Näytetään kaikki 9 tulostaPuutarhalehdet

Puutarhalehdet netistä

Millaiset kasvit menestyvät puutarhassa? Miten kasvattaa kukkia? Puutarha-aiheiset lehdet tarjoavat rutkasti tietoa puutarhan hoitamisesta, kasvien kastelusta, kasvien valinnoista, oikeanlaisesta lannoittamisesta, istutuksien ja pensaiden hoitamisesta sekä puutarhan suunnittelusta. Ne esittelevät myös upeimmat puutarhat, suosituimmat tuotteet ja parhaat vinkit ympäri vuoden.

Puutarhalehdet ovat aikakauslehtiä, joita tilataan usein kestotilauksena jo talvella, jolloin on hyvä aika aloittaa puutarhan suunnittelu. Lehtien kuvilla varustetuilla ohjeilla kuka vain onnistuu luomaan unelmiensa puutarhan. Tilaajilla ei tarvitse olla suurta puutarhaa tai aiempaa kokemusta puutarhan hoitamisesta.

Lehtien vinkeillä ja ohjeilla onnistut varmasti puutarhan hoitamisessa, vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisi. Useimmat puutarhalehdet sisältävät paljon muutakin mielenkiintoista sisältöä, kuten esimerkiksi pihan sisustamista ja helppoja nikkarointiohjeita.

Nikkarointilehdistä suosituin on ehdottomasti Tee Itse lehti, joka sisältää monipuolisesti nikkarointiohjeita kotiin, mökille, huvilalle ja puutarhaan. Tee Itse lehden ohjeilla rakennat esimerkiksi puutarhalaatikoita puutarhaasi ja paljon muuta. Lisäksi Kodin kuvalehti tarjoaa etenkin kesällä runsaasti vinkkejä ja ohjeita.

Tee itse aiheisia lehtiä on myös runsaasti käsityölehdet osiossa, johon suosittelemme ehdottomasti tutustumaan.

Puutarhalehti lahjaksi

Puutarhalehdet ja askartelulehdet ovat todella suosittuja aikakauslehtiä, joita tilataan usein myös lahjaksi. Netin paras lehtitarjous on voimassa aina myös lahjatilauksissa, joten halvimmat lehtitarjoukset kannattaa hyödyntää myös lahjatilauksissa.

Lehdet sisältävät useita tilaajalahjoja, joista saat valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä, tilasitpa lehden itselle tai lahjaksi. Tilaajalahjoina on usein erilaisia työkaluja, kirjoja, laukkuja ja paljon muuta. Lahjatilauksissa tulee kuitenkin muistaa, että tilaajalahja toimitetaan yleensä aina lehtitilauksen maksajalle, joten tilaajalahja tulee antaa itse myöhemmin lahjaksi.

Puutarhalehdet ovat suosittuja syntymäpäivälahjoja, ystävänpäivälahjoja, äitienpäivälahjoja ja joululahjoja. Esimerkiksi lehtitilaus joululahjaksi tehdään jo talvella, jolloin innokkaimmat viherpeukalot aloittavat oman puutarhan suunnittelun.

Lahjatilauksissa suosittelemme valitsemaan aina lyhyen määräaikaisen lehtitilauksen, koska silloin lahjansaajan ei tarvitse itse perua lehtitilausta, vaan lehden tulo päättyy automaattisesti.

Lahjansaajan on kuitenkin helppo jatkaa lyhyttä määräaikaistilausta jos haluaa tai tilata vaihteeksi jonkun toisen puutarhalehden.