Näytetään kaikki 9 tulosta

Sanomalehdet tarjoushintaan itselle tai lahjaksi

Tältä sivulta löydät kaikki saatavilla olevat sanomalehdet, joita voit tilata itselle tai lahjaksi ystävälle.

Sanomalehdet on nykyään mahdollista tilata netistä ihan samalla tavalla kuin kaikki aikakauslehdetkin.

Päivitämme sivustolle uudet lehtitarjoukset säännöllisesti, joten löydät aina halvimmat hinnat nopeasti.

Palvelumme kautta saat aina kaikki lehdet parhaalla mahdollisella alennuksella itselle tai lahjaksi.

Tutustu laajaan lehtivalikoimaan ja tilaa lehdet netistä edulliseen tarjoushintaan.

Sanomalehdet helposti ja edullisesti netistä

Palvelumme kautta voit tilata suosituimmat sanomalehdet ja aikakauslehdet tarjoushintaan netistä. Voit tehdä lehtitilauksen vaivattomasti kotoa käsin omalla tietokoneella, älypuhelimella, tabletilla tai millä tahansa laitteella, jossa on vain nettiyhteys.

Suomessa tilataan huomattavasti enemmän sanomalehtiä kotiin kuin muualla maailmassa. Suomalaiset lukevat siis viikon ja päivän uutiset mielummin paperisesta lehdestä kuin esimerkiksi netistä. Ulkomailla sanomalehdet ostetaan mielummin kaupasta tai kioskista irtonumeroina.

Suomessa ilmestyy tällä hetkellä noin 200 sanomalehteä, näistä lehdistä neljäsosa ilmestyy vähintään neljä kertaa viikossa. Suomen väkilukuun verrattuna sanomalehtien määrää on yllättävän suuri, joten valinnanvaraa on paljon.

Levikiltään Suomen suurin sanomalehti on ehdottomasti Helsingin Sanomat, joka ilmestyy lähes joka päivä. Helsingin Sanomat nimi viittaa siihen, että sanomalehdessä kerrotaan vain Helsingin uutiset ja tapahtumat, mutta lehdestä löytyy kuitenkin paljon artikkeleita ja juttuja muiltakin paikkakunnilta sekä ulkomailta.

Suomen toiseksi suurin sanomalehti on Maaseudun Tulevaisuus, joka ilmestyy kolme kertaa viikossa, maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Maaseuden Tulevaisuus sisältää laidasta laitaan maaseutuun liittyviä uutisia ja tapahtumia.

Pirkanmaan alueella ilmestyvä sanomalehti on nimeltään Aamulehti, joka sisältää tärkeimmät uutiset niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Aamulehti ilmestyy tuhansiin kotitalouksiin joka päivä.

Muita tunnettuja paikallisia sanomalehtiä ovat muun muassa Turun Sanomat, Kaleva, Savon sanomat ja pohjanmaalla ilmestyvä Ilkka. Paikalliset sanomalehdet ilmestyvät yleensä vain kerran viikossa.

Sanomalehteä tilatessa kannattaa tutustua ensin kaikessa rauhassa uusimpiin lehtitarjouksiin. Lisäämme palveluun uusimmat alennukset ja lehtitarjoukset aina ensimmäisten joukossa, joten suosittelemme vilkaisemaan uusimmat tarjoukset aina ennen lehtitilauksen tekemistä.

Tilaa uutiskirje ja voita 100€ lahjakortti
Uutiskirjeen tilaajana voit voittaa 100€ lahjakortin. Arvonnassa ovat mukana uudet ja vanhat tilaajat.
    TILAA
    Hyväksyn tietojen käsittelyn. Tietosuojaseloste / Käyttöehdot