Näytetään kaikki 15 tulostaRistikkolehdet

Ristikkolehdet netistä

Lehtivalikoimasta löydät kaikki suosituimmat lehdet netin halvimpaan hintaan. Suomalaisten ristikkolehtien valikoima on todella suuri. Nykyään netistä löytyy ainakin 20 erilaista lehteä, jotka ovat tilattavissa netistä. Palvelumme kautta saat myös kaikki aikakauslehdet netistä.

Suosittelemme ostamaan ensin ristikkolehtiä kaupoista irtonumeroina, koska erilaisia lehtiä on niin paljon. Kun olet löytänyt mieleisen ristikkolehden, silloin kannattaa tehdä lehtitilaus netissä. Valikoimastamme löydät kaikki kolmiokirjan suosituimmat ristikkolehdet.

Ristikkolehdet tarjoavat hyödyllistä ja hauskaa puuhaa koko perheelle, siitä syystä ne ovat suosittuja perhelehtiä. Ristikot ja sudokut ovat hyvää aivojumppaa niin nuorille kuin vanhemmille ihmisille, sillä ne kehittävät sanavarastoa ja ylläpitävät sekä kehittävät muistia.

Valikoimastamme löydät sopivan lehden kaikenikäisille ja tasoisille tekijöille. Ristikot ovat todella suosittuja lehtiä varsinkin vanhempien ihmisten keskuudessa. Toki nuoretkin tekevät ristikoita, mutta vanhemmat ihmiset tekevät huomattavasti enemmän.

Nuoremmat tekevät ristikoita mielellään esimerkiksi matkoilla ajankuluksi. Useimmat lehdet sisältävät myös kilpailuja, joihin voi osallistua tekemällä ristikon valmiiksi ja lähettämällä sen postitse ilmoitettuun osoitteeseen. Kaikkien oikein tehtyjen ristikoiden lähettäneiden kesken arvotaan yleensä rahapalkintoja. Rahapalkinnot innostavat ja antavat motivaatiota vaikeidenkin ristikoiden tekemiseen.

Ristikkolehdet lahjaksi

Sivustomme kaikki lehtitarjoukset ovat voimassa myös lehtien lahjatilauksissa. Lehtien tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa kuin itselle tilaaminenkin ja lahjatilaus tehdään myös samalla sivulla kuin normaali lehtitilaus.

Ristikot ovat todella hyviä lahjaideoita esimerkiksi isovanhemmille, sillä ristikot tarjoavat mukavaa viihdettä pitkäksi aikaa. Voit tehdä lehtitilauksen lahjaksi joko kertotilauksena tai lyhyenä määräaikaistilauksena.

Lahjatilauksessa suosittelemme kuitenkin valitsemaan mielummin määräaikaisen tilauksen, koska kestotilauksen lahjansaaja joutuu itse irtisanomaan. Kaikki määräaikaiset lehtitilaukset päättyvät aina automaattisesti.

Ristikkolehtiä voi tilata esimerkiksi joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, isänpäivälahjaksi, äitenpäivälahjaksi tai muuten vain yllätyksenä ystävälle.

Useimmat ristikkolehdet sisältävät myös vaihtuvia tilaajalahjoja, jotka ovat mukava lisä varsinkin lahjatilauksissa. Lehtien lahjatilauksissa tilaajalahjat toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, joten voit itse antaa tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi.