Näytetään kaikki 7 tulostaSanomalehdet

Sanomalehdet helposti ja edullisesti netistä

Palvelumme kautta voit tilata suosituimmat sanomalehdet ja muut lehdet netistä tarjoushintaan. Voit tehdä lehtitilauksen vaivattomasti kotoa käsin omalla tietokoneella, älypuhelimella, tabletilla tai millä tahansa laitteella, jossa on vain nettiyhteys.

Suomessa tilataan huomattavasti enemmän sanomalehtiä kotiin kuin muualla maailmassa. Suomalaiset lukevat siis viikon ja päivän uutiset mielummin paperisesta lehdestä kuin esimerkiksi netistä. Ulkomailla sanomalehdet ostetaan mielummin kaupasta tai kioskista irtonumeroina.

Suomessa ilmestyy tällä hetkellä noin 200 sanomalehteä, näistä lehdistä neljäsosa ilmestyy vähintään neljä kertaa viikossa. Suomen väkilukuun verrattuna sanomalehtien määrää on yllättävän suuri, joten valinnanvaraa on paljon.

Levikiltään Suomen suurin sanomalehti on ehdottomasti Helsingin Sanomat, joka ilmestyy lähes joka päivä. Helsingin Sanomat nimi viittaa siihen, että sanomalehdessä kerrotaan vain Helsingin uutiset ja tapahtumat, mutta lehdestä löytyy kuitenkin paljon artikkeleita ja juttuja muiltakin paikkakunnilta sekä ulkomailta.

Suomen toiseksi suurin sanomalehti on Maaseudun Tulevaisuus, joka ilmestyy kolme kertaa viikossa, maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Maaseuden Tulevaisuus sisältää laidasta laitaan maaseutuun liittyviä uutisia ja tapahtumia.

Pirkanmaan alueella ilmestyvä sanomalehti on nimeltään Aamulehti, joka sisältää tärkeimmät uutiset niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Aamulehti ilmestyy tuhansiin kotitalouksiin joka päivä.

Muita tunnettuja paikallisia sanomalehtiä ovat muun muassa Turun Sanomat, Kaleva, Savon sanomat ja pohjanmaalla ilmestyvä Ilkka. Paikalliset sanomalehdet ilmestyvät yleensä vain kerran viikossa.

Sanomalehteä tilatessa kannattaa tutustua ensin kaikessa rauhassa uusimpiin lehtitarjouksiin. Lisäämme palveluun uusimmat alennukset ja lehtitarjoukset aina ensimmäisten joukossa, joten suosittelemme vilkaisemaan uusimmat tarjoukset aina ennen lehtitilauksen tekemistä.