Näytetään kaikki 6 tulosta

Urheilulehdet tarjoushintaan itselle tai lahjaksi

Urheilulehdet ovat todella suosittuja aikakauslehtiä Suomessa, niitä tilataan paljon itselle ja lahjaksi.

Lehdet antavat tärkeää tietoa eri urheilulajeista, liikunnasta, oikeasta ravinnosta ja toimivat motivaation lähteenä.

Ne kannustaa terveellisempiin elämäntapoihin tarjoamalla tietoa urheilulajeista, liikunnasta ja ravinnosta.

Alta löydät valikoiman urheiluun liittyviä aikakauslehtiä, joissa on tällä hetkellä halvat lehtitarjoukset.

Tutustu kattavaan lehtivalikoimaan ja tilaa lehdet netistä tarjoushintaan itselle tai lahjaksi ystävälle.

-46%
29.90
Tilaa lehti
-58%
18.00
Tilaa lehti
-55%
29.90
Tilaa lehti
-66%
24.90
Tilaa lehti
-58%
36.00
Tilaa lehti

Urheilulehdet netistä

Lähes jokainen urheilija ja liikunnan ystävä kaipaa jossain vaiheessa elämää lisää motivaatiota treenaamiseen. Urheilulehdet auttavat pitämään motivaation yllä ja jatkamaan silloinkin kun on vaikeaa. Lehdet tsemppaavat lukijoita lähtemään ulos liikkumaan ja syömään terveellisemmin.

Urheilulehdet kertovat eri urheilulajeista, uusista urheilulajeista, tuotteista, terveellisestä ravinnosta ja yleisesti kaikesta urheiluun liittyvistä asioista. Ne kertovat myös uusista urheiluun soveltuvista vaatteista ja kauneudenhoitotuotteista. Suosituimpia urheilulehtiä ovat nykyaikana Fit, Kunto Plus ja Sport.

Urheilulehdet ilmestyvät kerran kuukaudessa, kerran kahdessa viikossa tai kerran viikossa. Innokkaimmat urheilijat tykkäävät tilata sellaisia julkaisuja, jotka ilmestyvät joka viikko. Kerran viikossa ilmestyvä urheilulehti pitää motivaation tasaisesti yllä ja tarjoaa joka viikko uusia ohjeita ja vinkkejä.

Lehden tilaajan ei tarvitse olla harrastanut liikuntaa ja urheilua sen kummemmin aikaisemmin, vaan kaikki lehdet sopivat niin aloittelijoille kuin kauemman aikaa liikuntaa harrastaneille.

Aloittelijoiden kannattaa ehdottomasti tilata jokin urheilulehti, sillä lehdet auttavat hyvin alkuun ja kertovat tärkeitä asioita liikuntaan liittyen sekä antavat hyviä vinkkejä.

Sport on Suomen luetuin urheilulehti

Oletko helposti uudesta innostuva ja kiinnostunut urheilusta ja treenaamisesta? Jos vastasit kyllä, silloin Sport lehti on juuri oikea lehtivalinta sinulle. Se tarjoaa kattavasti tietoa urheilusta, treenaamisesta, kauneudenhoidosta, muodista, matkailusta, terveellisestä ruoasta ja elämästä.

Urheilulehden laadukkaasta sisällöstä kertoo lukijoiden jatkuva kasvu. Lukijoita on nimittäin jo yli 100 000. Sport lehti on myös yhä useamman henkilön lehtivalinta lahjalehdeksi. Lehti tarjoaa monipuolisesti mielenkiintoista sisältöä niin miehille kuin naisille.

Se auttaa, motivoi ja tarjoaa tehokkaita liikuntaohjelmia ja monipuolisia jumppaohjeita. Lisäksi löydät lehdestä uusimmat urheilutrendit, urheiluvälineet ja uudet urheilulajit.

Sisältöön kuuluu myös terveelliset ruokareseptit, jotka sopivat erityisesti urheilijoille ja treenaajille. Oikeanlaisella ruokavaliolla saavutat tavoitteesi nopeammin. Lehti auttaa kaikessa liikuntaan ja urheiluun liittyvissä asioissa sekä motivoi lukijoita tekemään liikunnasta pysyvän elämäntavan.

Sport on myös mainio lahjalehti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita urheilusta ja treenaamisesta. Lahjatilaus kannattaa tehdä aina netissä, koska silloin voit itse valita tilaustyypiksi kestotilauksen tai muutaman lehden mittaisen määräaikaistilauksen sekä tietenkin valita tilaajalahjan.

Kunto Plus on kuntoilijan lehtivalinta

Kunto Plus on kaikkien kuntoilijoiden oma urheilulehti. Halusitpa sitten ohjeita, neuvoja ja vinkkejä painonpudotukseen, lisää motivaatiota liikuntaan ja urheiluun, tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista, niin Kunto Plus on juuri oikea lehtivalinta sinulle. Se sopii hyvin aktiivisesti urheilua harrastaneelle kuin ihan aloittelijoille.

