Näytetään kaikki 4 tulostaKäsityölehdet

Käsityölehdet

Käsityölehdet osioon olemme koostaneet kaikkien parhaimpien käsityölehtien lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Käsityöaiheiset lehdet ovat todella suosittuja Suomessa ja erilaisia lehtiä on tarjolla suuri valikoima.

Suosittuja käsityölehtiä ovat muun muassa Kauneimmat Käsityöt, Kotiliesi Käsityö, Kodin kuvalehti ja Tee itse.

Kaikki aikakauslehdet sopivat kaikenikäisille henkilöille ja niin aloittelijoille kuin ammattilaisille.

Käsityölehdet sisältävät pieniä askarteluohjeita, helppoja käsitöitä aloittelijoille ja jo kauemman aikaa käsitöitä valmistaneille henkilöille hieman vaikeampia käsitöitä.

Lehtien laadukkailla ja selvillä ohjeilla valmistat helposti miesten vaatteita, naisten vaatteita, pipoja, lapasia, villasukkia yms.

Lehdet tarjoushintaan netistä

Erilaisten lehtien ja tilaajalahjojen selaaminen verkossa on mukavaa puuhaa.

Nykyään kaikki käsityölehdet löytyvät netistä ja lehtien tilaaminen on tehty todella yksinkertaiseksi ja helpoksi.

Lisäksi pienellä vertailulla on mahdollista säästää paljon rahaa, kun viitsii hieman nähdä vaivaa ja vertailla lehtitarjouksia. Lehteä ei siis aina kannata ostaa sieltä paikasta, mikä sattuu ensimmäisenä tulemaan verkossa vastaan.

Useimmat käsityölehdet sisältävät erilaisia tilaajalahjoja, jonka saa kaupan päälle, kun tilaa lehden itselle tai lahjaksi.

Tilaajalahjat voivat vaihtua jopa kaksi kertaa kuukaudessa, joten jos olet löytänyt mieleisen lehtitarjouksen mutta et pitänyt tilaajalahjasta, silloin kannattaa hieman lykätä lehden tilaamista, sillä tilaajalahja voi vaihtua jopa seuraavana päivänä.

Käsityölehtien tilaajalahjojen arvo vaihtelee yleensä noin 30 euron – 100 euron välillä.

Suuri Käsityö on Suomen vanhin askartelu- ja käsityölehti

Suuri Käsityö on Suomen monipuolisin ja vanhin käsityölehti, mutta edelleen yksi suosituimmista.

Suuri Käsityölehti sisältää todella monipuolisia käsityöohjeita, josta jokainen innokas käsitöiden valmistaja löytää varmasti mieleisen käsityön, jonka haluaa valmistaa.

Käsityölehti sisältää käytännöllisiä ja muodikkaita malleja naisille, miehille ja lapsille. Lisäksi lehdessä on aivan mahtavia tee-se-itse sisustusvinkkejä.

Aikakauslehti tunnetaan ja muitetaan yleensä siitä, että lehden kaavat ja käsityöohjeet ovat aina selkeitä ja helposti ymmärrettäviä. Lehden selkeillä ja hyvin selitetyillä ohjeilla onnistuu siis kuka vain.

Suuri Käsityölehti innostaa myös lapsia pienestä pitäen mukaan käsitöiden maailmaan.

Lehti sisältää askartelu ja käsityöohjeita lapsille, helppoja käsityöohjeita aloittelijoille ja vaativampia ohjeita henkilöille, jotka ovat jo kauemman aikaa valmistaneet erilaisia käsitöitä.

Lehti sisältää myös helppoja askarteluohjeita lapsille, jotka innostavat lapsetkin mukaan käsitöiden maailmaan. Suuri Käsityö sisältää kaavoja ja ohjeita jopa useita satoja vuodessa.

Tykkäsitpä sitten kutomisesta, neulomisesta, virkkaamisesta tai askartelusta, niin löydät käsityölehdestä varmasti selkeitä ohjeita ja ideoita mukaviin töihin.

Lehti pitää kansiensa välissä myös ohjeita vanhojen vaatteiden korjaamiseen ja lehden aihepiireihin kuuluvat myös kirjonta, värjäys, huovutus ja tilkkutyöt.

Suuri Käsityölehti tarjoaa vuoden aikana jopa yli 500 käsityömallia
Lehden kestotilaajana saat kaikki ohjeet kotiin kannettuna ja voit valmistaa upeita käsitöitä, silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Kaikki Suuri Käsityölehdet pitävät sisällään kosoltti kaavavaatteita, neuleita sekä perinteisiä käsitöitä. Oli juttusi sitten askartelu, kutominen, virkkaaminen tai neulominen, löydät laajasta valikoimasta varmasti mieleisen ohjeen.

Suositusta käsityölehdestä löydät ompeluohjeita kaikenkokoisille vartaloille, aina xs:stä xxl:ään.

Suuri Käsityölehden ompelumallisto on todella monipuolinen ja laaja, lehdestä löydät mm trendikkäitä juhla-asuja, paljon vapaa-ajan vaatteita, käyttövaatteet arkeen ja tyylikkäitä työvaatteita. Jokaisesta lehdestä löydät myös selkeitä ohjeita lasten, vauvan ja teini-ikäisen vaatteisiin.

Käsityölehdet lahjaksi netistä

Kaikki sivustomme käsityölehdet on mahdollista tilata halutessaan myös lahjaksi. Lehtien tilaaminen lahjaksi on lähes yhtä helppoa kuin itselle tilaaminen. Lehtitilauksen sivulla tulee merkitä vain rasti ruutuun, että ”tilaan lehden lahjaksi” ja täyttää vastaanottajan tiedot.

Käsityölehtiä tilataan usein lahjaksi esimerkiksi siskolle, äitille, mummolle tai yllätyksenä ystävälle. Aikakauslehdet ovat myös todella suosittuja syntymäpäivälahjoja, joululahjoja ja äitienpäivälahjoja.

Käsityölehti on mukava lahja sellaiselle henkilölle, joka tykkää askarrella ja valmistaa erilaisia käsitöitä omin käsin.

Lehdet ovat suosittuja lahjalehtiä, koska jo lyhyestä muutaman lehden määräaikaistilauksesta riittää tekemistä pitemmäksi aikaa lahjansaajalle ja lisäksi lehtitarjoukset sisältävät lähes aina erilaisia tilaajalahjoja, jotka ovat mukava lisä lehtitilauksen lisäksi.

Käsityölehdet ovat nykyään todella edullisia lehtiä, joten lehtitilaus ei kuitenkaan ole liian kallis lahja.

Hyödyntämällä sivustomme parhaat lehtitarjoukset, voit saada pitemmänkin lehtitilauksen vain muutamalla kympillä ja kaupan päälle saat silti noin 25 euron – 100 euron tilaajalahjan.

Lehtien lahjatilauksissa tulee kuitenkin muistaa se, että useimmissa lehtitilauksissa tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, joten jos tilaat lehden lahjaksi, silloin lehti lähetetään merkitsemääsi osoitteeseen, mutta tilaajalahja toimitetaan kuitenkin sinulle ja voit itse antaa tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi tai pitää sen itselläsi.

Jos tilaajalahja koostuu useammasta tuotteesta, silloin ne toimitetaan lähes aina kahdessa erässä. Kaikki tilaajalahjat toimitetaan aina postitse.