Näytetään kaikki 12 tulostaSisustuslehdet

Sisustuslehdet netistä

Sisustuslehdet ovat ehdottomasti tilatuimpia aikakauslehtiä Suomessa. Suuren suosion ansiosta Suomessa on todella laaja valikoima eri tyyppisiä sisustamiseen liittyviä julkaisuja.

Sivustomme suosittuihin sisustuslehtiin kuuluvat esimerkiksi Kodin Kuvalehti, Elle, Koti ja Keittiö, Kotivinkki, Unelmien Talo ja Koti, Glorian Koti ja Terassi.

Monet lehdet sisältävät paljon muutakin mielenkiintoista sisältöä sisustamisen lisäksi ja kaikki lehdet käsittelevät asioita hieman eri tavoin.

Lehdet tarjoavat erilaisia sisustusideoita, vinkkejä ja antavat neuvoja kodin sisustamiseen. Artikkeleita koristavat todella upeat ja korkealaatuiset kuvat, jotka innostavat jokaista tutustumaan tarkemmin sisustamisen maailmaan.

Useimmat sisustuslehdet sisältävät myös taloesittelyosion, jossa esitellään erilaisia Suomalaisia koteja, jotka ovat sisustettu eri sisustusratkaisuja käyttäen. Valmiiksi sisustetuista taloesittelyistä lukijoiden on helppo poimia mieleiset sisustusideat omiin sisustusprojekteihin.

Lehdistä voit hakea ideoita olohuoneen, kylpyhuoneen, keittiön, eteisen, parvekkeen, pihan, terassin tai mökin sisustamiseen. Sisustuslehdet auttavat jokaista löytämään sopivan sisustustyylin omaan kotiin.

Sisustuslehtien hintavertailut ja ostopaikat

Sisustuslehdet tarjoavat paljon muutakin mielenkiintoista sisältöä, mikä liittyy sisustamiseen. Niistä löydät myös mielenkiintoisia artikkeleita, joissa keskitytään ainoastaan yhteen sisustuselementtiin, kuten esimerkiksi valmaisimiin, verhoihin, mattoihin tai johonkin tiettyyn kalusteeseen.

Erilaisten sisustustyylien hintavertailut ovat myös todella suosittuja artikkeleita. Sisustuslehdet vertailevat myös halvalla sisustamista ja kalliilla sisustamista.

Voit päästä näkemään miltä näyttää makuuhuone, jonka sisustamiseen on käytetty 7000 euroa ja makuuhuoneen, jonka sisustamiseen on käytetty rahaa vain 1000 euroa.

Sisustuslehdet tarjoavat myös hyödyllistä tietoa ja vertailuja eri tavaroiden ostopaikoista. Esimerkiksi halvimmat paikat, kalleimmat paikat tai missä on paras hinta-laatusuhde.

Lehdet kannustavat käyttämään sisustamisessa usein myös vanhoja tavaroita. Vanhojen tavaroiden käyttäminen sisustamisessa onkin yleistynyt vuosien aikana todella paljon. Lehtien ohjeilla, vinkeillä ja neuvoilla onnistut varmasti löytämään kotiisi juuri sinulle sopivan sisustustyylin.

Koti ja Keittiö on yksi tunnetuimmista sisustuslehdistä

Koti ja Keittiö on ehdottomasti yksi tunnetuimmista ja rakastetuimmista sisustuslehdistä. Koti ja Keittiön sisältöön kuuluvat suurimmaksi osaksi sisustaminen, upeat kodit, hyvä ruoka ja kauniit esineet.

Jokaisessa numerossa lukija pääsevät tutustumaan hieman paremmin Suomalaisiin koteihin ja näkemään kiinnostavaa arkkitehtuuria sekä erilaisia sisustustyylejä. Artikkeleissa paneudutaan niin uusimpiin trendeihin kuin iättömiin klassisiin tyyleihin.

Koti ja Keittiöstä saat myös ideoita ja vinkkejä antiikkiesineiden ja huonekalujen hyödyntämiseen sisustuksessa.

