Näytetään tulokset 1–30 / 47

Miestenlehdet

-69%
23.70
Tilaa lehti
-57%
36.00
Tilaa lehti
-49%
32.90
Tilaa lehti
-54%
24.90
Tilaa lehti
-40%
39.90
Tilaa lehti
-40%
39.90
Tilaa lehti
-58%
36.00
Tilaa lehti
-58%
18.00
Tilaa lehti
-45%
29.90
Tilaa lehti
-39%
29.90
Tilaa lehti
-57%
36.00
Tilaa lehti
-40%
39.90
Tilaa lehti
-20%
35.00
Tilaa lehti
-57%
36.00
Tilaa lehti
-49%
26.30
Tilaa lehti
-59%
36.00
Tilaa lehti
-58%
-22%
19.90
Tilaa lehti
-58%
-67%
29.90
Tilaa lehti
-33%
39.00
Tilaa lehti
-65%
19.90
Tilaa lehti
-65%
19.90
Tilaa lehti
-38%
35.00
Tilaa lehti
-64%
36.00
Tilaa lehti
-40%
39.90
Tilaa lehti

Miestenlehdet netistä

Miestenlehdet osioon olemme koonneet kaikki sivustomme suosituimmat miehille suunnatut aikakausilehdet, joita voit myös tilata nyt tarjoushintaan netistä. Päivitämme palveluun uusia lehtiä lähes joka viikko, joten jokaisen lehden uusin lehtitarjous ja tilaajalahjat kannattaa käydä katsomassa vähintään kerran viikossa.

Kaikki sivustollamme olevat miestenlehdet ovat tilattavissa tutustumishintaan palvelumme kautta ja useimmat ostettavissa kulloinkin voimassa olevaan irtonumerohintaan kaupoista.

Suosittelemme kuitenkin tilaamaan kaikki miestenlehdet aina verkosta, koska netissä lehtitilauksen saa tehtyä todella edullisesti. Hyödyntämällä parhaat tarjoukset, voit saada lehtitilauksen jopa puoleen hintaan ja kaupan päälle noin 20 – 100 euron tilaajalahjan. Useimmat lehdet tarjoavat myös tilaajille erilaisia tilaajaetuja, jotka saat hyödynnettyä ainoastaan tekemällä lehtitilauksen netissä.

Edullisten hintojen lisäksi saat kaikki miestenlehdet ilmestymispäivänä kotiin kannettuna ilman postikuluja. Lehtitilauksen tilaajalahja toimitetaan lehden tilaajalle myös ilmaiseksi.

Lähes jokaisesta kaupasta löytyy myös kaikki suosituimmat miestenlehdet, mutta kaupassa lehdet myydään aina irtonumeroina. Irtonumeroina ostetut lehdet tulevat huomattavasti kalliimmaksi kuin lehtitilauksella.

Lehtimyyjien valikoimaan kuuluvat myös kaikki samat miestenlehdet kuin Lehtitarjouksia.com lehtivalikoimaan, mutta aika harvoin lehtimyyjä sattuu soittamaan juuri silloin, kun olet aikeissa tilata jonkun aikakauslehden.

Kaikki sivustomme miestenlehdet sisältävät vaihtuvia tilaajalahjoja, jotka vaihtuvat noin parin viikon välein. Miestenlehdet, jotka sisältävät arvokkaan ja suositun tilaajalahjan, voivat olla sivustollamme vain muutamasta päivästä viikkoon, koska lehtitarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.

Ennen miehille suunnattuja aikakauslehtiä oli vain muutama tarjolla, mutta onneksi nykyään valikoimasta löytyy lähes yhtä paljon lehtiä kuin naisille. Suosituimpia miestenlehtien tarjouksia ovat olleet jo vuosien ajan Seiska tarjous, Katso lehden tarjous, Kauppalehti tarjous ja Auto Bild Suomi lehden tarjoukset.

Urheilusta pitävät miehet tilaavat usein erilaisia urheiluun liittyviä lehtiä, joita sivuiltamme löytyy useita erilaisia. Voit tutustua niihin urheilulehdet osiossa.

Palvelustamme löydät kaikki autoiluun, urheiluun ja rakentamiseen liittyvät miestenlehdet, joista jokaisen on helppo valita mieleinen aikakauslehti. Lähes kaikki miestenlehdet voit tilata joko määräaikaisesti tai edullisesti kestotilauksena.

Usein lehti tilataan ensin määräaikaisesti ja mikäli lehti vaikuttaa mielenkiintoiselta, silloin lehti tilataan uudestaan kestotilauksena, koska lähes kaikki miestenlehdet tulevat edullisemmaksi, kun tilaa lehden kestotilauksena.

Miestenlehdet lahjaksi

Miestenlehdet tarjoavat vaihtelua tavalliseen arkeen ja tarjoavat mukavia ja rentouttavia lukuhetkiä. Aikakauslehti on todella helppo ja hyvä lahjaidea varsinkin sellaisille henkilöille, joilla on jo kaikkea.

Aikakauslehdet ovat muun muassa suosittuja lahjoja jouluna, ystävänpäivänä, syntymäpäivänä ja isänpäivänä. Kaikki lehdet saa tilattua tänä päivänä helposti sivuiltamme niin itselle kuin lahjaksikin.

Miestenlehdet ovat nykyään todella suosittuja ja haluttuja lahjalehtiä, koska lehti tilataan yleensä useammaksi kuukaudeksi tai jopa vuodeksi kerralla, joten siitä riittää iloa pitemmäksi aikaa, eikä lehti maksa paljoa, kun muistaa hyödyntää parhaat lehtitarjoukset.

Useimmat miestenlehdet sisältävät myös arvokkaan tilaajalahjan, jonka saa kaupan päälle täysin ilmaiseksi. Lehtien tilaajalahjoina voi olla esimerkiksi takki, taskulamppu, vitamiineja, nahkavyö, sääasema ja paljon muuta.

Mikäli tilaat lehden lahjaksi, muista että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle. Jos tilaat lehden lahjaksi, saat tilaajalahjan itsellesi postitse yleensä noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja voit itse valita annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi.

Miksi lehdet kannattaa tilata Lehtitarjouksia.com sivuston kautta?

 • Saat kaikki lehdet edulliseen tarjoushintaan ja voit tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi.
 • Saat miestenlehdet sivustomme kautta huomattavasti edullisemmin kuin kaupasta irtonumeroina.
 • Kaikki aikakauslehdet sisältävät erilaisia tilaajalahjoja, joista voit valita yhden kaupan päälle.
 • Pääset mukaan kustantajien järjestämiin arvontoihin, tilaamalla lehden sivustomme kautta.
 • Saat tilaamasi lehden aina ilmestymispäivänä kotiin kannettuna ilman postikuluja.
 • Suuresta lehtivalikoimasta löydät kaikki suosituimmat miestenlehdet.
 • Voit tilata useimmat lehdet määräaikaisesti tai vaihtoehtoisesti kestotilauksena.

Tilaa uutiskirje ja voita 100€ lahjakortti
Uutiskirjeen tilaajana voit voittaa 100€ lahjakortin. Arvonnassa ovat mukana uudet ja vanhat tilaajat.
  TILAA
  Hyväksyn tietojen käsittelyn. Tietosuojaseloste / Käyttöehdot