Näytetään kaikki 26 tulostaHarrastelehdet

Harrastelehdet netistä

Nykyään kaikki harrastelehdet saa tilattua tarjoushintaan netistä, eikä lehtiä tarvitse ostaa lehtimyyjiltä tai kaupoista irtonumeroina. Kaupasta voit toki ostaa myös lehden irtonumerona, mutta aikakausilehdet ovat huomattavasti kalliimpia irtonumeroina kuin netissä tilattuna.

Netissäkin lehtitarjouksia kannattaa hieman vertailla, sillä toisilla sivuistoilla voi olla täysin eri tarjoushinnat kuin toisilla sivustoilla. Tilaa harrastelehdet edullisesti netistä, joko itselle tai lahjaksi ystävälle. Harrastelehdet osiosta löydät suuren valikoiman Suomalaisia harrastelehtiä.

Miehille suunnattuja harrastelehtiä on muun muassa auto ja rakennus-aiheiset harrastelehdet ja naisille käsityölehdet ja ruokalehdet sekä vanhemmille ihmisille erilaiset antiikkilehdet. Suosittuja harrastelehtiin kuuluvat myös erilaiset liikunta- ja urheilulehdet.

Suosittuihin harrastelehtiin kuuluvat tietystin myös erilaiset kalastus ja erälehdet, joita tilataan myös usein netistä. Harrastelehtiä löytyy siis kaiken ikäisille henkilöille ja erilaisiin harrastuksiin liittyen.

Harrastelehdet lahjaksi

Harrastelehdet ovat nousseet todella suosituiksi viihdelehdiksi, joita tilataan yhä enemmän netistä niin itselle kuin lahjaksi. Harrastelehdet sopivat hyvin syntymäpäivälahjaksi, joululahjaksi, isänpäivälahjaksi, äitienpäivälahjaksi ja ystävänpäivälahjaksi.

Edullisten lehtitarjousten lisäksi kaikki harrastelehdet sisältävät upeita tilaajalahjoja. Useimmat viikkolehdet sisältävät jopa viisi tilaajalahjaa, joista saat valita yhden ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahjan arvo on usein yli 100 euroa.

Lahjatilauksissa tulee kuitenkin muistaa, että tilaajalahja toimitetaan yleensä aina lehtitilauksen maksajalle noin kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta. Tutustu sivustomme harrastelehtiin ja tee lehtitilaus itselle tai lahjaksi Suomen halvinpaan hintaan ja saat tilaajalahjan kaupan päälle.