Usein kysytyt kysymykset

Ukk – Usein kysytyt kysymykset osioon olemme lisänneet kaikki usein kysytyt kysymykset ja niiden vastaukset. Sivulta löydät kysymyksiä ja vastauksia muun muassa sivuston käyttöön ja lehtien tilaamiseen liittyen.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Asiakaspalvelumme on avoinna joka päivä, myös viikonloppuisin. Asiakaspalveluumme voit lähettää viestin täyttämällä lomakkeen ota yhteyttä sivulla.

Onko Lehtitarjouksia.com aikakauslehtien kustantaja?

Lehtitarjouksia.com ei ole lehtien kustantaja. Lehtitarjouksia.com on sivusto, johon päivitetään sanoma- ja aikakauslehtien uusimmat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat, jotka kuka vain voi hyödyntää tilaamalla lehden netistä itselle tai lahjaksi.

Onko tietoni varmasti turvassa?

Kyllä on! Lehtitarjouksia.com ei kerää/tallenna käyttäjien henkilötietoja tai luottokorttitietoja. Verkkosivullamme on käytössä suojattu Https-yhteys, jonka ansiosta kaikki liikenne sivuiltamme lehtien kustantajien kotisivuille kulkevat turvallisten ja salattujen yhteyksien kautta.

Sivullamme julkaistaan ainoastaan luotettavien kustantajien lehtitarjouksia. Palvelumme aikakauslehtien kustantajat ovat Sanoma Media Finland Oy, Fokus Media Finland Oy, A-lehdet Oy, Aller Media Oy, Bonnier Publications Oy, Otavamedia Oy ja Viipalemediat Oy.

Kuinka paljon säästän rahaa tekemällä lehtitilauksen Lehtitarjouksia.com sivuston kautta?

Tekemällä lehtitilauksen sivustomme kautta, saat aina alennusta vähintään -25% ja enimmillään jopa -80%. Säästät rahaa varmasti, koska emme julkaise sivustolle lainkaan normaalihintaisia lehtitarjouksia. Muista, että lähes kaikki lehtitarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan, jonka arvo voi olla jopa yli 100 euroa. Tilaajalahjan saat ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä.

Miten lehtitilaus tehdään?

Etsi sivultamme lehti, jonka haluat tilata ja klikkaa kohdasta tilaa lehti tästä, jolloin siirryt automaattisesti lehden kustantajan sivulle, jossa on uusin lehtitarjous ja tilaajalahjat. Kustantajan sivulla voit täyttää tilauslomakkeen ja maksaa lehtitilauksen kustantajan tarjoamilla maksutavoilla. Tilauslomakkeen lähettämisen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksesta näet mitä olet tilannut, kuinka paljon tilaus maksoi, asiakasnumerosi, tilausnumeron, toimitusosoitteen ja paljon muuta. Muista tarkistaa kaikki tilauksesi tiedot huolellisesti. Jos tiedot eivät täsmää, niin ota yhteyttä lehden kustantajaan.

Kuinka paljon lehtitilauksesta kertyy postikuluja?

Kaikki lehdet toimitetaan tilaajille ilmaiseksi, jos lehden toimitusosoite on Suomessa. Lehtitarjouksien hinnat sisältävät arvonlisäveron ja toimituskulut, joten mitään piilokuluja et joudu maksamaan. Suosittelemme olemaan yhteydessä lehden kustantajaan, jos haluat tehdä lehtitilauksen ulkomaille.

Voiko lehden tilata puhelimitse?

Valitettavasti Lehtitarjouksia.com sivulta ei voi tilata aikakauslehtiä puhelimitse. Sivuston lehtitarjoukset ovat voimassa vain nettitilauksissa.

Minne voin antaa palautetta lehden sisällöstä?

Jos haluat antaa palautetta tilaamastasi lehdestä, niin katso lehden takakannesta kustantajan yhteystiedot ja ota yhteyttä lehden toimitukseen puhelimitse tai sähköpostilla.

Onko lehden tilaaminen netistä varmasti turvallista?

