ehdot ja sopimukset eivät sido sivustoa millään tavalla.

Sivusto ei ole vastuussa sisällössä esitellyn kolmannen osapuolen toimittaman aineiston (mm. kuvat ja tekstit ) oikeellisuudesta, se ainoastaan palvelee käyttäjää järjestämällä linkin yhteydenottoa varten.

Sivuston sisältö tuotetaan sitoumuksetta ja sellaisenaan ja sivusto pidättää oikeuden sivuston sulkemiseen ja muutoksiin milloin se katsoo sen tarpeelliseksi. Tämä sivusto ei vastaa mistään kuluista, vahingoista tai menetyksistä, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai sen estymisestä.

Lehtien kustantajien / julkaisijoiden markkinoinnissa saattaa tapahtua muutoksia eikä sivusto ole vastuussa näistä muutoksista. Lehden tilaajan onkin hyvä tarkistaa yksityiskohdat aina kustantajan sivustolta. Sivuston palvelu tuotetaan sellaisena kuin se on. Sivusto ei takaa sisällön virheettömyyttä ja keskeytymättömyyttä, eikä sitä että vastaavatko sivuston kautta hankitut lehdet tai palvelut käyttötarkoitusta ja odotuksia laadun suhteen.

6. Suomen laki.

Tähän sopimukseen noudatetaan ainoastaan Suomen lakia.