Usein kysytyt kysymykset

Sivuston Usein kysytyt kysymykset (UKK) -osioon on koottu kaikki yleisimmät kysymykset ja niiden vastaukset. Sivulta löytyy vastauksia esimerkiksi sivuston käytöstä ja lehtien tilaamisesta.

Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi UKK-osioista, meidän asiakaspalvelumme on käytössäsi joka päivä, myös viikonloppuisin. Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä viestin ota yhteyttä -sivun lomakkeen kautta.

Onko Lehtitarjouksia.com aikakauslehtien kustantaja?

Lehtitarjouksia.com on riippumaton sivusto, joka tarjoaa kattavan valikoiman Suomen suosituimpien sanoma- ja aikakauslehtien uusimpia tarjouksia ja tilaajalahjoja. Sivustomme ei ole kustantaja eikä myy lehtiä suoraan käyttäjille. Sen sijaan käyttäjät voivat hyödyntää sivustomme tarjoamia lehtitarjouksia ja tilata lehtiä helposti ja kätevästi suoraan lehtien kustantajilta. Haluamme tarjota käyttäjillemme mahdollisuuden löytää juuri heille sopivimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat helposti ja nopeasti yhdellä sivustolla.

Miten lehtitarjouksia.com varmistaa, että henkilötietoni ovat turvassa?

Lehtitarjouksia.com varmistaa käyttäjien yksityisyyden suojan kunnioittamisen. Sivustomme käyttää suojattua Https-yhteyttä, joka varmistaa turvallisen ja salatun yhteyden käyttäjän ja lehtien kustantajien sivustojen välillä. Lehtitarjouksia.com julkaisee ainoastaan luotettavien kustantajien lehtitarjouksia, joita ovat esimerkiksi Sanoma Media Finland Oy, Fokus Media Finland Oy, A-lehdet Oy, Aller Media Oy, Bonnier Publications Oy, Otavamedia Oy ja Kolmiokirja sekä lehtien tilauspalvelut Lehtitukku.

Millaisia hintaedut ovat, kun tilaan lehden Lehtitarjouksia.com -sivuston kautta?

Lehtitarjouksia.comin kautta tehdyt lehtitilaukset sisältävät usein 25% alennuksen, ja toisinaan jopa 80% alennuksen lehden normaalihinnasta. Sivustomme lehtitarjouksista ei löydy kuin muutamia normaalihintaisia vaihtoehtoja. Lisäksi lähes kaikki lehtitarjouksemme sisältävät tilaajalahjan, jonka arvo voi olla yli 100 euroa. Tilaajalahjan saa ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä.

Miten lehtitilauksen tekeminen tapahtuu?

Lehtien tilaaminen sivustomme kautta on helppoa ja vaivatonta. Etsi ensin haluamasi lehti ja klikkaa ”Tilaa lehti” -painiketta. Tämän jälkeen sinut ohjataan suoraan lehden kustantajan sivulle, jossa voit täyttää tilauslomakkeen ja valita haluamasi maksutavan. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen. On tärkeää tarkistaa tilausvahvistuksen tiedot ja varmistaa, että ne ovat oikein. Mikäli havaitset virheen, ota yhteyttä lehden kustantajaan.

Mikä on lehtitilauksen postikulujen määrä?

Voit tilata haluamasi lehden kätevästi ja edullisesti sivustomme kautta. Kaikki lehdet toimitetaan tilaajille ilmaiseksi, jos lehden toimitusosoite on Suomessa. Lehtitarjouksien hinnat sisältävät arvonlisäveron ja toimituskulut, joten mitään piilokuluja et joudu maksamaan. Huomioithan, että tilauksen toimitusaika riippuu lehden kustantajasta ja toimitusosoitteesta. Suosittelemme olemaan yhteydessä lehden kustantajaan, jos haluat tehdä lehtitilauksen ulkomaille tai tarvitset lisätietoja toimituksesta.

Onko mahdollista tilata lehti puhelimitse?

Voit tehdä lehtitilauksen sivustomme kautta helposti ja nopeasti. Valitse haluamasi lehti ja klikkaa ”tilaa lehti” -painiketta, jolloin siirryt suoraan lehden kustantajan sivulle, jossa voit täyttää tilauslomakkeen ja maksaa lehtitilauksen kustantajan tarjoamilla maksutavoilla. Huomioithan, että lehtitarjoukset ovat voimassa vain nettitilauksissa, eikä sivulta ole mahdollista tilata lehtiä puhelimitse.

Mistä löydän kanavan antaa palautetta lehden sisällöstä?

Voit antaa palautetta tilaamastasi lehdestä ottamalla yhteyttä lehden toimitukseen, jonka yhteystiedot löydät yleensä lehden takakannesta. Voit ottaa yhteyttä toimitukseen puhelimitse tai sähköpostilla. Huomioithan, että Lehtitarjouksia.com ei ole lehtien kustantaja eikä vastaa lehtien sisällöstä tai jakelusta.

