Näytetään kaikki 6 tulostaTekniikkalehdet

Tekniikkalehdet netistä

Haluatko pysyä perässä uusista tuotteista ja nähdä erilaisten laitteiden hintavertailut ja arvostelut? Silloin suosittelemme tilaamaan lehden netistä, joka pitää sinut varmasti ajan tasalla.

Tekniikkaa käsittelevät aikakausilehdet ilmestyvät kerran viikossa, kerran kahdessa viikossa tai kerran kuukaudessa, kuten useimmat ammattilehdet. Monet ajattelevat, että tekniikkalehdet ovat tarkoitettu vain alan ammattilaisille, mutta ne ovat tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille henkilöille.

Tekniikkalehdet sisältävät paljon opettavaista ja helppolukuista sisältöä, josta on hyötyä kaikille. Aikakausilehdet keskittyvät yleensä johonkin tiettyyn aiheeseen kuten esimerkiksi, peleihin, tietokoneisiin, valokuvaukseen, tekniikan historiaan tai kertomaan miten erilaiset tekniset laitteet toimivat.

Lehdet tarjoavat lukijoille myös tärkeää tietoa uusiin hankintoihin, kuten esimerkiksi uuden tietokoneen ostajan kannattaa ehdottomasti vilkaista tekniikkalehdestä tietokoneiden hintavertailut ja arvostelut.

Tekniikkalehdet kuuluvat aikakauslehtiin, joka olisi hyvä ilmestyä jokaiselle, sillä nykyään uusia teknisiä laitteita ilmestyy todella nopeasti ja niiden perässä on välillä lähes mahdotonta pysyä.

Etsi sivuiltamme seillainen tekniikkalehti, jonka aiheista olet kiinnostunut ja tilaa lehti edullisesti netistä. Suosittelemme tutustumaan myös talouslehdet osion valikoimaan.

Pelit lehti kertoo kaiken pelien maailmasta

Pelit lehti kertoo kaiken tietämisen arvoisen pelien maailmasta. Se tarjoaa tärkeimmät uutiset verkkopeleistä, konsolipeleistä ja tietokonepeleistä. Lehden suosittuun sisältöön kuuluu myös erilaisten pelien peliarvostelut.

Lukijana pysyt aina ajantasalla peliuutisista, uusista peleistä ja parhaiten menestyneistä peleistä. Lehti testaa kattavasti kaikki pelit retropeleistä uutuuspeleihin ja verkkopelaamisesta virtuaali-ilmailuun.

Pelit kuuluu ehdottomasti lehtiin, joita ei kannata aivan heti lukemisen jälkeen heittää pois, vaan se kannattaa säilyttää ainakin jonkin aikaa.

Kaikki lukijat pääsevät rekisteröitymään Pelit.fi verkkosivuille omalla asiakasnumerolla ja saavat käyttöönsä digilehtiarkiston ja pääsevät mukaan suositulle keskustelufoorumille.

Edullisen lehtitarjouksen lisäksi tarjous sisältää yleensä aina erilaisia tilaajalahjoja, jonka saa valita kun tilaa lehden itselle tai lahjaksi.

Pelit on noussut yhä suositummaksi lahjalehdeksi. Se on todella mieleinen lahjalehti kaikille, jotka tykkäävät pelata konsolipelejä ja tietokonepelejä. Suurin osa Pelit lehden lukijoista on miehiä, mutta lehdellä on paljon myös naisia lukijoina.

Hifimaailma audio ja video- järjestelmien erikoislehti

Hifimaailma lehti ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2006 ja lehti ilmestyy tällä hetkellä 8 kertaa vuodessa. Se testaa äänenlaadun aina pienistä nappikuulokkeista suuriin aktiivikaiuttimiin ja kotiteatterilaitteista suurimpaan mahdolliseen ökyelektroniikkaan.

Lisäksi vertailutestien tueksi mitataan kaikkien laitteiden sähköinen suorituskyky, joka paljastaa tuotteiden heikkoudet sekä poikkeuksellisen kestävät tuotteet.

Hifimaailman lukijat pääsevät näkemään uusimpien tuotteiden vertailut ja testit aina laadukkaista peruslaitteista highend-tasoon saakka. Lehti testaa kaiuttimet, verkkosoittimet, stereolaitteet, videotykit ja televisiot.

Vertailuista ja kestotesteistä on lukijoille todella paljon hyötyä, jos on esimerkiksi hankkimassa uusia kaiuttimia tai videotykkiä. Hifimaailma on saatavilla digiversiona Applen iPhonelle ja iPadille ja tietenkin perinteisenä paperiversiona.

Lehtitilaus sisältää aina kaikki digilehdet vuodesta 2015 lähtien mutta digilehdet voi tilata myös erikseen. Hifimaailma lehdellä on netissä myös todella suosittu keskustelufoorumi kaikille alasta kiinnostuneille.

Sivustolla on myös osto ja myynti osiot erilaisille laitteille ja tarvikkeille. Lisäksi sivustolta löydät hieman lyhyempiä juttuja lehdessä esiintyneistä artikkeleista, vertailuja ja testejä.

Tekniikkalehdet lahjaksi

Kaikki sivustomme tekniikkalehdet ovat lehtiä, joita voi tilata halutessaan myös lahjaksi. Lahjatilaus on helpointa tehdä netissä, koska silloin voit itse etsiä halvimman lehtitarjouksen ja täyttää vastaanottojan tiedot ja valita tilaustyypiksi määräaikaisen tai kestotilauksen.

Lahjatilauksissa lehti kannattaa aina tilata lyhyenä määräaikaistilauksena, koska silloin vastaanottajan ei tarvitse perua lehtitilausta, vaan lehtitilaus päättyy kampanjan viimeiseen numeroon.

Lähes kaikki tekniikkalehdet sisältävät erilaisia tilaajalahjoja, jonka saa kaupan päälle kun tilaa lehden itselle tai lahjaksi. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi miesten nahkavyö, takki, radio-ohjattava lennokki tai muumimuki. Tilaajalahjojen arvo on yleensä noin 30 euroa – 100 euroa.

Lehtien lahjatilauksissa tulee muistaa, että lehtitarjouksen tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, vaikka tilaisit lehden lahjaksi.

Tilaajalahja toimitetaan viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja voit silloin antaa tilaajalahjan lahjaksi tai pitää itselläsi.

Jos tilaajalahja koostuu useammasta tuotteesta, silloin tilaajalahja toimitetaan kahtena tai kolmena erillisenä lähetyksenä.