Näytetään kaikki 2 tulostaPelilehdet

Pelilehdet netistä itselle tai lahjaksi

Pelilehdistä tulee ensimmäisenä mieleen Pelit lehti, joka on yksi Suomen suosituimmista. Lehdet kertovat kaiken tietämisen arvoisen pelien maailmasta. Ne esittelevät niin uusimmat tietokonepelit, verkkopelit kuin konsolipelit. Lehdet sisältävät myös pelien arvostelut ja esittelyt.

Peliaiheiset lehdet ovat suosittuja aikakauslehtiä varsinkin nuorten miesten keskuudessa. Toki lehdillä on myös paljon nuoria naisia lukijoina, mutta suurimmaksi osaksi lukijat ovat kuitenkin miehiä. Nuorille suunnattuja lehtiä löytyy suuri valikoima myös A-lehdet osiosta.

Useimmat peliaiheiset lehdet esittelevät ja testaavat Pc- ja konsolipelejä aina retropeleistä uutuuspeleihin ja verkkopelaamisesta virtuaali-ilmailuun.

Pelilehdet ovat sisällöltään suuria ja mielenkiintoisia aikakauslehtiä, joita ei heitetä heti pois, vaan lehdet säästetään ja luetaan vielä useamman kerran kannesta kanteen.

Lehdet tarjoavat lukijoille mahdollisuuden tutustua ensimmäisten joukossa uutuuspeleihin, klassikkopeleihin, peliarvosteluihin sekä kiinnostavimpiin peliuutisiin.

Lehtiä tilataan nykyään netistä todella paljon edullisten lehtitarjousten ja arvokkaiden tilaajalahjojen ansiosta. Lähes kaikki peliaiheiset lehdet sisältävät myös useamman tilaajalahjan, joista tilaaja saa valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä. Peliaiheinen aikakauslehti on myös yhä suosittu lahjalehti.

Tällä sivustolla voit vertailla eri peliaiheisten aikakauslehtien lehtitarjouksia ja tilaajalahjoja sekä tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi netin halvimpaan hintaan.