Kunto Plus sisältää monipuolisesti kuntoiluohjelmia, joilla saavutat tuloksia nopeasti. Lehti sisältää kunnon ruokaa 5 päivää osion, kuntoon 15-minuutissa osion, omavalmentaja-osion sekä vammasta huolimatta osion, joita on mukava kokeilla omaan tahtiin kotona.

Kunnon ruokaa 5 päivää osio sisältää terveellisiä ruokareseptejä koko viikoksi. Kuntoon 15-minuutissa osiossa esitellään erilaisia liikkeitä, jotka vievät aikaa vain 15-minuuttia. Omavalmentaja-osiossa harjoitellaan erilaisten liikeiden tekemistä oikein. Vammasta huolimatta-osiossa saat tärkeitä neuvoja ja ohjeita vammojen välttämiseen sekä vammojen hoitamiseen.

Kunto Plus on todella suosittu urheilulehti, jota tilataan yhä enemmän myös lahjaksi. Lahjatilaus kannattaa tehdä netissä, koska sillloin voit itse valita tilaustyypiksi määräaikaistilauksen tai kestotilauksen sekä valita useammasta tilaajalahjasta mieleisen.

Fit on trendikkäin urheilulehti

Todella suosituksi noussut Fit lehti tarjoaa kaiken tiedon hyvinvoinnista ja liikunnasta. Fit lehti tsemppaa terveellisempiin elämäntapoihin ja antaa motivaatiota liikuntaan positiivisella ja mukavan rennolla tavalla. Sisältöön kuuluvat terveellinen ruoka, terveelliset elämäntavat, henkinen hyvinvointi sekä arjen erilaiset asiat kuten esimerkiksi ihmissuhteet.

Fit haluaa antaa motivaatiota mahdollisimman monelle liikkumiseen ja aloittamaan terveellisemmän elämän tarjoamalla erilaisia treeniohjelmia ja oppaita sekä kertomalla hieman tarkemmin eri liikuntalajeista. Fit lehden nimen perusteella ajatellaan helposti, että lehden sisältö on pelkästään fitnessiä, mutta sitä lehti ei juurikaan pidä sisällään, vaan se motivoi ihan tavallisia ihmisiä liikkumaan ja etsimään itselle sopivan urheilulajin.

Urheilulehti sisältää todella monipuolisesti vinkkejä erilaisista urheilulajeista ja käy läpi liikuntavälineitä. Lehdestä löytyy laaja valikoima erilaisia juoksuohjelmia, kuntoiluohjelmia ruokavalioita, jotka sopivat hyvin aloittelijoille.

Fit on yksi parhaista lahjalehdistä kaikille henkilöille, jotka tykkäävät liikunnasta tai haluavat motivaatiota liikkumiseen sekä terveellisempiin elämäntapoihin. Fit tarjous sisältää aina myös erilaisia tilaajalahjoja, jotka ovat mukava lisä lehden lisäksi.

Urheilulehdet lahjaksi

Urheilulehdet ovat todella suosittuja lahjalehtiä. Lehdet sopivat lahjaksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita terveydestä, liikunnasta ja treenaamisesta. Ne soveltuvat lahjaksi niin miehille, naisille kuin lapsille monipuolisen sisältönsä ansiosta. Urheilulehtiä tilataan yhä useammin lahjaksi jouluna, syntymäpäivänä, ystävänpäivänä ja muuten vain yllätyksenä ystävälle.

Lahjatilaus kannattaa aina tehdä netissä, koska silloin voit itse etsiä edullisimman lehtitarjouksen ja saat itse valita tilaustyypiksi kestotilauksen tai määräaikaistilauksen sekä tietenkin valita upeista tilaajalahjoista mieleisen.

Lahjatilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, joten tilaajalahja tulee antaa itse myöhemmin lahjaksi tai voi sen halutessaan toki pitää itselläkin.

Urheilulehdet sisältävät paljon erilaisia tilaajalahjoja. Tilaajalahjoina on ollut takki, kello, aktiivisuusranneke, kuulokkeet ja puntari. Lehtitilaus on nykyään todella suosittu ja haluttu lahja, koska lehtitilaus tehdään yleensä useammaksi kuukaudeksi kerralla, joten lehdestä riittää iloa lahjansaajalle pidemmäksi aikaa. Lehtitarjoukset ovat nykyään myös todella edullisia varsinkin netissä, joten lehtitilaus ei kuitenkaan ole liian kallis lahja.

Tilaa uutiskirje ja voita 100€ lahjakortti
Uutiskirjeen tilaajana voit voittaa 100€ lahjakortin. Arvonnassa ovat mukana uudet ja vanhat tilaajat.
    TILAA
    Hyväksyn tietojen käsittelyn. Tietosuojaseloste / Käyttöehdot