Kyllä on. Kaikki lehtitilaukset tehdään ja maksetaan kustantajien kotisivuilla, joissa käytetään suojattua yhteyttä. Tilauksen tiedot valittyvät ainoastaan lehden kustantajalle, eikä tilaajan tietoja luovuteta eteenpäin, ei edes lehtitarjouksia.com ylläpidolle. Lehtien tilausopimus syntyy aina lehden tilaajan ja kustantajan välille. Lehtitilauksen voi maksaa turvallisesti nettipankissa tai tehdä lehtitilaus laskulla, joka toimitetaan tilaajalle normaalin postin mukana.

Mitä tietoja lehtitarjouksia.com kerää käyttäjiltä?

Lehtitarjouksia.com ei kerää mitään tietoja vierailijoilta ilman erillistä suostumusta. Kun teet lehtitilauksen sivustomme kautta, annat henkilötietosi vain tilaamasi lehden kustantajalle.

En ole saanut ensimmäistä lehteä, vaikka uusi numero on jo ilmestynyt. Mitä voin tehdä?

Mikäli et ole saanut ensimmäistä lehteä, vaikka se on jo ilmestynyt, niin katso tilauvahvistuksesta, kuka on lehden julkaisija ja ilmoita asiasta heidän asiakaspalveluun, joko puhelimitse tai sähköpostilla. Tilausvahvistuksesta kannattaa ottaa ylös myös asiakasnumero, sillä asiakaspalvelu kysyy sitä varmasti.

Miten lehtitilaus maksetaan?

Maksutavat vaihtevat lehtien kustantajien välillä. Lehden tarjoussivulla näet millä maksutavoilla voit maksaa lehtitilauksesi. Usein lehtitilauksen voi maksaa verkkopankkitunnuksilla lehtitilauksen yhteydessä tai vaihtoehtoisesti laskulla, joka toimitetaan ensimmäisen lehden mukana.

Voiko lehtitilauksen maksaa useammassa erässä?

Useimmissa tapauksissa lehtitilaus tulee maksaa heti tilauksen yhteydessä, joko verkkopankissa tai laskulla. Osa lehtien kustantajista tarjoaa lehden kestotilaajille osamaksuvaihtoehtoa, jolloin voit maksaa lehtitilauksen laskulla kahdessa erässä. Osamaksussa laskut toimitetaan peräkkäisinä kuukausina.

Voiko lehden tilata sähköpostitse?

Lehtitilausta ei voi tehdä sähköpostitse. Lehtitilauksen voi tehdä vain täyttämällä tilauslomakkeen lehden kustantajan sivulla.

Kuka vastaa tilaamani lehden toimittamisesta?

Lehden jakelusta vastaa aina tilaamasi lehden kustantaja.

Mitä teen, jos en löydä etsimäni lehden tarjousta?

Jos et löytänyt sivultamme aikakauslehden lehtitarjousta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin etsimme lehtitarjouksen puolestasi.

Tilasin lehden yrityksen nimellä. Miten lehtitilauksen kuitti toimitetaan?

Lähes kaikkien aikakauslehtien kohdalla kuitti toimitetaan sähköpostitse heti lehtitilauksen jälkeen. Jos et saa kuittia sähköpostitse tai ensimmäisen lehden mukana, niin ota yhteyttä lehden kustantajan asiakaspalveluun.

Tein lehtitilauksen. Milloin saan ensimmäisen lehden?

Ensimmäisen lehden ilmestyminen on ilmoitettu lehden tarjoussivulla ja tilausehdoissa. Yleensä lehden tilaajalle toimitetaan heti seuraavaksi ilmestyvä numero, eli uusin lehti joka ilmestyy tilauksesi jälkeen.

Ensimmäisen numeron ilmestyminen riippuu aina aikakauslehden ilmestymistiheydestä. Aikakauslehdet ilmestyvät kerran viikossa, kerran kahdessa viikossa, kerran kolmessa viikossa, kerran kuukaudessa ja osa lehdistä ilmestyy vielä harvemmin. Jos esimerkiksi tilaat lehden, joka on juuri ilmestynyt ja seuraava numero ilmestyy kuukauden kuluttua, niin silloin joudut odottamaan useamman viikon ensimmäistä lehteä.

