Näytetään kaikki 18 tulostaViihdelehdet

Viihdelehdet netistä

Viihdelehdet ovat varmasti suosituimpia aikakauslehtiä ja ne on tarkoitettu koko perheen luettaviksi. Lehdet tarjoavat juoruja, uutisia, juonipaljastuksia ja skandaaleja. Ne sisältävät usein juttua julkkiksien toilailuista ja mokista sekä mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, huumoria, horoskooppeja, kilpailuja, ristikoita ja Tv-ohjelmatiedot.

Viihdelehtien suosituinta sisältöä on varmasti juorut, joita Suomalaiset tykkäävät erityisesti lukea. Mikä onkaan rentouttavampaa kuin istua raskaan työpäivän päätteeksi sohvalle ja lukea esimerkiksi Seiska lehdestä viikon uusimmat tapahtumat ja julkkiksien sekoilut.

Useimmat juorulehdet ilmestyvät kerran viikossa, kuten esimerkiksi Seiska ja Katso lehti ilmestyvät joka Torstai viihdyttämään tuhansia Suomalaisia. Voit tutustua muihin viikottain ilmestyviin lehtiin viikkolehdet osiossa.

Toki sivuiltamme löytyy myös lehtiä, jotka ilmestyvät kaksi kertaa viikossa tai vain kerran kuukaudessa. Viihdelehtiä voi nykyään ostaa joko lehtimyyjiltä, kaupoista tai tehdä lehtitilaus netissä.

Suosittelemme kuitenkin tilaamaan kaikki viihdelehdet netistä, koska netistä löytyy kaikkien aikakauslehtien halvimmat lehtitarjoukset.

Tilaamalla lehdet netistä, saat myös arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle. Netissä voit nykyään myös tehdä lehtitilauksen lahjaksi vaikka ystävälle syntymäpäivälahjaksi.

Mikäli et löydä viihdelehdet osiosta mieleistä aikakauslehteä, suosittelemme vilkaisemaan myös kaikki uusimmat lehtitarjoukset etusivultamme.

Suosituimmat viihdelehdet

Suomen suosituimmat viihdelehdet ovat tietenkin joka viikko ilmestyvä Seiska ja kerran kuukaudessa ilmestyvä Hymy. Seiska on lähes aina todella edullinen, minkä takia lehti tilataan usein samalla myös lahjaksi.

Seiskan tilaajalahjat ovat myös todella loistavia, kuten tällä hetkellä lehtitilauksen yhteydessä saat valita tilaajalahjaksi joko 30 euron arvoisen työkalusetin tai 50 euron meikkisetin.

Vaikka Seiska onkin suosituin viihdelehti, silti jostain syystä harvat ihmiset kehtaavat myöntää sitä lukevansa. Lehteä lukee kuitenkin tilastojen mukaan joka viikko yli 1.3 miljoonaa Suomalaista ja se on sivustomme yksi tilatuimmista aikakauslehdistä.

Seiska tilataan nykyään pääsääntöisesti netistä ja varsinkin silloin, kun lehdestä on saatavilla erikoistarjous. Erikoistarjouksissa saat yleensä valita kaksi tilaajalahjaa lehtitilauksen yhteydessä.

Tilaamalla Seiskan netistä saat myös lukuoikeuden suosittuun nettiversioon, joka pitää sisällään videoita ja artikkeleita julkkiksista. Suosittelemme ehdottomasti ainakin vilkaisemaan Seiska lehden nettiversion tarjonnan.

Viihdelehdet lahjaksi

Viihdelehdet ovat myös suosittuja lahjalehtiä. Lehdet sopivat lahjaksi niin lapsille, nuorille kuin vanhemmille. Kaikki suosituimmat viihdelehdet löydät listattuna tältä sivulta, josta pääset tutustumaan myös tarkemmin lehtiin klikkaamalla lehden nimeä.

Lehdet ovat nykyään yhä suositumpia lahjoja edullisten lehtitarjousten ansiosta. Aikakauslehdet on nykyään myös niin helppoa tilata lahjaksi, että lehtiä tilataan lahjaksi jatkuvasti enemmän.

Aikakauslehdet ovat myös mukavia lahjoja, kun niistä riittää iloa useammaksi kuukaudeksi ja silti lehtitilaus maksaa vain muutaman kympin vaikka kaupan päälle saa vielä tilaajalahjan.

Monet turvautuvat lehtitilaukseen myös silloin, jos ovat unohtaneet jonkun tärkeän ihmisen merkkipäivän ja unohtaneet hankkia lahjan ajoissa.

Lehtiä tilataan lahjaksi jouluna, ystävänpäivänä, syntymäpäivänä, äitienpäivänä ja isänpäivänä. Lähes kaikki palvelumme lehtitarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, jonka saat ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä.

Lahjatilauksiin kuuluu myös tilaajalahja, mutta tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, jolloin sen voi antaa itse lahjaksi.

Lahjatilauksissa suosittelemme valitsemaan lyhyen määräaikaistarjouksen, joka päättyy automaattisesti. Kestotilauksissa lahjansaaja joutuu itse perumaan lehtitilauksen, kun ei enää lehteä halua. Etsi sivuiltamme mieleinen lahjalehti ja tee lehtitilaus edullisesti verkossa.