Näytetään ainoa tulosAntiikkilehdet

Antiikkilehdet netistä

Tältä sivulta löydät kaikki suosituimmat antiikkilehdet. Suosittuja antiikkilehtiä ovat mm Antiikki ja Design lehti ja Antiikki ja Taide lehti.

Antiikki on aina kiinnostanut ja kiehtonut varsinkin vanhempia ihmisiä. Nykyään kuitenkin yhä useampi nuori on myös kiinnostunut vanhoista huonekaluista ja esineistä, joita käytetäänkin todella paljon kodin sisustamisessa. Vastaavia julkaisuja löydät useita sisustuslehdet osiosta.

Lähes jokaisesta uudesta kodista löytyy jotain antiikkiesineitä tai huonekaluja. Erilaiset antiikkilehdet eivät siis ole tarkoitettu pelkästään vanhemmille ihmisille tai harrastajille, vaan lehdet sopivat hyvin kaiken ikäisille ihmisille. Nykyään antiikkilehtien sisältö koostuukin suurimmaksi osaksi juuri sisustamisesta ja lehdet esittelevät uusimpia sisustustrendejä, joissa antiikki on vahvasti mukana.

Lehdet kertovat asiantuntevasti sisustuksen tyylikausista, hopeasta, lasista, posliinista, huonekaluista, keräilystä, muotoilusta, taiteesta ja vanhojen tavaroiden kunnostamisesta. Useammat lehdet sisältävät myös osion, jossa asiantuntija vastaa lukijoiden kysymyksiin erilaisista esineistä kuten esimerkiksi esineen arvon tai aikakauden.

Antiikkilehdet lahjaksi

Antiikkilehdet ovat todella suosittuja lahjalehtiä sellaisille henkilöille, jotka rakastavat antiikkia ja vanhojen esineiden käyttämistä sisustamisessa. Antiikkilehdet ovat yhtä helppo tilata netistä lahjaksi ja itselle. Lehtitilauksen yhteydessä tulee laittaa vain rasti ruutuun, että tilaan lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan tiedot.

Suuresta valikoimasta löydät varmasti jokaiselle sopivan antiikkilehden. Lehdet ovat varmasti suosittuja lahjalehtiä myös sen takia, että nykyään antiikkilehtien parhaat lehtitarjoukset maksavat vain muutaman kympin ja silti lehtitilauksesta riittää iloa lahjansaajalle pitemmäksi aikaa.

Edullisten hintojen lisäksi kaikki antiikkilehdet sisältävät myös ihania tilaajalahjoja, jonka saa täysin ilmaiseksi kun tekee lehtitilauksen itselle tai lahjaksi. Tilaajalahjoja on yleensä useampia ja eri hintaisia, joista voi valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä.

Tilaajalahjojen arvo vaihtelee noin 15€ aina 100€ saakka. Kun tilaat lehteä lahjaksi, niin muista että tilaajalahja lähetetään yleensä aina lehtitilauksen maksajalle, vaikka tekisit lehtitilauksen lahjaksi.

Kaikki tilaajalahjat toimitetaan tilaajille postitse noin nejän viikon kuluttua lehden tilaamisesta. Jos yksi tilaajalahja sisältää kaksi tuotetta, niin silloin tilaajalahjat toimitetaan kahtena eri lähetyksenä, joten voit saada ensimmäisen tilaajalahjan noin viikon kuluttua ja toisen tilaajalahjan kuukauden kuluttua.

Mikäli haluat saada tilaajalahjan mahdollisimman nopeasti, niin silloin kannattaa maksaa lehtitilaus kortilla. Tutustu rauhassa sivustomme antiikkilehtiin ja katso myös muut lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Sivultamme löydät aina kaikki aikakauslehdet Suomen edullisimpaan hintaan.