Näytetään kaikki 4 tulostaAskartelulehdet

Askartelulehdet netistä

Ennen askartelulehdet ja käsityölehdet pystyi tilaamaan ainoastaan lehtimyyjiltä, mutta onneksi nykyään niin askarteluaiheiset kuin muutkin lehdet on mahdollista ostaa useammasta paikasta ja huomattavasti aiempaa halvemmalla. Toki vieläkin aikakauslehtiä voi ostaa lehtimyyjiltä mutta lisäksi lehtiä voi nykyään tilata myös netistä tai vaihtoehtoisesti askartelulehdet voi ostaa kaupasta irtonumeroina.

Lehtimyyjien lehtitarjoukset ovat usein edullisia, mutta harvoin lehtimyyjä sattuu soittamaan juuri silloin, kun on aikeissa tilata esimerkiksi jonkun tietyn askartelulehden. Lähes jokaisessa isommassa kaupassa näkee myös eri tyyppisiä askartelulehtiä, mutta lehdet myydään irtonumeroina, jolloin ne tulevat aika kalliiksi. Kolmas paikka, josta askartelulehtiä voi ostaa on verkosta suoraan lehtien kustantajien kotisivuilta, joista yksi hyvä esimerkki on Otavamedia.

Nykyään kaikkien lehtien lehtitarjoukset löytyvät netistä useammalta sivulta. Netissä askartelulehdet ja monet muut aikakauslehdet ovat todella edullisia ja lisäksi kaikki lehtitarjoukset sisältävät erilaisia tilaajalahjoja, jotka ovat usein noin 20€ – 90€ arvoisia. Askartelulehdet kannattaa siis hankkia netistä, koska netissä saa rauhassa tutustua tilattavaan lehteen ja lehtitilauksen saa varmasti halvimmalla. Verkossa askartelulehtien valikoima on valtava ja lehtiä löytyy niin Suomen, Ruotsin kuin englanninkielisinä.

Tilaa askarteluaiheiset lehdet halvemmalla netistä

Lehtitarjouksia.com sivulle päivitetään askartelulehtien ajankohtaiset lehtitarjoukset. Tilaamalla lehden sivustomme kautta, saat kaikki askarteluaiheiset lehdet varmasti Suomen halvimpaan hintaan.

Lähes kaikki sivustomme askartelulehdet sisältävät tilaajalahjan, jonka saat lehtitilauksen yhteydessä. Lehtien tilaajalahjoina voi olla muun muassa upeita laukkuja, essu, kirja, sakset, sukkapuikot, kaksi lisälehteä tilauksen jatkoksi ja paljon muuta. Jos tilaajalahjaa ei näy lehden artikkelissa, niin silloin lehden tilaamista kannattaa lykätä muutama päivä, koska uutta lehtitarjousta voidaan olla juuri päivittämässä, sillä kaikki lehtitarjoukset vaihtuvat noin kahden viikon välein.

Netin parhaat lehtitarjoukset kannattaa aina hyödyntää askartelulehteä tilatessa, koska silloin voit säästää huomattavia summia rahaa. Askartelulehdet sivulta löydät todella suuren valikoiman eri tyyppisiä lehtiä. Suuresta valikoimasta löytyy jokaiselle askartelun ystävälle varmasti ainakin yksi mieleinen julkaisu.

Kaikki sivustomme askartelulehdet sisältävät monitasoisia ja laadukkaita askarteluohjeita, joiden ansiosta lähes jokainen lehti sopii niin aloittelijalle kuin kauemman aikaa askartelua harrastaneelle. Joten ennen lehden tilaamista sinun ei tarvitse välttämättä osata askarrella tai tehdä käsitöitä. Askartelulehdet sisältävät paljon käsityö- ja askarteluohjeita aloittelijoille, joilla pääset varmasti hyvin alkuun uudessa harrastuksessa. Tutustu sivustomme askartelulehtiin ja tee lehtitilaus itselle tai lahjaksi ja saat tilaajalahjan kaupan päälle.

