Näytetään kaikki 6 tulostaViikkolehdet

Viikkolehdet ovat suosituimpia aikakauslehtiä

Viikkolehdet ovat ehdottomasti suosituimpia aikakauslehtiä, koska ne kolahtavat postilaatikkoon joka viikko tarjoten mukavia lukuhetkiä kaiken ikäisille lukijoille.

Lehdet tuovat mukavasti piristystä tavalliseen arkeen ja useimmat lehtien tilaajat valitsevat mielummin sellaisen aikakauslehden, joka ilmestyy heille kerran viikossa.

Ne tarjovat todella monipuolisesti erilaista sisältöä, kuten esimerkiksi viikon Tv-ohjelmat, sarjakuvia, juoruja, uutisia, terveysuutisia, henkilöhaastatteluja, muotia ja mielenkiintoisia artikkeleita. TV-lehdet osiosta löydät runsaasti viikkolehtien tarjouksia.

Tällä hetkellä ylivoimaisesti tilatuin ja suosituin viikkolehti on seiska, joka ilmestyy joka torstai piristämään tuhansien Suomalaisten arkea. Seiska tarjous on todella suosittu, sillä se on aina edullinen ja tarjoaa todella paljon mielenkiintoista asiaa, kuten esimerkiksi koko viikon uusimmat juorut, niin kotimaasta kuin ulkomailta.

Seiska on viikkolehti, jota harvat myöntävät lukevansa, mutta silti lehtitilauksien mukaan lehti on ehdottomasti yksi tilatuimmista aikakauslehdistä.

Useimmat meistä on tutustunut ensimmäisen kerran Seiskaan sairaalan tai hierojan odotushuoneessa, jossa on lähes aina erilaisia aikakauslehtiä tarjolla.

Sivuiltamme voit tilata Seiskan joko lyhyenä määräaikaistilauksena tai vaihtoehtoisesti edullisena kestotilauksena. Lahjatilauksissa kannattaa valita mielummin määräaikaistilaus, koska määräaikaista lehtitilausta ei tarvitse erikseen peruuttaa.

Nykyaikana Seiska on todella helppoa ja vaivatonta perua, koska tilauksen peruminen onnistuu puhelimitse ja netissä.

Viikkolehdet tarjoavat monipuolista sisältöä

Suurin osa aikakauslehtien tilaajista tilaa viikkolehden joko juorujen, uutisten, radio tai Tv-ohjelmatietojen takia. Varsinkin vanhemmat ihmiset tykkäävät mielummin edelleen seurata tulevia Tv-ohjelmia paperisesta lehdestä kuin esimerkiksi netistä.

Yksi sivustomme suosituimmista viikkolehtien tarjouksista on ollut jo vuosien ajan Katso lehti tarjous, joka sisältää lähes aina vaihtuvan tilaajalahjan. Lehti sisältää monipuolisesti niin maksullisten kanavien kuin ilmaisten kanavien tiedot.

Toinen suosittu lehti tähän tarkoitukseen on tietenkin Seiska, jossa on myös todella kattavat Tv-ohjelmatiedot. Katso lehti sisältää kuitenkin huomattavasti enemmän aiheeseen liittyvää sisältöä kuin Seiska.

Katso lehdestä pääset lukemaan joka viikko, mitä jännittävää tulee tapahtumaan lempisarjassasi tai mitä elokuvia viikonloppuna tulee. Katso lehti sisältää toki paljon muutakin sisältöä kuin ainoastaan Tv-ohjelmat ja juonipaljastukset.

Se sisältää myös mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, joita seuraamalla pääset tutustumaan esimerksiksi näyttelijöihin paremmin. Tilaa Suomen suosituin Tv-lehti itselle tai vaikka vanhemmille lahjaksi.

Naisten viikkolehdet

Viikkolehdet ovat ehdottomasti naisten suosikkilehtiä, koska ne tuovat vaihtelua tavalliseen arkeen ja tarjoavat mukavia lukuhetkiä. Yksi suosituimmista viikkolehtien tarjouksista on ehdottomasti Me Naiset tarjous, joka ilmestyy joka torstai.

Lehden sisältöön kuuluu muoti, uusimmat trendit, syvähaastattelut sekä terveys ja kauneus. Me Naiset on yksi palvelumme suosituimmista aikakauslehdistä ja lehti tilataankin usein lahjaksi äidille.

Lahjatilaus on nykyään helpointa tehdä netissä, koska lahjatilaus tehdään ihan samalla sivulla kuin normaali lehtitilaus. Lahjatilauksessa tarvitsee vain laittaa rasti ruutuun, että tilaan lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan tiedot.

Lehden tilaajalahja lähetetään kuitenkin lahjatilauksissa aina lehtitilauksen maksajalle, joten tilaajalahja tulee antaa itse lahjaksi myöhemmin. Toki tilaajalahjan voi pitää halutessaan itselläkin.

Me Naiset lehden tilaajalahjana voi olla esimerkiksi reppu, laukku tai meikkisetti. Erikoistarjouksissa tilaajalahjan arvo voi olla jopa yli 100 euroa.

Katso myös muut sivustomme viikkolehdet ja tee lehtitilaus netin halvimpaan hintaan joko itselle tai lahjaksi ja saat valita tilaajalahjan ilmaiseksi kaupan päälle.

Lasten viikkolehdet

Sivuiltamme löydät viikkolehdet myös lapsille, jotka osaavat jo itse lukea. Yksi suosituimmista lasten lehdistä on Aku Ankka sarjakuvalehti, joka ilmestyy joka keskiviikko.

Aku Ankka on sarjakuvalehti, jota tykkää lukea niin lapset kuin aikuiset. Aku Ankka on jo pitkään ollut Suomen suosituin sarjakuvalehti, yli 1.3 miljoonalla viikottaisella lukijalla.

Sarjakuvalehti tilataan usein lahjaksi lapsille, jotka opettelevat vasta lukemaan. Mielenkiintoisia ja jännittäviä tarinoita on mukava lukea omasta lehdestä joka viikko.

Lahjatilaus kannattaa tehdä netissä, koska silloin voit itse valita tilaatko lehden kestotilauksena vai määräaikaisesti. Yleisesti lahjatilauksissa suositellaan lyhyttä tilausjaksoa, koska ne päättyvät automaattisesti.

Välillä kuitenkin halvimmat lehtitarjoukset ovat kestotilauksia, jolloin tietenkin kannattaa hyödyntää edullinen lehtitarjous ja tilata lehti kestotilauksena. Aku Ankan tilauksen voi nykyaikana peruuttaa kätevästi netissä tai vaihtoehtoisesti puhelimitse.

Tutustu uusimpaan Aku Ankka tarjoukseen sivuillamme ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi tarjoushintaan ja saat tilaajalahjan kaupan päälle.