Kuinka turvallista lehden tilaaminen netistä yleensä on?

Kaikki lehtitilaukset tehdään ja maksetaan kustantajien kotisivuilla, joissa käytetään suojattua yhteyttä. Tilauksen tiedot välittyvät ainoastaan lehden kustantajalle, eikä tilaajan tietoja luovuteta eteenpäin, ei edes Lehtitarjouksia.com ylläpidolle. Lehtien tilausopimus syntyy aina lehden tilaajan ja kustantajan välille, ja tilauksen voi maksaa turvallisesti nettipankissa tai tehdä lehtitilaus laskulla, joka toimitetaan tilaajalle normaalin postin mukana.

Millaisia tietoja lehtitarjouksia.com kerää käyttäjiltään?

Lehtitarjouksia.com sivusto ei tallenna vierailijoiden tietoja ilman erillistä suostumusta. Kun teet lehtitilauksen meidän kauttamme, annat henkilötietosi ainoastaan kyseisen lehden kustantajalle. Emme siis tallenna tai käytä henkilötietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Mikä on toimiva ratkaisu, jos uusin lehti on jo ilmestynyt, mutta en ole vielä saanut ensimmäistä lehteä?

Jos et ole saanut ensimmäistä tilaamaasi lehteä, vaikka sen pitäisi jo olla ilmestynyt, voit ottaa yhteyttä lehden julkaisijaan ja ilmoittaa asiasta heidän asiakaspalveluunsa joko puhelimitse tai sähköpostilla. Tarkista tilausvahvistuksesta lehden julkaisijan tiedot ja asiakaspalvelun yhteystiedot. On myös hyvä ottaa ylös asiakasnumerosi, sillä se saattaa olla tarpeen asiakaspalvelussa.

Millä tavoin lehtitilaus maksetaan?

Erilaiset maksutavat ovat riippuvaisia kustantajista, joten lehtien tarjoussivulla näet, millä maksutavoilla voit maksaa tilauksesi. Verkkopankkitunnukset ovat yleensä yksi maksutapa, joka on käytettävissä lehtitilauksen yhteydessä. Toisinaan voit maksaa tilauksesi myös laskulla, joka toimitetaan ensimmäisen lehden mukana.

Onko mahdollista maksaa lehtitilaus erissä?

Erilaisia maksuvaihtoehtoja lehtitilaukselle voi olla tarjolla kustantajasta riippuen. Useimmiten lehtitilauksen maksu tapahtuu tilauksen yhteydessä joko verkkopankin kautta tai laskulla. Osa kustantajista tarjoaa kuitenkin mahdollisuutta osamaksuun kestotilaajille. Osamaksuvaihtoehto tarkoittaa sitä, että lehtitilauksen voi maksaa kahdessa erässä, joista ensimmäinen maksetaan tilauksen yhteydessä ja toinen erä toimitetaan seuraavan laskun yhteydessä. Osamaksulla maksetut laskut toimitetaan yleensä peräkkäisinä kuukausina.

Onko mahdollista tilata lehtiä sähköpostitse?

Lehtitilausta ei ole mahdollista tehdä sähköpostitse. Tilaus on tehtävä lehden kustantajan verkkosivuilla olevan tilauslomakkeen kautta.

Ketkä ovat vastuussa lehtitilauksen toimittamisesta?

Lehden jakelusta vastaa aina lehden kustantaja, eikä Lehtitarjouksia.com osallistu lehtien jakeluun millään tavalla. Mikäli kohtaat ongelmia lehden toimituksessa tai tilaustietoihin liittyen, ole yhteydessä suoraan lehden kustantajan asiakaspalveluun. He auttavat sinua mielellään kaikissa lehtitilaukseen ja jakeluun liittyvissä kysymyksissä.

Miten voin löytää etsimäni lehden tarjouksen, jos en löydä sitä?

Jos et löytänyt haluamaasi aikakauslehden tarjousta verkkosivuiltamme, voit ottaa meihin yhteyttä asiakaspalvelumme kautta ja pyytää apua lehtitarjouksen löytämisessä. Pyrimme auttamaan asiakkaitamme löytämään parhaat mahdolliset lehtitarjoukset ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiin nopeasti.

Miten saan lehtitilauksen kuittauksen, kun tilasin lehden yrityksen nimellä?

Useimpien aikakauslehtien kohdalla kuitti lehtitilauksesta toimitetaan sähköpostitse välittömästi tilauksen jälkeen. Mikäli et kuitenkaan saa kuittia sähköpostiisi tai sitä ei ole mukana ensimmäisen lehden toimituksessa, suosittelemme ottamaan yhteyttä lehden kustantajan asiakaspalveluun, jotta voit varmistaa, että tilauksesi on kirjattu oikein.

Milloin ensimmäinen lehti saapuu, kun teen lehtitilauksen?

