Näytetään kaikki 13 tulostaTilaajalahjat

Tilaajalahjat kaikkiin suosikkilehtiin

Palvelumme kautta saat lehtitilauksen yhteydessä valita myös tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi. Useimmat aikakauslehdet ja sanomalehdet sisältävät nykyään lahjan, jonka tilaaja saa maksutta.

Lehtien tilaajalahjat ovat nykyään yhä arvokkaampia, jonka takia lehtitilaus kannattaa tehdä aina palvelumme kautta. Tilaamalla lehden netistä, saat lähes aina valita jonkun tilaajalahjan kaupan päälle.

Yhä useammat ihmiset selaavat tilaajalahjat läpi viikottain, koska poikkeuksellisen arvokkaat ja suositut tuotteet loppuvat nopeasti. Useimmat henkilöt tilaavat lehden myös vain mieleisen tilaajalahjan takia esimerkiksi lahjaksi ystävälle.

Arvokkaat lahjat siis houkuttelevat tekemään lehtitilauksen verkossa ja sen takia myös suosituimmat tuotteet loppuvat nopeasti kesken. Hyvät ja tarpeelliset kaupanpäälliset kannattaa hyödyntää lehteä tilatessa, sillä voit saada erilaisia tuotteita todella huokeaan hintaan.

Mitä tilaajalahjat ovat?

Lehtien lahjat ovat erilaisia tuotteita, jotka sisältyvät lehtitilaukseen. Saat vapaasti valita yhden tuotteen kaupan päälle, kun tilaat lehden itselle tai lahjaksi verkosta.

Yksi lehtitarjous saattaa sisältää jopa neljä erilaista tilaajalahjaa, joista tilaaja saa valita yhden ilmaiseksi kaupan päälle. Lahjat esitellään aina lehden tilaussivuilla, jossa saat lisätietoa tilaajalahjasta, näet tuotteen arvon ja paljon muuta hyödyllistä tietoa.

Kuinka usein lahjat vaihtuvat?

Tilaajalahjat vaihtuvat noin 2-4 viikon välein, joten lehtitarjoukset kannattaa vilkaista säännöllisesti.

Uusimmat tilaajalahjat kannattaa käydä vilkaisemassa vähintään kerran viikossa, koska erilaisia tuotteita on tarjolla aina rajoitettu erä. Pitämällä lehtien tuotteita silmällä, saat napattua itsellesi parhaat tilaajalahjat ensimmäisten joukossa.

Miten saan tilaajalahjan?

Lehtien tilaajalahjat kuuluvat ainoastaan lehtitilauksiin, jotka tehdään netissä.

Sivuillamme voit katsoa kaikki tilaajalahjat läpi ilmaiseksi niin usein kuin itse haluat ja tutustua niihin paremmin, sekä siirtyä tekemään lehtitilauksen kustantajan verkkosivuilta. Tilaajalahjan saat aina, kun teet lehtitilauksen sivustomme kautta tai suoraan kustantajan sivuilta.

Tilaajalahjat toimitetaan lehtien tilaajille lehtitilauksen jälkeen automaattisesti noin kuukauden kuluttua.

Miten tilaajalahja toimitetaan?

Tilaajalahjat toimitetaan lehtien tilaajille postikuluitta noin 2-4 viikon kuluttua lehtitilauksen maksamisesta.

Pienet tuotteet toimitetaan lehden tilaajalle kotiin normaalin postin mukana ja suuremmat tilaajalahjat tulee itse noutaa postista. Jos lehden tilaajalahja sisältää kaksi tuotetta, silloin tuotteet toimitetaan usein kahdessa erässä.

Tuotteiden eteen ei siis tarvitse tehdä juuri mitään, vaan tuotteet toimitetaan lehden tilaajille automaattisesti lehtitilauksen yhteydessä.

Minkälaisia tuotteita voin saada lahjaksi?

Lehtien tilaajalahjoina voi olla melkein mitä vain tarpeellisia tuotteita.

Lehtien tilaajalahjoina voi olla esimerkiksi: Aku Ankka reppu, neuvokkaat prinsessat kirja, työkalusetti, digitaalinen verenpainemittari, Tech-pro tasohiomakone, Lumene meikkisetti, monitoimikaiutin tabletille, infrapunalämpömittari, Aku Ankka pito, ulkovalaisimet liiketunnistimella, Hasaki Santoku veitsisetti, aktiivisuusranneke, heijastava selkäreppu, Marimekko Ivana Helsinki kukkarot, 360 asteen valvontakamera,  talvitakki, radio-ohjattava auto, radio-ohjattava lehtokone, muumimuki, risteily, kaulakoru ja paljon muuta.

Kuuluuko lahja myös lahjatilaukseen?

Kaikki lehtitarjoukset, jotka sisältävät tilaajalahjan ovat lehtien tutustumistarjouksia, jotka ovat tilattavissa itselle ja lahjaksi. Lahjatilauksiin kuuluvat siis aina samat lahjat, kuin itselle tilatessakin.

Lahjatilauksessa tulee kuitenkin muistaa, että tuotteet ovat tarkoitettu lehden tilaajalle ja sen takia tuotteet toimitetaan lahjatilauksissa myös lehtitilauksen tekijälle, eli lehtitilauksen maksajalle.

Toki lehden tilaaja voi halutessaan antaa tilaajalahjan lehden vastaanottajalle myöhemmin lahjaksi, kun tuote on toimitettu.

Erikoistarjoukset

Välillä sivuillamme julkaistaan lehtien erikoistarjouksia, jotka sisältävät useita tuotteita.

Hyödyntämällä erikoistarjouksen, saat valita kaksi tilaajalahjaa lehtitilauksen yhteydessä.

Lehtien erikoistarjoukset kannattaa aina hyödyntää nopeasti, sillä arvokkaat tuotteet houkuttelevat tekemään lehtitilauksen ja usein lehtien tilaajalahjat loppuvat nopeasti. Erikoistarjouksien kaupanpäälliset ovat arvoltaan usein yli 50 euroa.

Tilaajalahjat yhteenveto

  • Tilaajalahjat sivulta löydät helposti ja nopeasti kaikki lehtitarjoukset, jotka sisältävät lahjan.
  • Lehtien kaupanpäälliset vaihtuvat noin kahden viikon välein.
  • Vaikka tuotteet ovat entistäkin arvokkaampia, ei lehtitilausta suositella tekemään vain tilaajalahjan takia.
  • Lehtien kaupanpäälliset lähetetään lahjatilauksissa lehtitilauksen maksajalle.
  • Saat tuotteen hieman nopeammin, jos maksat lehtitilauksen kortilla.
  • Tilaajalahja toimitetaan vasta, kun lehtitilaus on kokonaisuudessaan maksettu.
  • Useimmat kustantajat toimittavat tilaajalahjan viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen tekemisestä.
  • Tuotteet toimitetaan tilaajille postitse.
  • Tuote voidaan toimittaa tilaajille kahdessa erässä.
  • Suuret kaupanpäälliset tulee noutaa itse postista.