Näytetään kaikki 18 tulostaPerhelehdet

Perhelehdet netistä

Perhelehdet sivulta sinun on helppo vertailla erilaisia lehtiä, sillä olemme lisänneet osioon vain kaikki Suomen suosituimmat perhelehdet, jotka sopivat hyvin koko perheen luettaviksi. Tarjolla on runsaasti erilaisia edullisia lehtitarjouksia, jotka kannattaa hyödyntää lehteä tilatessa.

Suosituimmat tarjoukset ovat ehdottomasti Kodin Kuvalehti tarjous, HS Meidän Perhe tarjous ja Kotivinkki tarjous. Aikakausilehdet ovat aina olleet todella suosittuja Suomessa ja erilaiset perhelehdet ovat tuoneet jo vuosien ajan piristystä niin suurten kuin pienten lapsiperheiden arkeen.

Aikakauslehdet käsittelevät ajankohtaisia ja hyödyllisiä perheen ja kodin asioita sekä tarjoavat tärkeää tietoa, vertaistukea ja hyviä vinkkejä lapsiperheille.

Lehdistä vanhemmat pääsevät lukemaan muiden lapsiperheiden kirjoituksia eri aiheisiin liittyen sekä lukemaan asiantuntijoiden vinkkejä ja mielipiteitä.

Perhelehdet ovat sisällöltään aina tiukasti kiinni lapsiperheiden arjessa ja sisältävät esimerkiksi mielenkiintoisia artikkeleita lapsiperheiden raha-asioista, ajanhallinnasta, hyvinvoinnista, hyvästä ruoasta ja paljon muusta.

Kodin Kuvalehti on suosittu perhelehti

Kodin kuvalehti on on sisällöltään todella suuri lukupaketti, josta löytyy mielenkiintoista luettavaa koko perheelle. Brändi tavoittaa jopa 500 000 henkilöä ympäri Suomea suositulla lehdellään ja verkkosivustollaan.

Kodin Kuvalehti onkin yksi luetuin kodin lukupaketti, jonka sisältö sopii mainiosti koko perheelle. Se tarjoaa lukijoille vinkkejä arkeen, sisustusideoita, maukkaita ruokareseptejä, neuvoja kauneudenhoitoon ja pukeutumiseen.

Lehden jokainen numero koostuu ajankohtaisista ja mielenkiintoisista tarinoista ja tarkoista kuvista. Eri julkisuuden henkilöiden haastattelut ja reportaasit ovat mielenkiintoista luettavaa.

Ruokaosion ohjeilla valmistat herkullista ruokaa koko perheelle. Ruokaosio innostaa lukijoita ja perheitä kokeilemaan erilaisia ruokareseptejä. Lehti antaa tärkeää tietoa ruokauutuuksista, uusimmista trendeistä ja tietoa erilaisista ruokakulttuureista. Maukkaat ruokareseptit saavat jokaisessa meissä kotikokin syttymään.

Asumisosio esittelee hienoja Suomalaisia koteja ja samalla antaa lukijoille aivan uusia sisustusvinkkejä ja upeita tee-itse-ideoita, joita on mukava kokeilla yhdessä koko perheen kanssa.

Lehti sisältää myös mukavan muotiosion, jossa lehden lukijat saavat vinkkejä pukeutumiseen kaiken kokoisille vartalotyypeille. Suositun muotiosion malleina toimivat aina Kodin Kuvalehden lukijat eri puolilta Suomea.

Meidän Perhe on nimensä mukaisesti koko perheen yhteinen lehti

Meidän Perhe lehti on nimensä mukaisesti koko perheen yhteinen lehti. Lehden sisältö kulkee lapsiperheiden arjessa mukana ja tietää mitkä aiheet lapsiperheitä eniten kiinnostavat.

Se antaa tärkeitä neuvoja, vertaistukea, tsemppaa vaikeina aikoina, koskettaa ja viihdyttää lapsiperheiden vanhempia sekä auttaa muistamaan että tavallinen arki on aina täynnä mahdollisuuksia, huumoria unohtamatta.

Lehden lukijat saavat lukea samassa tilanteessa olevien ihmisten kokemuksia ja asiantuntijoiden mielipiteitä ja neuvoja.

Lehden tilaajana pääset lukemaan mielenkiintoisia ja ajankohtaisia artikkeleita mm hyvinvoinnista, tärkeästä ravinnosta, ajanhallinnasta, raha-asioista, matkustamisesta pienten lasten kanssa ja lasten keskinäisistä suhteista. Meidän Perhe tarttuu rohkeasti myös lapsiperheiden ongelmatilanteisiin.

Varmasti jokainen pienen lapsen vanhempi miettii jossain vaiheessa erilaisia asioita lapsen kasvatuksesta. Esimerkiksi miten annan lapselle hyvät eväät elämään? Miten minun tulee toimia tässä tilanteessa? Meidän Perhe lehti antaa vinkkejä ja käytännönneuvoja lasten kasvatukseen.