Jos tilaat lehden, joka ilmestyy joka viikko, niin voit saada ensimmäisen lehden kotiin kannettuna jo alle viikon kuluttua. Yleensä lehtien tilaajat saavat lehden jo muutamaa päivää ennemmin, kun lehti ilmestyy kauppoihin.

Mitä lehtien alennuskoodit ovat?

Alennuskoodit ovat etuja, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan. Alennuskoodilla voit saada esimerkiksi alennusta lehtitilauksesta. Nykyään alennuskoodeja on enää harvoin tarjolla, sillä kaikkien tuotteiden parhaat tarjoukset löytyvät netistä. Lehtitarjouksia.com sivulla et tarvitse alennuskoodeja, sillä voit tilata lähes minkä vain lehden puoleen hintaan ilman erillistä tarjouskoodia ja saat vielä tilaajalahjan kaupan päälle!

Mitä lehtitarjouksien tilaajalahjat ovat?

Lähes kaikki lehtitarjoukset sisältävät erilaisia tilaajalahjoja, jotka ovat lehtitilaukseen sisältyviä tuotteita. Lehtien tilaajalahjat näet lehtien artikkeleissa ja tilaajalahjat kategoriasta sekä lehden tarjoussivulla. Tilaajalahjat vaihtuvat lähes kerran kuukaudessa.

Kuinka nopeasti tilaajalahjat toimitetaan?

Tilaajalahjan toimittamisesta vastaa tilaamasi lehden kustantaja. Yleensä tilaajalahjat toimitetaan noin 2-4 viikon kuluttua lehtitilauksen maksamisesta. Useimmissa tarjouksissa voit saada tilaajalahjan hieman nopeammin maksamalla lehtitilauksen kortilla. Jos et saa tilaajalahjaa 5 viikon kuluttua laskun maksamisesta, niin ota yhteyttä kustantajan asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Mistä tiedän, onko lehtitilaus mennyt varmasti perille?

Lehden tilaamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, jossa kerrotaan mitä olet tilannut, mihin osoitteeseen lehtitilaus lähetetään ja kuinka paljon lehtitilaus maksoi. Jos tilausvahvistusta ei tule ollenkaan, niin voi olla että viesti on mennyt jostain syystä roskapostikansioon. Mikäli et saa tilausvahvistusta, niin ota yhteyttä lehden kustantajaan.

Kannattaako lahjatilaus tehdä kestotilauksena vai määräaikaisesti?

Lahjatilaus on helpointa tehdä määräaikaisesti, koska silloin lahjansaaja ei itse joudu irtisanomaan lehtitilausta kustantajalle, vaan lehtitilaus päättyy automaattisesti kampanjan viimeiseen numeroon. Toki lahjatilauksen voi halutessaan tehdä kestotilauksenakin, mutta silloin lahjansaajan tulee itse irtisanoa / perua lehtitilaus, kun ei enää halua lehden ilmestyvän. Kestotilauksen perumisen voi tehdä nykyään kirjeitse, puhelimitse, sähköpostilla tai lehden kustantajan sivulla olevalla verkkolomakkeella.

Tein lehtitilauksen netissä, mutta en haluakkaan kyseistä lehteä. Mitä teen?

Mikäli haluat peruuttaa lehtitilauksen, niin sinulla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus perua lehtitilaus ilman kuluja 14 vuorokauden kuluessa laskun, lehden tai tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Jos haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi, niin ota yhteyttä välittömästi lehden kustantajaan. Peruuttamisesta tulee ilmoittaa kustantajalle kirjallisesti tai suullisesti. Kustantajan kanssa voit myös sopia jo toimitettujen lehtien palauttamisesta.

Kuinka usein lehtien tilaajalahjat vaihtuvat?

Lehtien tilaajalahjat vaihtuvat todella usein. Useimpien lehtien tilaajalahjat vaihtuvat kerran kuukaudessa. Tilaajalahja voi toki vaihtua useamminkin, sillä tilaajalahjoja on aina tarjolla rajoitettu erä. Suosituimmat tilaajalahjat voivat loppu kesken jopa viikossa, jolloin tilalle vaihdetaan jokin toinen tilaajalahja.