Näytetään kaikki 9 tulostaSarjakuvalehdet

Sarjakuvalehdet netistä

Sarjakuvalehdet sivulta löydät kaikki suosituimmat lehdet, joissa on todella hyvät lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Sivuiltamme löydät sopivan sarjakuvalehden niin pienille lapsille kuin aikuisillekin. Lisää vaihtoehtoja löytyy tietenkin lastenlehdet osiosta.

Sarjikset tarjoavat viihdyttäviä seikkailuja ja sankaritekoja kaikille sarjakuvalehtien ystäville. Sarjakuvat ovat aina olleet todella suosittuja lehtiä ja niitä tykkää lukea niin lapset kuin aikuisetkin.

Nykyaikana lehtiä on kaiken ikäisille lukijoille, myös aivan pienille lapsille, jotka eivät vielä osaa lukea tai vasta harjoittelevat lukemista.

Monien aikuisten suosikkilehtiin kuuluu joka keskiviikko ilmestyvä Aku Ankka. Pienille lapsille on myös suunniteltu aivan oma sarjakuvalehti, joka on Aku Ankka Juniori.

Aku Ankka Juniori on suunniteltu erityisesti pienille lapsille, jotka vasta opettelevat lukemaan. Lehti sisältää lyhyitä tarinoita ja helppoja puuhatehtäviä, joita tekemällä lapsi oppii numeroita, kirjaimia ja lukemista.

Tutustu valikoimaan ja tilaa aikakauslehdet netistä edulliseen tarjoushintaan itselle tai lahjaksi.

Aku Ankka on Suomen suosituin sarjakuvalehti

Aku Ankka on ehdottomasti Suomen suosituin sarjakuvalehti. Akkaria lukee viikottain jopa 1.3 miljoonaa Suomalaista ja lehteä tykkää lukea niin aikuiset kuin lapsetkin.

Aku Ankan tarinat sopivat kaikille, jotka osaavat itse lukea. Se on ollut yksi suosituimmista lehdistä jo yli 50 vuotta ja yhä useampi lapsi oppii lukemaan Aku Ankka sarjakuvalehden avulla.

Joka keskiviikko ilmestyvä Aku Ankka on aina ollut vahvasti mukana Suomalaisten arjessa. Lehteä luetaan yhdessä koko perheen kanssa, aamupalapöydässä, koulun ja työpäivän jälkeen, automatkoilla ja ennen nukkumaan menoa.

Jännittävissä seikkailuissa tapaa paljon erilaisia hahmoja kuten Milla Magia, Hessu Hopo, Pluto koira, Minni, Mikki Hiiri, Iines, Pelle Peloton, Hannu Hanhi, Tupu, Hupu, Lupu ja tietenkin Karhukoplan.

Sarjakuvien yleisimpiin teemoihin kuuluu Aku Ankan itse aiheutettu epäonni ja mitä ihmeellisimmät vastoinkäymiset niin seurustelusuhteessa, vapaa-ajalla kuin työelämässäkin. Yleensä Aku Ankan taiturimaisia onnistumisia seuraa suuri epäonni.

Aku Ankka Juniori on 3-8-vuotiaiden lasten sarjakuvalehti

Aku Ankka Juniori on pienten lasten oma sarjakuvalehti täynnä mukavia tarinoita ja hyödyllisiä puuhatehtäviä. Se on noin 3-8-vuotiaiden tyttöjen ja poikien oma lehti.

Aku Ankka Juniori sisältää 36-sivua, josta yli puolet on sarjakuvaa ja loput ovat mukavia puuhatehtäviä kuten esimerkiksi kynänkäyttöön kannustavia sokkeloja, piirrustustehtäviä, väristystehtäviä ja paljon muuta.

Pieniä lapsia on ajateltu myös sarjakuvien tarinoissa, koska useimmat tarinat ovat valmiiksi tavutettu lukemisen helpottamiseksi ja tarinat ovat myös kirjoitettu helposti luettavaan muotoon.

Sarjakuvalehden tarinoissa lapsi pääsee tapaamaan paljon tuttuja hahmoja kuten esimerkiksi elokuvasankareita, Aku Ankan ja kumppanit, autoja, nalle-puh ja prinsessoja.

Roope-setä on Suomen toiseksi suosituin sarjakuvalehti

Roope-setä on Suomen toiseksi suosituin sarjakuvalehti, jonka kaikki sarjakuvat ovat Suomessa ennen julkaisemattomia. Sarjakuvalehdellä on tällä hetkellä noin 67 000 tyytyväistä lukijaa ja lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Lehdestä löytyy kaikestaan noin sata sivua silkkaa sarjakuvaa.

Roope-setä sarjakuvalehti sisältää muutaman lyhyen tarinan ja noin kolme tai neljä pitempää tarinaa. Lisäksi lehti sisältää palkintotehtäviä, dekkaripähkinöitä ja yksisivuisia englanninkielisiä sarjoja.

