Näytetään kaikki 3 tulostaTalouslehdet

Talouslehdet netistä

Talouslehdet ovat usein hieman vahempien lukijoiden suosiossa, kuten ammattilehdet. Toki lehdillä on paljon nuoriakin lukijoita, mutta vanhempia lukijoita on kuitenkin huomattavasti enemmän.

Talousuutiset ovat tärkeää sisältöä muun muassa aikakauslehdissä, mutta silti niille varataan tilaa vain kaksi tai kolme sivua. Sen takia taloudesta kiinnostuneet henkilöt eivät tilaa aikakauslehteä, vaan valitsevat mielummin jonkun talouslehden, josta löytyy pelkästään talouteen liittyvää sisältöä sekä tietenkin tärkeät talousuutiset.

Talouslehtien valikoima on Suomessa melko pieni, siksi monet turvautuvat tilaamaan jonkun englanninkielisen lehden, joista löytyy todella paljon valinnanvaraa.

Suomen suosituin talouslehti on ehdottomasti Kauppalehti, joka ilmestyy tuhansiin firmoihin Suomessa. Kauppalehti ilmestyy joka arkipäivä. Kauppalehden sisältöön kuuluu talousuutiset, tietoa poliittisista päätöksistä, tietoa yhteiskunnallisista päätöksistä ja tietoa sijoittajan markkinoista.

Kauppalehti sisältää tietenkin myös tärkeät pörssikurssit ja korkoindeksit. Lehdet eivät yleensä sisällä mitää tilaajalahjaa, mutta se on huomioitu lehtitilauksen hinnassa.

Lähes kaikki aikakauslehdet, jotka sisältävät tietoa taloudesta, sisältävät myös tilaajalahjan, jonka saat lehtitilauksen yhteydessä ilmaiseksi.

Talouslehteä tilatessa on kuitenkin hyvä käyttää hyväksi edulliset lehtitarjoukset, koska silloin voi säästää useita kymppejä rahaa.

Sivustomme lehtitarjoukset ovat voimassa kuitenkin vain tilauksissa, jotka tehdään netissä, joten puhelimitse lehteä ei voi valitettavasti tilata.

Talouslehdet voit tilata netistä joko kestotilauksena tai määräaikaisesti itselle tai lahjaksi.