Vaikka lehden sisältöön kuuluu suurimmaksi osaksi sisustaminen, ruoka ja erilaiset Suomalaiset kodit, silti lehdestä löytyy vielä paljon muutakin mielenkiintoista sisältöä.

Lehdestä löydät esimerkiksi tietoa kotiin ja asumiseen liittyvissä lakiasioissa. Kotiin ja asumiseen liittyy yllättävän paljon erilaisia lakipykäliä, joita tulee harvemmin edes mietittyä. Lehti tarjoaa tietoa asunnon myymiseen ja vuokraamiseen.

Taloyhtiöt ja asunnon remontointi on myös asioita, joissa saattaa tulla joskus erimielisyyksiä. Kaikkien aikaisempien aiheiden lisäksi lehdestä löytyy todella suosittu matkailuosio ja parhaat viinivinkit.

Kodin Kuvalehti sisältää paljon kotiin ja sisustamiseen liittyviä artikkeleita

Kodin Kuvalehti on todella tuhti lukupaketti, jonka jokainen numero sisältää paljon myös kotiin ja sisustamiseen liittyä artikkeleita.

Kodin Kuvalehti ei ole pelkästään sisustuslehti, vaan lehdestä löytyy monipuolisesti myös muita tärkeitä aiheita. Sisältöön kuuluu esimerkiksi hyvinvointi, ruuanlaitto, sisustaminen, nikkarointi, henkilöhaastattelut, matkailu ja terveys.

Jokainen julkaisu on täynnä ajankohtaisia ja mielenkiintoisia juttuja, uusia ideoita ja vinkkejä. Henkilöhaastattelut ovat mukaansatempaavia ja koskettavia.

Lehti tarjoaa lukijoille myös sisäänpääsyn erilaisiin tapahtumiin, jotka on järjestetty eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kodin Kuvalehti on myös suosittu lahjalehti, joka sopii hyvin kaikenlaisiin perheisiin. Edullisen lehtitarjouksen lisäksi lehti sisältää aina myös useita tilaajalahjoja, joista saat valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä.

Tilaajalahjoina voi olla esimerkiksi muumimuki, pyyhe, laukku, reppu, puukkosetti, kaulakoru ja paljon muuta. Tilaajalahjojen arvo vaihtelee noin 30€ – 100€ välillä.

Kotivinkki tarjoaa sisustusvinkkejä sisälle ja puutarhaan

Kotivinkki on aikakauslehti, joka pursuaa positiivistä energiaa ja elämänasennetta. Jokainen numero sisältää sesongeittain hyviä käsityö, askartelu, tsi-ideoita ja paljon muita sisustusvinkkejä, niin sisälle kuin puutarhaan.

Jokaisessa numerossa esitellään toinen toistaan upeampia koteja, joita todella voi sanoa kodiksi isolla K:lla. Kotiosion päätarkoituksena ei ole seurata ja vertailla uusimpia trendejä, vaan enemmänkin mittailla kodikkuutta, viihtyisyyttä ja persoonallisuutta. Osiossa käydään läpi tietenkin myös uusimmat sisustustrendit, mutta ne eivät missään nimessä ole keskiössä.

Kotivinkistä löytyy paljon muitakin mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita liittyen parisuhteeseen, perheeseen, lasten kasvatukseen, ruoanlaittoon, työelämään ja hyvään oloon.

Se on monipuolinen lukupaketti, joka tuo mukavasti piristystä arkeen. Sen elämänmyönteinen kirjoitustapa ja ajankohtaiset artikkelit tekevät siitä ehdottomasti yhden hienoimmista kotia ja sisustamista käsittelevistä aikakauslehdistä.

Sisältöön kuuluvat myös mielenkiintoiset ja syvälliset henkilöhaastattelut, joissa toimittajat haastattelevat erilaisia ihmisiä ja saavat heidät avautumaan ja kertomaan tarkasti elämästään.

Asiantuntijaosiossa keskutellaan arjen haasteista, taloushuolista, parisuhdeongelmista ja kasvatuspulmista.