Lapsiperheiden kirjoitukset ja kokemukset sekä asiantuntijoiden neuvot antavat hyödyllistä tietoa eri tilanteisiin sekä tarjoaa vertaistukea. Ota sinäkin askel kohti parempaa perhe-elämää ja tilaa Meidän Perhe lehti nyt edullisesti.

Vauva lehti on erinomainen perhelehti

Vauva lehti on Suomen suurin vauvaperheiden lehti. Lehden tilausmääristä huomaa sen, että lehti on noussut todella suosituksi vauvaperheiden lehdeksi.

Lehti sopii hyvin niin vauvaa odottaville perheille kuin perheille joissa vauva on jo syntynyt. Se antaa tietoa odotuksesta, vauvojen hoitamisesta, tietoa kehityksestä, rahanarvoisia vinkkejä, vastauksia askarruttaviin kysymyksiin ja vinkkejä arkielämän tilanteisiin.

Lapsiperheet saavat Vauva lehdestä vertaistukea ja pääsevät lukemaan muiden vauvaperheiden mielenkiintoisia kirjoituksia. Vauva lehdessä keskustellaan ja iloitaan vauvavaiheen ihanuudesta ja keskustellaan erilaisista haasteista. Siinä ei karteta vaikeimpiakaan asioita.

Perheet jotka odottavat vauvaa saavat Vauva lehdestä tärkeää tietoa synnytyksestä, vauvan hoidosta ja lehti kulkee vahvavasti mukana perheen elämässä opastaen ja antamalla tärkeitä vinkkejä. Vauva lehti antaa tukea vaikeina aikoina ja tsemppaa eteenpäin silloin kun on vaikeaa.

Lehti on myös suosittu lahja odottaville äideille, kummeille, perheille ja kaikille, jotka hoitavat pieniä vauvoja. Tilaa Vauva lehti nyt edullisesti sivuiltamme itselle tai lahjaksi ja saat valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle täysin ilmaiseksi.

Oma Aika

Oma Aika lehti on myös suosittu perhelehti, mutta lehti on suunnattu enemmänkin perheille, jossa lapset ovat jo lentäneet pesästä tai ovat jo hieman vanhempia.

Suurin osa lehden tilaajista on noin +50-vuotiaita työelämässä mukana olevia naisia ja miehiä, jotka tykkäävät panostaa myös omaan vapaa-aikaan. Lehden tarkoitus on parantaa lukijoiden elämänlaatua mielenkiintoisella ja ajankohtaisella sisällöllä.

Oma Aika tarjoaa lukijoilleen huippuetuja, tietoa talouden hoidosta, mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, koskettavia tarinoita perheestä, suvusta, parisuhteista, ystävyydestä ja työyhteisöistä. Se sisältää myös asiantuntijoiden kirjoituksia omaisuuden ja talouden hoidosta sekä perheiden lakiasioista ja eläkkeistä.

Lehdestä pääset vilkaisemaan myös upeimmat matkakohteet lähikohteista ja kaukomailta. Lehti voi järjestää myös lukijoilleen toisinaan lukijamatkoja eri kohteisiin.

Uutuutena Oma Aika lehti sisältää nyt myös herkullisia ruokareseptejä, joita lukijat pääsevät testaamaan. Lehden ruokareseptit on suunniteltu enimmäkseen aikuistalouteen. Tilaa Oma Aika lehti nyt edullisesti itselle tai lahjaksi ja saat valita upean tilaajalahjan kaupan päälle.

Perhelehdet lahjaksi

Perhelehdet ovat aina olleet suosittuja lahjalehtiä vaikka nykyaikana äänikirjat valtaavat alaa. Lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa kuin itselle tilaaminen ja lahjatilaus tehdään ihan samalla sivulla. Jos tilaat lehden lahjaksi, sinun tulee vain merkata rasti ruutuun, että tilaat lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan tiedot.

Erilaisia perhelehtiä on tarjolla todella suuri valikoima, jonka ansiosta jokaiselle perheelle löytyy varmasti mieluinen lehti, josta löytyy juuri heille ajankohtaista ja mielenkiintoista sisältöä.

Lehti on varmasti suosittu lahja siitä syystä, että nykyään lehdet eivät maksa kuin muutaman kympin ja silti lehtitilauksesta riittää iloa lahjansaajalle useammaksi kuukaudeksi tai jopa puoleksi vuodeksi.

Edullisten hintojen lisäksi kaikki perhelehdet sisältävät yleensä myös vaihtuvia tilaajalahjoja, jonka saa valita lehtitilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi.

Tilaajalahjoja on yleensä useampia ja eri hintaisia, joista saa valita mieluisimman tilauksen yhteydessä. Tilaajalahjojen arvo vaihtelee aina 15 eurosta – 100 euroon saakka.

Kun tilaat lehteä lahjaksi niin muista että tilaajalahja lähetetään aina lehtitilauksen maksajalle, vaikka tilaisit lehden lahjaksi vaikka ystävälle.

Tilaajalahja toimitetaan postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta. Joissakin lehdissä voit saada tilaajalahjan jopa viikon tai kahden viikon sisällä, jos maksat lehtitilauksen kortilla.