Ensimmäisen lehden ilmestymisajankohta riippuu aina tilattavan aikakauslehden ilmestymistiheydestä. Useimmiten lehden tilaajalle toimitetaan heti seuraavaksi ilmestyvä numero, eli uusin lehti joka ilmestyy tilauksen jälkeen. Lehden tarjoussivulla ja tilausehdoissa ilmoitetaan ensimmäisen lehden ilmestymispäivämäärä. Jos tilaat lehden, joka on juuri ilmestynyt, ja seuraava numero ilmestyy esimerkiksi kuukauden kuluttua, joudut odottamaan useamman viikon ensimmäistä lehteä. Jos lehti ilmestyy joka viikko, voit saada ensimmäisen lehden kotiin kannettuna alle viikon kuluttua tilauksesta. Lehtien tilaajat saavat yleensä lehden muutamaa päivää ennemmin kuin se ilmestyy kauppoihin.

Mikä on lehtien alennuskoodien merkitys?

Alennuskoodit ovat rajoitetun ajan voimassa olevia etuja, joilla voi saada esimerkiksi alennusta lehtitilauksesta. Nykyään alennuskoodeja on kuitenkin harvemmin tarjolla, sillä lehtien parhaat tarjoukset löytyvät yleensä suoraan lehden kustantajien sivuilta. Lehtitarjouksia.com -sivulla voit tilata lähes minkä tahansa lehden puoleen hintaan ilman erillistä alennuskoodia ja saat vielä tilaajalahjan kaupan päälle.

Millaisia tuotteita lehtitarjouksien tilaajalahjat sisältävät?

Erilaiset tilaajalahjat ovat usein osa lehtitarjouksia, ja ne sisältyvät lehtitilaukseen. Tilaajalahjoja voi löytää lehden tarjoussivulta. Yleensä tilaajalahjat vaihtuvat noin kerran kuukaudessa, ja niitä voi olla saatavilla vain rajoitetun ajan. Tilaajalahjoja voivat olla esimerkiksi kirjat, keittiötarvikkeet, kauneudenhoitotuotteet, kodin sisustustuotteet tai lahjakortit erilaisiin palveluihin.

Milloin voin odottaa tilaajalahjan saapuvan?

Usein tilaajalahjan toimitusaika ja käytännöt mainitaan myös lehden tarjoussivulla tai tilausehdoissa. Tilaajalahjan saatavuus riippuu myös tarjouksen voimassaolosta ja varastotilanteesta. Jos tilaajalahjaksi on luvattu tietty tuote ja se on päässyt loppumaan varastosta, voi kustantaja tarjota vaihtoehtoista tilaajalahjaa.

Miten voin varmistaa, että lehtitilaus on mennyt perille?

Tilausvahvistus lähetetään yleensä välittömästi lehtitilauksen tekemisen jälkeen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksessa kerrotaan tilatun lehden tiedot, tilaajan tiedot, lehden toimitusosoite ja maksettu summa. Mikäli tilausvahvistusta ei saavu, tarkista roskapostikansio ja ota yhteyttä lehden kustantajaan tarvittaessa.

Mikä on parempi vaihtoehto lahjatilaukselle: kestotilaus vai määräaikainen tilaus?

Lahjatilauksen tekeminen määräaikaisesti on yleensä helpompaa, koska silloin lahjansaaja ei joudu itse irtisanomaan lehtitilausta kustantajalle. Lehtitilaus päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon. Kestotilauksen tekeminen lahjaksi on myös mahdollista, mutta silloin lahjansaajan on itse irtisanottava tai peruttava lehtitilaus, kun hän ei enää halua lehden ilmestyvän. Nykyään lehtitilauksen voi peruuttaa kirjeitse, puhelimitse, sähköpostilla tai lehden kustantajan sivulla olevalla verkkolomakkeella.

Netistä tilattu lehti ei vastaakaan toiveitasi?

Jos olet tehnyt lehtitilauksen ja haluat perua sen, sinulla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus perua tilaus kuluitta 14 vuorokauden kuluessa laskun, lehden tai tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Jos päätät käyttää peruuttamisoikeuttasi, ota yhteyttä lehden kustantajaan mahdollisimman pian. Peruutus tulee tehdä joko kirjallisesti tai suullisesti kustantajalle. Jos olet jo saanut joitain lehtiä, voit sopia niiden palauttamisesta kustantajan kanssa.

Miten usein lehtien tilaajalahjat vaihtuvat?

Lehtien tilaajalahjat vaihtuvat säännöllisesti ja yleensä kerran kuukaudessa. Koska tilaajalahjoja on rajoitettu määrä, suosituimmat tilaajalahjat voivat loppua hyvin nopeasti. Tällöin lehden kustantaja tarjoaa uuden tilaajalahjan tai vaihtoehtoisen lahjan, joka vastaa alkuperäistä lahjaa. Jos haluat varmistaa tietyn tilaajalahjan saatavuuden, kannattaa tilata lehti mahdollisimman pian lahjan esittelyn jälkeen.