Suuri Käsityö on Suomen vanhin askartelulehti

Suuri Käsityö on varmasti Suomen vanhin askartelulehti. Suuri Käsityö on koko aikansa ollut erittäin suosittu aikakauslehti vaikka lehti on ilmestynyt jo vuosien ajan. Edelleen lehteä tilataan todella paljon niin itselle kuin lahjaksi. Suuri Käsityölehti sisältää todella monipuolisia
käsityö- ja askarteluohjeita.

Askartelulehden selkeillä ohjeilla valmistat muun muassa vaatteita niin miehille, naisille kuin pienille lapsille. Tykkäsitpä sitten askartelusta, virkkaamisesta, kutomisesta tai neulomisesta, löydät lehden suuresta ja monipuolisesta valikoimasta löydät varmasti mieleisen ohjeen.

Lisäksi lehdestä löytyy mukavia tee-se-itse sisustusvinkkejä, joita on mukava kokeilla omaan kotiin. Suuri Käsityölehden sisältöön kuuluvat myös tilkkutyöt, kirjonta, värjäys, huovutus ja vanhojen vaatteiden kunnostaminen.

Suuri Käsityölehti on säilyttänyt suuren suosion useamman vuoden ajan varmasti sen monipuolisella ja helposti ymmärrettävien ohjeiden ansiosta. Se innostaa myös aivan pieniä lapsia käsitöiden ja askartelun ihmeelliseen maailmaan, sillä lehdestä löytyy yhä enemmän pienille lapsille suunnattuja ohjeita.

Tee Itse lehti on työkaluja vaativa askartelulehti

Tee Itse lehti on hieman enemmän miesten käsityö- ja askartelulehti, joka sisältää paljon selkeitä ja helposti ymmärrettäviä ohjeita niin kuvien kuin tekstinkin muodossa. Tee Itse lehti on juuri oikea lehtivalinta, jos olet kiinnostunut askartelusta, rakentamisesta, kunnostamisesta, materiaaleista, tekniikoista, työkaluista, hintavertailuista ja tykkäät tehdä mahdollisimman paljon itse.

Tee Itse askartelulehti sisältää paljon ohjeita niin pieneen pintaremonttiin ja rakentamiseen kuin suurempiinkin remontteihin. Lehti sisältää mielenkiintoisen perus-osion, jossa käydään läpi työkaluja, tarvikkeita, tekniikoita ja paljon muuta.

Helpolla tavalla osio sisältää paljon hyödyllisiä vinkkejä, joiden ansiosta nikkarointi sujuu mahdollisimman helposti. Jokaisesta numerosta löytyy paljon myös mielenkiintoisia ja hyödyllisiä hintavertailuja ja erilaisten työkalujen esittelyjä.

Tee Itse lehden ohjeilla askartelu, nikkarointi ja remontointi sujuu helposti niin kotona, mökillä kuin huvilallakin. Askartelulehdestä löytyy paljon myös kaavoja, mm tv-tason, kaapin, kirjahyllyn ja puutarhalaatikon rakentamiseen.

Tilaa askartelulehti lahjaksi

Kaikki sivustomme askartelulehdet voit joko tilata itselle tai lahjaksi ja hyödyntää edulliset lehtitarjoukset ja upeat tilaajalahjat. Nykyään askartelulehdet ovat yhä suositumpia lahjalehtiä. Yksi suosituimmista on Kotiliesi käsityö.

Ennen askartelulehtiä ei tilattu niinkään paljon lahjaksi, koska lähes kaikki aikakauslehdet tilattiin suoraan lehtimyyjiltä. Nykyään kuitenkin lehtien tilaaminen netistä on todella helppoa ja siksi myös askartelulehtiä tilataan lahjaksi huomattavasti aiempaa enemmän. Askarteluaiheiset lehdet sopivat hyvin syntymäpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, äitienpäivälahjaksi, joululahjaksi ja ystävänpäivälahjaksi.

Ennen kuin tilaat askartelulehden lahjaksi, muista lukea tarkasti kaikki tilausehdot ja lahjatilauksen tiedot, koska usein lehden tilaajalle tulee yllätyksenä, että lahjatilauksissa lehden tilaajalahja toimitetaan lehtitilauksen maksajalle eikä lahjansaajalle. Toki tilaajalahjan voi antaa itse myöhemmin lahjaksi, mutta tilaajalahja toimitetaan vasta noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen tekemistä.