Unelmien Talo ja Koti lehden sisustusideoilla sisustat edullisesti

Unelmien Talo ja Koti on upea, lämminhenkinen sisustuslehti, joka sopii erityisesti kaikille, jotka haluavat käytännöllisiä, helposti toteutettavia ja edullisia sisustusideoita kotiin, terassille, parvekkeelle ja puutarhaan.

Unelmien Talo ja Koti ratkaisee sisustuspulmia ja auttaa sisustamaan kotia helposti ja mahdollisimman edullisesti, koska sisustamisen ei tarvitse aina olla kallista. Sisustusideoissa ja vinkeissä otetaan aina hienosti koko perhe huomioon. Erilaiset vinkit innostavat ja kannustavat koko perhettä yhdessä itse tekemiseen.

Vinkeillä ja sisustusideoilla muutat kotisi sisustusta helposti ja luot enemmän lämmintä tunnelmaa pienellä vaivalla.

Lehden sisältö vaihtuu aina vuodenaikojen mukaan, jolloin jokainen numero sisältää varmasti ajankohtaista sisältöä. Jokaisessa lehdessä lukijat pääsevät kuitenkin tutustumaan erilaisiin koteihin. Kesällä sisältö on pullollaan vihreää väriä ja silloin keskitytään enemmän puutarhaan ja terassiin.

Unelmien Talo ja Koti on myös sen takia mukava ja suosittu sisustuslehti, koska siinä ei keskitytä pelkästään omakotitaloihin vaan lehdessä sisustetaan myös rivitaloja ja pieniä kaupunkiasuntoja sekä niiden terasseja ja parvekkeita.

Plaza Koti sisustamisen ja muotoilun lifestyle-lehti

Plaza Koti moderni lifestyle-lehti, joka sopii erityisesti muotoilusta ja sisustamisesta kiinnostuneille henkilöille. Se esittelee jokaisessa numerossa 3-4 pohjoismaista kotia. Kotiesittelyissä pureudutaan tarkemmin sisustamiseen ja ja kerrotaan tulevista sisustus ja remonttitapahtumista.

Teemanumeroissa on todella paljon inspiroivia ideoita makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen, keittiöön olohuoneen sisustamiseen ja remontointiin. Lisäksi lehti tarjoaa sisustusideoita parvekeelle, patiolle, pihalle ja puutarhaan.

Jokainen numero sisältää myös erilaisia kilpailuja ja arvontoja, joista voi voittaa muun muassa astiastoja, pienlaitteita ja kodin tekstiilejä.

Sisustuslehti on todella mainio lahjalehti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita muotoilusta ja sisustamisesta. Edullisen tarjouksen lisäksi kaikki lehden tilaajat saavat kaupan päälle tilaajalahjan, joka on aina mukava lisä.

Lehtitarjous sisältää yleensä useamman tilaajalahjan, joista saat valita mieleisen, kun tilaa lehden itselle tai lahjaksi. Lahjatilaus kannattaa ehdottomasti tehdä netissä, koska silloin voit itse valita tilaustyypiksi määräaikaisen tai kestotilauksen.

Glorian Koti on Suomalaisen laatuasumisen sisustuslehti

Glorian Koti on tyylikkään ja laadukkaan asumisen sisustuslehti. Se esittelee jokaisessa numerossa sisustamisen ajankohtaisimmat trendit ja kertoo hieman tulevista trendeistä. Lehdessä esitellään kiinnostavimmat kodit ja pihat sekä esitellään erilaisia sisustuideoita.

Glorian Koti sopii kaikille, jotka tykkäävät laadukkaasta ja tyylikkäästä sisustamisesta, jossa käytetään hieman myös antiikkia.

Glorian Koti on myös suosittu lahjalehti. Lehti sopii lahjaksi oikeastaan kaikille naisille, jotka pitävät tyylikkäästä ja laadukkaasta sisustamisesta. Lahjatilaus on helpointa tehdä netissä, jossa voit itse valita tilaustyypiksi lyhyen määräaikaisen tai edullisen kestotilauksen.