Sarjakuvalehden pääosassa on tietenkin miljonäärinä tunnettu Roope-setä ja jännittävissä seikkailuissa tapaat myös monia tuttuja hahmoja Ankkalinnasta sekä aivan uusia hahmoja, joita ei ole nähty esimerkiksi Aku Ankka sarjakuvalehdessä.

Roope-setä lehti on suunnattu italialaisen Disney-tuotannon ystäville ja siinä yhdistyvät Aku Ankka sarjakuvalehden ja taskukirjojen parhaimmat puolet: uunituoreita sarjakuvia ja seikkailuja täydentävät vanhat klassikot.

Roope-setä on todella hyvä vaihtoehto, jos olet tilaamassa lehteä ystävälle, joka pitää erityisesti sarjakuvista.

Tilaamalla Roope-setä lehden lahjaksi, voit olla varma että ystäväsi saa lukea jokaisessa numerossa täysin uusia ja tuoreita sarjakuvia. Edullisen lehtitarjouksen lisäksi lehti sisältää lähes aina mitä hienompia tilaajalahjoja, jonka saa kaupan päälle ilmaiseksi, kun tilaa lehden itselle tai lahjaksi.

Prinsessa on tyttöjen oma sarjakuvalehti

Prinsessa lehti on jokaisen pienen tytön unelmalehti. Sarjakuvissa vierailevat kaikki Disneyn-kaunottaret, kuten ruusunen, tähkäpää, tuhkimo ja Ariel. Se sisältää myös hauskoja pelejä, puuhatehtäviä, askarteluohjeita ja julisteita. Jokainen sarjakuvalehdessä on myös prinessaleikkeihin sopivan yllätyslahjan, joka voi olla esimerkiksi koru, tiara, medaljonki, korvakorut, hansikkaat, korkkarit tai leikkiruusu.

Suositun Prinsessa lehden mukana lapset pääsevät joka kuukausi mukaan prinsessojen ihmeelliseen maailmaan. Lehti ilmestyy tällä hetkellä 12 kertaa vuodessa ja 4 kertaa vuodessa lehti ilmestyy Frozen-teemalla, jolloin lehden seikkailuissa tapaat kaikki elokuvasta tutut hahmot, kuten Elsa, Anna, Olof ja paljon muita sankareita. Frozen-teemalla julkaistut lehdet sisältävät myös Frozen-teeman tehtäviä, värityskuvia ja julisteita.

Prinsessa on nykyään yhä suositumpi lahjalehti kaikille yli kolmevuotiaille tytöille. Se sopii hyvin lahjaksi aivan pienille lapsille, koska lapsen ei tarvitse välttämättä osata lukea, sillä lehti sisältää paljon väritystehtäviä, puuhatehtäviä, yllätyslahjan ja julisteen, joista riittää iloa pitkäksi aikaa.

Jos lapsi osaa jo lukea, niin silloin tehtävät ja lehden tarinat aukeavat aivan uudella tavalla. Lehden tarinat ovat lyhyitä ja helposti luettavia, joten ekaluokkalainenkin selviää niistä helposti.

Sarjakuvalehdet lahjaksi

Sarjakuvalehdet ovat olleet aina todella suosittuja lehtiä. Lehdet kannattaa tilata netistä, silloin voit itse tutustua rauhassa erilaisiin sarjakuvalehtiin ja tilata lehden itselle tai lahjaksi ja valita tilaustyypiksi määräaikaisen tai kestotilauksen.

Lahjatilauksissa suositellaan yleensä valitsemaan määräaikaistilaus, koska silloin lahjansaajan ei itse tarvitse peruuttaa lehtitilausta, vaan lehden tulo loppuu automaattisesti tilausjakson viimeiseen numeroon. Lehtien tilaaminen lahjaksi onnistuu netissä yhtä helposti kuin itselle tilaaminen.

Sarjakuvalehtiä tilataan syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi, isänpäivälahjaksi ja muuten vain yllätyksenä hyvälle kaverille sekä aivan pienille lapsille, jotka vasta opettelevat lukemaan.

Nykyaikana sarjakuvalehdet ovat yhä suositumpia lahjaideoita, koska netistä löytyy todella paljon edullisia lehtitarjouksia ja edullisten lehtitarjousten lisäksi lähes kaikki lehdet sisältävät erilaisia tilaajalahjoja, jonka saa kaupan päälle, kun tilaa lehden itselle tai lahjaksi.

Sarjakuvalehtien tilaajalahjoina voi olla esimerkiksi aktiivisuusranneke, kirja, leluja, reppu tai laukku. Tilaajalahjan arvo on yleensä noin 30 euroa – 100 euroa.

Lahjatilauksessa on hyvä muistaa, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle. Jos tilaat lehden lahjaksi, niin lehti toimitetaan merkitsemääsi osoitteeseen mutta tilaajalahjan saat postitse noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja voit itse päättää annatko tilaajalahjan myöhemmin lahjaksi vai pidätkö sen itselläsi.