Lehtitarjous sisältää yleensä aina erilaisia tilaajalahjoja. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi muumimuki, pyyhe, laukku, valokuvakehys, reppu, kaulakoru, aktiivisuusranneke, pöytäliina tai sakset.

Tilaajalahjan arvo on noin 30 euroa – 100 euroa, mutta saat sen ilmaiseksi, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi. Lahjatilauksessa tulee muistaa, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle ja tilaajalahja toimitetaan viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta.

Terassi lehti auttaa sisustamisessa ja materiaalien valinnassa

Terassi lehti innostaa ja kannustaa koko perhettä lähtemään yhdessä ulos touhuamaan. Se on todella hyvä tietopaketti terasseista, puutarhoista, pihoista, uima-altaista ja parvekkeista. Lehti kertoo ja auttaa kuinka kunnostat terassin tai parvekkeen sekä auttaa sisustamisessa ja materiaalien valinnoissa.

Terassin upeat kuvat antavat lukijoille aivan uudenlaisia ideoita oman pihan, terassin ja parvekkeen laittamiseen. Sen avulla teet kodista, parvekkeesta, terassista ja puutarhasta viihtyisämmän paikan koko perheelle.

Terassi sopii hyvin kaikille, jotka nauttivat kotona puuhastelemisesta ja itse tekemisestä. Jokaisessa lehdessä esitellään hienoja terasseja, pihoja ja parvekkeita niin Suomesta kuin muualta maailmalta.

Pääset poimimaan aina uusimmat trendit ja vilkaisemaan klassisen kauniit kohteet sekä löydät parhaat nikkarointiohjeet, herkulliset reseptit kesäkeittiöön sekä neuvoja istutuksien valintaan.

Terassin sisältö kulkee hienosti vuodenaikojen mukaan, joten löydät jokaisesta numerosta aina ajankohtaista sisältöä.

Keväällä lehden sisältö painottuu enimmäkseen kasvien istutukseen ja pihan ja puutarhan laittamiseen, kesällä huolehditaan istutuksista ja ihaillaan kaunista puutarhaa ja pihaa sekä nikkaroidaan uutta ja korjataan vanhaa, syksyllä valmistaudutaan kylmeneviin säihin ja laitetaan piha ja puutarha talvikuntoon.

Terassi lehti kuuluu lehtiin, joita tilataan myös lahjaksi todella paljon. Lehtitarjous sisältää lähes aina erilaisia tilaajalahjoja, jonka saa kaupan päälle, kun tilaa lehden itselle tai lahjaksi.

Sisustuslehdet lahjaksi

Sisustuslehdet ovat todella suosittuja lehtiä Suomessa. Monet ihmiset tykkäävät tilata sisustuslehtiä muutaman lehden mittaisena määräaikaistilauksena, jolloin lehtitilaus päättyy automaattisesti.

Toki on myös heitä, jotka haluavat ehdottomasti hyödyntää parhaat tarjoukset tekemällä lehtitilauksen kestotilauksena jopa vuodeksi kerralla.

Sisustuslehdet ovat myös todella suosittuja lahjalehtiä. Varsinkin naisille tilataan usein jokin sisustuslehti lahjaksi. Sisustamiseen liittyvät lehdet ovatkin varmoja lahjalehtiä, sillä lähes jokainen nainen tykkää sisustaa omaa kotia ja seurata omasta lehdestä uusimpia sisustustrendejä.

Suosittua sisältöä ovat myös taloesittelyt, joissa esitellään erilaisia sisustustyylejä. Lähes kaikki sisustuslehdet sisältävät vaihtuvia tilaajalahjoja, jonka saa valita kaupan päälle ilmaiseksi, kun tilaa lehden itselle tai lahjaksi.

Tilaajalahjoja on yleensä kaksi tai kolme, joista saa valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä. Lahjatilauksessa tulee muistaa, että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, vaikka tilaisi lehden lahjaksi.

Tilaajalahja lähetetään lehtitilauksen maksajalle viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja lehden tilaaja saa itse valita pitääkö tilaajalahjan itsellä vai antaako sen myöhemmin lahjaksi.